Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Για όλους λέει ο άνθρωπος. Δεν διαχωρίζει σε καλούς και κακούς φοροφυγάδες.

Αλλά για σένα φαίνεται η φοροδιαφυγή του μικρού είναι "καλή"

Για όλους λέει ο άνθρωπος. Δεν διαχωρίζει σε καλούς και κακούς φοροφυγάδες.

Αλλά για σένα φαίνεται η φοροδιαφυγή του μικρού είναι "καλή"

Δεν είναι καλή καμιά φοροδιαφυγη απλά η διαφορά είναι ότι συχνά η φοροδιαφυγή του μικρού γίνεται με σκοπό την επιβίωση ενω του μεγάλου για το υπερκερδος. Βάσει αυτού μπορώ να καταλάβω την τυρόπιτα για την οποία δεν θα κοπεί απόδειξη και να λάβω υπόψιν την εκάστοτε περίπτωση χωρίς να έχω οριζόντια αντίληψη.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Δεν γίνεται να εκμηδενιστεί κάτι. Αν θες να εκμηδενιστεί τότε ο μόνος τρόπος είναι η κατάργηση του φυσικού χρήματος. Να υπάρχει μόνο δυνατότητα πληρωμής με κάρτα, τραπεζικό έμβασμα.

Και έξω υπάρχει η φοροδιαφυγή. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Οπότε οποιοδήποτε μέτρο βοηθάει στην κατεύθυνση της μείωσης της φοροδιαφυγής είναι καλό. Είτε πιάνει πιο πολύ μικρούς φοροφυγαδες είτε όχι. Η λογική αφού δεν πιάνεις τον μεγάλο ή τον διπλανό μου γιατί πιάνεις εμένα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Google Pixel 6 Pro

Και δεν μου λες,αφου σκάνε για να πάψει η φοροδιαφυγη γτ δεν πανε σε μπουζούκια κλαμπ μπαρ την νύχτα όπου γίνεται το πάρτυ φοροδιαφυγής?Άλλα βέβαια τα παιδιά δεν δουλεύουν νύχτα, κουράζονται οι αρχιτεμπεληδες,ισα το πρωί βγαινουν να πάρουν κανα μαυρο φραγκο. Για αυτους δεν λέτε τπτ που κανουν γαργαρα τους καρχαριες.Ο περιπτεράς ή ο φούρναρης σας φταιει λες κ τα λεφτα απ την τυρόπιτα τα βάζει στο σεντούκι και δεν τα ξαναβγαζει.

Τι δε λέμε τίποτα ρε φίλε; Κανάλι είμαστε και μας κατσαδιάζεις; Επίσης αρκετά μαγαζιά της νύχτας έκλεισαν για φορολογικές παραβάσεις, μη τα λέμε όπως μα βολεύουν.

καρτούλα μέχρι να δύσει ο ήλιος.:rolleyes:

τον λόγο τον βλέπετε στα γραφόμενα μερικών εδώ μέσα. :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν γίνεται να εκμηδενιστεί κάτι. Αν θες να εκμηδενιστεί τότε ο μόνος τρόπος είναι η κατάργηση του φυσικού χρήματος. Να υπάρχει μόνο δυνατότητα πληρωμής με κάρτα, τραπεζικό έμβασμα.

Και έξω υπάρχει η φοροδιαφυγή. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Οπότε οποιοδήποτε μέτρο βοηθάει στην κατεύθυνση της μείωσης της φοροδιαφυγής είναι καλό. Είτε πιάνει πιο πολύ μικρούς φοροφυγαδες είτε όχι. Η λογική αφού δεν πιάνεις τον μεγάλο ή τον διπλανό μου γιατί πιάνεις εμένα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Εγώ σε αυτό διαφωνώ 100% γιατί ουσιαστικά παραδίδεις τον έλεγχο όλης της οικονομίας στην εκάστοτε κυβέρνηση. Υπερεξουσία που δε χρειάζεται. Η φοροδιαφυγή μπορεί να μειωθεί χωρίς ακραίες λύσεις, γιατί τέτοια είναι η κατάργηση των μετρητών. Επίσης όλες οι κυβερνήσεις θέλουν να κυκλοφορεί και μαύρο χρήμα, με την κρίση που βυθίστηκε η Ελλάδα, θα είχε πεινάσει πραγματικα (όχι πεινάω επειδή δεν έχω να παω μια εβδομαδα στα Χανιά διακοπές) το 50% του πληθυσμού αν δε κυκλοφορούσε μαύρο χρήμα...

συχνά η φοροδιαφυγή του μικρού γίνεται με σκοπό την επιβίωση ενω του μεγάλου για το υπερκερδος.

Διαφωνώ. Δυστυχώς έχω γνωστούς οι οποίοι δεν φοροδιαφεύγουν με σκοπό την επιβίωση. Πολύς κόσμος όταν πχ έρχεται η ώρα της συντήρησης του A/C και λέει ο άνθρωπος "40 με απόδειξη, 30 χωρίς απόδειξη" διαλέγει τα 30. Δεν το κάνει για λόγους επιβίωσης και δεν αναφέρομαι σε φαινόμενο που ξεκίνησε τώρα αλλά πολύ πριν μας πιάσει η κρίση.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Δεν μίλησα για φοροδιαφυγή....καληνύχτα Ελλάδα!

Πάρε τώρα εκ νέου ανακεφαλοποιηση τραπεζών που θα την πληρώσουμε εσύ και εγώ

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ποια ανακεφαλαιοποιηση μιλάς;

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και δεν μου λες,αφου σκάνε για να πάψει η φοροδιαφυγη γτ δεν πανε σε μπουζούκια κλαμπ μπαρ την νύχτα όπου γίνεται το πάρτυ φοροδιαφυγής?Άλλα βέβαια τα παιδιά δεν δουλεύουν νύχτα, κουράζονται οι αρχιτεμπεληδες,ισα το πρωί βγαινουν να πάρουν κανα μαυρο φραγκο. Για αυτους δεν λέτε τπτ που κανουν γαργαρα τους καρχαριες.Ο περιπτεράς ή ο φούρναρης σας φταιει λες κ τα λεφτα απ την τυρόπιτα τα βάζει στο σεντούκι και δεν τα ξαναβγαζει.
Παντού πανε.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Οκ κατα της φοροδιαφυγής ολων αλλα ας πούμε και για την άλλη πληγη του κρατους, δημόσιοι υπάλληλοι. Μηδέν εργο απο πολλους, μισθοί διπλάσιοι+ απο τον μέσο εργαζόμενο, απυρόβλητο στις απολύσεις. Λύση, απολύσεις πλεονασματικων υπαλλήλων,εξίσωση μισθών με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, πραγματικη αξιολόγηση. Και εκει θα δείτε ανακούφιση του κράτους.

Μπορείς να κάνεις πληρωμή δημοσίου με paypal?

Η ερώτηση έχει να κάνει με την προηγούμενη που ρωτάει κάποιος αν μπορεί να πάρει Bonus για πληρωμές δημοσίου. Αν το δημόσιο δέχεται πληρωμή με paypal, θα του βρω τρόπο

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Οκ κατα της φοροδιαφυγής ολων αλλα ας πούμε και για την άλλη πληγη του κρατους, δημόσιοι υπάλληλοι. Μηδέν εργο απο πολλους, μισθοί διπλάσιοι+ απο τον μέσο εργαζόμενο, απυρόβλητο στις απολύσεις. Λύση, απολύσεις πλεονασματικων υπαλλήλων,εξίσωση μισθών με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, πραγματικη αξιολόγηση. Και εκει θα δείτε ανακούφιση του κράτους.

Με το συμπάθειο, αλλά το θέμα δεν είναι "οι πληγές του κράτους", και αν αρχίσουμε δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Ακόμα και τα της φοροδιαφυγής είναι ακροθιγώς μόνο σχετικά με το θέμα, ας μην το κάνουμε καφενείο...

Χρησιμοποιώ αποκλειστικά κάρτες την τελευταία 6ετια αν όχι παραπάνω. Τα μετρητά έχω ξεχάσει πως είναι. Οι φοροφυγάδες είναι υπέρ των μετρητών. Ο νομοταγης που τα πληρώνει όλα υπέρ της κάρτας. Κόψιμο τελείως τα μετρητά σε τριτοκοσμικες χώρες όπως η Ελλάδα δεν βρίσκω άλλη λύση.

57000 φόρο εισοδήματος άρα επί μεγάλου ποσού και ψάχνεις για πόντους; τρολαρεις;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί να πληρώνουμε αεροπορικά όταν μπορείς να τα κλέισεις δωρεάν με πόντους; Αφότου υπάρχει η δυνατότητα, γιατί να μην την εκμεταλλευτείς;

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Εγώ σε αυτό διαφωνώ 100% γιατί ουσιαστικά παραδίδεις τον έλεγχο όλης της οικονομίας στην εκάστοτε κυβέρνηση. Υπερεξουσία που δε χρειάζεται. Η φοροδιαφυγή μπορεί να μειωθεί χωρίς ακραίες λύσεις, γιατί τέτοια είναι η κατάργηση των μετρητών. Επίσης όλες οι κυβερνήσεις θέλουν να κυκλοφορεί και μαύρο χρήμα, με την κρίση που βυθίστηκε η Ελλάδα, θα είχε πεινάσει πραγματικα (όχι πεινάω επειδή δεν έχω να παω μια εβδομαδα στα Χανιά διακοπές) το 50% του πληθυσμού αν δε κυκλοφορούσε μαύρο χρήμα...

Δεν είπα ότι συμφωνώ σαν λύση. Το point μου ουσιαστικά είναι αυτό που τόνισες. Αν θες να εκμηδενίσεις κάτι τότε δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει με "συμβατικά" μέσα αλλά με ακραίες λύσεις. Μόνο μείωση μπορεί να γίνει με συμβατικές λύσεις και εννοείται πως και οι κυβερνήσεις ήθελαν και θέλουν την φοροδιαφυγή απλώς σε ελεγχόμενη βάση. Τέσπα νομίζω ότι βγαίνουμε off-topic αρκετά με αυτή την συζήτηση. Για μένα πάντως μόνο ευκολίες φέρνει η κάρτα και θα έπρεπε να την έχουμε υιοθετήσει πολλά χρόνια τώρα σαν βασικό μέσο συναλλαγών.

Google Pixel 6 Pro

Για ποια ανακεφαλαιοποιηση μιλάς;

Για αυτη που ερχεται...

Η αρση των capital controls δε θα φερει χρημα... πρεπει να υπαρχει κινητρο (ασφαλεια και αποδοσεις).

Οι καταθεσεις ειναι στη μεγγενη της ΑΑΔΕ (ακομα και το νομιμο χρημα) και οι αποδοσεις μηδενικες.

Οι Γερμανοι στιβουν ολους τους υπολοιπους και τους υποχρεωνουν σε ελεγχους και περιορισμους. Και απο πισω κανουν οτι θελουν. Π.χ. οι Κυπριοι εχουν χασει πολυ ρωσικο μαυρο χρημα λογω ΕΕ, το οποιο μαντεψτε ποιος το καρπωνεται: https://www.kathimerini.gr/1020142/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/h-deutsche-bank-ektima-pws-erxetai-prostimo-mamoy8

Και φυσικα οπως παντα η ποσοτικη χαλαρωση θα αφορα ολους τους αλλους εκτος απο εμας... και θα μας κουνανε το δακτυλο χωρες με ποσοτικα υψηλοτερα χρεη απο εμας...

Για αυτη που ερχεται...

Η αρση των capital controls δε θα φερει χρημα... πρεπει να υπαρχει κινητρο (ασφαλεια και αποδοσεις).

Οι καταθεσεις ειναι στη μεγγενη της ΑΑΔΕ (ακομα και το νομιμο χρημα) και οι αποδοσεις μηδενικες.

Οι Γερμανοι στιβουν ολους τους υπολοιπους και τους υποχρεωνουν σε ελεγχους και περιορισμους. Και απο πισω κανουν οτι θελουν. Π.χ. οι Κυπριοι εχουν χασει πολυ ρωσικο μαυρο χρημα λογω ΕΕ, το οποιο μαντεψτε ποιος το καρπωνεται: https://www.kathimerini.gr/1020142/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/h-deutsche-bank-ektima-pws-erxetai-prostimo-mamoy8

Και φυσικα οπως παντα η ποσοτικη χαλαρωση θα αφορα ολους τους αλλους εκτος απο εμας... και θα μας κουνανε το δακτυλο χωρες με ποσοτικα υψηλοτερα χρεη απο εμας...

Σιγα... θα βάλω τα κλάματα.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ερώτηση νέου για πιστωτική κάρτα: Έχω κάρτα Πειραιώς με όριο €1,000 και βλέπω ότι τα έχω πλησιάσει στα μέσα του μήνα (π.χ. 15 μέρες πριν την έκδοση του μηνιαίου λογαριασμού). Αν κάνω προκαταβολικά πληρωμή της κάρτας π.χ. €500, θα επεκταθεί άμεσα το διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές μέχρι να ξαναπιάσω το όριο ή γίνεται συμψηφισμός όταν εκδοθεί ο λογαριασμός (οπότε απλά περιμένω);
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ερώτηση νέου για πιστωτική κάρτα: Έχω κάρτα Πειραιώς με όριο €1,000 και βλέπω ότι τα έχω πλησιάσει στα μέσα του μήνα (π.χ. 15 μέρες πριν την έκδοση του μηνιαίου λογαριασμού). Αν κάνω προκαταβολικά πληρωμή της κάρτας π.χ. €500, θα επεκταθεί άμεσα το διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές μέχρι να ξαναπιάσω το όριο ή γίνεται συμψηφισμός όταν εκδοθεί ο λογαριασμός (οπότε απλά περιμένω);

Το ποσό που θα βάλεις στην κάρτα θα φανεί την επόμενη μέρα και θα σου αυξήσει το διαθέσιμο όριο για συναλλαγές.

Αυτό θα έπρεπε να γίνει και έτσι γίνεται σίγουρα στην alpha bank έχω όμως την εντύπωση ότι στη Πειραιώς και Εθνική δε γίνεται αυτό. Γιατί σε εταιρική κάρτα που έχει τύχει να βάλουμε ποσό δε μας έδωσε τη δυνατότητα για έξτρα αγορές και μετά από επικοινωνία με τράπεζα μας ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να αλλάξει ο μήνας (ημερομηνία έκδοσης) για να είναι διαθέσιμο το ποσό για αγορές. Και φίλος μου που είχε βάλει στην εθνική έξτρα 800€ στη πιστωτική λίγες πριν τραβηχτεί δόση ασφάλειας έφαγε άκυρο και του είπαν ότι φαίνονται τα λέφτα που έχει καταθέσει αλλά δε γίνεται αυτό θα πρέπει να περάσει η μέρα ανανέωσης για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και του είπαν να πάει να τα σηκώσει απο το ΑΤΜ αν θέλει, τους είπε κι όλας ότι αλφα ποτέ δεν είχε θέμα με κάτι τέτοιο αλλά του είπαν ότι έτσι λειτουργούν αυτοί. Στην αλφα πάντως γίνεται 100%

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αυτό θα έπρεπε να γίνει και έτσι γίνεται σίγουρα στην alpha bank έχω όμως την εντύπωση ότι στη Πειραιώς και Εθνική δε γίνεται αυτό. Γιατί σε εταιρική κάρτα που έχει τύχει να βάλουμε ποσό δε μας έδωσε τη δυνατότητα για έξτρα αγορές και μετά από επικοινωνία με τράπεζα μας ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να αλλάξει ο μήνας (ημερομηνία έκδοσης) για να είναι διαθέσιμο το ποσό για αγορές. Και φίλος μου που είχε βάλει στην εθνική έξτρα 800€ στη πιστωτική λίγες πριν τραβηχτεί δόση ασφάλειας έφαγε άκυρο και του είπαν ότι φαίνονται τα λέφτα που έχει καταθέσει αλλά δε γίνεται αυτό θα πρέπει να περάσει η μέρα ανανέωσης για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και του είπαν να πάει να τα σηκώσει απο το ΑΤΜ αν θέλει, τους είπε κι όλας ότι αλφα ποτέ δεν είχε θέμα με κάτι τέτοιο αλλά του είπαν ότι έτσι λειτουργούν αυτοί. Στην αλφα πάντως γίνεται 100%

Αυτο που λες γίνεται στην περιπτωση που καταθέσεις περισσότερα απο όσα είναι η οφειλή σου και για το επιπλέον ποσό. Δηλαδη αν το statement λέει ότι οφείλω 800 ευρω (ας πούμε) και εγω καταθέσω 800 θα φανούν την επόμενη εργάσιμη και θα είναι διαθέσιμα για αγορα. Αν καταθέσω περισσότερα εκεί ίσως υπάρξει το πρόβλημα που λες ( για το επιπλέον ποσό από το οφειλόμενο)

Στην Πειραιώς ισχύει κανονικά το άμα γίνει πληρωμη πιστωτικής εμφανίζεται στο διαθέσιμο υπόλοιπο την επόμενη μερα (αρκεί να γίνει σε εργάσιμη μέρα και μέχρι της 6:00 το απόγευμα η πληρωμη) και μειώνεται το τρέχον υπόλοιπο(Το χρωστούμενο δηλαδή) και μπορείς να κάνεις κανονικά αγορές.

Προσπαθώ εγώ και λίγη ώρα να κάνω μεταφορά iris από την Πειραιώς και τρώω συνέχεια άκυρο. Υπάρχει κάποιο θέμα?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσπαθώ εγώ και λίγη ώρα να κάνω μεταφορά iris από την Πειραιώς και τρώω συνέχεια άκυρο. Υπάρχει κάποιο θέμα?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλές φορές συμβαινει

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;