Jump to content

staurosm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About staurosm

  • Ημ. Γέννησης 20/11/1986

staurosm's Achievements

  1. Και σε μένα το ίδιο! Αντέχει λιγάκι παραπάνω η μπαταρία.
  2. Αυτό με το τρεμοπαιγνα της οθόνης και τον αισθητήρα εγγύτητας θα ήθελα και γω να μας πει κάποιος αν το λύσανε. Συγκεκριμένα αν σε τέρμα χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης και βάλω να παίξει βίντεο τότε το κάνει.
  3. Δεν δουλεύει επίσης καρδιογράφημα και πίεση. Θέλει οπωσδήποτε κάποιο galaxy τηλέφωνο.
  4. Το πακέτο των 6 ευρώ την εβδομάδα 24 ευρώ το μήνα;
  5. Εκεί είναι που κολλάω και γω. Το έχω ενεργοποιήσει το liquid αλλά είμαι επιφυλακτικός ακόμα. Από τη συζήτηση εδώ αλλά και από το cu app φαίνεται να μπορείς πχ τα 12 ευρώ να τα κάνεις να ισχύσουν για 2 μήνες (και τα κάνεις ότι θες, big bang, χρέωση/λεπτό ή mb, σουβλάκια κτλ). Από την άλλη όμως με φαρδιά πλατιά γράμματα τις liquid συνδρομές τις λέει "12/μήνα", "15/μήνα" κτλ. Και συνεχίζοντας τον φαύλο κύκλο των αποριών... Γιατί να βάλουν μπάρα αλλαγής ημερομηνίας χρέωσης και να μην πουν πολύ απλά: "παίδες! Πότε το ενεργοποιήσατε; 20 του μήνα; Σας χρεώνουμε επί τόπου με την ενεργοποίηση και κάθε 20 του μήνα μέχρι να το απενεργοποιήσετε". Θα τους βρίζαμε και πάλι ότι πάνε να μας επιβάλουν συνδρομή αλλά τουλάχιστον θα είχαμε καθαρότατη εικόνα των χρεώσεων.
  6. Εν τω μεταξύ... Πότε θα λάβουμε το MIUI 13.5 ή θα πάμε κατευθείαν για 14; Μήπως σε μένα δεν έχει έρθει;
  7. Λοιπόν, από αύριο είναι 22 μέρες μέχρι των φώτων! Μπορεί γι'αυτό! 😁 Όσοι το θέλουν για όλες τις γιορτές από αύριο (που θα μαθευτεί).
  8. Βάζω κάρτα μέσω του cu app. Όμως δεν είναι το κύριο μου νούμερο στο ρολόι. Μόνο σε περιόδους που το χρειάζομαι βάζω κάρτα και ενεργοποιώ κάποιο πακέτο. Ας πούμε το καλοκαίρι. Δεν παίρνω κινητό μαζί μου και έχω το ρολόι.
  9. Στο ερώτημα για την esim, έχω esim vodafone cu στο galaxy 4 classic lte. Επίσης, δες και εδώ https://www.vodafone.gr/kiniti/esim-mobile/
  10. Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι; Πήρα το watch 4 classic τον Αύγουστο και έχω λογισμικό του Απρίλη! Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; One UI 4.0 και έκδοση R895FXXU1FVC8 και όσο και αν πατάω την ενημέρωση λογισμικού παίρνω πάντα την ίδια απάντηση. "Το ρολόι σας είναι ενημερωμένο."
  11. Ναι και σε μένα το ίδιο. Διάβαζα και έβλεπα διάφορα σε ξένα άρθρα για το πως θα γίνει με το 13 και τελικά λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Ελπίζω με επόμενο update να δούμε και άλλα πράγματα.
  12. Είναι στις ρυθμίσεις->ειδικές λειτουργίες->πλαϊνή γραμμή
  13. Ναι ίσως τα διορθώνει τα πρόβληματα αυτά της κάμερας. Μακάρι δηλαδή!
  14. Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 9! Ελέγξτε το και σεις!Απλώς μάλλον θα περιμένω λιγάκι να διαβάσω κριτικές. Θα δω... Όσο για τα πρόβληματα της κάμερας, τα έχω παρατηρήσει όπως ακριβώς περιγράφονται παραπάνω!
  15. Ήρθε και σε μένα και την εγκατέστησα. Νομιζω πως ειδα διαφορα! σε λιγες μερες θα ξανα γραψω να σας πω νεα. παντως εκει που μου κολλουσε που και που εχει σταματησει. χωρις root το τηλεφωνο και κανονικο update OTA
×
×
  • Create New...