alex2539 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ρε παιδια...! Ρε παιδια!!!! Αφου εχει ΤΟΣΑ πολλα να πειραξεις... Δεν γινετια να το βαρεθηκατε! Τουλαχιστον εγω, το iPhone, πριν μου το κλεψουν, το ειχα βαρεθει πολυ πιο γρηγορα... Το μονο που περιμενα ηταν να βγει καμια καινουρια app, να μπω, να την βαλω, να δω πως ειναι και μετα να την σβησω! Εδω αλλαζουμε ολοκληρο λειτουργικο...!:confused::confused: Τι να πω... Και το αποτέλεσμα.....??? Χάσιμο χρόνου... Πλέον οι coock rom στις καινούριες συσκευές δεν είναι τόσο απαραίτητο όσο στις πιο παλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Αλέξανδρε θα δοκιμάσω και την τελευταία έκδοση του OPERA για τα Ελληνικά!;) Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω! Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να βάζω τόνους στο keyboard2! Υποστηρίζει τελικά τόνους ή όχι; Κατά τα άλλα, σπάστηκα με τα πολλά πειράματα περί αντοχής της μπαταρίας, γιατί αναγκαστικά δεν δουλεύω το κινητό για να δω την αντοχή της! Ήρθε η ώρα όμως να το δουλέψω και να το ψάξω καλύτερα. Θέλει και λίγο μεθοδικότητα παρόλα αυτά σε κάποια πράγματα!!:) Μη δουλευοντας το ομως κατεληξες σε ποιο προγραμμα σου τρωει την μπαταρια! Τονους δεν χρειαζεται γιατι ουτως η αλλως ο παραληπτης, αν ειναι 160 χαρακτηρων το μηνυμα, θα το διαβασει στα κεφαλαια. Για να χρησιμοποιησεις τους τονους πρεπει να στελνεις 70 χαρακτηρων sms. Αν και το FingerKeyboard2 εχει τονισμενα γραμματα απο οσο θυμαμαΙι(δεν το εχω γιατι οτι γραφω το γραφω με το εξωτερικο, και ελληνικα γραφω μονο στα sms). Δεν θυμαμαι για τον 9.7 beta αν γραφεις ελληνικα. Νομιζω ο XavierGr το ειχε γραψει οτι μπορεις αλλα μπορει να κανω λαθος, δεν θυμαμαι.....:confused: Και το αποτέλεσμα.....??? Χάσιμο χρόνου... Πλέον οι coock rom στις καινούριες συσκευές δεν είναι τόσο απαραίτητο όσο στις πιο παλιές. Ενταξει ρε συ. Δεν ειναι τοσο χασιμο χρονου. Και στο κατω κατω, δεν χαουμε και τοσο πολυ!:p Θελει 10 λεπτα απλα για να φλασαρεις μια. Και αυτο μονο και μονο για να πειραματιστεις και να καταληξεις σε μια που θα σε καλυπτει. Μεχρι στιγμης νομιζω μονο η TouchX v7.0 ηταν πολυ καλη ρομ.. Ή η 6.2 δεν θυμαμαι. Και επισης, σε συσκευες σαν το Xperia, για να εχουμε και μεις 6.5! Ψαχνεις, πειραματιζεσαι, καταληγεις.. Και ασε που μαθαινεις και 2-3 πραγματακια. Απο μια αποψη, συμφωνω, ειναι χασιμο χρονου και βλακεια. Απο την αλλη μερια ομως, εχει και αυτο την ομορφια του!;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Και τωρα ο φιλος Noster αναφερει οτι δεν μπαινει. Την εχει βαλεις κανεις να επιβεβαιωσει οτι παιζει? Noster εβαλες εσυ καποια αλλη να σιγουρευτεις οτι το τηλεφωνο ειναι καλα? Την εβαλα σημερα χωρις κανενα προβλημα.:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Δεν μιλώ για SMS, αλλά για να γράψω κάτι στο κινητό, όπως πχ σημειώσεις, ένα όνομα στον τηλεφωνικό κατάλογο κτλ. ΟΚ χρησιμοποιώ το ΑΕΚΜΑΠ για αυτόν τον λόγο, αλλά αν υπάρχει τρόπος και με το KEYBOARD2 καλό θα ήταν να το ξέρουμε!;) Κάτι ακόμα. Από την εμπειρία μου στο SONY P1 που έχω ακόμα, είδα ότι ο MINI OPERA δουλεύει ΠΟΛΥ καλύτερα, για να μη πω άμεσα κατάτην περιήγηση μιας σελίδας σε σχέση με τον OPERA. Αυτό ισχύει και στο Χ1; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Ενταξει ρε συ. Δεν ειναι τοσο χασιμο χρονου. Και στο κατω κατω, δεν χαουμε και τοσο πολυ!:p Θελει 10 λεπτα απλα για να φλασαρεις μια. Και αυτο μονο και μονο για να πειραματιστεις και να καταληξεις σε μια που θα σε καλυπτει. Μεχρι στιγμης νομιζω μονο η TouchX v7.0 ηταν πολυ καλη ρομ.. Ή η 6.2 δεν θυμαμαι. Και επισης, σε συσκευες σαν το Xperia, για να εχουμε και μεις 6.5! Ψαχνεις, πειραματιζεσαι, καταληγεις.. Και ασε που μαθαινεις και 2-3 πραγματακια. Απο μια αποψη, συμφωνω, ειναι χασιμο χρονου και βλακεια. Απο την αλλη μερια ομως, εχει και αυτο την ομορφια του!;) Δεν είναι 10 λεπτά... μεχρι να φλασαρεις να τη στήσεις και να δεις τη συμπεριφορά της, σου παίρνει αρκετά. Για μένα το φλασάρισμα πλέον αξίζει για τα 6.5. Εγώ πέρασα την τελευταία energy rom και αφού βλέπω οτι μου κάνει, θα μείνει για αρκετό καιρό μέχρι να βγει κάτι αξιόλογο ή μου τη βαρέσει να αλλάξω. Για "ψύλλου πήδημα" δεν πρόκειται να ξανακάτσω να κάνω όλη τη διαδικασία απο την αρχή! Αλλά όπως είπες και εσύ έχει και αυτό την ομορφιά του........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Όταν φορτίζω το κινητό με αναμένο το GPS, (και μετά κλείσω το gps μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση) μέσα σε 12 ώρες περίπου το κινητό ξεφορτίζει χωρίς να κάνω τίποτα μαζί του. Αν όμως το φορτίσω το κινητό και δεν το πειράζω καθόλου κατά τη φόρτιση, τότε η μπαταρία του κρατάει 3 μέρες περίπου. Νομίζω πως η διαχείρηση φόρτισης είναι σωστή μόνο αν δεν το κουράζουμε την ώρα που φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Διαβάστε ξανά αυτό το μήνυμα από πιο πάνω και πείτε μου ότι δε βλέπετε λάθη: "...για να πειραματιστο... αυτο πυ γραφω παραπανο ειναι οτι για να κανεις stock spl ειναι η ιδια διαδικασια με το hard spl απλα οταν τρεχεις το hard spl σου αποσιμπιεζει καπια αρχεια το οπιο ενα απο αυτα κανεις αντικαταστασι πρωτα και μετα σινεχιζεις" Στο forume εσει ασχολησε με την ορθογραφία η να μαθεις καμια πληροφορια για το κινητο που αγορασες? δεν ξερω εσει που πηγες σχολειο αλλα εγω εβγαλα γερμανικο σχολειο και αυτο που γραφω ειναι υπερ αρκετα για να μπορεσω να σινενοηθω με καπιους.αν δεν θελειςνα απεφθινομαι σε εσενα πες το μου και δε προκητε να σου γραψω τπτ. δεν το ηξερα οτι πρεπει να καθομε με ενα λεξικο και να βλεπω αν το εγραψα σωστα ι οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani_gr Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Καλησπέραααα!!! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει IM messenger (windows msn,yahoo, pidgin οτιδήποτε) που να υποστηρίζει video συνομιλία; Δεν νοείται να έχει το κινητό 2 κάμερες μικρόφονο και τα σχετικά και να μην μπορεί να τις αξιοποιήσει σε ένα WM κινητό... λογικά(που να βρεις λογική θα μου πεις) θα πρεπε να τα αναγνωρίζει κάπως το λειτουργικό σαν συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Διαβάστε ξανά αυτό το μήνυμα από πιο πάνω και πείτε μου ότι δε βλέπετε λάθη: "...για να πειραματιστο... αυτο πυ γραφω παραπανο ειναι οτι για να κανεις stock spl ειναι η ιδια διαδικασια με το hard spl απλα οταν τρεχεις το hard spl σου αποσιμπιεζει καπια αρχεια το οπιο ενα απο αυτα κανεις αντικαταστασι πρωτα και μετα σινεχιζεις" Θέλω να πω... το να μην ξέρει καθόλου ορθογραφία κάποιος, είναι το ίδιο με το να μην βάζει καθόλου τόνους, και το ίδιο με το να γράφει σε greeklish. Οπότε ας μην είμαστε ρατσιστές προς αυτούς που γράφουν greeklish. Άλλος ξέρει ελληνικά, άλλος ξέρει αγγλικά, άλλος ξέρει greeklish, κι όμως το έχουμε υπάγει πλέον σε μια νέα μορφή (πολιτισμικού ή ιντερνετικού) ρατσισμού. (Και το καταραμένο Opera δεν γράφει ελληνικά με το xperia hardware keyboard) Στο forume εσει ασχολησε με την ορθογραφία η να μαθεις καμια πληροφορια για το κινητο που αγορασες? δεν ξερω εσει που πηγες σχολειο αλλα εγω εβγαλα γερμανικο σχολειο και αυτο που γραφω ειναι υπερ αρκετα για να μπορεσω να σινενοηθω με καπιους.αν δεν θελειςνα απεφθινομαι σε εσενα πες το μου και δε προκητε να σου γραψω τπτ. δεν το ηξερα οτι πρεπει να καθομε με ενα λεξικο και να βλεπω αν το εγραψα σωστα ι οχι. βρε παιδια δε βγαζει πουθενα αυτος ο πολεμος, εδω ειμαστε ολοι για τον ιδιο λογο. αν καποιος θελει να μαθει η να διδαξει κατι αλλο να παει αλλου.. εκτος αυτου οταν γραφουμε δε παει να πει οτι εχουμε το πολυ χρονο. προσπαθουμε να ξεκλεψουμε λιγο χρονο απτη δουλεια μας για να σπασουμε τους ρυθμους. προσωπικα δε γνωριζετε σχεδον κανενας και δεν ειναι οτι καλυτερο να προσβαλεις φιλε μου JimmyT κανεναν.. αα και που'σαι, δεν εχω βαλει τονους... :lol::p:D Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Στο forume εσει ασχολησε με την ορθογραφία η να μαθεις καμια πληροφορια για το κινητο που αγορασες? δεν ξερω εσει που πηγες σχολειο αλλα εγω εβγαλα γερμανικο σχολειο και αυτο που γραφω ειναι υπερ αρκετα για να μπορεσω να σινενοηθω με καπιους.αν δεν θελειςνα απεφθινομαι σε εσενα πες το μου και δε προκητε να σου γραψω τπτ. δεν το ηξερα οτι πρεπει να καθομε με ενα λεξικο και να βλεπω αν το εγραψα σωστα ι οχι. Off topic: Sehr gut. Dann schreiben Sie auf Deutch bitte. Όλους μας ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθη αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κατηγορούμε τον άλλο για την γνώση του στην Ελληνική γλώσσα. Επί τη ευκαιρία είχε πει κάποιος ότι υπάρχει add-on για τον explorer που έκανε ορθογραφικό έλεγχο, λίγο που έψαξα βρήκα κάτι και το εγκατέστησα αλλά δεν είδα φως. Καλησπέραααα!!! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει IM messenger (windows msn,yahoo, pidgin οτιδήποτε) που να υποστηρίζει video συνομιλία; Δεν νοείται να έχει το κινητό 2 κάμερες μικρόφονο και τα σχετικά και να μην μπορεί να τις αξιοποιήσει σε ένα WM κινητό... λογικά(που να βρεις λογική θα μου πεις) θα πρεπε να τα αναγνωρίζει κάπως το λειτουργικό σαν συσκευές. Όχι ακόμη και δεν έχω ακούσει κάποια εταιρεία να σκοπεύει να το εφαρμόσει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani_gr Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 βγαίνετε απο το θέμα όμως: Καλησπέραααα!!! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει IM messenger (windows msn,yahoo, pidgin οτιδήποτε) που να υποστηρίζει video συνομιλία; Δεν νοείται να έχει το κινητό 2 κάμερες μικρόφονο και τα σχετικά και να μην μπορεί να τις αξιοποιήσει σε ένα WM κινητό... λογικά(που να βρεις λογική θα μου πεις) θα πρεπε να τα αναγνωρίζει κάπως το λειτουργικό σαν συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 εγω δεν εχω κανενα προβλημα και με κανεναν αλλοι δημιουργουν προβληματα. για μενα λιγει εδω το θεμα δεν προκιτε να ασχολιθω ξανα με αυτο το θεμα και συμφωνο μααζι σου djivo οτι εδω ειμαστε ολοι για τον ιδιο λογο. φιλε miky7 μεγαλοσεσ και εσει γερμανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 O itje δημιουργησε μια ρομ την ΙΤ v10.4 την οποια θα την παρει μονο οσοι πληρωσουν...δε ξερω τι ιδιαιτερο θα εχει αλλα εχω μπει στο πειρασμο.δυστυχως ομως δεν εχω τροπο να πληρωσω ...δειτε εδω...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503732&page=350 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Επειδη εχω αρχισει να διαβαζω ολο το φορουμ του χperia κ εχω φτασει στην 50 σελιδα απο τις 350 κ εχω ακοοοομα,θα ηθελα να με διαφωτισετε αν το ηλ.καταστημα e-click.gr ειναι αξιοπιστο ή οχι.Στον skroutz κοιταγα τις αξιολογησεις του καταστηματος κ ειδα το εξης ! "episis KANENA eu spec kinito den einai sfragismeno ektos apo ta samsung gia na mporei o ekastote antiprosopos na vazei manual kai language pack opou krinete aparaitito" Δηλαδη αν το παραγγειλω η συσκευασια θα ειναι σφραγισμενη ή οχι;Δεν ειμαι ψειρας αλλα τι ακριβως παίζει; Επισης αν το τηλεφωνο εχει βγαλει καποιο σοβαρο προβλημα με αποτρεπετε αποτην αγορα του; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Διαβάστε ξανά αυτό το μήνυμα από πιο πάνω και πείτε μου ότι δε βλέπετε λάθη: "...για να πειραματιστο... αυτο πυ γραφω παραπανο ειναι οτι για να κανεις stock spl ειναι η ιδια διαδικασια με το hard spl απλα οταν τρεχεις το hard spl σου αποσιμπιεζει καπια αρχεια το οπιο ενα απο αυτα κανεις αντικαταστασι πρωτα και μετα σινεχιζεις" Θέλω να πω... το να μην ξέρει καθόλου ορθογραφία κάποιος, είναι το ίδιο με το να μην βάζει καθόλου τόνους, και το ίδιο με το να γράφει σε greeklish. Οπότε ας μην είμαστε ρατσιστές προς αυτούς που γράφουν greeklish. Άλλος ξέρει ελληνικά, άλλος ξέρει αγγλικά, άλλος ξέρει greeklish, κι όμως το έχουμε υπάγει πλέον σε μια νέα μορφή (πολιτισμικού ή ιντερνετικού) ρατσισμού. :offtopic:!!! Τι κακος που εισαι!!! Κι εγω εχω κολλημα με την ορθογραφια (επισης δε βαζω και τονους) αλλά ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι τοσο τραγικα οσο τα greeklish! Εξαλλου αυτα ειναι αποψεις. Εγω προσωπικα (που, επαναλαμβανω, εχω κολλημα με την ορθογραφια) δεν προβληματιζομαι τοσο πολυ. Ο φιλος ισα ισα που σεβεται το φορουμ και γραφει ελληνικα! Μη γινομαστε υπερβολικοι...:offtopic: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Επειδη εχω αρχισει να διαβαζω ολο το φορουμ του χperia κ εχω φτασει στην 50 σελιδα απο τις 350 κ εχω ακοοοομα,θα ηθελα να με διαφωτισετε αν το ηλ.καταστημα e-click.gr ειναι αξιοπιστο ή οχι.Στον skroutz κοιταγα τις αξιολογησεις του καταστηματος κ ειδα το εξης ! "episis KANENA eu spec kinito den einai sfragismeno ektos apo ta samsung gia na mporei o ekastote antiprosopos na vazei manual kai language pack opou krinete aparaitito" Δηλαδη αν το παραγγειλω η συσκευασια θα ειναι σφραγισμενη ή οχι;Δεν ειμαι ψειρας αλλα τι ακριβως παίζει; Επισης αν το τηλεφωνο εχει βγαλει καποιο σοβαρο προβλημα με αποτρεπετε αποτην αγορα του; λοιπόν φίλε άκου να δεις τι γίνεται..πρώτα απ΄όλα καλώς ήρθες!!!!!Τώρα όσον αφορά το ερώτημα σου τα πράγματα έχουν ώς εξής: το κινητό που θα πάρεις από το e-click θα είναι σφραγισμένο αλλά δεν θα έχει μέσα την κάρτα μνήμης..στο λέω γιατί και εγώ από εκεί το πήρα.το έχω 2 μήνες περίπου και ούτε γάτα ούτε ζημιά..το κινητό είναι άψογο!!!!!!!!!!!σούπερ!!!!!!!!!!!!τώρα για το θέμα της εγγύησης αν το πας για αναβάθμιση κλπ πιθανόν να σου πουν ότι δεν σε καλύπτουν αλλά αν τους πιέσεις (αν τους πεις πχ ότι θα τους πας στην ένωση καταναλωτή) θα στην κάνουν γιατί η νομοθεσία λέει ότι αφού είναι αγορασμένο εντός ευρωπαικής ένωσης είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν αλλά όπως θα διαπιστώσεις και εσύ αν διαβάσεις όλες τις σελίδες δεν θα χρειάζεται να το πας για αναβάθμιση γιατί καλύτερα και πιο γρήγορα θα την κάνεις μόνος σου με οδηγίες μέσα από αυτό το forum!!!!!!!σκέψου ότι εγώ είχα βάλει μερικές custom rom (δοκίμαζα) και τώρα φοράω την τελευταία official της s.e. στα ελληνικά!!!!οπότε έχω και την εγγύηση!!!!!πάρε το άφοβα και ότι θες απλά ρώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!;) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Στο forume εσει ασχολησε με την ορθογραφία η να μαθεις καμια πληροφορια για το κινητο που αγορασες? δεν ξερω εσει που πηγες σχολειο αλλα εγω εβγαλα γερμανικο σχολειο και αυτο που γραφω ειναι υπερ αρκετα για να μπορεσω να σινενοηθω με καπιους.αν δεν θελειςνα απεφθινομαι σε εσενα πες το μου και δε προκητε να σου γραψω τπτ. δεν το ηξερα οτι πρεπει να καθομε με ενα λεξικο και να βλεπω αν το εγραψα σωστα ι οχι. Μα δεν το είπα με κακία για εσένα βρε παλικάρι. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν θέλουν τα greeklish, ενώ εγώ είμαι της άποψης να γράφει ο καθένας όπως μπορεί. Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Μα δεν το είπα με κακία για εσένα βρε παλικάρι, δε με πειράζει που κάνεις λάθη, γι αυτό και δεν ανέφερα ποιός έγραψε το post με τα λάθη. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν θέλουν τα greeklish, ενώ εγώ είμαι της άποψης να γράφει ο καθένας όπως μπορεί. Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά. Το ήξερα ότι θα παρεξηγήσετε αυτό που είπα, γι αυτό δεν έλεγα ούτε ονόματα ούτε ποιός έγραψε τι, αλλά φαγωθήκατε να μάθετε ποιός έκανε λάθος. Τι κακοί που είστε. Ξαναλέω... δεν με πειράζει να γράφει ο καθένας όπως ξέρει να γράφει, αλλά δε θέλω να απαγορευτούν τα greeklish γιατί δεν είναι σε τίποτα κατώτερα από όλες τις υπόλοιπες γραφές του κόσμου. (Ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε η θέση μου τώρα). όχι φίλε μου δεν ξεκαθαρίστηκε η θέση σου....αυτό που σου λένε είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο για την ορθογραφία του με το πρόσχημα ότι και εσύ θέλεις τα greeklish. Αν είχες πρόβλημα ας το έλεγες και όχι να περιμένεις στην γωνία κάποιον που θα κάνει λάθος για να βρεις αφορμή να πεις το πρόβλημα σου. Α και τα greeklish δεν είναι γλώσσα όπως όλες οι άλλες του κόσμου!!!!!!!!Πιστεύω ότι έχεις την εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που σκέφτονται γι αυτό το ότι δεν έγραψες το όνομα δεν λέει και τίποτα γιατί το καταλαβαίνει ο καθένας έτσι όπως το παράθεσες ποιος το έκανε!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 και εν παση περιπτωση ισχυει αυτο http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=2&a=90 οποτε μαλλον ειναι ατοπο να κουβεντιαζουμε για τα greeklish .Οπως βλεπουμε και εδω οι περισσοτεροι προτιμουν ελληνικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31085. Οσοι εχετε βαλεi to pocketclockpro sas βγαζει διαφορα error που και που? Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Μα δεν το είπα με κακία για εσένα βρε παλικάρι, δε με πειράζει που κάνεις λάθη, γι αυτό και δεν ανέφερα ποιός έγραψε το post με τα λάθη. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν θέλουν τα greeklish, ενώ εγώ είμαι της άποψης να γράφει ο καθένας όπως μπορεί. Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά. Το ήξερα ότι θα παρεξηγήσετε αυτό που είπα, γι αυτό δεν έλεγα ούτε ονόματα ούτε ποιός έγραψε τι, αλλά φαγωθήκατε να μάθετε ποιός έκανε λάθος. Τι κακοί που είστε. Ξαναλέω... δεν με πειράζει να γράφει ο καθένας όπως ξέρει να γράφει, αλλά δε θέλω να απαγορευτούν τα greeklish γιατί δεν είναι σε τίποτα κατώτερα από όλες τις υπόλοιπες γραφές του κόσμου. (Ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε η θέση μου τώρα). Καλα μας δουλευεις?? Τον εκραξες κανονικοτατα τον ανθρωπο!!! :blink: όχι φίλε μου δεν ξεκαθαρίστηκε η θέση σου....αυτό που σου λένε είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο για την ορθογραφία του με το πρόσχημα ότι και εσύ θέλεις τα greeklish. Αν είχες πρόβλημα ας το έλεγες και όχι να περιμένεις στην γωνία κάποιον που θα κάνει λάθος για να βρεις αφορμή να πεις το πρόβλημα σου. Α και τα greeklish δεν είναι γλώσσα όπως όλες οι άλλες του κόσμου!!!!!!!!Πιστεύω ότι έχεις την εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που σκέφτονται γι αυτό το ότι δεν έγραψες το όνομα δεν λέει και τίποτα γιατί το καταλαβαίνει ο καθένας έτσι όπως το παράθεσες ποιος το έκανε!!!!!! +1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Αφου εβαλα τις: Valkyrie(v1.92 , v2), TouchX Light, Energy και Touch-It , μπορω να πω οτι σιγουρα αλλες ηταν καλυτερες σε καποιο τομεα και αλλες σε καποιον αλλο... Το θεμα ειναι, ομως, οτι με το manilla ανοιχτο κολλουσαν ολες... :( Ειτε στα μηνυματα, ειτε σε καποιο αλλο tab, ειτε στην αλλαγη σε landscape, ειτε οπουδηποτε αλλου.... Παντως κολλουσαν!! :mad: Απο ολες αυτες, η πιο bugfree παντως ηταν σιγουρα η TouchX...:happy: Oποτε, ειπα να βαλω την V-LITE 3.5 FINAL TITANIUM!!:D Μπορει να μην εχει manilla, αλλα εχει τα WM6.5 και παρα πολλα Customization πανω... Τα 6.5 γενικα μου αρεσουν πολυ!! Εκτος απο το home screen, το οποιο ελπιζω να συνηθισω συντομα...:confused: Ελπιζω να ικανοποιηθω με αυτη τη Rom... Με τα WM6.5, δλδ μονα τους... Χωρις το TF3D... Αλλιως μετα μια τελευταια δοκιμη με την TouchX Full, και αν δω παλι τα ιδια γυριζω σε official...:O Βαρεθηκα να αλλαζω συνεχως Rom εξαιτιας σπαστικων bug... :wacko: Μπορει να εχουν χιλια δυο πραγματα πανω, αλλα καλυτερα να ειναι σταθερο το τηλεφωνο και ας μην εχει τοσα πολλα πανω...:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδιά κανένα ελληνοαγγλικό λεξικό υπάρχει σε cab? α ευχαριστώ wildgirl!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδιά κανένα ελληνοαγγλικό λεξικό υπάρχει σε cab? α ευχαριστώ wildgirl!!! SlovoEd Deluxe, σε πολλές γλωσσες :happy: Αν δεν το βρισκεις πες μου να σ' το στειλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Οκ τότε, το παίρνω πίσω, συγγνώμη lazarosh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts