Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή δεν μπορούμε να έχουμε τουλάχιστον 20 θέσεις μνήμης για ραδιοφωνικούς σταθμούς;;;

20 εχει... Α, βαλτε καμια αλλη cooked ROM παιδια, θα δειτε μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα, σταθεροτητα κι ελλειψεις... Η ελληνικη ειναι υποδειγματικη μεχρι στιγμης (αναμενουμε τη δευτερη που διορθωνει και τα μικρα bugs της πρωτης εκδοσης).

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα εχει την αγγλικη rom. Να την αλλαξω με μια ελληνικη που βρηκα απο το xda η θα εχω καποιο προβλημα; Ποτε τελειωνει η φορτιση ρε παιδες; Ξερει κανεις; Αυτα τα λαμπακια δε λενε να σταματησουν να αναβοσβηνουν.:chair::rocket:

Εμενα εχει την αγγλικη rom. Να την αλλαξω με μια ελληνικη που βρηκα απο το xda η θα εχω καποιο προβλημα;

Σε αυτη την ελληνικη αναφερομαι κι εγω. Βαλτη αφοβα (υποθετω πως γνωριζεις τη διαδικασια για hard spl κ.λπ. Διαφορετικα κανε μια βολτα στο αντιστοιχο thread στο xda, θα βρεις τα παντα)...

Σε αυτη την ελληνικη αναφερομαι κι εγω. Βαλτη αφοβα (υποθετω πως γνωριζεις τη διαδικασια για hard spl κ.λπ. Διαφορετικα κανε μια βολτα στο αντιστοιχο thread στο xda, θα βρεις τα παντα)...

Σε ευχαριστω πολυ.

• Administrators
Μιλάμε για την επίσημη ελληνική στο ότι είναι υποδειγματική η από αυτές που βάλατε όσοι είχατε ξένη?

Δεν υπάρχει επίσημη ελληνική (ακόμα).

Modpic.gif

Τι σχέση έχει το Symbian με τα WM; :confused:

Εντελώς διαφορετικές συσκευές!

Για αυτό είπα στα specs, φυσικά για κάποιον που δεν του αρέσει το Symbian δεν θα κοιτάξει προς τα Nokia μεριά...

Ποτε τελειωνει η φορτιση ρε παιδες; Ξερει κανεις; Αυτα τα λαμπακια δε λενε να σταματησουν να αναβοσβηνουν.:chair::rocket:

Ελα ντε και εγω αυτο αναρωτηθηκα οταν το εβαλα.Μετα απο 12 ωρες και ακομα αναβοσβηναν.....

Γνωριζει κανεις btw τι συμβαινει οταν φορτιστει πληρως καποια ενδειξη υπαρχει?

20 εχει... Α, βαλτε καμια αλλη cooked ROM παιδια, θα δειτε μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα, σταθεροτητα κι ελλειψεις... Η ελληνικη ειναι υποδειγματικη μεχρι στιγμης (αναμενουμε τη δευτερη που διορθωνει και τα μικρα bugs της πρωτης εκδοσης).

Συγγνώμη, αλλά που είναι οι 20;..:confused:

Έχει, ξακάθαρα, 6 μόνον.

Η εφαρμογή ραδιοφώνου είναι από τις πιο λειψές που έχουν υπάρξει σε κινητό.

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

οσο για το ερωτημα omnia η xperia φυσικα το 2ο.τι περιμενεις να σου πουμε εδω....

ελα ντε!

Να κανω μια ισως χαζη ερωτηση. Θα δυσκολευτω με τα Windows Mobile? Ειναι το πρωτο κινητο με WM που παιρνω και δεν εχω ασχοληθει ποτέ μαζί τους, και μερικα πράγματα που διαβάζω εδώ μεσα λεω "πω πω τι λες τωρα?! Πώς θα τα καταφερω εγώ αυτα;!" :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι σχέση έχει το Symbian με τα WM; :confused:

Εντελώς διαφορετικές συσκευές!

Πλακα μου κανεις! (?)

δηλαδη θες να μου πεις πως υπαρχει σωφρων καταναλωτης που οταν ερθει η ωρα να επενδυσει τα χρηματα του θα σκεφτει το X1 αλλα οχι το Ν97 ή το G1?(εννοειται τα χρησιμοποιω και τα 2 σαν παραδειγματα)

να μην καθομαι να απαριθμω ομοιοτητες στα specs αλλα πιστευω πως κατα 90% οι απτες δυνατοτητες που προσφερει το καθε λειτουργικο ταυτιζονται κι απο κει και περα ειναι θεμα h/w που και παλι δεν απρουσιαζει μεγαλες αποκλισεις μεταξυ Χ1 και Ν97.

Δεν υποστηριζω καμμια πλατφορμα εναντι της αλλης απλα νομιζω πως σημερα που οι περισσοτερες συσκευες ακολουθουν παραλλαγες της ιδιας "συγκλινουσας" συνταγης,ειναι αφελες να διαχωριζουμε τις συσκυες με βαση τα λειτουργικα τους.Παραδειγμα πιστευω πως θα αποτελουν και τα WinMο7 που οταν βγουν θα θυμιζουν iphone OS περισσοτερο απο ποτε(κι εδω μιλαμε μονο για μια παραμετρο του OS ,το interface)

διατηρω μια επιφυλαξη βεβαια για το Ν97 καθως η βιβλιοθηκη διαθεσιμων εφαρμογων ειναι προς το απρον φτωχη αλλα σε προκαλω σε 5-6 μηνες να μου πεις κατι που θα μπορουν να κανουν τα WinMο και δεν θα μπορει να κανει η S60 5th edition ή το Android OS

τολμω μαλιστα να προβλεψω πως σε λιγα χρονια και οι διαφορες στο h/w θα εχουν ελαχιστοποιηθει και π.χ η HTC θα συναγωνιζεται την Nokia στις καμερες,ή οι S60 συσκευες θα φορανε πυκνωτικες οθονες a la iphone,το android θα μπορεις να το κανεις port σε διαφορες h/w πλατφορμες;)κτλ.Εξισου βεβαια θα εχοουν τελιοποιηθει και τα λειτουργικα με βαση τις μεχρι τωρα ενδειξεις.οποτε δε θα χει και τοσο νοημα να μιλαμε για διαφορες...

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Συγγνώμη, αλλά που είναι οι 20;..:confused:

Έχει, ξακάθαρα, 6 μόνον.

Η εφαρμογή ραδιοφώνου είναι από τις πιο λειψές που έχουν υπάρξει σε κινητό.

Αν πατησεις το αριστερο softkey θα δεις και τις υπολοιπες. Η εφαρμογη ειναι πραγματι μετριοτατη, αλλα για αυτο υπαρχουν κι οι third party εφαρμογες κι οι αντιστοιχες cooked ROM :)

• Administrators
Πλακα μου κανεις! (?)

δηλαδη θες να μου πεις πως υπαρχει σωφρων καταναλωτης που οταν ερθει η ωρα να επενδυσει τα χρηματα του θα σκεφτει το X1 αλλα οχι το Ν97 ή το G1?(εννοειται τα χρησιμοποιω και τα 2 σαν παραδειγματα)

να μην καθομαι να απαριθμω ομοιοτητες στα specs αλλα πιστευω πως κατα 90% οι απτες δυνατοτητες που προσφερει το καθε λειτουργικο ταυτιζονται κι απο κει και περα ειναι θεμα h/w που και παλι δεν απρουσιαζει μεγαλες αποκλισεις μεταξυ Χ1 και Ν97.

Δεν υποστηριζω καμμια πλατφορμα εναντι της αλλης απλα νομιζω πως σημερα που οι περισσοτερες συσκευες ακολουθουν παραλλαγες της ιδιας "συγκλινουσας" συνταγης,ειναι αφελες να διαχωριζουμε τις συσκυες με βαση τα λειτουργικα τους.Παραδειγμα πιστευω πως θα αποτελουν και τα WinMο7 που οταν βγουν θα θυμιζουν iphone OS περισσοτερο απο ποτε(κι εδω μιλαμε μονο για μια παραμετρο του OS ,το interface)

διατηρω μια επιφυλαξη βεβαια για το Ν97 καθως η βιβλιοθηκη διαθεσιμων εφαρμογων ειναι προς το απρον φτωχη αλλα σε προκαλω σε 5-6 μηνες να μου πεις κατι που θα μπορουν να κανουν τα WinMο και δεν θα μπορει να κανει η S60 5th edition ή το Android OS

τολμω μαλιστα να προβλεψω πως σε λιγα χρονια και οι διαφορες στο h/w θα εχουν ελαχιστοποιηθει και π.χ η HTC θα συναγωνιζεται την Nokia στις καμερες,ή οι S60 συσκευες θα φορανε πυκνωτικες οθονες a la iphone,το android θα μπορεις να το κανεις port σε διαφορες h/w πλατφορμες;)κτλ.Εξισου βεβαια θα εχοουν τελιοποιηθει και τα λειτουργικα με βαση τις μεχρι τωρα ενδειξεις.οποτε δε θα χει και τοσο νοημα να μιλαμε για διαφορες...

Esy milas gia problepseis kai ypotheseis. Den mou leei tipota.

Egw milaw gia tin parousa pragmatikotita kai oti exw dei apo ta symbian kai WM mexri twra.

Episis, exw doulepsei kai to Android giafto min protrexeis na ekfrasteis gia kati gia to opoio den exeis katidian apopsi.

Modpic.gif

Ελα ντε και εγω αυτο αναρωτηθηκα οταν το εβαλα.Μετα απο 12 ωρες και ακομα αναβοσβηναν.....

Γνωριζει κανεις btw τι συμβαινει οταν φορτιστει πληρως καποια ενδειξη υπαρχει?

Εγώ ένδειξη δεν έχω δει γιατί το φορτίζω κλειστό αλλά μετά από 3 ώρες σταματάνε να αναβοσβήνουν τα Led. :ninja:

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

Μια ερωτηση παιδες....

εχω διαβασει σχεδον ολο το thread και εχω καποια απορια...

οταν με το καλο βγει μια ελληνικη επισημη ROM την οποια θα εχει η wind, voda κτλ κτλ που θα τρεξουν, λογικα, πολλοι να την εγκαταστησουν και να αναβαθμησουν το X1 τους, θα ειναι οντως αναβαθμισμενο μετα? θελω να πω με αυτο οτι μεχρι να βγει η ελληνικη ισως να εχει βγει καινουργια αγγλικη... που σημαινει οτι λογικα θα εχει διορθωσει καποια bugs... η καινουργια, λοιπον, ελληνικη θα ειναι η καινουργια αγγλικη με ελληνικα ή μηπως η παλιά αγγλικη με ελληνικα :what:?

ευχαριστω....

Καλησπερα.

Αν φλασαρουμε μια Custom Rom απο το XDA site (γιατι βρηκα μια Greek Μεταφρασμενη με TOUCH FLO 3D), μετα θα μπορουμε να κανουμε update απο το επισημο Update Service της Ericsson?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• Administrators
Αν φλασαρουμε μια Custom Rom απο το XDA site (γιατι βρηκα μια Greek Μεταφρασμενη με TOUCH FLO 3D), μετα θα μπορουμε να κανουμε update απο το επισημο Update Service της Ericsson?

Ti perimeneis na sou parexei to update service tis Ericsson? Outws i allws mono kainourgia ROM mporei na xreiasteis. Episkepsi sto service omws den sou synistw na kaneis me un-official ROM sti syskevi sou.

Modpic.gif

Esy milas gia problepseis kai ypotheseis. Den mou leei tipota.

Egw milaw gia tin parousa pragmatikotita kai oti exw dei apo ta symbian kai WM mexri twra.

Episis, exw doulepsei kai to Android giafto min protrexeis na ekfrasteis gia kati gia to opoio den exeis katidian apopsi.

Κι εγω για τα σημερινα δεδομενα μιλαω.Πες μου καποια πρακτικη δυνατοτητα που εχουν οι Winmo συσκευες και δεν εχει το symbian.Και αναφερομαι σε πρακτικες εφαρμογες που αφορουν στον end consumer κι οχι δευτερευουσες λειτουργιες οπως π.χ regedit κτλ.Επισης αν ανεφερα καποια υποθετικη συσκευη να μου το πεις.

γιατι πως αποκλειεις οτι κι εγω δεν εχω ασχοληθει με το android? :blink:

αντιθετα θα λεγα πως με αυτα που αναφερεις μαλλον εσυ δεν χεις ασχοληθει με το symbian και τις δυνατοτητες του :rolleyes:

οπως ανεφερα δεν υποστηριζω καμμια πλατφορμα αν και βλεπω πως το android εχει τις περισσοτερες προοπτικες αυτη τη στιγμη

βεβαια αν η κουβεντα τελικα καταληγει σε οπαδιλικι του στυλ το "αυτη η πλατφορμα ειναι καλυτερη γιατι...ετσι" τοτε δεν εχω λογικα επιχειρηματα να αντιπαραθεσω

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

• Administrators
βεβαια αν η κουβεντα τελικα καταληγει σε οπαδιλικι του στυλ το "αυτη η πλατφορμα ειναι καλυτερη γιατι...ετσι" τοτε δεν εχω λογικα επιχειρηματα να αντιπαραθεσω

Apo ti stigmi pou to theteis etsi, pragmatika den briskw logo na synexistei afto to off-topic! Kali sou mera! :rolleyes:

Modpic.gif

Εγώ ένδειξη δεν έχω δει γιατί το φορτίζω κλειστό αλλά μετά από 3 ώρες σταματάνε να αναβοσβήνουν τα Led. :ninja:

Στην 2η φορτιση παντως που το εφησα το βραδυ να φορτιζει και το πρωι που σηκωθηκα τα λαμπακια δεν αναβοσβηναν πλεον και ειχε εξαφανιστει και το σηματακι της φορτισης ειχε αλλαξει σε σηματακι με full μπαταρια.

Οποτε ισως στην πρωτη φορτιση bugare η ηθελε λιγες ωρες ακομα τι να πω...

Ti perimeneis na sou parexei to update service tis Ericsson? Outws i allws mono kainourgia ROM mporei na xreiasteis. Episkepsi sto service omws den sou synistw na kaneis me un-official ROM sti syskevi sou.

Δηλαδη σε περιπτωση που βγει Επισημη Ελληνικη ROM θα πρεπει να την φλασαρουμε μονοι μας?

Δεν θα μας το βγαλει αυτοματα το Update Service?

Sorry κιολας για τις χαζες αποριες:O

Και κατι αλλο.

Οταν περασουμε νεα ΡΟΜ θα πρεπει να κανουμε και Hard Reset?

Αν ναι πως κανουμε Hard Reset στο Χ1?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Αν πατησεις το αριστερο softkey θα δεις και τις υπολοιπες. Η εφαρμογη ειναι πραγματι μετριοτατη, αλλα για αυτο υπαρχουν κι οι third party εφαρμογες κι οι αντιστοιχες cooked ROM :)

Παντως ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα, εμενα μου αρκει και αυτο που εχει.Και RDS εχει και 20 σταθμους αποθηκευει και εν τελη τι αλλο να κανει μια εφαρμογη για ραδιο να κανει καφε? :lol:

Αν ναι πως κανουμε Hard Reset στο Χ1?

About hard reset.

1. turn off the phone

2. Hold both right and left buttons (the ones right under the screen, dont know the name)

3. press power button, while still holding the others

Με ανοιχτο κινητο αριστερο και δεξι πληκτρο και soft reset και κανει hard.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned