nervous Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Για να δούμε τελικά τι παίζει στην πράξη με τo micro USB... Eιδικό εξάρτημα εννοείς το Nokia Charger via USB port CA-100, πιθανώς: http://europe.nokia.com/products/accessories/all_accessories/memory-cards-and-cables/cables/CA-100 Ναι ,ναι το γνωστο :) @stendor: Thanks for the link ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Γειά σου ρε Nokia με τις πυραμίδες σου!!! :lol: Φαραώ θα γίνω και θα τα πάρω και τα τρία. http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2008/08/nokia_n85_foto_o05.jpg Τεσπα...., αυτό που περιμένω να μάθω, είναι η αποδοση της μουσικής σε Ν96(απο τα ακουστικά). Κάτι διάβασα για νεα τσιπάκια ήχου. Άντε να δούμε. Θα υπάρχει διαφορά ή πάλι μια απ' τα ίδια ? Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Και εμένα καθόλου δεν θα με χάλαγε αυτή η πυραμίδα!!!Αλλά.... Βασικά περιμένω να δώ τις καινοτομίες του μπας και καταφέρει να τα μπαλώσει στην τιμή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 καλημερα!! κανενα νεο απο nokia ποτε θα ερθει εχουμε??μηπως αρχισαν οι παραγγελιες η ειναι ακομα νωρις?? ευχαριστω!!:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 καλημερα!! κανενα νεο απο nokia ποτε θα ερθει εχουμε??μηπως αρχισαν οι παραγγελιες η ειναι ακομα νωρις?? ευχαριστω!!:cool: Tέλη Οκτωβρίου, τελευταία ενημέρωση από Alpha Copy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ειναι υπερβολες αυτα. Εγω εχω το0 Ν95 8GB και ειμαι αρεσει. 16BG τι να τα κανει? και εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο το Ν95 8GB Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 να ρωτησω κατι τα παραεισαγωγης τηλεφωνα(ν96) εκτος απο νοκια στορ μπορουν να περαστουν με αλλο τροπο τα ελληνικα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 να ρωτησω κατι τα παραεισαγωγης τηλεφωνα(ν96) εκτος απο νοκια στορ μπορουν να περαστουν με αλλο τροπο τα ελληνικα? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ Αλλαγή Product Code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 απλως ρωτησα... Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 ψαχνω 3 λογους γαι να δαπανησω 650-750 ευρω για να το αγορασω: 1)τα 16 γιγα? 2)ο γρηγορος επεξεργαστης? 3)η υψηλης αναλυσης οθονη? με τους ρυθμους αναπτυξης που κινουνται παντως οι εταιρειες οταν λανσαρουν κατι καινουριο θα πρεπει να σκεφτονται και τις τιμες τους καθως το ν96 σε 8 μηνες το πολυ θα εχει αντικατασταθει με κατι αλλο πιο εξελιγμενο Γνωμη μου.... Οι ρυθμοί εξέλιξης των κινητών δεν είναι πλέον τόσο ραγδαίοι. Υπάρχει συνεχής εξέλιξη αλλά όχι επανάσταση. Δεν έχει νόημα να περιμένεις την επόμενη συσκευή μόνο και μόνο για να πάρεις κάτι καλύτερο. Καλό είναι να αγοράσεις την καλύτερη δυνατή συσκευή με τα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις, την χρονική στιγμή που θα την χρειαστείς. Και πλέον οι συσκευές δεν βγαίνουν εκτός τεχνολογίας τόσο όσο στο παρελθόν, οπότε δεν έχει νόημα κάποιος να την αλλάξει αμέσως με το που βγει η καινούργια έκδοση. Μην ξεχνάς οτι το Ν96 θα είναι ακριβό στην αρχή και σιγά σιγά όσο πλησιάζει η στιγμή της αντικατάστασής του θα πέφτει η τιμή του. Κλασικά πράγματα δηλαδή, κάνενα μοντέλο δεν κρατάει την ίδια τιμή για όλη την διάρκεια διαθεσιμότητάς του. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Οι ρυθμοί εξέλιξης των κινητών δεν είναι πλέον τόσο ραγδαίοι. Υπάρχει συνεχής εξέλιξη αλλά όχι επανάσταση. Δεν έχει νόημα να περιμένεις την επόμενη συσκευή μόνο και μόνο για να πάρεις κάτι καλύτερο. Καλό είναι να αγοράσεις την καλύτερη δυνατή συσκευή με τα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις, την χρονική στιγμή που θα την χρειαστείς. Και πλέον οι συσκευές δεν βγαίνουν εκτός τεχνολογίας τόσο όσο στο παρελθόν, οπότε δεν έχει νόημα κάποιος να την αλλάξει αμέσως με το που βγει η καινούργια έκδοση. Μην ξεχνάς οτι το Ν96 θα είναι ακριβό στην αρχή και σιγά σιγά όσο πλησιάζει η στιγμή της αντικατάστασής του θα πέφτει η τιμή του. Κλασικά πράγματα δηλαδή, κάνενα μοντέλο δεν κρατάει την ίδια τιμή για όλη την διάρκεια διαθεσιμότητάς του. οκ αν πεσει η τιμη του "δοκιμαστεί" στην αγορα.....σιγουρευτούμε για το sar του:X ειμαστε σιγουροι οτι η καμερα του δεν θα εχει προβληματα....(πχ N95 8g:X) τοτε το ξανασκέφτεσαι...... πραγματικα τωρα για καποιον που εχει ειτε το απλο N95 ειτε το 8g δεν βρισκω σοβαρο λογο να βιαστει για το 96....... προσωπικά δεν την ξαναπαταω παντως....... μια με τα προβληματα του "αρχικου" N95 μια με το σαρ του 82 τωρα θα κατσω στα αβγα μου και θα περιμενω....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Και καλά θα κάνεις. Το Ν96 απευθύνεται για τους καινούργιους αγοραστές. Κάποιος που έχει το Ν95 8GB (ή τα παρεμφερή) πρέπει να είναι άρρωστος να το αλλάξει για το Ν96 γιατι η οικονομική επιβάρυνση είναι τεράστια για την διαφορά. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Κάποιος που έχει το Ν95 8GB (ή τα παρεμφερή) πρέπει να είναι άρρωστος να το αλλάξει για το Ν96 γιατι η οικονομική επιβάρυνση είναι τεράστια για την διαφορά. Και υπάρχουν αρκετή "άρρωστοι" εδώ μέσα για να το κάνουν αυτό.. :p:ninja::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Είσαι και εσύ μέσα σε εκείνους ??? :P ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Είσαι και εσύ μέσα σε εκείνους ??? :P ... Δυστυχώς ναί :O:) (μπορεις να κρίνεις και από την υπογραφή μου ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 δεν πρεπει να ξεχνατε οτι ανη κουμε σε καταναλωτικη κοινωνια κααι παρασυρομαστε πολλες φορες.αλλωστε νοκια ν95 8γιγα και ν96 κατα την γνωμη μου δεν εχουν και τεραστιες διαφορες.για μενα επισης το θεμα ειαναι το κατα ποσο πρεπει να εμπιστευομαστε και ολες αυτες τισ παραεισαγωγες πουγινονται απο τα καταστηματα.γι αυτο μην βιαζομαστε Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δεν πρεπει να ξεχνατε οτι ανηκουμε σε καταναλωτικη κοινωνια και παρασυρομαστε πολλες φορες. Σωστό αυτό :rolleyes:!! Αλλωστε νοκια ν95 8γιγα και ν96 κατα την γνωμη μου δεν εχουν και τεραστιες διαφορες. Θέλω να ελπίζω ότι θα έχει καλύτερη κάμερα :O! Για μενα επισης το θεμα ειαναι το κατα ποσο πρεπει να εμπιστευομαστε και ολες αυτες τισ παραεισαγωγες πουγινονται απο τα καταστηματα. Γι αυτο μην βιαζομαστε. Και εγώ είμαι κατά στις "παραεισαγωγές" ..Περιμένω να έρθει (με το καλό) και μετά το αγοράζω :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Σωστό αυτό :rolleyes:!! Θέλω να ελπίζω ότι θα έχει καλύτερη κάμερα Και εγώ είμαι κατά στις "παραεισαγωγές" ..Περιμένω να έρθει (με το καλό) και μετά το αγοράζω :). και κοιτα να δεις....το απλο n95 εχει ΚΑΛΥΤΕΡΗ καμερα απο το n958g........ακομα και το βραδυ.... για αυτο λεω παιδια υπομονη............. κραταμε αυτα που εχουμε...και οι τιμες του χρονου πεφτουν....:lol::lol: ξανα το ιδιο λαθος ποτεεεεεεεεεεεε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ego pantos den exo en8ousiasti me tin o8oni tou mou fenete oti ine poli mounti? http://www.symbianplanet.net/wp-content/uploads/2008/09/foto173-500x375.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ego pantos den exo en8ousiasti me tin o8oni tou mou fenete oti ine poli mounti? http://www.symbianplanet.net/wp-content/uploads/2008/09/foto173-500x375.jpg στην ευρωπη κυκλοφορει επισημα ή αυτες ειναι δοκιμαστικες συσκευες? στην ευρωπη κυκλοφορει επισημα ή αυτες ειναι δοκιμαστικες συσκευες? ελληνικοα product code υπαρχει παιδια? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Ελληνικό product code δεν έχουμε ακόμα. Η συσκευή έχει κυκλοφορησει επίσημα απο τις 3 Σεπτέμβρη. Οπότε, οι συσκευές που εμφανίζονται στα διάφορα review, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι τελικά προιόντα και όχι πρωτότυπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Στο skroutz παντως που κοιταγα, καποια μαγαζακια εχουν ηδη δωσει τιμη για το Ν96..Πιθανοτατα να τοχουν φερει παραεισαγωγη:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Στο skroutz παντως που κοιταγα, καποια μαγαζακια εχουν ηδη δωσει τιμη για το Ν96..Πιθανοτατα να τοχουν φερει παραεισαγωγη:confused: Σε όλα τα καταστήματα αναμένεται: http://www.skroutz.gr/s/48318/Nokia-N96.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Nokia N96 Unboxed : Live Pictures Απο nokia store.it φαινεται να εγινε η αγορα.. http://s60blog.com/2008/09/nokia-n96-unboxed-live-pictures/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Το πρώτο αναλυτικό review με το τελικό firmware του Ν96. Review Nokia N96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts