takpanos Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου (edited) Ρε παιδια εχω την χρεωστική εθνικης που λήγει. Μου ηρθε η dual. Αν δε ζητήσω ενεργοποίηση ορίου πιστωτικής....θα έχω κάθε χρόνο συνδρομή 6 ευρω? Εγώ θέλω μονο χρηση χρεωστικης Edited 15 Φεβρουαρίου by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 58 minutes ago, takpanos said: Ρε παιδια εχω την χρεωστική εθνικης που λήγει. Μου ηρθε η dual. Αν δε ζητήσω ενεργοποίηση ορίου πιστωτικής....θα έχω κάθε χρόνο συνδρομή 6 ευρω? Εγώ θέλω μονο χρηση χρεωστικης Θα έχεις κάθε μήνα χρέωση 0.5 ευρώ ακόμα και αν δεν ενεργοποίησης την χρεωστική Αυτό γινόταν στην μάνα μου πριν μερικούς μήνες, οπότε τήν ακύρωσα και της έβγαλα χρεωστική Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 16 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, HEO said: Θα έχεις κάθε μήνα χρέωση 0.5 ευρώ ακόμα και αν δεν ενεργοποίησης την χρεωστική 6€ ετησίως πλέον. Δεν τα παίρνει ανά μήνα. Με την απλή χρεωστική έχεις 6€ σε κάθε επανέκδοση κάθε 2 χρόνια, δηλαδή 3€ τον χρόνο και χωρίς τους πόντους. Αξίζει για 3€ να χάνεις τους πόντους; Που ενδεικτικά, με 600€ Σκλαβενίτη με την χρεωστική παίρνεις πίσω τη διαφορά, αν προσθέσεις και τις υπόλοιπες αγορές ή τυχόν προωθητικές ενέργειες (η χρεωστική δίνει περισσότερες βέβαια) τότε φεύγει για πλάκα η συνδρομή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου On 15/2/2026 at 6:21 ΜΜ, takpanos said: Ρε παιδια εχω την χρεωστική εθνικης που λήγει. Μου ηρθε η dual. Αν δε ζητήσω ενεργοποίηση ορίου πιστωτικής....θα έχω κάθε χρόνο συνδρομή 6 ευρω? Εγώ θέλω μονο χρηση χρεωστικης Μίλησα σημερα με εξυπηρέτηση. Μου ειπαν οτι αν δεν ενεργοποιήσω την πιστωτική τοτε η ετησια συνδρομή των 6 ευρω παραμένει. Επίσης εχει 6 ευρω ετήσια συνδρομή και μια σκετη χρεωστική. Δηλαδή οποία καρτα χρεωστική βγάλεις απο εθνικη εχει ετήσια συνδρομή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, takpanos said: Δηλαδή οποία καρτα χρεωστική βγάλεις απο εθνικη εχει ετήσια συνδρομή Μαλιστα 🤐 τοτε λεω να μην αναμεωσω την καρτα και αν θελω χρηματα τα μεταφερω σε αλλη τραπεζα τζαμπα (ΙΡΙΣ) και κανω αναληψη απο εκει Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου (edited) Για να μην μπερδευτω. Το κομματι της 'πιστωτικης' στην dual, ειναι εξαρχης απενεργοποιημενο, σωστα; Οταν σου ερχεται ως αντικατασταση της υπαρχουσας/παλαιοτερης χρεωστικης, λειτουργει κανονικα οπως η παλια χρεωστικη, σωστα; Δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει ως 'πιστωτικη', παρα μονο αν ο χρηστης κανει αυτη την ενεργοποιηση, πχ μεσω ebanking, σωστα; Edited 18 Φεβρουαρίου by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 1 minute ago, karib said: Για να μην μπερδευτω. Το κομματι της 'πιστωτικης' στην dual, ειναι εξαρχης απενεργοποιημενο, σωστα; Οταν σου ερχεται ως αντικατασταση της υπαρχουσας/παλαιοτερης χρεωστικης, λειτουργει κανονικα οπως η παλια χρεωστικη, σωστα; Δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει ως 'πιστωτικη', παρα μονο αν ο χρηστης κανει αυτη την ενεργοποιηση, πχ μεσω ebanking, σωστα; Σωστά, αλλά είναι και λίγο μαζοχιστικό να έχεις χρεωστική με ετήσια συνδρομή 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, karib said: Δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει ως 'πιστωτικη', παρα μονο αν ο χρηστης κανει αυτη την ενεργοποιηση, πχ μεσω ebanking, σωστα; δεν ειναι τοσο απλο, ακολουθεις τις γνωστες διαδικασιες οπως ολες τις πιστωτικες καρτες πρεπει να εχεις εισοδημα, φερεγγυοτητα, σωστη ηλικια (στους γερους δεν βγαζουν) και αλλα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Γνωρίζετε πώς λειτουργεί το click to pay για κάρτες visa της Alpha Bank ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, minast said: Σωστά, αλλά είναι και λίγο μαζοχιστικό να έχεις χρεωστική με ετήσια συνδρομή 🙂 Έτσι είναι και η Alpha bank στης χρεωστικές της που είναι στο bonus! Έχει όμως και της Enter χρεωστικές που λειτουργούν κανονικά σαν κάρτες χωρίς συνδρομή αλλά δεν συμμετέχουν στο bonus. 6 ώρες πριν, takpanos said: Μίλησα σημερα με εξυπηρέτηση. Μου ειπαν οτι αν δεν ενεργοποιήσω την πιστωτική τοτε η ετησια συνδρομή των 6 ευρω παραμένει. Επίσης εχει 6 ευρω ετήσια συνδρομή και μια σκετη χρεωστική. Δηλαδή οποία καρτα χρεωστική βγάλεις απο εθνικη εχει ετήσια συνδρομή Όχι. Υπάρχει και δωρεάν χρεωστική από το e-banking αν κάνεις την αίτηση και ακυρώσεις την Dual αλλά όπως και στην περίπτωση της Alpha bank δεν θα έχεις πρόσβαση με αυτή την κάρτα στο πρόγραμμα Go4More 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Η Alpha ξεκίνησε να χρεώνει προμήθεια 0,30€ για συναλλαγές μεσω paypal. Έγιναν 2 συναλλαγές, κ αφού αφαιρέθηκαν τα ποσά (λιγότερο απο 10€ η κάθε συναλλαγή), μετά από λίγο ήρθαν 2 μηνύματα για 2 χρεώσεις προμήθειας 30 λεπτών. 2 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 minute ago, coulis said: Η Alpha ξεκίνησε να χρεώνει προμήθεια 0,30€ για συναλλαγές μεσω paypal. Έγιναν 2 συναλλαγές, κ αφού αφαιρέθηκαν τα ποσά (λιγότερο απο 10€ η κάθε συναλλαγή), μετά από λίγο ήρθαν 2 μηνύματα για 2 χρεώσεις προμήθειας 30 λεπτών. Μάλλον πλήρωσες μέσω χρεώσης τραπεζικού λογαριασμού και όχι μέσω κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου (edited) 4 minutes ago, testatos said: Μάλλον πλήρωσες μέσω χρεώσης τραπεζικού λογαριασμού και όχι μέσω κάρτας. Ναι και έτσι το είχα πάντα.. Εdit: έκανα λάθος πιο πανω. Με τη χρεωστική κάρτα ειναι συνδεδεμένο το paypal Edited 19 Φεβρουαρίου by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, coulis said: Ναι και έτσι το είχα πάντα.. Εdit: έκανα λάθος πιο πανω. Με τη χρεωστική κάρτα ειναι συνδεδεμένο το paypal Η χρεωστική (debit) είναι σαν να τραβάς από λογαριασμό. Δεν ξέρω εάν αυτή θα έπρεπε να έχει χρέωση, αλλά 1 Φεβρουαρίου χρέωση paypal σε πιστωτική (credit) Alpha δεν είχε κάποια επιπλέον χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 minute ago, minast said: Η χρεωστική (debit) είναι σαν να τραβάς από λογαριασμό. Δεν ξέρω εάν αυτή θα έπρεπε να έχει χρέωση, αλλά 1 Φεβρουαρίου χρέωση paypal σε πιστωτική (credit) Alpha δεν είχε κάποια επιπλέον χρέωση. Μάλλον ξεκίνησε η προμήθεια για τις χρεωστικές. 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Ενας εισαγγελέας δεν υπάρχει ???????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Πρέπει να παω απο τραπεζα εθνικη να ρωτησω αν εγω που εχω μισθοδοτικο plus εχω κάποια ετήσια χρέωση είτε στη dual είτε στην γενικα σε απλή χρεωστική. Μου ειπαν τηλεφωνικά οτι και οι απλές χρεωστικές θα έχουν πλέον ετήσια συνδρομή....απλά εκει δεν ανέφερα τη λεπτομέρεια της μισθοδοσίας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 1 hour ago, takpanos said: Πρέπει να παω απο τραπεζα εθνικη να ρωτησω αν εγω που εχω μισθοδοτικο plus εχω κάποια ετήσια χρέωση είτε στη dual είτε στην γενικα σε απλή χρεωστική Ναι, μόνο ο λογαριασμός Προνομίων Plus έχει δωρεάν συνδρομή της Dual χρεωστικής, με χρέωση 2€ ανά μήνα. Αν θέλεις αυτόν τον λογαριασμό, πας σε κατάστημα για να στον αλλάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, takpanos said: Μου ειπαν τηλεφωνικά οτι και οι απλές χρεωστικές θα έχουν πλέον ετήσια συνδρομή Μήπως γι' αυτό επιτρέπουν στο e-banking να εκδοθεί δωρεάν νέα απλή χρεωστική? (Ώστε να στα φάνε από τη συνδρομή) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, nikiforos_ said: Μήπως γι' αυτό επιτρέπουν στο e-banking να εκδοθεί δωρεάν νέα απλή χρεωστική? (Ώστε να στα φάνε από τη συνδρομή) Δεν έχουν συνδρομή, έχουν 6€ κόστος ανανέωσης κάθε δύο χρόνια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου https://techmaniacs.gr/i-anakoinosi-simeiosi-tis-ethnikis-gia-tin-antikatastasi-ton-chreostikon-karton/?fbclid=IwY2xjawQFjiNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe6ZLqnOBxTeqF4bEHZD6toPDji7Uw-Jt6QDTv4M-nui3BEkxhwswaXKWvrjA_aem_g4cQoNOVYypUAMvMnqLCCA eεδώ κάτι βρήκα.καλά εκει που λέει ιδιο pin ιδιος αριθμος κλπ ειναι συνεχεια της προηγουμενης,δηλαδη για να καταλαβω η απλη χρωστικη δεν εχει το ιδιο pin ιδιο αριθμο λογαριασμου κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, Hliasat said: https://techmaniacs.gr/i-anakoinosi-simeiosi-tis-ethnikis-gia-tin-antikatastasi-ton-chreostikon-karton/?fbclid=IwY2xjawQFjiNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEe6ZLqnOBxTeqF4bEHZD6toPDji7Uw-Jt6QDTv4M-nui3BEkxhwswaXKWvrjA_aem_g4cQoNOVYypUAMvMnqLCCA eεδώ κάτι βρήκα.καλά εκει που λέει ιδιο pin ιδιος αριθμος κλπ ειναι συνεχεια της προηγουμενης,δηλαδη για να καταλαβω η απλη χρωστικη δεν εχει το ιδιο pin ιδιο αριθμο λογαριασμου κλπ; Η dual εκδίδεται ως συνέχεια της προηγούμενης, οπότε έχει αυτά τα χαρακτηριστικά κοινά. Λογικά η νέα απλή χρεωστική που ζητάς χωριστά λογίζεται ως νέα κάρτα, οπότε δεν έχει ανάμνηση από PIN, πάγιες εντολές, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 33 minutes ago, minast said: Η dual εκδίδεται ως συνέχεια της προηγούμενης, οπότε έχει αυτά τα χαρακτηριστικά κοινά. Λογικά η νέα απλή χρεωστική που ζητάς χωριστά λογίζεται ως νέα κάρτα, οπότε δεν έχει ανάμνηση από PIN, πάγιες εντολές, κλπ. Ακριβώς, η Debit Consumer έγινε Dual Debit με τον ίδιο αριθμό και PIN. Η νέα χρεωστική είναι άλλο προϊόν, εκδίδεται ξεχωριστά και δεν έχει κάτι κοινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, paanos said: νέα χρεωστική είναι άλλο προϊόν, εκδίδεται ξεχωριστά και δεν έχει κάτι κοινό. Η οποία είναι 6 ευρώ η έκδοση,και όχι ετήσια συνδρομή σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Hliasat said: Η οποία είναι 6 ευρώ η έκδοση,και όχι ετήσια συνδρομή σωστά; Η Dual έρχεται με 6€ το έτος συνδρομή. ο τιμοκατάλογος της τράπεζας https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts