Jump to content

staurosm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by staurosm

  1. Και σε μένα το ίδιο! Αντέχει λιγάκι παραπάνω η μπαταρία.
  2. Αυτό με το τρεμοπαιγνα της οθόνης και τον αισθητήρα εγγύτητας θα ήθελα και γω να μας πει κάποιος αν το λύσανε. Συγκεκριμένα αν σε τέρμα χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης και βάλω να παίξει βίντεο τότε το κάνει.
  3. Δεν δουλεύει επίσης καρδιογράφημα και πίεση. Θέλει οπωσδήποτε κάποιο galaxy τηλέφωνο.
  4. Το πακέτο των 6 ευρώ την εβδομάδα 24 ευρώ το μήνα;
  5. Εκεί είναι που κολλάω και γω. Το έχω ενεργοποιήσει το liquid αλλά είμαι επιφυλακτικός ακόμα. Από τη συζήτηση εδώ αλλά και από το cu app φαίνεται να μπορείς πχ τα 12 ευρώ να τα κάνεις να ισχύσουν για 2 μήνες (και τα κάνεις ότι θες, big bang, χρέωση/λεπτό ή mb, σουβλάκια κτλ). Από την άλλη όμως με φαρδιά πλατιά γράμματα τις liquid συνδρομές τις λέει "12/μήνα", "15/μήνα" κτλ. Και συνεχίζοντας τον φαύλο κύκλο των αποριών... Γιατί να βάλουν μπάρα αλλαγής ημερομηνίας χρέωσης και να μην πουν πολύ απλά: "παίδες! Πότε το ενεργοποιήσατε; 20 του μήνα; Σας χρεώνουμε επί τόπου με την ενεργοποίηση και κάθε 20 του μήνα μέχρι να το απενεργοποιήσετε". Θα τους βρίζαμε και πάλι ότι πάνε να μας επιβάλουν συνδρομή αλλά τουλάχιστον θα είχαμε καθαρότατη εικόνα των χρεώσεων.
  6. Εν τω μεταξύ... Πότε θα λάβουμε το MIUI 13.5 ή θα πάμε κατευθείαν για 14; Μήπως σε μένα δεν έχει έρθει;
  7. Λοιπόν, από αύριο είναι 22 μέρες μέχρι των φώτων! Μπορεί γι'αυτό! 😁 Όσοι το θέλουν για όλες τις γιορτές από αύριο (που θα μαθευτεί).
  8. Βάζω κάρτα μέσω του cu app. Όμως δεν είναι το κύριο μου νούμερο στο ρολόι. Μόνο σε περιόδους που το χρειάζομαι βάζω κάρτα και ενεργοποιώ κάποιο πακέτο. Ας πούμε το καλοκαίρι. Δεν παίρνω κινητό μαζί μου και έχω το ρολόι.
  9. Στο ερώτημα για την esim, έχω esim vodafone cu στο galaxy 4 classic lte. Επίσης, δες και εδώ https://www.vodafone.gr/kiniti/esim-mobile/
  10. Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι; Πήρα το watch 4 classic τον Αύγουστο και έχω λογισμικό του Απρίλη! Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; One UI 4.0 και έκδοση R895FXXU1FVC8 και όσο και αν πατάω την ενημέρωση λογισμικού παίρνω πάντα την ίδια απάντηση. "Το ρολόι σας είναι ενημερωμένο."
  11. Ναι και σε μένα το ίδιο. Διάβαζα και έβλεπα διάφορα σε ξένα άρθρα για το πως θα γίνει με το 13 και τελικά λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Ελπίζω με επόμενο update να δούμε και άλλα πράγματα.
  12. Είναι στις ρυθμίσεις->ειδικές λειτουργίες->πλαϊνή γραμμή
  13. Ναι ίσως τα διορθώνει τα πρόβληματα αυτά της κάμερας. Μακάρι δηλαδή!
  14. Μου ήρθε η αναβάθμιση σε 9! Ελέγξτε το και σεις!Απλώς μάλλον θα περιμένω λιγάκι να διαβάσω κριτικές. Θα δω... Όσο για τα πρόβληματα της κάμερας, τα έχω παρατηρήσει όπως ακριβώς περιγράφονται παραπάνω!
  15. Ήρθε και σε μένα και την εγκατέστησα. Νομιζω πως ειδα διαφορα! σε λιγες μερες θα ξανα γραψω να σας πω νεα. παντως εκει που μου κολλουσε που και που εχει σταματησει. χωρις root το τηλεφωνο και κανονικο update OTA
  16. Και μενα συνεχιζει να το κανει με την τελευταια την e και πρεπει να βγαζω την μπαταρια! Επισης δε χτυπησε το ξυπνητήρι! Θα γυρισω πισω στην 4.1 μου φαινεται μια και καλη! Κριμα παντως γιατι μαρεσει γενικα το κινητο.
  17. Γεια σας παιδια και απο μενα! Εκανα και γω την αλλαγη σε ART και ολα πανε καλα... πιο γρηγορα με μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας. Το μονο που παρατηρω καποιες φορες ειναι οτι οταν περνω καποιον τηλεφωνο και εχω συνδεδεμενα ακουστικα δεν με ακουει απο το μικροφωνο των ακουστικων αλλα απο της συσκευης! Χωρις να τερματισω την κληση αν τα βγαλω και τα ξανα βαλω τοτε διορθώνεται.
  18. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω.
  19. Το Play Store που βλέπω στο βιντεάκι ήταν προεγκατεστημένο ή το έβαλες εσύ; :worry:
  20. δεν κανω διαφήμηση αλλά δείτε ένα παράδειγμα, αυτό: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001393 Πλέον, ας μου επιτραπεί η έκφραση, αλλά τα έχουν ξεφτιλίσει με το θέμα των μεγαπιξελ. τώρα βέβαια θα μου πείτε "σιγά τον φακό που θα έχει, ας λέει και περισσότερα megapixel από 1,3 αν δεν είναι καλός ο φακός...αστα" αλλα θα σας πω οτι "ποιος το ψάχνει αυτο;" πιστεύω ένα 30% το ψάχνει βαθεια το θέμα οι υπόλοιποι το πάνε καθαρά με το νούμερο 1.3 2 3 5 8 12... όποτε με βάση το παραπάνω παράδειγμα που σας παραθέτω κάποιος θα πει 1.3 megapixel με 44 ευρω ουάου, και θα πάει να το πάρει...
  21. Στο δρόμο ή σε κοινόχρηστους χώρους μπαίνω στο internet με το κινητό μόνο άμα βρω ασύρματο wi fi... αυτό πιάνει ή είμαι εκτός θέματος;
  22. Α, και κάτι άλλο... λίγο άσχετο βέβαια... ,με την digea και την ψηφιακή τηλεόραση τι θα γίνει τελικά; Ακόμα δεν προοδεύσανε τα κανάλια, τα οποία "...προοδευτικά θα γίνουν ψηφιακά"; Ή έχουν γίνει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; :confused:
  23. Γεια σας παιδια, Μια ερωτηση... Ακουσα οτι υπαρχουν καποια προβληματακια με την οθονη του, λογω της αναλυσης του την οποια δεν υποστηριζουν αρκετες εφαρμογες για windows mobile! εσεις τι λέτε? εχετε αντιμετισει τετοιου ειδους προβληματα και αν ναι πως λυνονται? ευχαριστω
  24. A ωραια! Θα τα εχω υποψη μου! Πάντως μεγαλο το θεμα πολλες σελιδες... Βεβαια εχει και τα καλα του αυτο αφου εχει πολλους υποστηρικτες που το προτίμησαν και αλλους που ενδιαφερονται γιαυτο (π.χ. me)... Πολλα :thanks: :thanks: :thanks: :thanks:
  25. Γεια σε όλους σας! Να κάνω κάποιες χαζές ερωτήσεις? Σόρρυ κιόλας, αν έχουν απαντηθεί ήδη αλλά δεν μπορώ να το διαβάσω όλο, τόσες σελίδες. κατ'αρχας να σας πω οτι χθες πηγα και το ειδα στο πλαισιο το omnia και ειναι όντως πολύ καλό. Οι ερωτησεις μου τωρα: 1. Πως κλειδώνει? εννοώ για να μην σου πατηθει κατα λάθος κάτι 2. Δόνηση εχει? γιατι ακουσα κάτι περιέργα ότι δεν έχει δονηση... λιγο κουλο μου ακουγεται βεβαια :wacko: απλα για επιβεβαίωση 3. φωνητική κλήση? 4. ανοιχτή ακρόαση? 5. οι επαφες μεταφερονται απο την sim στο τηλ και το αντιστροφο? Και αν δεν σας βαζω σε κόπο... :innocent: λιγα λογια για gps wi-fi και το ποσο ευκολο ειναι να βρει γενικα εφαρμογες και ειδικα για την οθόνη του... ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...