matsas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015  18/08/2015 07:00 Δημοσιεύτηκε αργά χθες στο ΦΕΚ απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με την οποία επέρχονται επτά αλλαγές στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου των*capital*controls. Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο της απόφασης η οποία ισχύει ήδη από χθες, επιτρέπεται η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό μέχρι του ποσού των 500 ευρώ μηνιαίως ενώ ειδικά για τις ανάγκες φοιτητών που σπουδάζουν στο* εξωτερικό δίδεται -υπό προϋποθέσεις- το δικαίωμα μεταφοράς χρημάτων που φτάνουν και στις 8.000 ευρώ (από 5.000 ευρώ που είναι σήμερα). http://www.naftemporiki.gr/mobile/story/990162/epta-allages-sta-capital-controls-me-apofasi-tsakalotou--to-plires-keimenoδηλαδη μπορω να στειλω τραπεζικο εμβασμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 δηλαδη μπορω να στειλω τραπεζικο εμβασμα ? Ναι μέχρι 500 ευρώ/άτομο και ανά μήνα αλλά δεν προβλέπεται ακόμη η αγορά μέσω ίντερνετ με την χρησιμοποίηση των ελληνικών καρτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδες πριν απο λιγο αγορα απο bangod ποσο 3,5 δολαρια δεχτηκε την καρτα απευθειας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδες πριν απο λιγο αγορα απο bangod ποσο 3,5 δολαρια δεχτηκε την καρτα απευθειαςμε τι καρτα αν επιτρεπεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 για επιβεβαιωστε αν ισχυει το τελευταιο! Μηπως ανοιξε και το Paypal??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 για επιβεβαιωστε αν ισχυει το τελευταιο! Μηπως ανοιξε και το Paypal??? Οχι. Τα πραγματα ειναι απλα. 500€ το στομο το μηνα μεταφορα κεφαλαιου στο εξωτερικο. Αν ηταν θα ελεγε κ ηλεκτρονικες αγορες! Οπως εχει γραψει αλλωστε σε αλλη ΠΝΠ. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Με ευρομπανκ παιδια Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Οχι. Τα πραγματα ειναι απλα. 500€ το στομο το μηνα μεταφορα κεφαλαιου στο εξωτερικο. Αν ηταν θα ελεγε κ ηλεκτρονικες αγορες! Οπως εχει γραψει αλλωστε σε αλλη ΠΝΠ. Και το PayPal μεταφορα κεφαλαιου στο εξωτερικο ειναι παντως. Μπορει εως 500€ να επιτρεπονται αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 To κολπο στο paypal δουλευει κανονικα με την πρωπληρωμενη καρτα της Εθνικης. Βεβαια υπαρχει και το σχετικο νταβατζιλικι της προμηθειας στα 100 ευρω που περασα μου εφαγε 3,75. Απο το τιποτα μια χαρα ειναι με την δεδομενη κατασταση που επικρατει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 καθολου κολπο δεν ειναι. Ειναι μια νομιμη διαδικασια μεταφορας χρηματων σε λογαριασμο paypal. Απλα κανεις ενα request money και ο αλλος σου στελνει χρηματα τα οποια μπαινουν στο balance με μια προμηθεια ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Νομιμη διαδικασια ειναι κανεις δεν το αμφισβητει εξαλου με διμα μας χρηματα γινεται δεν ειναι και απατη. Το θεμα ειναι πως και επιτρεπει το paypal την μεταφορα χρηματων και αποριπτει την νορμαλ διαδικασια πληρωμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Νομιμη διαδικασια ειναι κανεις δεν το αμφισβητει εξαλου με διμα μας χρηματα γινεται δεν ειναι και απατη. Το θεμα ειναι πως και επιτρεπει το paypal την μεταφορα χρηματων και αποριπτει την νορμαλ διαδικασια πληρωμης. Δεν την απορρίπτει το PayPal τη μεταφορά χρηματωβ, η τράπεζα το απορρίπτει. Το ερώτημα είναι γιατί επιτρεπόταν η μεταφορά μέσω request money. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να σας ενημερώσω μόλις έκανα αγορά από amazon κατευθείαν με χρεωστική, έγινε κανονικά, τσεκαρισα κ τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμό μου,οπότε λογικά είμαστε σε καλό δρόμο όσο αφορά τις αγορές από εξωτερικό Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να σας ενημερώσω μόλις έκανα αγορά από amazon κατευθείαν με χρεωστική, έγινε κανονικά, τσεκαρισα κ τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμό μου,οπότε λογικά είμαστε σε καλό δρόμο όσο αφορά τις αγορές από εξωτερικόαπο πια τραπεζα???να ρωτησω παιζει να επιτρεπει πχ η γιουρομπανκ την χρηση χρεωστικης και αλλη πχ εθνικη οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδια, για να μην υπαρχουν εσφαλμένες εντυπώσεις... Bang good, dealextreme, focalprice και ενίοτε Amazon.co.uk μπορουν να γίνουν συναλλαγές κανονικά απευθείας και χωρις χρηση PayPal. Και χωρις έξτρα ανακοινώσεις του Τσακαλώτου . Το προβλημα θα δείξει οτι λύνεται οταν καποιος καταφέρει να αγοράσει απ´ευθειας απο aliexpress, ebay.com κ.α πλην των προαναφερθέντων ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δεν την απορρίπτει το PayPal τη μεταφορά χρηματωβ, η τράπεζα το απορρίπτει. Το ερώτημα είναι γιατί επιτρεπόταν η μεταφορά μέσω request money. επειδη κανεις καταθεση. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 επειδη κανεις καταθεση. Ναι, αλλά είναι κατάθεση σε λογαριασμό του εξωτερικου οπότε θεωρητικά απαγορευεται. Η κάτι μου ξεφεύγει? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Να σας ενημερώσω μόλις έκανα αγορά από amazon κατευθείαν με χρεωστική, έγινε κανονικά, τσεκαρισα κ τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμό μου,οπότε λογικά είμαστε σε καλό δρόμο όσο αφορά τις αγορές από εξωτερικό Και εγω χθες βραδυ, εκανα αγορα απο to amazon (ζελατινες για το κινητο), και σημερα μου ηρθε mail πως ειναι στο δρομο για το σπιτι μου. Η πληρωμη εγεινε με χρεωστικη της Alpha. Mπηκα και στο ε-banking και τα λεφτα εχουν αφαιρεθει. . Αυτο παντως με το paypal δεν μπορω να το κανω με την συγκεκριμενη καρτα (να φορτώσω χρηματα) Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 απο πια τραπεζα???να ρωτησω παιζει να επιτρεπει πχ η γιουρομπανκ την χρηση χρεωστικης και αλλη πχ εθνικη οχι?? Χρεωστική Πειραιώς, λογικά πρέπει να ισχύει το ίδιο για όλες τις τράπεζες Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδια αγορες με χρεωστικη μπορουμε τελικα να κανουμε π.χ απο aliexpress(δηλ. που δεν εχει paypal)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδια αγορες με χρεωστικη μπορουμε τελικα να κανουμε π.χ απο aliexpress(δηλ. που δεν εχει paypal)? Στο Ali δοκίμασα εγώ και έφαγα πόρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω διακοπών, υπάρχει κάποιο όριο για αγορές με κάρτα μέσω διαδικτύου π.χ. στο Αγγλικό Amazon ή Ebay? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ναι μέχρι 500 ευρώ/άτομο και ανά μήνα αλλά δεν προβλέπεται ακόμη η αγορά μέσω ίντερνετ με την χρησιμοποίηση των ελληνικών καρτών. με λιγα λογια, μεσω e-banking, μπορουμε να κανουμε top-up στο paypal account μεσω καταθεσης στον λογαριασμο που δινει το paypal!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 με λιγα λογια, μεσω e-banking, μπορουμε να κανουμε top-up στο paypal account μεσω καταθεσης στον λογαριασμο που δινει το paypal!!!! Δεν το καταλαβα αυτο.Μπορεις να το εξηγησεις ? Απο ebay μονο για paypal βλεπω επιλογη .Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Ναι μέχρι 500 ευρώ/άτομο και ανά μήνα αλλά δεν προβλέπεται ακόμη η αγορά μέσω ίντερνετ με την χρησιμοποίηση των ελληνικών καρτών. Εγώ μόλις αγόρασα κάτι από το g2a, το οποίο όλο το προηγούμενο διάστημα μου έβγαζε ότι δε μπορούσε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts