Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

2 ώρες πριν, Hliasat said:

τους ποντους επιβραβευσης θα τους εχω σε αυτη την περιπτωση;

Μόνο με την dual 

Με στειλανε και εμενα την dual (εθνικη) , κατα την ενεργοποιηση της πιστωτικης ποσο ειναι το πιστωτικο οριο;;

9 ώρες πριν, dimtz said:

Με στειλανε και εμενα την dual (εθνικη) , κατα την ενεργοποιηση της πιστωτικης ποσο ειναι το πιστωτικο οριο;;

Όταν την πάρεις, έχει δυνατότητα πίστωσης αλλά είναι απενεργοποιημένη. Πρέπει να την ενεργοποιήσεις χωριστά, οπότε και θα συνεννοηθείς το πιστωτικό όριο.

10 ώρες πριν, dimtz said:

Δεν υπάρχει πιστωτικό όριο, το αιτείσαι και αν εγκριθεί θα φανεί ως διαθέσιμο στην κάρτα. Την αίτηση online την κάνεις ανεβάζεις και δυο εκκαθαριστικά περσινο και προπέρσινο και περιμένεις. Εμένα σχεδόν αμέσως εγκρίθηκε.

On 24/6/2026 at 1:01 ΜΜ, Kipouros_tou_GAP said:

Μόνο η Eurobank νομίζω έχει online εργαλείο για αύξηση πιστωτικού ορίου

Και στην Alpha bank μπορείς τουλάχιστον να κάνεις αίτηση με email. Το να σε τρέχουν στο κατάστημα για αύξηση πιστωτικού ορίου όταν όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά είναι τραγικό.

On 26/6/2026 at 11:32 ΜΜ, dimtz said:

Μετα απο ποσες μερες σου την στείλανε; Εχω υπογράψει συμβόλαιο απο την προ προηγούμενη Πέμπτη αλλα ακομα τιποτα.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

On 26/6/2026 at 11:32 ΜΜ, dimtz said:

Το ελάχιστο ποου μπορείς να βάλεις ως πιστωτικό όριο, είναι τα 500€. Κάνεις αίτηση για πιστωτικό όριο με το όριο που θα θέσεις, και συνήθως μέσα σε μερικά λεπτά λαβαίνεις απάντηση. 

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

9 ώρες πριν, Epicouros said:

Μετα απο ποσες μερες σου την στείλανε; Εχω υπογράψει συμβόλαιο απο την προ προηγούμενη Πέμπτη αλλα ακομα τιποτα.

Δεν την ζήτησα, απλά μια μέρα μου την στείλανε, κάτι άλλο παιδιά, αν την ενεργοποιήσω θα είναι δωρεάν ή θα πληρώνουμε κάθε χρόνο κάποιο ποσό;

3 ώρες πριν, dimtz said:

Δεν την ζήτησα, απλά μια μέρα μου την στείλανε, κάτι άλλο παιδιά, αν την ενεργοποιήσω θα είναι δωρεάν ή θα πληρώνουμε κάθε χρόνο κάποιο ποσό;

Είτε ενεργοποιήσεις τη κάρτα ή όχι, το 6€ θα το πάρει η ΕΤΕ. 

Κάτι άλλο για το προηγούμενο, όταν πάρεις την κάρτα, η πιστωτική λειτουργία της κάρτας είναι ανενεργή από προεπιλογή. Η χρεωστική λειτουργία είναι αυτή που είναι ενεργή, και δεν είναι υποχρεωτική η πιστωτική λειτουργία αν δεν τη θες, συν του ότι η πιστωτική είναι άλλα 6€ (το πρώτο έτος δωρεάν).

1 hour ago, dimtz said:

Άρα 12 ευρώ ανά έτος;

Αν θα έχεις και τα δύο, ναι, αν και στη πιστωτική λειτουργία, το πρώτο έτος είναι δωρεάν.

Ακύρωσα την dual debit στην Εθνική, έχω ανοίξει αίτημα από τις 19/05 για αντιλογισμό του ποσού της ετήσιας συνδρομής και ακόμα το εξετάζουν....

