Jump to content

ico_13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ico_13

  1. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!!!!!!!!!
  2. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!!!!!!!
  3. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!!!!!!!!!
  4. Καλή επιτυχία και καλές γιορτες σε όλους!!!!
  5. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Ακριβώς. Εγώ που το χρησιμοποιώ πιο πολύ για internet τόσο μου κρατάει. Που για μένα πάλι είναι πάρα πολύ. Επίσης αυτό που ρουφάει την μπαταρία είναι το skype. Ηλεκτρική σκούπα μιλάμε....:lol:
  7. Ευχαριστώ πολύ αύριο θα το κάνω και θα σας πω. Ευχαριστώ και τους δυο σας.
  8. Οκ θα προσπαθήσω. Σ ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι άλλο. Με αυτό θα γυρίσω στην μαμά έκδοση έτσι; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Ποια επιλογή πατάω την normal ή την cse; Με το που βάλω το τηλέφωνο σε usb όπως λέει, θα μείνει ανοιχτό; Ρωτάω γιατί τώρα κλείνει μετά από λίγο. sorry αν σε κούρασα:worry:
  9. Ευχαριστώ φίλε. Το έχεις δει να δουλεύει; Η οθόνη ανάβει για λίγο δείχνει κάτι ότι πήγε λάθος μαλλον στην custom rom και σβήνει.Είμαι λίγο άσχετος με αυτά καθότι χρήστης ios για χρόνια. Η διαδικασία είναι η παρακάτω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687768
  10. Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ο αδερφός μου φαγώθηκε να βάλει custom rom και τώρα το κινητό ανοίγοντάς του βγάζει μόνο το σήμα της lg και μετά σβήνει. Βγάζειι πάνω και κάτι γράμματα αλλά δεν έχω προλάβει να διαβάσω. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε στη ζωή;:wacko:
  11. Βασικά την ερμηνεία του doa έχω ακούσει πως δεν εξηγούν πολλοί το τι σημαίνει γι αυτούς και το δεύτερο που δεν θέλω να το πιστέψω για χρησιμοποιημένες - ελαττωματικές παρτίδες.
×
×
  • Create New...