Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει δυνατότητα να κρύψεις καποιον λογαριασμό η κάποιο άλλο προϊόν (πιστωτική , προπληρωμενη) από το πρόγραμμα της eurobank??

Κάτι ανάλογο έχει η Πειραιώς γι'αυτό ρωταω

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Κρίμα.. Θα στείλω mail μήπως και το προσθέσουν σε καμία αναβάθμιση....

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

ερωτηση εχω την cosmote world mastercard η αγορες μεσω paypal μετρανε για την εκπτωση στον λογαριασμο τηλεφωνου?

Ναι κανόνικα.

Δεν μετράνε πληρωμές κάποιων εταιριών Ενεργιας

στ) Χρεώσεις που αφορούν πληρωμές σε ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ), όπως και πληρωμές σε άλλους φορείς που παρέχουν συναφείς με τις ΔΕΚΟ υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (ρεύματος, ύδατος κλπ.),

(ζ) Χρεώσεις που αφορούν πληρωμές στο Δημόσιο (ΔΟΥ κλπ.),

(η) Χρεώσεις που αφορούν συναλλαγές τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων.

Edited by Vasileios

σημερα μπηκα στο my elpedison και ξερω οτι καθε 8-10 του μηνα βγαινουνε οι λογαριασμοι και πληρωσα τον εναν λογαριασμο ρευματος με καρτα χρεωστικη της eurobank και μου εστειλε κανονικα sms στο κινητο μετα σε εμφανιστηκε το μυνημα οτι η πληρωμη εγινε με επιτυχια μια λευκη σελιδα με την λεξη { ''success '' : true } , ενω μου ηρθε στο email μου η επιβεβαιωση συναλλαγης απο το ηλεκτρονικο καταστημα.

Μετα πληρωσα τον 2ο λογαριασμο ρευματος του αλλου σπιτιου με καρτα χρεωστικη της alpha bank και δεν μου εστειλε sms στο κινητο περασε την συναλλαγη ετσι; so what ; τι γινεται; περιμενα εστω η alpha bank να μην το σταματησει αυτο το sms. Και μετα εμφανιστηκε κανονικα μυνημα απο το site οτι η πληρωμη εχει γινει κανονικα! και μου ηρθε κανονικα στο μου ηρθε στο email μου η επιβεβαιωση συναλλαγης απο το ηλεκτρονικο καταστημα . Παντως μπαινοντας στην internet banking της eurobank η συναλλαγη εχει γινει κανονικα.Επισης μου εκανε εντυπωση που η 2η σελια με το sms της eurobank δεν εμφανιζοτανε σε μια ολοκληρη σελιδα αλλα σε ενα μικρο παραθυρακι που εμφανιστηκε στην ιδια την σελιδα που ητανε κανονικα σελιδα της eurobank .

edit : σημερα 9/11/2020 εβαλα καρτα μεσω του vodafone cu site στο κινητο της μαμας μου με χρεωση χρεωστικης καρτας εθνικης και τιποτα καμια ασφαλεια!! ουτε να επιλεξω sms ουτε email για να μου στειλουνε το otp κωδικο. Aρα απο οτι φαινεται μονο η eurobank το διατηρει to sms pin σαν προσθετη ασφαλεια ακομα , αλλα αμα γινει η πληρωμη μεσω my cosmote δεν ζηταει ουτε η eurobank! Γενικα προτεινω να προσεχετε !

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Μια απορία, ανοίγω την winbank και μου πετάει το μήνυμα : Caution: Accessibility services are enabled. Το εννοεί ο ποιητής; Να ανησυχώ;;

Κάποιο Accessibility service είναι ενεργο στη συσκευή σου, και το βγάζει σαν προειδοποίηση. Θα μπορούσε να είναι adblock ή κάτι τέτοιο, αυτά συνήθως είναι services για να ελέγχουν τη κίνηση.

Κάποιο Accessibility service είναι ενεργο στη συσκευή σου, και το βγάζει σαν προειδοποίηση. Θα μπορούσε να είναι adblock ή κάτι τέτοιο, αυτά συνήθως είναι services για να ελέγχουν τη κίνηση.

Έχω το blokada καιρό ποτέ δεν μου έβγαλε παρόμοιο μήνυμα. Έχει από χτες που το βγάζει.

Μια απορία, ανοίγω την winbank και μου πετάει το μήνυμα : Caution: Accessibility services are enabled. Το εννοεί ο ποιητής; Να ανησυχώ;;

Έχεις δώσει έγκριση σε κάποια εφαρμογή στην προσβασιμότητα πρόσφατα μάλλον ή ενημερώθηκε η εφαρμογή της πειραιως. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Έκανα μια ανάληψη 20€ από τη πιστωτική yes της Eurobank. Το δείχνει σαν απλή αγορά στην εφαρμογή.. Απλά κάνω πληρωμή και όλα καλά; δεν τοκιζεται έτσι;

Έκανα μια ανάληψη 20€ από τη πιστωτική yes της Eurobank. Το δείχνει σαν απλή αγορά στην εφαρμογή.. Απλά κάνω πληρωμή και όλα καλά; δεν τοκιζεται έτσι;

Τοκίζεται από την πρώτη μέρα της Ανάληψης και με μεγαλύτερο επιτόκιο από αυτό των αγορών.

Θεωρώ ότι η ανάληψη από πιστωτική κάρτα είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς μετά από το να δανειστεί από τοκογλύφους...προφανώς είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί η πιστωτική κάρτα κατευθείαν για αγορά και όχι για ανάληψη.
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έχεις δώσει έγκριση σε κάποια εφαρμογή στην προσβασιμότητα πρόσφατα μάλλον ή ενημερώθηκε η εφαρμογή της πειραιως. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου.

Βλέπω ότι έχω δώσει άδεια μόνο για τοποθεσία.

Θεωρώ ότι η ανάληψη από πιστωτική κάρτα είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς μετά από το να δανειστεί από τοκογλύφους...προφανώς είναι καλύτερα να χρησιμοποιηθεί η πιστωτική κάρτα κατευθείαν για αγορά και όχι για ανάληψη.

Η ανάληψη ήταν cashback από ταμείο my market. Το δείχνει απλή αγορά στην εφαρμογή..

4stSCeC.jpg

Η χρεωστικη μου της Εθνικής λήγει 11/20.

Εκδίδεται νεα προς αντικατάσταση που ομως δεν εχω παραλάβει και ενεργοποιήσει ακομη.

Βλεπω χρεωση 6€ στον δικο μου λογαριασμο που ειναι συνδεδεμένος με την καρτα μου αλλα και αλλα 6€ σε λογαριασμο συγγενικού μου προσώπου οπου ειμαι συνδικαιούχος.

Παει πουθενα το μυαλό σας, γιατι συνέβη αυτο ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Η χρεωστικη μου της Εθνικής λήγει 11/20.

Εκδίδεται νεα προς αντικατάσταση που ομως δεν εχω παραλάβει και ενεργοποιήσει ακομη.

Βλεπω χρεωση 6€ στον δικο μου λογαριασμο που ειναι συνδεδεμένος με την καρτα μου αλλα και αλλα 6€ σε λογαριασμο συγγενικού μου προσώπου οπου ειμαι συνδικαιούχος.

Παει πουθενα το μυαλό σας, γιατι συνέβη αυτο ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Η έκδοση έχει πλέον χρέωση 6€. Εάν ρωτάς γιατί είναι διπλή, εικάζω ότι είναι και για άλλη κάρτα (πχ του συγγενή).

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις, και να ζητήσεις επιστροφή εάν έχει γίνει από λάθος διπλή χρέωση για την ίδια κάρτα.

Η ανάληψη ήταν cashback από ταμείο my market. Το δείχνει απλή αγορά στην εφαρμογή..

Γιατί δεν θεωρείται ανάληψη, υπηρεσία μέσω του POS είναι.

Αν κανεις ανάληψη και πληρώσεις την ίδια μερα, παλι θα χρεωθεις;

Φυσικά και θα χρεωθείς τόκους μίας ήμέρας. Αλλά μπορει και περισσότερο.

Υπάρχει μία ιεραρχία του τι εξοφλεις , π.χ. παλιώτερες αγορές και όχι την ανάληψη που έκανες.

Φυσικά και θα χρεωθείς τόκους μίας ήμέρας. Αλλά μπορει και περισσότερο.

Υπάρχει μία ιεραρχία του τι εξοφλεις , π.χ. παλιώτερες αγορές και όχι την ανάληψη που έκανες.

Επειδή ήταν cashback και όχι ανάληψη από ATM το δείχνει σαν αγορά στην εφαρμογή..

Αν δεις λίγα post πιο πίσω έχω βάλει και εικόνα. Οπότε θεωρητικά το βλέπει όντως σαν απλή αγορά έτσι;

Όχι δεν ήταν cashBack. Ήταν υποθετική ερώτηση εντελώς συγκεκριμένη από μέλος το όποιο έλαβε εντελώς συγκεκριμένη απάντηση.

Πότε ήρθε το cashback στην Ελλάδα; ή κοιμάμαι εδώ και χρόνια και δεν ήξερα ότι υπάρχει και στην Ελλάδα το cashback;

Θυμάμαι στην Αγγλία (πριν 15+ χρόνια) με ρώταγαν σε κάθε αγορά στο σουπερ αν θέλω cashback

Πότε ήρθε το cashback στην Ελλάδα; ή κοιμάμαι εδώ και χρόνια και δεν ήξερα ότι υπάρχει και στην Ελλάδα το cashback;

Θυμάμαι στην Αγγλία (πριν 15+ χρόνια) με ρώταγαν σε κάθε αγορά στο σουπερ αν θέλω cashback

Το έχει βάλει το my market εδώ και κανένα μήνα

Το έχει βάλει το my market εδώ και κανένα μήνα

Θυμάμαι τότε, ποτέ δεν κυκλοφορούσα με μετρητά, και σχεδόν ποτέ δεν πήγαινα σε ATM. Μετρητά ήθελα για συγκεκριμένους λόγους και πράγματι με είχε βολέψει αυτός ο τρόπος με τα σουπερ μαρκετ.

Το είδα που το έγραψες τώρα και μου θύμησες τα παλιά!! :happy:

Σου δίνει και επιστροφή ή ευρώ (αν είναι yes); Λογικά θα πρέπει να το έχουν διαχωρίσει, αλλά μας λες ότι στο δείχνει σαν αγορά στην εφαρμογή...

Edited by thodoris85