Edited by enterhere

12 ώρες πριν, enterhere said:

Ακύρωσα την dual debit στην Εθνική, έχω ανοίξει αίτημα από τις 19/05 για αντιλογισμό του ποσού της ετήσιας συνδρομής και ακόμα το εξετάζουν....

Καλωσήρθες στον μαγικό κόσμο της εξυπηρέτησης πελατών της Εθνικής! 😞 

Μου πήρε περίπου 4 μήνες να βγάλω άκρη με δωροεπιταγή Toyota Visa που δεν έλαβα ποτέ, και περίπου 1,5 μήνα για πόντους Go4More που δεν πιστώθηκαν από συνεργαζόμενη επιχείρηση. Καταλαβαίνω ότι είναι γενικότερο το πρόβλημα... Στο τέλος βοηθάνε όσο μπορούν, αλλά στο μεταξύ έχεις ξεχάσει τί έχεις ζητήσει!

Θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα τηλέφωνο στο 210 4848484 και να μιλήσεις με εκπρόσωπο. Εμένα έτσι ξεκόλλησε το θέμα της δωροεπιταγής.

Πάμε και στο δικό μου θέμα τώρα:

Σήμερα διαπίστωσα ότι έχει λήξει η πιστωτική μου κάρτα Toyota Visa της Εθνικής (7/2026) και δεν έχει έρθει η νέα, ούτε και βλέπω την κάρτα με τη νέα ημερομηνία λήξης μέσα στο web banking.

Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι δεν βλέπουν επανέκδοση στο σύστημά τους, οπότε είτε κάνει πιστοληπτικούς ελέγχους η τράπεζα, που μπορεί να διαρκέσουν και 6 μήνες (!!!) και θα πρέπει να περιμένω (!!) ή θα πρέπει να κάνω επανέκδοση.

Έχει κάποιος εμπειρία από τη συγκεκριμένη κάρτα? Μήπως δεν γίνεται αυτόματη επανέκδοση στη λήξη της και θα πρέπει να κάνω νέα αίτηση ή απλά να περιμένω μήπως έρθει η νέα?

Edited by geoponer

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

Αν η κάρτα σου γράφει 07/26 ισχύει έως 31/07. Λογικά μέχρι τις 20 του μήνα πρέπει να έχει έρθει η νέα.

Edited by mythos_bt

23 ώρες πριν, geoponer said:

Έχει κάποιος εμπειρία από τη συγκεκριμένη κάρτα? Μήπως δεν γίνεται αυτόματη επανέκδοση στη λήξη της και θα πρέπει να κάνω νέα αίτηση ή απλά να περιμένω μήπως έρθει η νέα?

Παρόμοια περίπτωση και εδώ

Έχω κάρτα πιστωτική της Εθνικής με δωρεάν συνδρομή εφ όρου ζωής και  Premium Banking. Δεν μπήκε κανείς στον κόπο καν να με ενημέρωσει ότι η κάρτα δεν θα ανανεωθεί.

Πήρα τηλέφωνο και έστειλα εγγράφως αίτημα διαμαρτυρίας περιμένω απάντηση. Αν κρίνω από αυτά που είπες μάλλον θα με έχουν γραμμένο. 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παιδιά καλή τύχη με τα ΕΛΤΑ. Εγώ περιμένω της Πειραιώς να έρθει εδώ κι ένα μήνα. 

10 minutes ago, HEO said:

Παρόμοια περίπτωση και εδώ

Έχω κάρτα πιστωτική της Εθνικής με δωρεάν συνδρομή εφ όρου ζωής και  Premium Banking. Δεν μπήκε κανείς στον κόπο καν να με ενημέρωσει ότι η κάρτα δεν θα ανανεωθεί.

Πήρα τηλέφωνο και έστειλα εγγράφως αίτημα διαμαρτυρίας περιμένω απάντηση. Αν κρίνω από αυτά που είπες μάλλον θα με έχουν γραμμένο. 

Αυτόν τον τρόπο βρήκαν για να κόψουν κάρτες; Να φοβόμαστε την ημερομηνία λήξης της κάρτας; 

Για έναν παραδοσιακό πελάτη, ποια τράπεζα θεωρείτε ότι έχει καλύτερο personal banking, τόσο σε τιμολόγηση όσο και σε υπηρεσίες και προϊόντα

Καμία 🙂
Η Credia προσπαθεί να είναι εξυπηρετική και έχει αρκετά καλή τιμολόγηση. Στις άλλες δεν βρίσκω μεγάλες διαφορές, ίσως ένα μικρό προβάδισμα οργάνωσης στην Πειραιώς.

Παραδοσιακός πελάτης και personal banking είναι λίγο αντίφαση, πάντως. Σε retail προϊόντα δεν έχουν διαφορές, σε πιο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, θα έλεγα ότι εξαρτάται από τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός.

3 ώρες πριν, katsiletra said:

Παιδιά καλή τύχη με τα ΕΛΤΑ. Εγώ περιμένω της Πειραιώς να έρθει εδώ κι ένα μήνα. 

Εγώ περίμενα να έρθει η Eurobank Cirrus κάρτα, περίμενα ένα τρίμηνο και μόνο silver alert δεν δήλωσα 😂 

Τους πήρα τηλέφωνο και το ακύρωσα. 

6 ώρες πριν, dennis99 said:

Για έναν παραδοσιακό πελάτη, ποια τράπεζα θεωρείτε ότι έχει καλύτερο personal banking, τόσο σε τιμολόγηση όσο και σε υπηρεσίες και προϊόντα

H  Alpha έχει::

εισαγωγή εμβασμάτων δωρεάν, δωρεάν πιστωτικές, εξυπηρέτηση , πολλές πράξεις τηλεφωνικά , σφραγισμένο λογαριασμό, πρόγραμμα πιστότητας συνδεδεμένο με AEGEAN.                                                Εξαρτάται όμως από τους τομείς που κάνεις χρήση.

Edited by Nabonidus
Διαγραφή περιττών.

14 ώρες πριν, katsiletra said:

Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται επανέκδοση της κάρτας στο σύστημα, οπότε δεν είναι θέμα ΕΛΤΑ 😫

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

9 ώρες πριν, geoponer said:

Το κακό είναι ότι δεν φαίνεται επανέκδοση της κάρτας στο σύστημα, οπότε δεν είναι θέμα ΕΛΤΑ 😫

δεν ειναι

αν τους παρεις τηλεφωνο θα μαθεις οτι ληφθηκε αποφαση να μην ανανεωθει, οπως εγινε και σε μενα

μαλιστα σε μενα εγραφε "expired" ενα μηνα πριν την ληξη και τυχαια το ειδα

πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η καρτα ειναι κανονικα ενεργη, μαλιστα μιλησα και με αλλο υπαλληλο στο τμημα καρτων και μου ειπε οτι η καρτα θα ανανεωθει και να μην ανυσηχω

η καρτα ηταν οντως ενεργη και την χρησιμοποιουσα κανονικα

οταν  περασε ο μηνας η καρτα εληξε χωρις ποτε να ερθει αντικατασταση

τοτε τους ξαναπηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ληφθηκε αποφαση να μην ανανεωθει, στην διαμαρτυρια μου γιατι δεν μου το ειπαν πριν η γιατι δεν εστειλαν καποια εμημερωση, εκαναν το κινεζο

μαλιστα για να καταλαβετε για τι επιπεδο μιλαμε, σε καποια φαση της συνομιλιας οντως εγω εκνευρισμενος απο την τροπη της συζητησης η υπαλληλος μου ειπε οτι δεν με ακουει και μου έκλεισε στα μουτρα το τηλεφωνο με την προφαση της προβληματικης εποικοινωνιας 

αλλα κολπα οι τραπεζες και μιλαμε για Premium Banking με συνεργασια πολλα χρονια, και μετα σου λενε μην στελνεις τα λεφτα σου εξω....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

On 5/7/2026 at 11:15 ΠΜ, HEO said:

δεν ειναι

αν τους παρεις τηλεφωνο θα μαθεις οτι ληφθηκε αποφαση να μην ανανεωθει, οπως εγινε και σε μενα

μαλιστα σε μενα εγραφε "expired" ενα μηνα πριν την ληξη και τυχαια το ειδα

πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η καρτα ειναι κανονικα ενεργη, μαλιστα μιλησα και με αλλο υπαλληλο στο τμημα καρτων και μου ειπε οτι η καρτα θα ανανεωθει και να μην ανυσηχω

η καρτα ηταν οντως ενεργη και την χρησιμοποιουσα κανονικα

οταν  περασε ο μηνας η καρτα εληξε χωρις ποτε να ερθει αντικατασταση

τοτε τους ξαναπηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ληφθηκε αποφαση να μην ανανεωθει, στην διαμαρτυρια μου γιατι δεν μου το ειπαν πριν η γιατι δεν εστειλαν καποια εμημερωση, εκαναν το κινεζο

μαλιστα για να καταλαβετε για τι επιπεδο μιλαμε, σε καποια φαση της συνομιλιας οντως εγω εκνευρισμενος απο την τροπη της συζητησης η υπαλληλος μου ειπε οτι δεν με ακουει και μου έκλεισε στα μουτρα το τηλεφωνο με την προφαση της προβληματικης εποικοινωνιας 

αλλα κολπα οι τραπεζες και μιλαμε για Premium Banking με συνεργασια πολλα χρονια, και μετα σου λενε μην στελνεις τα λεφτα σου εξω....

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι μπάχαλο.

Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι για τι τριμπούρδελο έχει γίνει η Εθνική, πρσπαθούσα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά εδώ και μέρες με το κατάστημα της Εθνικής της μικρής πόλης που μένω, αλλά δεν απαντά κανείς.

Έκλεισα ηλεκτρονικά ραντεβού για τηλεφωνική εξυπηρέτηση με το συγκεκριμένο υποκατάστημα σήμερα στις 11.45 και προφανώς δε με κάλεσαν ποτέ. Ξαναδοκιμάζω τηλεφωνικά και δεν απαντά κανένας. Έχουν ακυρώσει από μόνοι τους το σύστημα και δεν μπορεί να το μάθει κανείς από τους προϊστάμενους.

Θα δοκιμάσω και με τη φόρμα επικοινωνίας και μετά τέλος. Έχω και άλλες πιστωτικές να αξιοποιήσω, αν και με βόλευε το Go4More όλα αυτά τα χρόνια, όπως και οι δωροεπιταγές της Toyota, αλλά αρκετά ως εδώ.

2 ώρες πριν, geoponer said:

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι μπάχαλο.

Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι για τι τριμπούρδελο έχει γίνει η Εθνική, πρσπαθούσα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά εδώ και μέρες με το κατάστημα της Εθνικής της μικρής πόλης που μένω, αλλά δεν απαντά κανείς.

Έκλεισα ηλεκτρονικά ραντεβού για τηλεφωνική εξυπηρέτηση με το συγκεκριμένο υποκατάστημα σήμερα στις 11.45 και προφανώς δε με κάλεσαν ποτέ. Ξαναδοκιμάζω τηλεφωνικά και δεν απαντά κανένας. Έχουν ακυρώσει από μόνοι τους το σύστημα και δεν μπορεί να το μάθει κανείς από τους προϊστάμενους.

Θα δοκιμάσω και με τη φόρμα επικοινωνίας και μετά τέλος. Έχω και άλλες πιστωτικές να αξιοποιήσω, αν και με βόλευε το Go4More όλα αυτά τα χρόνια, όπως και οι δωροεπιταγές της Toyota, αλλά αρκετά ως εδώ.

Λογικά στην φόρμα παραπόνων θα απαντήσουν