blade_ Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 GraveDigger said: Αν πρόκειται για πληρωμή σε e-shop, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο εκτός από αύξηση ορίου. Όσα συζητάμε είναι για συναλλαγές σε φυσικό P.O.S. α μαλιστα.Σας ευχαριστω :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 (edited) blade_ said: α μαλιστα.Σας ευχαριστω :) Λοιπον επειδη καιγεσαι να σου πω οτι υπαρχει τροπος να το κανεις ακομα και αν το οριο της καρτας σου ειναι μικροτερο του κοστους του προιοντος Ανοιγεις paypal λογαριασμο. Αν το προιον π.χ. κανει 500 ευρω, και η καρτα σου εχει υπολοιπο 345 ευρω, τοτε Βαζεις λεφτα στο paypal 155 euros. Eτσι εχεις ενα balance στο paypal 155 euros Ρυθμιζεις στο paypal να φευγει πρωτα το PAYPAL BALANCE και μςτα η πιστωτικη σου (αυτη με το υπολοιπο 345 ευρω) Αν κανεις αγορα 500 ευρω, ΜΕΣΩ PAYPAL ΠΛΗΡΩΜΗΣ, τοτε θα παρει τα 155 ευρω απο το paypal balance (155 ευρω) και τα υπολοιπα απο την πιστωτικη σου (345 ευρψ) Βεβαια η προστασια πλεον θα ειναι απο paypal και οχι απο πιστωτικη! Αυτα επειδη ειναι αγορα online οπως μας ειπες Edited December 17, 2020 by JIMJFK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 JIMJFK said: Λοιπον επειδη καιγεσαι να σου πω οτι υπαρχει τροπος να το κανεις ακομα και αν το οριο της καρτας σου ειναι μικροτερο του κοστους του προιοντος Ανοιγεις paypal λογαριασμο. Αν το προιον π.χ. κανει 500 ευρω, και η καρτα σου εχει υπολοιπο 345 ευρω, τοτε Βαζεις λεφτα στο paypal 155 euros. Eτσι εχεις ενα balance στο paypal 155 euros Ρυθμιζεις στο paypal να φευγει πρωτα το PAYPAL BALANCE και μςτα η πιστωτικη σου (αυτη με το υπολοιπο 345 ευρω) Αν κανεις αγορα 500 ευρω, ΜΕΣΩ PAYPAL ΠΛΗΡΩΜΗΣ, τοτε θα παρει τα 155 ευρω απο το paypal balance (155 ευρω) και τα υπολοιπα απο την πιστωτικη σου (345 ευρψ) Βεβαια η προστασια πλεον θα ειναι απο paypal και οχι απο πιστωτικη! Αυτα επειδη ειναι αγορα online οπως μας ειπεςΚαι πως θα βάλει δόσεις με αυτόν τον τρόπο? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 blade_ said: Καλησπερα παιδακια..να ρωτησω..εχουμε μια πιστωτικη με οριο 345 οριο και θελω να αγορασω κατι με 500..Το καταστημα δεν δεχεται καποια προκαταβολη ωστε να πεσει το ποσο στα 350...Γνωριζει μηπως καποιος τι γινεται στην περιπτωση αυτη?εχω καποια λυση?καπου ειχα ακουσει οτι μπορω να προσθεσω χρηματα στην πιστωτικη(δεν ξερω αν γινεται αυτο και πως) zananiro said: Και πως θα βάλει δόσεις με αυτόν τον τρόπο? Δοσεις δεν μπορεις αλλα νομιζω ο φιλος ηθελε να αγορασει κατι και δεν τον εφτανε το οριο της καρτας. Αν ειναι δοσεις τοτε μπορουν να μπουν με τον κλασσικο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 JIMJFK said: Δοσεις δεν μπορεις αλλα νομιζω ο φιλος ηθελε να αγορασει κατι και δεν τον εφτανε το οριο της καρτας. Αν ειναι δοσεις τοτε μπορουν να μπουν με τον κλασσικο τροπο σε ευχαριστω πολυ..ο καημος μου ηταν να βαλω δοσεις(πρωτη φορα στη ζωη μου) απλα ειναι χαμηλο το οριο στην πιστωτικη,αλλα το ποσο υπαρχει..θα τα ζυγισω και το πολυ πολυ να το κανω εφαπαξ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 blade_ said: σε ευχαριστω πολυ..ο καημος μου ηταν να βαλω δοσεις(πρωτη φορα στη ζωη μου) απλα ειναι χαμηλο το οριο στην πιστωτικη,αλλα το ποσο υπαρχει..θα τα ζυγισω και το πολυ πολυ να το κανω εφαπαξΤι κατάστημα είναι; πρόσφατα ρώτησα σε κάποια αν μπορώ να καταθέσω ενα ποσό κ το υπόλοιπο με δόσεις κ πολλά δέχτηκαν. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 achillesgk said: Τι κατάστημα είναι; πρόσφατα ρώτησα σε κάποια αν μπορώ να καταθέσω ενα ποσό κ το υπόλοιπο με δόσεις κ πολλά δέχτηκαν. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατάστημα είναι το you. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δυσκίνητοι.. Τελικά έβγαλα άκρη, με δωροεπιταγες που έβγαλε... Αγόρασα μια, πλήρωσα το υπόλοιπο με την κάρτα... Δεν περίμενα να συναντήσω τέτοιον Γολγοθά.... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Εν τω μεταξύ στην εφαρμογή της Eurobank τι φαεινή ιδέα είχαν να βγάλουν την κοπελιά και να βάλουν αυτόν τον τυπά όταν ανοίγει η εφαρμογή? Ξενερώνεις κανονικά. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Το ίδιο σκέφτηκα χαχαχαχ! Βάζουν εναλλάξ, μια άντρα μια γυναικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Με πήρε συνεργάτης της Alpha και επειδή είμαι καλός πελάτης και καλά, μου πρόσφερε μια Diners club δωρεάν για πάντα (όπως η bonus visa που έχω από το 2008). Σκέφτηκα να τη χρησιμοποιώ μιας και προσφέρει διπλούς πόντους σε σχέση με τη visa, όμως όπως φοβόμουν δε γίνεται αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος των εμπόρων. Σκέφτηκα για τις online αγορές σε καταστήματα που δε δέχονται diners να πληρώνω με PayPal, όμως διάβασα ότι υπάρχει ιδιαιτερότητα και η PayPal κάνει διπλή μετατροπή από ευρώ σε δολάρια και από δολάρια σε ευρώ, με αποτέλεσμα να πληρώνεις fees. Αυτό λέει γίνεται γιατί η συγκεκριμένη κάρτα στο PayPal δεν υποστηρίζει άλλο νόμισμα πέραν του δολαρίου. Γνωρίζει κάποιος αν ακόμα ισχύει κάτι τέτοιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 oregon said: Με πήρε συνεργάτης της Alpha και επειδή είμαι καλός πελάτης και καλά, μου πρόσφερε μια Diners club δωρεάν για πάντα (όπως η bonus visa που έχω από το 2008). Σκέφτηκα να τη χρησιμοποιώ μιας και προσφέρει διπλούς πόντους σε σχέση με τη visa, όμως όπως φοβόμουν δε γίνεται αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος των εμπόρων. Σκέφτηκα για τις online αγορές σε καταστήματα που δε δέχονται diners να πληρώνω με PayPal, όμως διάβασα ότι υπάρχει ιδιαιτερότητα και η PayPal κάνει διπλή μετατροπή από ευρώ σε δολάρια και από δολάρια σε ευρώ, με αποτέλεσμα να πληρώνεις fees. Αυτό λέει γίνεται γιατί η συγκεκριμένη κάρτα στο PayPal δεν υποστηρίζει άλλο νόμισμα πέραν του δολαρίου. Γνωρίζει κάποιος αν ακόμα ισχύει κάτι τέτοιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Οσα γραφεις ισχυουν. Αλλα αν ειναι δωρεαν για πάντα, καλό ειναι να την δεχτεις, και να προσεχεις που την χρησιμοποιεις. Για παραδειγμα στους μεγαλους συνεργατες θα εχεις bonus Χ8 αντί για Χ4 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 blade_ said: ο εμπορος δυστυχως,ειναι μεγαλο καταστημα και δεν κανει τετοια διευκολυνση...ετσι ηθελα να το τακτοποιησω και ακομα και τα μισα θα εδινα,αλλα δεν μπορει να το δεχτει,δεν ξερω γιατι Θα κανω αιτηση αυριο και ελπιζω να μην καθυστερησει.. Ευχαριστω πολυ παιδακια Εγώ σε Vodafone κατάστημα πήγα να πάρω κινητό με 440€ και έβαλα 300€ δόσεις στην πιστωτική και το υπόλοιπο ποσό μετρητά. Κανένα θέμα δεν είχα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Nikolas14 said: Εγώ σε Vodafone κατάστημα πήγα να πάρω κινητό με 440€ και έβαλα 300€ δόσεις στην πιστωτική και το υπόλοιπο ποσό μετρητά. Κανένα θέμα δεν είχα.Αναφέρεται σε ηλεκτρονική παραγγελία το παιδί. Αν πας σε κατάστημα όλα γίνονται. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 alfeios said: Οσα γραφεις ισχυουν. Αλλα αν ειναι δωρεαν για πάντα, καλό ειναι να την δεχτεις, και να προσεχεις που την χρησιμοποιεις. Για παραδειγμα στους μεγαλους συνεργατες θα εχεις bonus Χ8 αντί για Χ4 Την έχω ήδη στα χέρια μου, αλλά γενικά είναι απογοήτευση. Στο my market πήγαμε σε ειδικό pos στην υποδοχή για να την περάσουν (δεν περνάει σε αυτά των ταμείων) και τελικά η ανέπαφη συναλλαγή απορρίφθηκε. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ξαναδοκιμασω βάζοντας της μέσα στο pos. Πλήρωσα με άλλη και έφυγα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Ξέρει κανείς αν παίρνουμε την επιβράβευση yellows με κάρτες της Πειραιώς, αν πληρώσουμε λογαριασμό της wind από το app της; Επειδή είναι μεγάλος συνεργάτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Αν θυμαμαι καλα ναι.Αλλα ψιλολογια optoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 katsiletra said: Ξέρει κανείς αν παίρνουμε την επιβράβευση yellows με κάρτες της Πειραιώς, αν πληρώσουμε λογαριασμό της wind από το app της; Επειδή είναι μεγάλος συνεργάτης. Κοίτα να δεις το παράδοξο η ατέλεια του συστήματος !!!!! Πληρωνω με πιστωτική. Όταν πληρώνω από το app, περνώ ΜΟΝΟ 1ποντο/€. Όταν όμως πάω στο κατάστημα wind παίρνω 10ποντους/€ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 GREGORYMO said: Κοίτα να δεις το παράδοξο η ατέλεια του συστήματος !!!!! Πληρωνω με πιστωτική. Όταν πληρώνω από το app, περνώ ΜΟΝΟ 1ποντο/€. Όταν όμως πάω στο κατάστημα wind παίρνω 10ποντους/€ !!! Αυτή είναι η βλακεία, τους ενώ σε άλλους μεγάλους συνεργάτες πχ Public είτε πληρώσεις στο κατάστημα είτε online παίρνεις κανονικά την επιβράβευση. Κλασική ελληνική πρωτοτυπία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 katsiletra said: Αυτή είναι η βλακεία, τους ενώ σε άλλους μεγάλους συνεργάτες πχ Public είτε πληρώσεις στο κατάστημα είτε online παίρνεις κανονικά την επιβράβευση. Κλασική ελληνική πρωτοτυπία. ΔΕΝ είναι το ίδιο για αυτό έγραψα για παράδοξο η ατέλεια. Γιατί εδώ μιλάμε για ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!! ΕΣΥ μιλάς για αγορές προϊόντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 GREGORYMO said: ΔΕΝ είναι το ίδιο για αυτό έγραψα για παράδοξο η ατέλεια. Γιατί εδώ μιλάμε για ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!! ΕΣΥ μιλάς για αγορές προϊόντων. Γιατί η online πληρωμή του ΗΡΩΝ πώς παίρνει επιβράβευση; Και της Wind όχι; Και τι διαφορά έχει η online πληρωμή με την online αγορά; Ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν είναι και τα δύο με μεγάλους συνεργάτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 katsiletra said: Γιατί η online πληρωμή του ΗΡΩΝ πώς παίρνει επιβράβευση; Και της Wind όχι; Και τι διαφορά έχει η online πληρωμή με την online αγορά; Ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν είναι και τα δύο με μεγάλους συνεργάτες; Στο κατάστημα, το δίνει ίσως γιατί έχει όφελος να πας από εκεί. Ο Ήρων δεν έχει καταστήμα και δεν τον νοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 oregon said: Την έχω ήδη στα χέρια μου, αλλά γενικά είναι απογοήτευση. Στο my market πήγαμε σε ειδικό pos στην υποδοχή για να την περάσουν (δεν περνάει σε αυτά των ταμείων) και τελικά η ανέπαφη συναλλαγή απορρίφθηκε. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ξαναδοκιμασω βάζοντας της μέσα στο pos. Πλήρωσα με άλλη και έφυγα.Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι Diners Club κάρτες δεν λειτουργούν contactless, αλλά έχουν ζωγραφισμένο το σηματάκι για NFC. Πιθανότατα έχουν και το κύκλωμα, αλλά η Alpha Bank ή η Diners έχει επιλέξει να μην επιτρέπεται η NFC λειτουργία. katsiletra said: Ξέρει κανείς αν παίρνουμε την επιβράβευση yellows με κάρτες της Πειραιώς, αν πληρώσουμε λογαριασμό της wind από το app της; Επειδή είναι μεγάλος συνεργάτης. Για την πληρωμή λογαριασμού ή την ανανέωση χρόνου ομιλίας παίρνεις μόνο τα yellows που αντιστοιχούν σε μη-συνεργαζόμενη εμπορική επιχείρηση. Ανέκαθεν ίσχυε αυτό στο πρόγραμμα Yellow. Δες τα ψιλά γράμματα: Ομοίως δεν σου δίνει και την δυνατότητα εξαργύρωσης Yellows για πληρωμή λογαριασμού ή ανανέωση χρόνου ομιλίας. Επίσης στα καταστήματα Wind έχουν το P.O.S. της Πειραιώς για αγορές προϊόντων και άλλο P.O.S. cardlink (νομίζω μέσω Eurobank) για τις πληρωμές λογαριασμών και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας. Και όταν κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές πάλι χρησιμοποιεί την Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 GraveDigger said: Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι Diners Club κάρτες δεν λειτουργούν contactless, αλλά έχουν ζωγραφισμένο το σηματάκι για NFC. Πιθανότατα έχουν και το κύκλωμα, αλλά η Alpha Bank ή η Diners έχει επιλέξει να μην επιτρέπεται η NFC λειτουργία. Για την πληρωμή λογαριασμού ή την ανανέωση χρόνου ομιλίας παίρνεις μόνο τα yellows που αντιστοιχούν σε μη-συνεργαζόμενη εμπορική επιχείρηση. Ανέκαθεν ίσχυε αυτό στο πρόγραμμα Yellow. Δες τα ψιλά γράμματα: Ομοίως δεν σου δίνει και την δυνατότητα εξαργύρωσης Yellows για πληρωμή λογαριασμού ή ανανέωση χρόνου ομιλίας. Επίσης στα καταστήματα Wind έχουν το P.O.S. της Πειραιώς για αγορές προϊόντων και άλλο P.O.S. cardlink (νομίζω μέσω Eurobank) για τις πληρωμές λογαριασμών και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας. Και όταν κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές πάλι χρησιμοποιεί την Eurobank. Όταν πληρώνω σε κατάστημα μέχρι στιγμής η συναλλαγές που κάνω είναι σε pos της Πειραιώς. Αλλά γενικά πληρώνω μέσω PayPal. Απλώς σκεφτόμουν να πληρώσω με την κάρτα αλλά μετά είδα ότι δεν έχει διαφορά συλλογής yellows σε σχέση με το PayPal. Είδες στο e banking της άλφα μήπως έχει απενεργοποιημένη την ρύθμιση για ανέπαφες συναλλαγές στις κάρτες; Επίσης έχω την εντύπωση κάποιες κάρτες για να λειτουργήσουν ανέπαφα πρέπει να γίνουν κάποιες συναλλαγές ή η πρώτη με πιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Καλησπερα σε ολους. Δεν ξερω αν γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξει κατι με τις κινησεις και το ιστορικο αναληψεων στην alpha bank. Εχω μια πιστωτικη καρτα Alpha Bank η οποια ειναι και πιστωτικη και την χρησιμοποιω και σαν αναληψης. Εκανα αναληψη 80€ και βλεπω ξαφνικα 80€ χρεωση στο ιστορικο της καρτας και 80€ αναληψη απο ΑΤΜ στις κινησεις του λογαρισμου. Πρεπει να ανησυχω; Μεχρι σημερα καθε φορα που εκανα αναληψη το εδειχνε μονο στις κινησεις του λογαριασμου. PS Επελεξα αναληψη απο λογαριασμο και οχι απο πιστωτικη! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Πρέπει να εμφανίζεται στο ιστορικό της κάρτας, αλλά θα πρέπει αυτά τα 80€ να μην είναι μέσα στο συνολικό υπόλοιπο της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts