Athlos_PDA Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου Πριν μερικές μέρες μου συνέβη κάτι παρόμοιο και παραξενεύτηκα αλλά επειδή δεν το χρειάζομαι πολύ συχνά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Τελικά δεν είσαι ο μόνος. μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 41 minutes ago, geoponer said: Το τελευταιο διάστημα, όταν χρειάζεται να λάβω OTP μέσω του app της Εθνικής (NBG app) έρχεται μια ειδοποίηση ΧΩΡΙΣ το OTP, η οποία ανοίγει το app χωρίς να κάνει κάτι άλλο. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να επιλέγω OTP μέσω Viber, το οποίο έρχεται άμεσα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ή κάτι παίζει με την περίπτωσή μου οπότε να απεγκαταστήσω την εφαρμογή; Έρχεται μήνυμα ότι έχει σταλεί ο 6ψήφιος στην εφαρμογή, πατάς το στρογγυλό (μεσαίο) στη μπάρα, πας στην εφαρμογή, βρίσκεις και αντιγράφεις τον 6ψήφιο, πατάς το τετράγωνο (αριστερό) στη μπάρα, εμφανίζεται η εφαρμογή που τον περιμένει, τον βάζεις και τελείωσες Μεγαλύτερη ταλαιπωρία ... για την ασφάλειά μας ... 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 49 minutes ago, makap said: Έρχεται μήνυμα ότι έχει σταλεί ο 6ψήφιος στην εφαρμογή, πατάς το στρογγυλό (μεσαίο) στη μπάρα, πας στην εφαρμογή, βρίσκεις και αντιγράφεις τον 6ψήφιο, πατάς το τετράγωνο (αριστερό) στη μπάρα, εμφανίζεται η εφαρμογή που τον περιμένει, τον βάζεις και τελείωσες Μεγαλύτερη ταλαιπωρία ... για την ασφάλειά μας ... οντως το εχουν αλλαξει καιρο τωρα! κ σε μενα στην αρχη με δυσκολεψε αλλα τελικα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Αυτο ισχυει πάνω από χρόνο, ανοίγει η το αππ και πατάς αποδοχή Έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά. Αυτό που λέω είναι ότι όταν πατάω το notification που έρχεται ανοίγει το app χωρίς να φαίνεται κάτι ούτε βλέπω κάπου να πατήσω αποδοχή 🥺 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 28 minutes ago, geoponer said: Έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά. Αυτό που λέω είναι ότι όταν πατάω το notification που έρχεται ανοίγει το app χωρίς να φαίνεται κάτι ούτε βλέπω κάπου να πατήσω αποδοχή 🥺 Πάνω δεξιά στην εφαρμογή φακελάκι > εγκρίσεις > «συναλλαγή κλπ κλπ» 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 55 minutes ago, geoponer said: Έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά. Αυτό που λέω είναι ότι όταν πατάω το notification που έρχεται ανοίγει το app χωρίς να φαίνεται κάτι ούτε βλέπω κάπου να πατήσω αποδοχή 🥺 Απεγκατεστησε το αππ και ξαναβαλτο αφου κάνεις ενδιάμεσα και μια επανεκκίνηση στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) On 24/10/2024 at 11:24 ΜΜ, paanos said: Πάνω δεξιά στην εφαρμογή φακελάκι > εγκρίσεις > «συναλλαγή κλπ κλπ» Αυτό ακριβώς ήταν, σε ευχαριστώ πολύ! Πώς στο καλό να σκεφτώ να πατήσω εκεί και να πάω στις εγκρίσεις, όταν ΔΕΝ έχει καν μια κουκκίδα ή κάτι να δείχνει ότι έχω νέα ειδοποίηση εκεί; UX/UI για τα μπάζα... Να είστε καλά, δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε αλλάξει ο τρόπος εμφάνισης του OTP. Edited 29 Οκτωβρίου by geoponer 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου On 24/10/2024 at 11:24 ΜΜ, paanos said: Πάνω δεξιά στην εφαρμογή φακελάκι > εγκρίσεις > «συναλλαγή κλπ κλπ» Σε ευχαριστώ και εγώ. Με τίποτα δεν θα το εψαχνα εκει. Να φανταστείς οτι επειδή "δεν μου ερχόταν η έγκριση (όπως παλιά)" του έλεγα να μου στείλει με viber-sms και ετσι έκανα τις πληρωμές μου,. 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Να κανω μια ερωτηση μιας και πρώτη φορα αντιμετωπίζω κατι τέτοιο. Ποσον που πληρώθηκε με καρτα μέσω wallet google και που εγινε τελικά επιστροφή του ποσού λόγω λάθους (απο κοτσο). Στην επιστροφή όμως φαίνεται ο προσωρινός αριθμός που εκδίδει το πορτοφόλι της google και οχι η πραγματική κάρτα. Φαντάζομαι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αλλά ρωτώ μήπως εχει πάρει επιστροφή και κάποιος άλλος με αυτόν τον τρόπο να μου πει. Edited 29 Οκτωβρίου by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, nikos_kallithea said: Να κανω μια ερωτηση μιας και πρώτη φορα αντιμετωπίζω κατι τέτοιο. Ποσον που πληρώθηκε με καρτα μέσω wallet google και που εγινε τελικά επιστροφή του ποσού λόγω λάθους (απο κοτσο). Στην επιστροφή όμως φαίνεται ο προσωρινός αριθμός που εκδίδει το πορτοφόλι της google και οχι η πραγματική κάρτα. Φαντάζομαι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αλλά ρωτώ μήπως εχει πάρει επιστροφή και κάποιος άλλος με αυτόν τον τρόπο να μου πει. Θα λάβεις κανονικά την επιστροφή μην ανησυχείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος καλημέρα.Προχθές πήγα σε ΑΤΜ της eurobank ,και ειχα προεπιλογή στο πορτοφολ της google ,την πιστωτικη καρτα .εκανα αναληψη χρηματων ολα οκ.Σε ΑΤΜ της πειραιως σημερα,ενω εβαλα προεπειλογη στο πορτοφολι της google την πειραιως,δεν εκανε αναληψη ,και επρεπε να πατησω στην καρτα να εμφανιστει για να κανω αναληψη,ενω προχθες στην περιπτωση της eurobank δεν χρειαστικε να το κανω αυτο.γιατι συμβαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 hour ago, Hliasat said: καλημέρα.Προχθές πήγα σε ΑΤΜ της eurobank ,και ειχα προεπιλογή στο πορτοφολ της google ,την πιστωτικη καρτα .εκανα αναληψη χρηματων ολα οκ.Σε ΑΤΜ της πειραιως σημερα,ενω εβαλα προεπειλογη στο πορτοφολι της google την πειραιως,δεν εκανε αναληψη ,και επρεπε να πατησω στην καρτα να εμφανιστει για να κανω αναληψη,ενω προχθες στην περιπτωση της eurobank δεν χρειαστικε να το κανω αυτο.γιατι συμβαινει αυτο; Κάνεις ανάληψη χρημάτων από την πιστωτική? Γνωρίζεις το επιτόκιο? 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 32 minutes ago, makap said: Κάνεις ανάληψη χρημάτων από την πιστωτική? Γνωρίζεις το επιτόκιο? ναι 30 40 ευρω καπου τόσο,σε σπάνια περίτωση,εγώ ομως άλλο ρώτησα.για το αναληψη απο ανέπαφη χωρις να βαλεις την φυσικη καρτα θα με ενδιεφερε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Hliasat said: καλημέρα.Προχθές πήγα σε ΑΤΜ της eurobank ,και ειχα προεπιλογή στο πορτοφολ της google ,την πιστωτικη καρτα .εκανα αναληψη χρηματων ολα οκ.Σε ΑΤΜ της πειραιως σημερα,ενω εβαλα προεπειλογη στο πορτοφολι της google την πειραιως,δεν εκανε αναληψη ,και επρεπε να πατησω στην καρτα να εμφανιστει για να κανω αναληψη,ενω προχθες στην περιπτωση της eurobank δεν χρειαστικε να το κανω αυτο.γιατι συμβαινει αυτο; Προφανώς δεν υποστηρίζει nfc το ατμ της Πειραιώς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος Όπως είπε και ο Νίκος, δεν υποστηρίζει ανέπαφη ανάληψη με NFC. Όμως νομίζω είναι σημαντικό να επισημανθεί ξανά ότι η ανάληψη με πιστωτική τοκίζεται ανά μέρα από την στιγμή της ανάληψης με επιτόκιο της τάξης του 20% (ετήσιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, minast said: Όπως είπε και ο Νίκος, δεν υποστηρίζει ανέπαφη ανάληψη με NFC. Όμως νομίζω είναι σημαντικό να επισημανθεί ξανά ότι η ανάληψη με πιστωτική τοκίζεται ανά μέρα από την στιγμή της ανάληψης με επιτόκιο της τάξης του 20% (ετήσιο). σχετικη ερωτηση απο περιεργεια και μονο αν παρω μετρητα απο το ΑΤΜ, π.χ. 200 ευρω (σπο πιστωτικη καρτα), και την επομενη μερα τα πληρωσω, οι τοκοι ειναι μια ημερας λογικα ή οχι;;; Edited 4 Νοέμβριος by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος Δεν είναι σίγουρο ότι θα πληρώσεις την ανάληψη. ϊσως να πληρωθούν παλαιότερες συναλλαγές. Θα πρέπει να πληρώσεις όλες τις αγορές σου συν την ανάληψη, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, Vasileios said: Δεν είναι σίγουρο ότι θα πληρώσεις την ανάληψη. ϊσως να πληρωθούν παλαιότερες συναλλαγές. Θα πρέπει να πληρώσεις όλες τις αγορές σου συν την ανάληψη, σωστο αυτο, αν υποθετοντας γινει η αναληψη απο καρτα που εχει μηδεν χρεωσεις, ε τοτε πληρωνονται τα μετρητα που πηρες, οποτε λογικα πληρωνεις ελαχιστους τοκους Edited 4 Νοέμβριος by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος (edited) μιας και ξεκίνησε συζήτηση περί πιστωτικών. Πέρσι το Γενάρη έβγαλα μια πιστωτική μετά από popup εντός της εφαρμογής που έγραφε "βγάλτε πιστωτική silver δωρεάν για τον πρώτο χρόνο χωρίς δικαιολογητικά". Και όντως, μετά από μερικές μέρες μου την έστειλαν πάνω στην ώρα που ήθελα να ξεκινήσω δόσεις το καλοκαίρι για ένα μεταπτυχιακό. Το μεταπτυχιακό δεν έγινε ποτέ και η κάρτα κάθεται με 500€ μαξ. Αξίζει να την έχω έτσι να υπάρχει και να δίνω 12€/ χρόνο? Σκέφτομαι να το κάνω του χρόνου το μεταπτυχιακό και να μην την ακυρώσω και μετά μου ζητάνε ένα σωρό γιατί τώρα που ρώτησα για καταργησή της, μόνο εξετασεις αίματος δεν μου ζητησαν. Τους ρώτησα στο τηλ, "πώς γίνεται να δίνετε αβέρτα κάρτες χωρίς ουτε ένα χάρτι πχ ότι είμαι εγώ, αλλά μου ζητάτε 10 για τη διακοπής της?" απάντηση βέβαια ό,τι να ναι. Edited 5 Νοέμβριος by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Οι πιστωτικές έχουν καλύτερες επιστροφές από τις χρεωστικές. Εάν πρόκειται να την χρησιμοποιείς για αγορές και άτοκες δόσεις, πιθανότατα θα εξοικονομήσεις τα 12€ που θα σου ζητήσουν. Προφανώς θα πρέπει να φροντίζεις να μην αφήνεις υπόλοιπο να τοκίζεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 8 ώρες πριν, ParafronGR said: μιας και ξεκίνησε συζήτηση περί πιστωτικών. Πέρσι το Γενάρη έβγαλα μια πιστωτική μετά από popup εντός της εφαρμογής που έγραφε "βγάλτε πιστωτική silver δωρεάν για τον πρώτο χρόνο χωρίς δικαιολογητικά". Και όντως, μετά από μερικές μέρες μου την έστειλαν πάνω στην ώρα που ήθελα να ξεκινήσω δόσεις το καλοκαίρι για ένα μεταπτυχιακό. Το μεταπτυχιακό δεν έγινε ποτέ και η κάρτα κάθεται με 500€ μαξ. Αξίζει να την έχω έτσι να υπάρχει και να δίνω 12€/ χρόνο? Σκέφτομαι να το κάνω του χρόνου το μεταπτυχιακό και να μην την ακυρώσω και μετά μου ζητάνε ένα σωρό γιατί τώρα που ρώτησα για καταργησή της, μόνο εξετασεις αίματος δεν μου ζητησαν. Τους ρώτησα στο τηλ, "πώς γίνεται να δίνετε αβέρτα κάρτες χωρίς ουτε ένα χάρτι πχ ότι είμαι εγώ, αλλά μου ζητάτε 10 για τη διακοπής της?" απάντηση βέβαια ό,τι να ναι. Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 8 ώρες πριν, ParafronGR said: αλλά μου ζητάτε 10 για τη διακοπής της? απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) Δικαιολογητικά ζητάνε, απλά όλο το προφίλ σου (μαζί με τα οικονομικά στοιχεία) το τραβάνε απο το gov αντί να ανεβάζεις εκκαθαριστικό, απόδειξη μισθοδοσίας κλπ. Για να λες silver με 12 ευρώ το χρόνο, φαντάζομαι είναι ΕΤΕ, που είναι υπερβολικά εύκολη για έκδοση πλέον. Παρότι είμαι κατά των συνδρομών, τα 12 ευρώ το χρόνο είναι οριακά οκ για να κρατήσεις μια πιστωτική Εθνικής ακόμα και να μη τη χρησιμοποιείς, μόνο για να την έχεις στο πορτοφόλι σου και να την εκμεταλλευτείς για άτοκες δόσεις ή αρκετά καλή επιβράβευση (κυρίως σε promos όπως τώρα με το 25% στην aegean). Edited 6 Νοέμβριος by Kipouros_tou_GAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος για ακυρωση δεν νομιζω οτι θελουν οικονομικα στοιχεια, Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 hour ago, HEO said: για ακυρωση δεν νομιζω οτι θελουν οικονομικα στοιχεια, Φαντάζομαι του ζήτησαν επικαιροποίηση στοιχείων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts