pank Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Καταρχήν δε μου αρέσει το ύφος σου.Εν συνέχεια διάβασε προσεχτικά τους όρους και πες μου που ακριβώς γράφει ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το δίκτυο της τράπεζας. Τέλος διάβασε να μάθεις τι ακριβώς σημαίνει παραπλανητικη διαφήμιση και θα δούμε αν έχω δίκιο ή άδικο. Εσύ μπορείς να αποδέχεσαι τα πάντα,αλλά καλό είναι να μην πουλάς πνεύμα σε θέματα που δε γνωρίζεις. Το πολύ πολύ να χάσω 15 λεπτά από το χρόνο μου,αλλά η λογική ότι είναι ιδιωτική τράπεζα και κάνει ότι γουστάρει δεν ισχύει. Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι εκάστοτε εποπτικές αρχές. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή που υπαγεται στο υπουργείο Εμπορίου ενημερωτικά δε δέχεται απλά email,αλλά επώνυμες τεκμηριωμενες καταγγελίες και στο παρελθόν έχω δικαιωθεί σε ανάλογη περίπτωση λαμβάνοντας αποζημίωση. Επίσης δεν άλλαξα τράπεζα καθώς σε πρόσφατο περιστατικό η ΕΤΕ δέχτηκε τις αιτιάσεις μου και επιλυσε το θέμα που προέκυψε με αντιλογισμο της ετήσιας συνδρομής της πιστωτικής μου κάρτας, παρα το γεγονός ότι δεν προβλεπόταν στους όρους χρήσης της στα πλαίσια της καλής συνεργασίας. Δεν έχω κανένα ύφος. Όπως ανέφερα καλά έκανες και έστειλες παράπονα στην τράπεζα.Και εγώ προσωπικά, έχω ανανεώσει χρεωστική κάρτα χωρίς το κόστος ανανέωσης 6€.Ιδιωτική τράπεζα είναι και αυτή αποφασίζει. Δεν υπάρχει πουθενά καμία παραπλανητική διαφήμιση! Εσύ αν διάβαζες προσεχτικά τους όρους θα έβλεπες το παρακάτω το οποίο προβλέπεται ξεκάθαρα στους όρους που λες ότι έχεις διαβάσει. Πιστωτική κάρτα στα ψηφιακά κανάλια της τράπεζας ή πάγια εντολή. Όπως επίσης: "η μέγιστη επιβράβευση ανά πελάτη για το διάστημα ισχύος της προσφοράς ανέρχεται σε 75 ευρώ που αντιστοιχεί σε συνολικό ποσό λογαριασμών ύψους 1.500 ευρώ"Με τη λογική τη δική σου μπορείς να έχεις επιστροφή 10.000€! Και αν δεν στα δώσει να τους "κυνηγήσεις".Το ότι κάποιος διαφωνεί με την άποψη σου , δεν σημαίνει ότι έχει ύφος απλώς πιστεύει κάτι διαφορετικό. Αυτό συνήθως το λένε αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο.Εγώ σου είπα τη γνώμη μου.Κάνε ότι θες, εννοείται μπορείς να πας και στον Άρειο Πάγο!Πάντως δεν ξέρω αν παρακολουθείς γενικά το θέμα αλλά το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί παλιότερα και έχουμε γράψει αρκετοί για να βοηθήσουμε τους συμφορίτες τι τους συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 https://drive.google.com/viewerng/viewer?embedded=true&url=https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/lp/oroi-programmatos-dapanwn-energeias-el.pdf Αυτοί είναι οι όροι του προγράμματος και σύμφωνα με τον πίνακα στο τέλος θα έπρεπε να δίνει πόντους . Σε ανάλογη περίπτωση δική μου , παρατήρησα ότι μάλλον δικαίως , δεν μου αποδόθηκαν πόντοι γιατί σε πάγια της ΔΕΗ με ημερομηνία πληρωμής 12/05 η εκκαθάριση της συναλλαγής έγινε 16/05 και σύμφωνα με τους όρους πρέπει να μου αποδοθούν στο τέλος Ιουνίου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, pank said: Δεν έχω κανένα ύφος. Όπως ανέφερα καλά έκανες και έστειλες παράπονα στην τράπεζα. Και εγώ προσωπικά, έχω ανανεώσει χρεωστική κάρτα χωρίς το κόστος ανανέωσης 6€. Ιδιωτική τράπεζα είναι και αυτή αποφασίζει. Δεν υπάρχει πουθενά καμία παραπλανητική διαφήμιση! Εσύ αν διάβαζες προσεχτικά τους όρους θα έβλεπες το παρακάτω το οποίο προβλέπεται ξεκάθαρα στους όρους που λες ότι έχεις διαβάσει. Πιστωτική κάρτα στα ψηφιακά κανάλια της τράπεζας ή πάγια εντολή. Όπως επίσης: "η μέγιστη επιβράβευση ανά πελάτη για το διάστημα ισχύος της προσφοράς ανέρχεται σε 75 ευρώ που αντιστοιχεί σε συνολικό ποσό λογαριασμών ύψους 1.500 ευρώ" Με τη λογική τη δική σου μπορείς να έχεις επιστροφή 10.000€! Και αν δεν στα δώσει να τους "κυνηγήσεις". Το ότι κάποιος διαφωνεί με την άποψη σου , δεν σημαίνει ότι έχει ύφος απλώς πιστεύει κάτι διαφορετικό. Αυτό συνήθως το λένε αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο. Εγώ σου είπα τη γνώμη μου. Κάνε ότι θες, εννοείται μπορείς να πας και στον Άρειο Πάγο! Πάντως δεν ξέρω αν παρακολουθείς γενικά το θέμα αλλά το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί παλιότερα και έχουμε γράψει αρκετοί για να βοηθήσουμε τους συμφορίτες τι τους συμφέρει. Σύμφωνα με τους όρους της ενέργειας, ο πελάτης επιβραβεύεται με 5% σε go4more πόντους για κάθε έγκυρη και ολοκληρωμένη πληρωμή λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος ή/και φυσικού αερίου, με χρήση πιστωτικής κάρτας Ε.Τ.Ε κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, και μόνο επιλέγοντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: INTERNET BANKING ΕΤΕ MOBILE BANKING ETE APS ETE ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ σε πιστωτική κάρτα ΕΤΕ (με ανάθεση στον Πάροχο Ενέργειας) πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα ΕΤΕ (με ανάθεση στον Πάροχο Ενέργειας)...πιο ξεκάθαρο δε γίνεται. Η επισήμανση μου έγινε για να βοηθήσω και κάποιους άλλους που μπορεί να μην τους αποδοθεί η πρόσθετη επιβράβευση. Δε μίλησα πουθενά για πόσα άνω των 1.500 ευρώ. Στο Άρειο Πάγο ενημερωτικά πας όταν το ζήτημα είναι προς δικαστική επίλυση και είναι ο ανώτατος βαθμός. Επαναλαμβάνω ότι καλό είναι όταν κατι δεν το κατεχουμε να μη λέμε ανακρίβειες. Οποιος το κυνηγησει στο υπογράφω οτι θα δικαιωθεί χωρίς να πάει δικαστικά. Εάν όχι σε απευθείας επικοινωνία με την τράπεζα,απλά καταγγελοντας το γεγονός στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Θεωρώ ότι σκοπός του forum είναι να βοηθουνται και τα υπόλοιπα μέλη και η στάση σου δεν είναι επικοδομητικη. Δε λέω για ποιο λόγο έχεις διαφορετική άποψη, η οποία για μένα θα είναι πάντα σεβαστή, αλλά ειρωνείες τύπου να πας και στον Αρειο Παγο που αμφιβάλλω εαν ξέρεις τι ακριβως πρεσβεύει και Τι άλλο θα ακούσουμε! Και μετά θα γράφεις ότι το υπουργείο εμπορίου κοιμάται και δεν κάνει τίποτα κτλ. κτλ. κτλ. Εγώ προσωπικά αν δούλευα στο υπουργείο και έβλεπα ένα τέτοιο email, κατευθείαν κάδος καλό είναι να τις αποφεύγεις. Edited June 12, 2022 by boban3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Μακάρι να δικαιωθείτε. Δεν έχω και μετοχές στην τράπεζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 On 11/6/2022 at 3:48 ΜΜ, geoponer said: Don't hold your breath, που λένε και στο χωριό μου! Μόλις πριν λίγο ανακοίνωσε την υποστήριξη για ανέπαφες πληρωμές