DjTony Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Και ρωτάω εγώ τώρα. 1) γιατί δε δοκίμασες άλλη κάρτα άλλης τράπεζας;; και 2) είναι δυνατόν να μην το ξέρουν οι τράπεζες αυτό και δε του το είπαν; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 11 minutes ago, DjTony said: Και ρωτάω εγώ τώρα. 1) γιατί δε δοκίμασες άλλη κάρτα άλλης τράπεζας;; και 2) είναι δυνατόν να μην το ξέρουν οι τράπεζες αυτό και δε του το είπαν; Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2) Η τράπεζα πού να το ξέρει; Η εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας δεν βλέπει καν προσπάθειες χρήσης των πιστωτικών καρτών στην συγκεκριμένη περίπτωση. Λογικά ο πράκτορας του Ο.Π.Α.Π. θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί βάσει της ανακοίνωσης που υπάρχει στο κατάστημά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ δεν γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες, μόνο χρεωστικές ή προπληρωμένες. Αυτό είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται, καλό είναι να το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι για να μη γίνεται σύγχυση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 ομολογώ ότι δεν γνώριζα την πολύ σημαντική λεπτομέρεια ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα για τζόγο σε κατάστημα οπαπ.άσχετα από το γεγονός ότι ήμουν ανενημερωτος, μου φαίνεται πραγματικά αστείο. κατά μία έννοια δεν με αφήνουν να διαχειριστώ τα χρήματα μου όπως επιθυμώ, σε φυσικό κατάστημα οπαπ, γιατί κατά τα άλλα στο διαδίκτυο, όπως αναφέρθηκε, περνάνε άνετα.σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 (edited) Εδω κανεις ενα λαθος, τα χρηματα τους θελεις να πεις ,στις χρεωστικες που ειναι οντως δικα σου τα κανεις οτι θες Edited January 25, 2023 by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Εδω κανεις ενα λαθος, τα χρηματα τους θελεις να πειςόταν μου ενέκριναν την πιστωτική, κάναμε κάποια συμφωνία για το που θα μπορώ να ξοδέψω τα χρήματα?επίσης δεν είναι ο ορισμός της κοροϊδίας να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου σε φυσικό κατάστημα, αλλά να περνάει αέρας στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα?Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Δεν ξερω φιλε, ισως να υπαρχει στα χαρτια που υπεγραψες με μικρα γραμματα καποιοι οροι ,αληθεια ποιος τους διαβαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 38 minutes ago, pexths said: ομολογώ ότι δεν γνώριζα την πολύ σημαντική λεπτομέρεια ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα για τζόγο σε κατάστημα οπαπ. άσχετα από το γεγονός ότι ήμουν ανενημερωτος, μου φαίνεται πραγματικά αστείο. κατά μία έννοια δεν με αφήνουν να διαχειριστώ τα χρήματα μου όπως επιθυμώ, σε φυσικό κατάστημα οπαπ, γιατί κατά τα άλλα στο διαδίκτυο, όπως αναφέρθηκε, περνάνε άνετα. σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Και εγώ ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν πήγα να πληρώσω με πιστωτική και δεν την έκαναν δεκτή, είναι απαράδεκτο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 μια πονηρή ερώτηση, εάν περάσω μια πιστωτική της εθνικής για παράδειγμα, στην curve και πάω να χρεώσω την curve θα την πάρει?Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Και εγώ ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν πήγα να πληρώσω με πιστωτική και δεν την έκαναν δεκτή, είναι απαράδεκτο. Mε gpay και την ίδια κάρτα έχετε προσπαθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 5 minutes ago, nikos_kallithea said: Mε gpay και την ίδια κάρτα έχετε προσπαθήσει? Όχι φίλε μου Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Σχετικά με τον ΟΠΑΠ νομίζω ένας φίλος είχε θέμα και με την revolut, έχει τύχει σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 1 hour ago, TypeRS said: Σχετικά με τον ΟΠΑΠ νομίζω ένας φίλος είχε θέμα και με την revolut, έχει τύχει σε κάποιον; Ναι μερικές κάρτες με συγκεκριμένο BIN δεν της κάνει δεχτές. 2 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Mε gpay και την ίδια κάρτα έχετε προσπαθήσει? Έχω δοκιμάσει δεν περνάει. Ο εικονικός αριθμός που δημιουργεί έχει BIN Πιστωτικής και τρώει απόρριψη . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Τον περιορισμό αναφορικά με τις πιστωτικές τον έχει ο Ο.Π.Α.Π. και όχι η κάθε τράπεζα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 μια πονηρή ερώτηση, εάν περάσω μια πιστωτική της εθνικής για παράδειγμα, στην curve και πάω να χρεώσω την curve θα την πάρει?Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι πονηρό. Η curve και revolut είναι σαν προπληρωμενες. Αν δεν είναι φορτισμένες με χρήματα , δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν συναλλαγές.Οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 2 ώρες πριν, pank said: Δεν είναι πονηρό. Η curve και revolut είναι σαν προπληρωμενες. Αν δεν είναι φορτισμένες με χρήματα , δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν συναλλαγές. Οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα. Η curve δεν έχει σχέση με Revolut και δεν την φορτίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 5 ώρες πριν, TypeRS said: Σχετικά με τον ΟΠΑΠ νομίζω ένας φίλος είχε θέμα και με την revolut, έχει τύχει σε κάποιον; Η ρεβο εχει επιλογη αν θα δέχεται πληρωμές σε στοιχηματικες, τυχερά παιχνίδια κλπ, σε μενα δουλεύει μια χαρά πχ στο Τζόκερ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Τον είδα αυτό με τον ΟΠΑΠ τις προάλλες και μου έκανε εντύπωση. Πάει να πληρώσει ο τύπος με μια κάρτα και δε του την έκανε δεκτή. Έδωσε άλλη και τη δέχτηκε. Το συζητούσαν γιατί τους έκανε εντύπωση. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως και οι δύο κάρτες πρέπει να ήταν από ελληνικές τράπεζες.Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 5 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Η ρεβο εχει επιλογη αν θα δέχεται πληρωμές σε στοιχηματικες, τυχερά παιχνίδια κλπ, σε μενα δουλεύει μια χαρά πχ στο Τζόκερ Η συζήτηση γίνεται για συναλλαγές σε φυσικό P.O.S. στα καταστήματα Ο.Π.Α.Π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 10 ώρες πριν, pank said: Δεν είναι πονηρό. Η curve και revolut είναι σαν προπληρωμενες. Αν δεν είναι φορτισμένες με χρήματα , δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν συναλλαγές. Οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα. Θα έχεις θέμα: Compliance with your underlying card issuer’s terms Irrespective of Curve Fronted, you always need to be compliant with the terms of use and policies of your underlying payment card. Your Curve card should not be used for any transactions which are not permissible with or are penalised by your underlying credit card issuer, such as any cash advance or quasi-cash transactions including money orders, buying lottery tickets, paying certain taxes, or transactions for investments purposes. Non-permissible and penalised transactions may also include ‘Curve Fronted’ transactions discussed below. 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 On 25/1/2023 at 1:02 ΠΜ, JIMJFK said: Οταν πας να ανοιξεις ενα term deposit σου δειχνει τα live επιτοκια που τρεχουν εκεινη τη στιγμη και μπορεις να κλειδωσεις! Min κεφαλαιο 2Κ OK ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, θα περασω αμεσα απο ενα καταστημα HSBC Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 10 ώρες πριν, stathis123 said: Θα έχεις θέμα: Compliance with your underlying card issuer’s terms Irrespective of Curve Fronted, you always need to be compliant with the terms of use and policies of your underlying payment card. Your Curve card should not be used for any transactions which are not permissible with or are penalised by your underlying credit card issuer, such as any cash advance or quasi-cash transactions including money orders, buying lottery tickets, paying certain taxes, or transactions for investments purposes. Non-permissible and penalised transactions may also include ‘Curve Fronted’ transactions discussed below. Αν είναι "ιδιοτροπία" του ΟΠΑΠ το ότι δεν περνάνε πιστωτικές δεν βλέπω το λόγο με το παραπάνω τέχνασμα να έχει οποιοδήποτε θέμα. Γιατί δεν παραβιάζει κάποιον όρο χρήσης των καρτών του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 19 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Η ρεβο εχει επιλογη αν θα δέχεται πληρωμές σε στοιχηματικες, τυχερά παιχνίδια κλπ, σε μενα δουλεύει μια χαρά πχ στο Τζόκερ και σε μενα η revolut δεν εχει θεμα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και δεν εχω ενεργοποιησει καμμια σχετικη επιλογη, δεν δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοια επιλογη Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, γίνεται να συνδέσω την ίδια κάρτα στο GPay σε δύο διαφορετικά κινητά? (στον ίδιο λογαριασμό google). Sent from my Nothing Phone 1 using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω, γίνεται να συνδέσω την ίδια κάρτα στο GPay σε δύο διαφορετικά κινητά? (στον ίδιο λογαριασμό google). Sent from my Nothing Phone 1 using TapatalkΜα δεν έχει να κάνει με το κινητό.Αν είναι συνδεδεμένο το gpay με μια κάρτα αυτό ισχύει για τον λογαριασμό σου γενικά.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts