Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

φυσικά και δεν χάνονται. :) Dont worry, απλά υπομονή.

Αυτό φοβάμαι από το πρωί ότι έκανα γκάφα και την ακύρωσα την παλιά γρήγορα και μου έχουν κοπεί τα πόδια.

Ωραία τότε :)

Refund σε ακυρωμένη κάρτα ( μιας και δήλωσα απώλεια ) όμως θα γίνει;

ναι θα γίνει

Σε ευχαριστώ και σένα Βασίλειε. :)

Μου είπαν σήμερα ότι μπορεί να πάρει και 30 ημέρες.

Καλησπέρα παιδιά! Πιθανόν να κάνω άκυρη ερώτηση! Συγχωρέστε με!

Περιμένω την visa classic της eurobank (πιστωτική) και θα ήθελα να ξέρω εάν τα γράμματα που γράφει και ο αριθμος ειναι ανάγλυφα η οχι

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Θα ειναι αναγλυφα,οπως σς ολες τις πιστωτικες.

Μονο μια πιστωτικη ξερω πριν πολλα χρονια που λεγοταν visa electron και ειχε εκτυπωμενα γραμματα.

Παντως σημερα δεν βλεπω να εχουν καμια ιδιαιτερη χρησιμοτητα τα αναγλυφα γραμματα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα της Eurobank με επιστροφή χωρίς ετήσια επιβάρυνση? Εκτός της yes που την έχω ήδη και δεν με βολεύει και αυτή που μειώνει τον λογαριασμό της cosmote γιατί δεν έχω cosmote. Ευχαριστώ

Μηπως εχεις σταθερο οτε;

Πλεον πολυ λιγες ειναι χωρις συνδρομη.

Γεια σας παιδιά,

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν έχει απαντηθεί στο παλελθόν ένα λινκ αρκεί!

Είμαι κάτοχος εθννοcash maestro και σουηδικής VISA και πρόκειται να ταξιδέψω απο Σουηδία απευθείας στην Ισπανία (ευρώ).

Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την σουηδική μου κάρτα καθώς υπάρχουν προμήθειες. Αντίθετα θα μεταβιβάσω από την Σουηδική στην Ισπανική μέσω transferwise που έχει σχετικά καλή ισοτιμία.

Ξέρει κανείς αν είναι καλύτερο να κάνω μια ανάληψη μετρητών ή να πληρώνω τις αγορές με κάρτα με την εθνοcash? Κ αν κάποιο λινκ για τις προθμήθειες της εθνικής σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είναι καλύτερα να πληρώνεις με την Ethnocash διότι δεν έχει προμήθεια για αγορές σε όλη την Ευρωζώνη.

https://www.nbg.gr/el/rates-charges

Edited by Vasileios

Είναι καλύτερα να πληρώνεις με την Ethnocash διότι δεν έχει προμήθεια για αγορές σε όλη την Ευρωζώνη.

https://www.nbg.gr/el/rates-charges

καλή κίνηση μειώσεις τιμών από την Εθνική
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία SMS i-code της Εθνικής ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται? Προσπαθώ να πιάσω γραμμή στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία SMS i-code της Εθνικής ποια είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται? Προσπαθώ να πιάσω γραμμή στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κανένα δικαιολογητικό δεν χρειάζεται. Αλλάζει πλέον (από επιβεβαίωση με token που είχες σε επιβεβαιώση με SMS) μέσα από το i-bank άμεσα.

http://s23.postimg.org/5zb74b6xn/nbg.jpg

Υ.Γ. Το γράφει κιόλας το link που παρέθεσες: "Οι υφιστάμενοι χρήστες i-bank Internet Βanking που έχουν ήδη ενεργή φυσική συσκευή i-code, μπορούν να χρησιμοποιούν και τους δύο τρόπους αυθεντικοποίησης στις συναλλαγές τους με την ενεργοποίηση του sms i-code μέσω του i-bank Internet Banking ή μετά από αίτησή τους στο δίκτυο των Καταστημάτων μας."

Edited by theo1973

Πόσες μέρες χρειάζονται συνήθως μέχρι να εξετασθεί το αίτημα για την έκδοση (ή μη) μιας πιστωτικής κάρτας; Για την Alpha Bank αναφέρομαι συγκεκριμένα... Edited by pluss

Κανένα δικαιολογητικό δεν χρειάζεται. Αλλάζει πλέον (από επιβεβαίωση με token που είχες σε επιβεβαιώση με SMS) μέσα από το i-bank άμεσα.

Υ.Γ. Το γράφει κιόλας το link που παρέθεσες: "Οι υφιστάμενοι χρήστες i-bank Internet Βanking που έχουν ήδη ενεργή φυσική συσκευή i-code, μπορούν να χρησιμοποιούν και τους δύο τρόπους αυθεντικοποίησης στις συναλλαγές τους με την ενεργοποίηση του sms i-code μέσω του i-bank Internet Banking ή μετά από αίτησή τους στο δίκτυο των Καταστημάτων μας."

Να είσαι καλά φίλε μου, με γλύτωσες από άσκοπη βόλτα στην (πάντα γεμάτη) Εθνική. Εκεί που το είχαν κρύψει (Ημερολόγιο/προφίλ) δεν σκέφτηκα να κοιτάξω. Πάντως ακόμη και σήμερα το ενημερωτικό pop up που βγαίνει κατά τη σύνδεση στο web banking της Εθνικής αναφέρει μόνο την αίτηση σε κατάστημα....

http://i68.tinypic.com/x2klr9.jpg

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πόσες μέρες χρειάζονται συνήθως μέχρι να εξετασθεί το αίτημα για την έκδοση (ή μη) μιας πιστωτικής κάρτας; Για την Alpha Bank αναφέρομαι συγκεκριμένα...

Σε αιτηση αυξησης οριου (ισοδυναμει με νεα καρτα μου ειπε η αλφα), μετα απο 2+ μηνες δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη.

Σε αιτηση αυξησης οριου (ισοδυναμει με νεα καρτα μου ειπε η αλφα), μετα απο 2+ μηνες δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη.

κατι δεν παει καλα δεν ειναι φυσιολογικο αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω έναν λογ/σμό της ΕΤΕ τον οποίω δε χρησιμοποιώ καθόλου αλλά τώρα χρειάστηκε λόγω επιδόματος. Γνωρίζετε που μπορώ να βρω πληροφορίες τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να ανοίξω e-banking κι επίσης έκδοση χρεωστικής; :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνώμη αν κουράζω αλλα επειδη εχω πανω απο ενα χρονο να αγορασω απο εξωτερικο...

αγορά από ebay πως γινεται πλεον? Ειχα μια debit card πειραιως συνδεδεμενη και αγοραζα, αλλα τωρα δεν την δεχεται και μαλιστα για πολυ μικρο ποσο. Ευχαριστω !

Συγνώμη αν κουράζω αλλα επειδη εχω πανω απο ενα χρονο να αγορασω απο εξωτερικο...

αγορά από ebay πως γινεται πλεον? Ειχα μια debit card πειραιως συνδεδεμενη και αγοραζα, αλλα τωρα δεν την δεχεται και μαλιστα για πολυ μικρο ποσο. Ευχαριστω !

Είναι πιθανό η συναλλαγη σου να υποκειται στους περιορισμούς κινήσεως κεφαλαίων το έχω πάθει και εγώ με ξένο νόμισμα από την Εθνική. Η Εθνική Τράπεζα ειδικά μου το είπαν στο μόνο σε euro δέχεται συναλλαγές.
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

Πόσες μέρες χρειάζονται συνήθως μέχρι να εξετασθεί το αίτημα για την έκδοση (ή μη) μιας πιστωτικής κάρτας; Για την Alpha Bank αναφέρομαι συγκεκριμένα...