με πιστωτικές κάρτες στην εφαρμογή της. Αυτό ήταν δεδομένο για άλλες τράπεζες εδώ και χρόνια. Για να το παλεύουν ακόμα σημαίνει ότι θα αργήσουν να συνεργαστούν με Gpay/Apple Pay κλπ. - μακάρι να βγω ψεύτης. Το Apple pay υποστηρίζεται και πολύ σύντομα, ίσως και εντός του επόμενου μήνα, το Google Pay απ'οτι έμαθα απο γνωστό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2022 Ο λογος που εμενα το gpay δεν δεχοταν την Πειραιως ειναι οτι ο λογαριασμος google που ηταν επιλεγμενος ειχε region UK. Εβαλα τον 2ο που εχει Ελλαδα και την περασε την καρτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 σε πιστωτικη καρτα εθνικης με οριο 3000 αν εγω κανω αγορεσ καθε χρονο τις ταξεως των 3000 ευρω γλυτωνω την συνδρομη?των 33 ευρω? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 1 hour ago, nikolasn80 said: σε πιστωτικη καρτα εθνικης με οριο 3000 αν εγω κανω αγορεσ καθε χρονο τις ταξεως των 3000 ευρω γλυτωνω την συνδρομη?των 33 ευρω? Οχι δεν την γλυτώνεις. 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 3 ώρες πριν, nikolasn80 said: σε πιστωτικη καρτα εθνικης με οριο 3000 αν εγω κανω αγορεσ καθε χρονο τις ταξεως των 3000 ευρω γλυτωνω την συνδρομη?των 33 ευρω? Κάνεις αίτημα αντιλογισμου της συνδρομής,αναλύοντας τις αιτιάσεις σου και εάν είσαι τυχερός υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να το πετύχεις. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο συναλλαγών άνω του οποίου γλιτώνεις τη συνδρομή. Πλέον όμως είναι δεδομένο ότι όλες οι τράπεζες είναι φειδωλες σε ανάλογα αιτήματα. Οι συνδρομές αποτελούν μέρος των εσόδων τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 Κάνεις αίτημα αντιλογισμου της συνδρομής,αναλύοντας τις αιτιάσεις σου και εάν είσαι τυχερός υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να το πετύχεις. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο συναλλαγών άνω του οποίου γλιτώνεις τη συνδρομή. Πλέον όμως είναι δεδομένο ότι όλες οι τράπεζες είναι φειδωλες σε ανάλογα αιτήματα. Οι συνδρομές αποτελούν μέρος των εσόδων τους.Η Πειραιώς έχει όριο συναλλαγών άνω του οποίου γλιτώνεις τη συνδρομή. Έβγαλα τον Μάιο πιστωτική στην Πειραιώς και το όριο είναι 2500€ το χρόνο. Έτσι γλυτώνεις ταω30€ συνδρομή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 (edited) Η Πειραιώς όμως το αναφέρει ξεκάθαρα ώστε να το γνωρίζει όποιος θέλει να κάνει αίτηση για νέα κάρτα. Edited June 17, 2022 by GraveDigger 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 5 ώρες πριν, pank said: 22 ώρες πριν, boban3 said: Η Πειραιώς έχει όριο συναλλαγών άνω του οποίου γλιτώνεις τη συνδρομή. Έβγαλα τον Μάιο πιστωτική στην Πειραιώς και το όριο είναι 2500€ το χρόνο. Έτσι γλυτώνεις ταω30€ συνδρομή. Ναι όντως έχει η Πειραιώς.Για Εθνική όμως που ρώτησε δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο και ο αντιλογισμος εξαρτάται αποκλειστικά από την τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 1 ώρα πριν, boban3 said: Ναι όντως έχει η Πειραιώς.Για Εθνική όμως που ρώτησε δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο και ο αντιλογισμος εξαρτάται αποκλειστικά από την τράπεζα. H Πειραιώς προσφέρει πολλές φορές σε κατούχους πιστωτικών καρτών, καινούργια κάρτα με 0€ συνδρομή και -1% χαμηλότερο επιτόκιο, μέσω winbank. Άρα μπορείτε να βγάλετε μία καινούργια και να ακυρώσετε κάποια άλλη στην οποία πληρώνετε συνδρομή. Πχ είχα μία Πειραιώς VISA και μου πρότεινε να αποκτήσω μία Πειραιώς Mastercard! 1 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 Ναι όντως έχει η Πειραιώς.Για Εθνική όμως που ρώτησε δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο και ο αντιλογισμος εξαρτάται αποκλειστικά από την τράπεζα. Απλώς είχες γράψει οτι όλες οι τράπεζες είναι φειδωλές σε ανάλογα αιτήματα.Γι αυτό ανέφερα την Πειραιώς όπου δεν χρειάζεται να κάνει κάποιο αίτημα. Να ξέρει ότι έχει εναλλακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 6 ώρες πριν, pank said: Απλώς είχες γράψει οτι όλες οι τράπεζες είναι φειδωλές σε ανάλογα αιτήματα. Γι αυτό ανέφερα την Πειραιώς όπου δεν χρειάζεται να κάνει κάποιο αίτημα. Να ξέρει ότι έχει εναλλακτική. Σε αιτήματα αντιλογισμου εννοούσα. Καλά έκανες και ανέφερες την εναλλακτική της Πειραιώς. Κι εγώ έχω μια εκεί χωρίς συνδρομή, απλά με εξυπηρετεί η εθνική λόγω μισθοδοσίας. Το κακό είναι ότι σταδιακά μειώνονται οι επιλογές πιστωτικής χωρίς συνδρομή, οπότε απομένουν ελάχιστες χωρίς συνδρομή για πάντα. Στην εθνική υπάρχει η Toyota visa ακόμα,alpha πλέον δεν είμαι βέβαιος αν υφίσταται πλέον καμία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. June 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 Εχω μια University Visa εδώ και πολλά χρόνια, με όριο 800€, η οποία για κάποιο λόγο ενώ παντού φαίνεται ως University, ως φυσική κάρτα εχει ανανεωθεί με το προηγούμενο design της κανονικής (γκρι). Σκοπεύω να αιτηθώ αύξηση πιστωτικού ορίου σύντομα καθώς έχω πλέον σταθερή δουλειά με εισόδημα μεγαλύτερο απο το όριο της κάρτας. Η ερώτηση είναι αν μπορώ τη σύμβαση μου να τη μετατρέψω σε Visa Classic ώστε να μην έχω συνδρομή πάνω απο τις 2,500 ετήσιο τζίρο, καθώς στη University δεν αναφέρεται κάτι περί τζίρου. Το έχει επιχειρήσει κανένας ή πάω για καινούρια σύμβαση κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 16 ώρες πριν, TheBerliner said: Εχω μια University Visa εδώ και πολλά χρόνια, με όριο 800€, η οποία για κάποιο λόγο ενώ παντού φαίνεται ως University, ως φυσική κάρτα εχει ανανεωθεί με το προηγούμενο design της κανονικής (γκρι). Σκοπεύω να αιτηθώ αύξηση πιστωτικού ορίου σύντομα καθώς έχω πλέον σταθερή δουλειά με εισόδημα μεγαλύτερο απο το όριο της κάρτας. Η ερώτηση είναι αν μπορώ τη σύμβαση μου να τη μετατρέψω σε Visa Classic ώστε να μην έχω συνδρομή πάνω απο τις 2,500 ετήσιο τζίρο, καθώς στη University δεν αναφέρεται κάτι περί τζίρου. Το έχει επιχειρήσει κανένας ή πάω για καινούρια σύμβαση κάρτας; Νέα αίτηση. Δοκίμασε την απλή mastercard μέσω winbank, εμένα έχοντας τη university μου βγάζει προσφορά για δωρεάν συνδρομή και μια μονάδα κάτω επιτόκιο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 On 17/6/2022 at 10:40 ΜΜ, spookype20 said: H Πειραιώς προσφέρει πολλές φορές σε κατούχους πιστωτικών καρτών, καινούργια κάρτα με 0€ συνδρομή και -1% χαμηλότερο επιτόκιο, μέσω winbank. Άρα μπορείτε να βγάλετε μία καινούργια και να ακυρώσετε κάποια άλλη στην οποία πληρώνετε συνδρομή. Πχ είχα μία Πειραιώς VISA και μου πρότεινε να αποκτήσω μία Πειραιώς Mastercard! Εγώ είχα την Πειραιώς Mastercard (χωρίς συνδρομή με ετήσιο τζίρο >2.500€) και μετά μου έδωσε την δυνατότητα έκδοσης μιας ακόμη πιστωτικής κάρτας από την Visa δωρεάν για όσο διάστημα διατηρώ την Mastercard. Λογικά αν καταργήσεις την πρώτη κάρτα που εξέδωσες θα έχεις την κλασική τιμολόγηση με αντιλογισμό της ετήσιας συνδρομής με ετήσιο τζίρο >2.500€ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Στην Winbank στην ενότητα ραντεβού δεν με αφήνει να αιτηθώ νέο ραντεβού γιατί δεν έχει καταχωρηθεί κατάστημα εξυπηρέτησης. Μπορώ να το ορίσω τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ή χρειάζεται να πάω σε κατάστημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 (edited) Στην σχετική ενότητα λέει το εξής: "Για αλλαγή καταστήματος εξυπηρέτησης απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς". Πάντως, δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Edited June 21, 2022 by pluss 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Με το τελευταιο update στην curve, βαζοντας την Diners με πεταει στο 3DS challenge και μετά τρώει άκυρο. Παλιά έτρωγε άκυρο απευθείας. Λετε να ειμαστε ενα βημα πιο κοντα ώστε να μπορουμε να εχουμε και τη Diners στα wallets? (Εάν μέχρι τοτε δεν μας τις εχουν καταργήσει ) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 (edited) 11 ώρες πριν, pluss said: Στην σχετική ενότητα λέει το εξής: "Για αλλαγή καταστήματος εξυπηρέτησης απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς". Πάντως, δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν πως η υπηρεσία αυτή είναι ακόμα σε πιλοτική λειτουργία και ότι σύντομα θα την ενεργοποιήσουν για τα καλά. Μου είπαν ότι γίνεται μόνο μέσω καταστήματος για τώρα Edited June 21, 2022 by dennis99 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 4 minutes ago, dennis99 said: Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν πως η υπηρεσία αυτή είναι ακόμα σε πιλοτική λειτουργία και ότι σύντομα θα την ενεργοποιήσουν για τα καλά. Μου είπαν ότι γίνεται μόνο μέσω καταστήματος για τώρα Αυτος είναι ενας απο τους κύριους λόγους που οι τράπεζες πρέπει να κλείσουν τα φυσικά καταστήματα, γιατι στην Ελλάδα αντί να σε διευκολύνουν σου δημιουργούν και προβλήματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 22 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Αυτος είναι ενας απο τους κύριους λόγους που οι τράπεζες πρέπει να κλείσουν τα φυσικά καταστήματα, γιατι στην Ελλάδα αντί να σε διευκολύνουν σου δημιουργούν και προβλήματα Μπήκα σήμερα στο e-banking και όλως παραδόξως ενεργοποίησαν κανονικά την λειτουργία online appointment και ορίστηκε αυτόματα το κατάστημα εξυπηρέτησης, οπότε όλα καλά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 36 minutes ago, dennis99 said: Μπήκα σήμερα στο e-banking και όλως παραδόξως ενεργοποίησαν κανονικά την λειτουργία online appointment και ορίστηκε αυτόματα το κατάστημα εξυπηρέτησης, οπότε όλα καλά έχει επιλογή ραντεβού μόνο για ασφαλιστικά προϊόντα.. Δώρο άδωρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts