Jump to content

thanospetr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanospetr

  1. thanospetr

    OnePlus 3

    Κι εγώ το ίδιο έπαθα, δεν κατάλαβα τι παίχτηκε..
  2. Δοκίμασε να ξανακάνεις pair με το αυτοκίνητο. Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα, αλλά έτσι λύθηκε.
  3. thanospetr

    OnePlus 3

    Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα, μέχρι το προηγούμενο update, συνδεόμουν επιτυχώς στο αυτοκίνητο. Με το τελευταίο δεν τα κατάφερα με τίποτα. :(
  4. Υπομονή μέχρι να εμφανιστεί ή να συνδεθείς με vpn άλλης χώρας (πχ καναδά) και να ξαναψάξεις για update όπου και θα στο βρει επιτυχώς.
  5. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, κανονική επαφή όπως πάντα.
  6. Nope: 16αρι, 189,99$ http://www.minideal.net/original-one-plus-one-a001-4g-fdd-lte-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb.html 16αρι, 245.99$ http://www.minideal.net/original-one-plus-one-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-16gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html 64αρι, 259.99$ http://www.minideal.net/original-one-plus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-64gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html Μάλλον κάποιο λάθος έχουν, γι αυτό σου πα ότι είναι καλύτερα να ρωτήσεις..
  7. Σ 'αυτή την τιμή είναι χώμα, απλά βλέπω ότι πουλάνε το ίδιο ακριβώς και με 245.99. Οπότε ρώτα τους πρώτα τί παίζει και πες κι εδώ γιατί είμαι περίεργος.. :)
  8. Εγώ με την 2Κ1 περασμένη από τότε που πρωτοβγήκε είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Τελείως σταθερή και πολύ καλή μπαταρία. Από το πρωί έως τώρα, έχω 5:20 ώρες οθόνη και 9% μπαταρία ακόμα. Χρήση με wifi συνεχώς και κάποιες κλήσεις. Σημαντική θεωρώ την απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας γιατί ρουφάει αρκετή μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για καλό και για κακό κλείσε και το GPS γιατί το βλέπω συνεχώς ανοιχτό..
  9. Εννοώ ότι αντικαταβολή από πωλητή του Αλί μην περιμένεις. Όλη η αγορά της Κίνας δουλεύει με προπληρωμή, άσε που παίζει να υπάρχει και πρακτικό ζήτημα αφού ένα πακέτο περνάει από 40 ταχυδρομικές εταιρίες μέχρι να το λάβεις.
  10. Εγώ είδα κι απόειδα κι έκανα dirty install από πάνω όλη τη ρομ γιατί ούτε ota ερχόταν ούτε μπόρεσα να γλιτώσω το error που σου πετάει ούτε με μαμα recovery. Ολα οκ ,χωρίς φυσικά να διαγράφει τίποτα.
  11. Λογικά χρειάζεται αλλαγή η κάρτα σιμ σου με καινούρια, φίλε τσαρλατάνε. (εικάζω πως η δική σου έχει κοπεί,σωστά? Τότε θα είναι αρκετά παλιά και δεν υποστηρίζει 4g) + ό,τι είπε ο αποπάνω.
  12. http://www.pandawill.com/oneplus-one-smartphone-4g-lte-3gb-64gb-snapdragon-801-25ghz-55-inch-gorilla-glass-fhd-p90070.html http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-5-5inch-Qualcomm-Core-Smartphone-Quad-Core-CPU-2-5GHz-LTPS-Screen-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---Black-329244.html Σαν να υπάρχει.. :p Επίσης, όπως έχω ξαναπεί όποιο και να πάρεις, κινέζικο ή ευρωπαικό, 4g θα έχεις κανονικά εδώ. ΥΓ: Το μόνο που έχουμε ν ' ανησυχούμε αυτόν τον καιρό είναι η ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου που είναι δράμα..
  13. Και cyanogen θα έχεις, και κανένα πρόβλημα με τα bands. Όλα κουκλί. :cool:
  14. Μπορείς και από Ρυθμίσεις -> Οθόνη & φωτισμός -> Μετάδοση οθόνης χωρίς εφαρμογή. Προυπόθεση να είναι συνδεδεμένη η τηλεόραση στο ίδιο wifi δίκτυο με το κινητό και να βρεις κάπου στις ρυθμίσεις της το Miracast (τουλάχιστον έτσι λεγόταν σε samsung smart tv που το έκανα)
×
×
  • Create New...