Αν έκανες αίτηση από web.. Μέσα σε 5-7 μέρες θα φανεί αν έχει προεγκριθεί ή όχι . Εφόσον είναι όλα οκ και δε σου ζητήσουν κανένα άλλο δικαιολογητικό. Μέσα σε 20-25 μέρες έως το πολύ 1 μήνα θα σου έχει σταλεί. Αν επιλέξεις να σταλεί σε κατάστημα θα κάνει πιο γρήγορα

Αν κολλήσει σε κάποιο στάδιο όπως πχ να σου ζητήσουν έξτρα έγγραφο μπορεί να πάρει και αρκετά παραπάνω

Έχω έναν λογ/σμό της ΕΤΕ τον οποίω δε χρησιμοποιώ καθόλου αλλά τώρα χρειάστηκε λόγω επιδόματος. Γνωρίζετε που μπορώ να βρω πληροφορίες τι δικαιολογητικά χρειάζονται για να ανοίξω e-banking κι επίσης έκδοση χρεωστικής; :)

Αν έχεις καιρό να τον χρησιμοποιήσεις αρχικά θα πρέπει να τσεκάρεις αν είναι ενεργός,

Αν είναι οκ, τα δικαιολογητικά που θα σου ζητήσουν είναι ανάλογα με το ποια έχει και η τράπεζα. Εκκαθαριστικό, πρόσφατη μισθοδοσία , λογαριασμού σταθερόυ ή και κινητού, ταυτότητα. ΓΙα περισσότερες πληροφορίες δες το έγγραφο συστηθήκατε που έχουν όλες οι τράπεζες

Edited by Alex0077

Αν έχεις καιρό να τον χρησιμοποιήσεις αρχικά θα πρέπει να τσεκάρεις αν είναι ενεργός,

Αν είναι οκ, τα δικαιολογητικά που θα σου ζητήσουν είναι ανάλογα με το ποια έχει και η τράπεζα. Εκκαθαριστικό, πρόσφατη μισθοδοσία , λογαριασμού σταθερόυ ή και κινητού, ταυτότητα. ΓΙα περισσότερες πληροφορίες δες το έγγραφο συστηθήκατε που έχουν όλες οι τράπεζες

Μάλιστα.. Οκκκ.!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έκανες αίτηση από web.. Μέσα σε 5-7 μέρες θα φανεί αν έχει προεγκριθεί ή όχι . Εφόσον είναι όλα οκ και δε σου ζητήσουν κανένα άλλο δικαιολογητικό. Μέσα σε 20-25 μέρες έως το πολύ 1 μήνα θα σου έχει σταλεί. Αν επιλέξεις να σταλεί σε κατάστημα θα κάνει πιο γρήγορα

Αν κολλήσει σε κάποιο στάδιο όπως πχ να σου ζητήσουν έξτρα έγγραφο μπορεί να πάρει και αρκετά παραπάνω

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Edited by pluss

Παιδια,για να βαλω συνδρομη σε Deezer ή Spotify θελει απαραιτητα να βαλω πιστωτικη ή μπορω και με paysafe? Ειμαι ακομα ανηλικος και δεν εχω πιστωτικη κλπ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εκανα αγορα απο ebay και περασε κανονικα η καρτα μηπως ανοιξε το paypal?
υπογραφή εκτός ορίων

Παιδια,για να βαλω συνδρομη σε Deezer ή Spotify θελει απαραιτητα να βαλω πιστωτικη ή μπορω και με paysafe? Ειμαι ακομα ανηλικος και δεν εχω πιστωτικη κλπ.

Στο Spotify μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο και μέσω καρτοκινητου cosmote

Στο Spotify μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο και μέσω καρτοκινητου cosmote

Εχω ενα wu αλλα η καρτα ειναι μεσα σε ενα smartwatch και ειναι πολλες φορες κλειστο.Επισης,μπορω να κανω online sign in?

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

σημερα το πρωι περασε η καρτα μου απο αγγλικο site ηταν τυχαιο η εχει αλλαξει κατι?
υπογραφή εκτός ορίων

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια πιστωτική για πληρωμη ΔΕΗ με άτοκες δόσεις; Παλιά είχαν κάποιες προσφορές θυμάμαι, αλλά πλέον δε βρίσκω κάτι συγκεκριμένο. Απο τη ΔΕΗ είπαν οτι εξαρτάται από τις τράπεζες αυτό και πρέπει να απευθυνθώ σ' αυτές. Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα περί τούτου, καλοδεχούμενη. Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB