teotsi Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 180 μέρες σε προστατεύει το paypal, χρόνος υπεραρκετός. Πληρωμή κατευθείαν με την κάρτα εγκυμονεί κινδύνους. Κάποιοι είχαν αναφέρει όταν τα είχαν βρει σκούρα με την PayPal (λόγω του ότι το μαγαζί που αγόρασαν, το mionbuy εξαφανίστηκε), έκαναν προσβολή ή καταγγελία συναλλαγής στην τράπεζα και δικαιώθηκαν... Αλλά φυσικά και βολεύει περισσότερο η PayPal. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 εχει δοκιμασει κανεις αγορα απο aliexpress με πιστωτικη? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 εχει δοκιμασει κανεις αγορα απο aliexpress με πιστωτικη? Δοκίμασα χθες το απόγευμα με πιστωτική MasterCard της ΕΤΕ, δεν πέρασε η πληρωμή. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 εχει δοκιμασει κανεις αγορα απο aliexpress με πιστωτικη? Δοκίμασα το μεσημεράκι να πάρω 5-6 πραματάκια (συνολικής αξίας 17€) χωρίς επιτυχία (πιστωτική Visa από Eurobank) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) εχει δοκιμασει κανεις αγορα απο aliexpress με πιστωτικη? Ας απαντησω στο ερωτημα μου....payment failed :( eurobank prepaid visa..... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα το μεσημεράκι να πάρω 5-6 πραματάκια (συνολικής αξίας 17€) χωρίς επιτυχία (πιστωτική Visa από Eurobank) μηπως η eurobank εχει θεμα? γιατι ο φιλος πιο πανω με πειραιως μια χαρα κανει αγορες απο banggood.... Edited August 3, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση εκτός Ο.Π.Χ. σχολιασμών Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Προσπαθεια για πληρωμη μεσω paypal σε Εληνικο καταστημα για ανα αποφυγω την χρεωση της αντικαταβαλης τζιφος. Το paypal μην το κουραζεται δεν δουλευει με τιποτα ειναι τελειως μπλοκαρισμενο. Αναρωτιεμαι με τα σημερινα δεδομενα αν θα μπορεσω να κλεισω αεροπορικα εισιτηρια για εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Προσπαθεια για πληρωμη μεσω paypal σε Εληνικο καταστημα για ανα αποφυγω την χρεωση της αντικαταβαλης τζιφος. Το paypal μην το κουραζεται δεν δουλευει με τιποτα ειναι τελειως μπλοκαρισμενο. Αναρωτιεμαι με τα σημερινα δεδομενα αν θα μπορεσω να κλεισω αεροπορικα εισιτηρια για εξωτερικο. Αν τα κλεισεις απευθειας με χρεωστική / πιστωτική καρτα, δε θα εχεις προβλημα! Ειναι ανοιχτες οι καρτες για τη συγκεκριμενη συναλλαγή! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Επιβεβαιώνω σήμερα δύο αγορές που έκανα το Σαββατοκύριακο από banggood και Amazon, η αγορά έγινε με prepaid της eurobank, όλα μια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εμένα μόλις μου ήρθε μήνυμα από Amazon ότι δεν περνάει η κάρτα. Πιστωτική visa από Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Έχει καταφέρει κανείς με αλφαβανκ visa να αγοράσει από google play κάτι? Προσπαθώ καιρό τώρα τίποτα! Κανεις με αλφαμπανκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μόλις έφαγα άλλο ένα άκυρο από Aliexpress με χρεωστική Mastercard της εθνικής. Αν ζητήσουμε από τον πωλητή να κάνουμε την αγορά με αντικαταβολή, υπάρχει πιθανότητα να γίνει; ξέρει κανείς; χωρίς να μεσολαβήσει καθόλου η Aliexpress. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μόλις έφαγα άλλο ένα άκυρο από Aliexpress με χρεωστική Mastercard της εθνικής. Αν ζητήσουμε από τον πωλητή να κάνουμε την αγορά με αντικαταβολή, υπάρχει πιθανότητα να γίνει; ξέρει κανείς; χωρίς να μεσολαβήσει καθόλου η Aliexpress. Για κανένα λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Για κανένα λόγο. Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εννοώ ότι αντικαταβολή από πωλητή του Αλί μην περιμένεις. Όλη η αγορά της Κίνας δουλεύει με προπληρωμή, άσε που παίζει να υπάρχει και πρακτικό ζήτημα αφού ένα πακέτο περνάει από 40 ταχυδρομικές εταιρίες μέχρι να το λάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Κανεις με αλφαμπανκ? Με καμία κάρτα δεν γίνεται ειδικά αν θες να πάρεις εφαρμογές. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Επιβεβαιωνω το banggood με Visa eurobank αγορά 90$... Δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά με το ίδιο σύστημα;; Με την ίδια κάρτα σε gearbest, geekbying, δεν την είχε δεχτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Επιβεβαιωνω το banggood με Visa eurobank αγορά 90$... Δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά με το ίδιο σύστημα;; Με την ίδια κάρτα σε gearbest, geekbying, δεν την είχε δεχτεί... Χτες αγόρασα πρώτη φορά από το dealextreme με κάρτα eurobank. Μόνο αυτά τα δύο υπαρχουν μέχρι τώρα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Το deal extreme ειναι απαραδεκτο απο θεμα τιμων και εξυπηρετησης, ασε που στελνει και με china post, δοκιμασε κανεις απο minideal? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Το deal extreme ειναι απαραδεκτο απο θεμα τιμων και εξυπηρετησης, ασε που στελνει και με china post, δοκιμασε κανεις απο minideal? 2 είναι ολα και όλα τα μαγαζιά που μπορούμε να αγοράζουμε και χωρίς PayPal, η China post και οι υψηλές τιμές σε πείραξαν? ;) Δυστυχώς δεν έχουμε τις πολυτέλειες του παρελθόντος... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arthur2341 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει τράπεζα που να μπορεί να μου ανοίξει έναν λογαριασμό δωρεάν στην Ελλάδα, έστω φοιτητικό?Η HSBC δέχεται αιτήσεις? Τον χρειάζομαι γιατί κάνω διάφορες μικροδουλειές στο internet και θέλω να κάνω verify το PayPal account μου. Μ' ενδιαφέρουν κυρίως μόνο τα εμβάσματα από το εξωτερικό και για μικρά ποσά (όχι πάνω από 1000€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει τράπεζα που να μπορεί να μου ανοίξει έναν λογαριασμό δωρεάν στην Ελλάδα, έστω φοιτητικό?Η HSBC δέχεται αιτήσεις? Τον χρειάζομαι γιατί κάνω διάφορες μικροδουλειές στο internet και θέλω να κάνω verify το PayPal account μου. Μ' ενδιαφέρουν κυρίως μόνο τα εμβάσματα από το εξωτερικό και για μικρά ποσά (όχι πάνω από 1000€) Δες εδώ http://kranosgr.blogspot.gr/2015/08/capital-controls-34.html?m=1 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Μη μπερδευετε το PayPal με τις κάρτες. Μας έχει αποκλεισμενους σαν εταιρία που είναι μέχρι νεωτέρας. Μόνο απευθείας πιστωτική χρεωστικη αν δουλέψει σε κάποια μαγαζιά και σύμφωνα με τα ημερήσια ορια της κάθε τράπεζας. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει τράπεζα που να μπορεί να μου ανοίξει έναν λογαριασμό δωρεάν στην Ελλάδα, έστω φοιτητικό?Η HSBC δέχεται αιτήσεις? Τον χρειάζομαι γιατί κάνω διάφορες μικροδουλειές στο internet και θέλω να κάνω verify το PayPal account μου. Μ' ενδιαφέρουν κυρίως μόνο τα εμβάσματα από το εξωτερικό και για μικρά ποσά (όχι πάνω από 1000€) 13. Μπορώ να ανοίξω νέο λογαριασμό; ΟΧΙ, εκτός αν το άνοιγμα του νέου λογαριασμού αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ακόλουθες συναλλαγές, η αναγκαιότητα των οποίων πρέπει να τεκμηριώνεται εγγράφως και με την προϋπόθεση ότι δεν υφίσταται άλλος διαθέσιμος λογαριασμός μέσω του οποίου αυτές μπορούν να διενεργηθούν: πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης και εξαργύρωσης εργοσήμου, πληρωμή υποχρεώσεων του καταθέτη προς την ίδια τράπεζα, που προκύπτουν από συμβάσεις που είχαν καταρτισθεί προ της 28ης Ιουνίου 2015, καταβολή νέων συντάξεων και νέων προνοιακών επιδομάτων, εκκαθάριση συναλλαγών καρτών από νέες συμβάσεις αποδοχής (acquiring), εξυπηρέτηση νεοϊδρυθέντων, μετά την 1η Μαΐου 2015, νομικών προσώπων, εξυπηρέτηση νεοφυών εταιρειών (startups) που συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας, κατάθεση μετρητών ως εξασφάλιση (cash collateral) εγγυητικής επιστολής, ενέγγυας πίστωσης ή δανείου στην ίδια τράπεζα, άνοιγμα λογαριασμού υπέρ τρίτου με σκοπό είτε τη συμμόρφωση προς επιταγή για εκτέλεση χρηματικής απαίτησης, βάσει διαταγής πληρωμής, δικαστικής απόφασης ή άλλου εκτελεστού τίτλου είτε την εξόφληση απαίτησης, για την οποία έχει επιβληθεί κατάσχεση εις χείρας τρίτου, υπέρ του δικαιούχου της απαίτησης, εκτός εάν αυτός έχει δηλώσει καταθετικό λογαριασμό με οποιαδήποτε διαδικαστική πράξη, πίστωση ποσών από την αλλοδαπή σε ευρώ ή ξένο νόμισμα, ύψους τουλάχιστον δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ ή του ισόποσου σε ξένο νόμισμα, αποδοχή προθεσμιακής κατάθεσης μόνον στην περίπτωση που οι δικαιούχοι της ταυτίζονται με τους δικαιούχους του υφιστάμενου τροφοδότη λογαριασμού της, καταθετικού ή όψεως, κάθε άλλη περίπτωση, κατόπιν έγκρισης από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών. http://www.hba.gr/Index.asp?Menu=6&smap=604 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Με καμία κάρτα δεν γίνεται ειδικά αν θες να πάρεις εφαρμογές. Αφού η αγορά εφαρμογών και μουσική επιτρέπεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αφού η αγορά εφαρμογών και μουσική επιτρέπεται!Και ομως ουτε αυτο γινεται και ας λενε οτι επιτρεπεται εγω προσπαθω εδω και δυο μερες να αγορασω με την χρεωστικη μου visa που εχω που ειναι τις eurobank στο play store και δεν μου την κανει δεκτη την απορριπτει μου εχουν σπασει τα νευρα:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts