Mark_K Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Τι να σου πω, δεν ξέρω. Φυσιολογικά αν τα έχεις κάνει σωστά θα έπρεπε να φαίνεται. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να απενεργοποιήσεις ότι άλλο τρόπο πληρωμής έχει, και να σβήσεις τη viva και να την ξανακάνεις εγκατάσταση, μπας και αλλάξει κάτι. Αν επιτρέπεται, την άυλη κάρτα σε πόσες μέρες από την αίτηση στην έδωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Τι να σου πω, δεν ξέρω. Φυσιολογικά αν τα έχεις κάνει σωστά θα έπρεπε να φαίνεται. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να απενεργοποιήσεις ότι άλλο τρόπο πληρωμής έχει, και να σβήσεις τη viva και να την ξανακάνεις εγκατάσταση, μπας και αλλάξει κάτι. Αν επιτρέπεται, την άυλη κάρτα σε πόσες μέρες από την αίτηση στην έδωσαν;Σε 4 μέρες Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Φίλε μου νομίζω ότι η viva δεν έχει επιλογή πληρωμής με NFC. Κάνε αυτό που έκανα και εγώ. Άνοιξε το APP της viva, επέλεξε την κάρτα fuel pass και εχει επιλογη να την προσθέσεις στο google pay. Βαλτην εκεί και μετά πληρώνεις με google pay. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Φίλε μου νομίζω ότι η viva δεν έχει επιλογή πληρωμής με NFC. Κάνε αυτό που έκανα και εγώ. Άνοιξε το APP της viva, επέλεξε την κάρτα fuel pass και εχει επιλογη να την προσθέσεις στο google pay. Βαλτην εκεί και μετά πληρώνεις με google pay.Προσπάθησα να το κάνω κ μου βγάζει αυτό Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Προσπάθησα να το κάνω κ μου βγάζει αυτό Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις root η ξεκλειδωτο bootloader;Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Έχεις root η ξεκλειδωτο bootloader;Sent from my Pixel 6 using TapatalkΝαι αυτό είναι?? Το φανταστικά αντε τώρα να θυμηθώ πως πρέπει να το κλειδώσω πάλι Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Ναι αυτό είναι?? Το φανταστικά αντε τώρα να θυμηθώ πως πρέπει να το κλειδώσω πάλι Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έχεις Magisk, απλά κάνεις hide τις τραπεζικές εφαρμογές η το Google wallet κι λογικά όλα θα δουλέψουν.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Αν έχεις Magisk, απλά κάνεις hide τις τραπεζικές εφαρμογές η το Google wallet κι λογικά όλα θα δουλέψουν.Sent from my Pixel 6 using TapatalkΑν θυμάμαι καλά δεν το έχω ρουταρει μόνο το έχω ξεκλειδώσει δεν με αφήνει να περάσω το magisk η δεν ξερω εγώ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Αν θυμάμαι καλά δεν το έχω ρουταρει μόνο το έχω ξεκλειδώσει δεν με αφήνει να περάσω το magisk η δεν ξερω εγώ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟπότε δύο επιλογές έχεις. Η rootαρεις και κανείς δουλειά με το Magisk η αν δεν σε ενδιαφέρει το root, κλειδώνεις. Το μόνο κακο και χρονοβόρο στο δεύτερο σενάριο, είναι ότι με το κλείδωμα κάνεις wipe τα πάντα.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Οπότε δύο επιλογές έχεις. Η rootαρεις και κανείς δουλειά με το Magisk η αν δεν σε ενδιαφέρει το root, κλειδώνεις. Το μόνο κακο και χρονοβόρο στο δεύτερο σενάριο, είναι ότι με το κλείδωμα κάνεις wipe τα πάντα.Sent from my Pixel 6 using TapatalkΓια να ρουταρω μόνο με υπολογηστη? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Για να ρουταρω μόνο με υπολογηστη? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο βλέπω δύσκολο. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Αν ασχολείσαι με Google wallet κλείδωσε bootloader να ησυχάσεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Αν ασχολείσαι με Google wallet κλείδωσε bootloader να ησυχάσειςΣαν wallet έχω της άλφα απλά έκανα την αίτηση για το full pass και καταλαθος πάτησα viva αντί alfa αυτός κ μόνο είναι ο λόγος να μην χάσω τα 100 ευρώ Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Αν έχεις Magisk, απλά κάνεις hide τις τραπεζικές εφαρμογές η το Google wallet κι λογικά όλα θα δουλέψουν.Sent from my Pixel 6 using TapatalkΥπάρχει και το ih8sn, ένα zip που προσθέτεις το fingerprint της συσκευής (χειροκίνητα) και την περνάς μέσω recovery ώστε η συσκευή να περνάει το cts attestation. 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Υπάρχει και το ih8sn, ένα zip που προσθέτεις το fingerprint της συσκευής (χειροκίνητα) και την περνάς μέσω recovery ώστε η συσκευή να περνάει το cts attestation. Recovery έχω το κινέζικο όταν το πήρα απλά το ξεκλειδώσα το τηλεφωνο και λόγο χρόνου κ απειρίας δεν πέρασα κάτι άλλο ουτε rom ούτε recovery. Βλέπω να χάνω τα 100 ευρώ λόγω χαζομάρας μου που δεν πέρασα την κάρτα στο alfa wallet που δεν έχει θέμα σαν το gogle pay. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Recovery έχω το κινέζικο όταν το πήρα απλά το ξεκλειδώσα το τηλεφωνο και λόγο χρόνου κ απειρίας δεν πέρασα κάτι άλλο ουτε rom ούτε recovery. Βλέπω να χάνω τα 100 ευρώ λόγω χαζομάρας μου που δεν πέρασα την κάρτα στο alfa wallet που δεν έχει θέμα σαν το gogle pay. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠέρνα τη fastboot rom μέσω miflash, με την επιλογή clean all and lock και θα είναι κλειδωμένη η συσκευή. Βέβαια θα φας λίγο χρόνο στο σετάρισμα, αλλά θα μπορείς και να χρησιμοποιείς το Google Wallet. Υπάρχει οδηγός στην κοινότητα miui Hellas που μπορείς να δεις Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Πέρνα τη fastboot rom μέσω miflash, με την επιλογή clean all and lock και θα είναι κλειδωμένη η συσκευή. Βέβαια θα φας λίγο χρόνο στο σετάρισμα, αλλά θα μπορείς και να χρησιμοποιείς το Google Wallet. Υπάρχει οδηγός στην κοινότητα miui Hellas που μπορείς να δεις Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το ψάξω κ πιστεύω να τα καταφέρω. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Θέλω μια πιστωτική, ώστε να μπορώ να πληρώνω με δόσεις (π.χ PLAISΙO). Δεν θέλω ψιλά γράμματα που κρύβουν παγίδες, κρυφές χρεώσεις, συνδρομές κλπ. Υπάρχει κάτι τέτοιο εν τέλει; Έχω λογαριασμό στην Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Μπορείς με 2,5€ τον μήνα αν έχεις μισθοδοσία, να πάρεις πακέτο συνδρομών με δωρεάν μεταφορές σε άλλες τράπεζες, πληρωμές, πάγιες εντολές κ μαζί δίνει δωρεάν συνδρομή σε πιστωτική. Αν κανεις συναλλαγές με προμηθεια, τα 2,5€ (5€ Χωρίς μισθοδοσία) γίνονται γρηγορα απόσβεση 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Η Πειραιώς δεν χρεώνει συνδρομή σε περίπτωση που κάνεις αγορές πάνω από 2500€/χρόνο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 On 7/8/2022 at 3:22 ΠΜ, BASSstarlet said: Θέλω μια πιστωτική, ώστε να μπορώ να πληρώνω με δόσεις (π.χ PLAISΙO). Δεν θέλω ψιλά γράμματα που κρύβουν παγίδες, κρυφές χρεώσεις, συνδρομές κλπ. Υπάρχει κάτι τέτοιο εν τέλει; Έχω λογαριασμό στην Eurobank. Αν εχεις μισθοδοσία στη Eurobank, τότε να βγάλεις στη Eurobank. Είναι αρκετά πιο εύκολο σε σύγκριση με το να πας σε τράπεζα με την οποία δε συνεργάζεσαι, παρότι έχει συνδρομή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Καλησπέρα σας. Έχω μια κάρτα enter bonus mastercard από την άλφα αλλά δεν θέλω να πληρώνω την συνδρομή 12€ τον χρόνο. Αν δηλώσω απώλεια της κάρτας από το myalpha app και ότι δεν επιθυμώ επανέκδοση κάρτας, θα συνεχίσω να χρεώνομαι την συνδρομή; Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 10 minutes ago, theo4850 said: Καλησπέρα σας. Έχω μια κάρτα enter bonus mastercard από την άλφα αλλά δεν θέλω να πληρώνω την συνδρομή 12€ τον χρόνο. Αν δηλώσω απώλεια της κάρτας από το myalpha app και ότι δεν επιθυμώ επανέκδοση κάρτας, θα συνεχίσω να χρεώνομαι την συνδρομή; Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται να δηλωσεις απώλεια, πας στην τράπεζα και κανεις κατάργηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Δεν χρειάζεται να δηλωσεις απώλεια, πας στην τράπεζα και κανεις κατάργηση Απλώς θα προτιμούσα να μην πηγαίνω στην τράπεζα και να περιμένω στην ουρά ή να ακούω τον υπάλληλο να μου εξηγεί τα οφέλη. Για αυτό και θα το προτιμούσα αν μπορούσα να το κάνω μέσω ebanking. Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 24 minutes ago, theo4850 said: Απλώς θα προτιμούσα να μην πηγαίνω στην τράπεζα και να περιμένω στην ουρά ή να ακούω τον υπάλληλο να μου εξηγεί τα οφέλη. Για αυτό και θα το προτιμούσα αν μπορούσα να το κάνω μέσω ebanking. Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δηλωσεις απώλεια, ίσως δεν ξερω να ταλαιπωρηθείς δύο φορές με τις κ@ τραπαζες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts