Jump to content

JimmyT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JimmyT

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

JimmyT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κανένας ιός θα είναι :X Έχεις antivirus στο pc;
  2. Συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή όπως όταν κάνεις synchronization (δηλαδή πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το Windows Mobile Device Center, ή το ActiveSync, και να συνδέσεις επιτυχώς pc και pda με επιλεγμένη μέθοδο ActiveSync στο xperia --> Ρυθμίσεις -> Συνδέσεις -> USB σε PC -> ActiveSync) και μετά αν τρέξεις το Compact Framework θα στο εγκαταστήσει μέσω του PC στο xperia.
  3. Χώνεις ό,τι ταινία έχεις μέσα, βάζεις και το CorePlayer και παίζουν τέλεια. Στις ρυθμίσεις του CorePlayer πρέπει να βάλεις στην καρτέλα Video: QTv Display, quality High, smooth zoom 50%, dither NO, και στην καρτέλα QTv Display να έχεις επιλεγμένο (τσεκαρισμένο) το "TyTN II" driver mode. Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση κάνει τα video είτε να έχουν σπασίματα στην εικόνα, είτε να έχουν πολύ κατώτερη ποιότητα απεικόνισης.
  4. "Μπορεί (ανάλογα με το κόστος)" Δηλαδή, αν μου έδιναν 1000 ευρώ, θα το έκανα βίδες.
  5. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν τα ελληνικά στους servers του SEUS... απλά δεν μπορεί να γίνει αλλαγή της γλώσσας μέσω του SEUS. Το SEUS ψάχνει για νεότερες εκδόσεις σε rom με ίδιο CDF (id) με αυτό που έχετε ήδη εγκατεστημένο. Αν έχετε γερμανική ROM, ψάχνει update με νεότερη γερμανική, αν έχετε αγγλική ψάχνει νεότερη αγγλική. Αν βάλετε με το RUU την CDF1223-1936 (γνήσια ελληνική) μετά μπορείτε να αναβαθμίζετε με το SEUS και θα ψάχνει νεότερες ελληνικές. Επίσης, αν βάλετε ελληνική με άλλο CDF, ή την πρώτη R3 αγγλική που κυκλοφόρησε και δεν ήταν η επίσημη, το SEUS δε θα βρίσκει το κινητό επειδή δεν αναγνωρίζει τους κωδικούς της τρέχουσας ROM που εγκαταστήσατε. Η επίσημη αγγλική generic είναι η CDF1215-1832.
  6. Σχετικά με το HTC Keyboard, είναι της ACE με μετατροπή για να παίζει και στο Xperia; Ή είναι custom με ελληνικά από τρίτους; Έχει προβλήματα; Απενεργοποιεί την αυτόματη συμπλήρωση λέξεων που έχει το xperia; Έχει T9 που να δουλεύει στα ελληνικά; Αν είναι όλα καλά, θα ήθελα να το δοκιμάσω :)
  7. Απέκτησα ένα P1i από γνωστό και έκανα "επαναφορά κινητού" για να διαγραφούν όλες οι ρυθμίσεις του και για να γίνει πιο γρήγορο. Μετά την επαναφορά όμως διαγράφτηκαν όλα (backgrounds, ringtones, themes) και το μόνο που έμεινε είναι το standard theme και το SonyEricsson ringtone. Δεν πιστεύω πως αν αγόραζα το κινητό θα είχε μόνο 1 ringtone μέσα. Πως μπορώ να βρώ τα υπόλοιπα γνήσια ringtones και themes και backgrounds;
  8. Ξαναπάρε τηλέφωνο την εταιρία σου για να στο μπλοκάρουν κι αν σου πουν ότι έχει καταργηθεί το blocking των κινητών, πες τους: "δεν εννοώ simblock το οποίο πράγματι έχει καταργηθεί, αλλά imeiblock λόγω κλοπής". Δε σου εγγυώμαι ότι θα το κάνουν όμως. Και δήλωσέ το αν θέλεις στο immobilise.com, δε ξέρεις ποτέ, μπορεί αυτός που το έκλεψε να πάει αγγλία και να απενεργοποιηθεί εκεί η συσκευή.
  9. Όταν ακούν για μπλοκάρισμα συσκευών οι πωλητές έχουν στο μυαλό τους το SIMblock (μπλοκάρισμα συσκευής ώστε να δέχεται κάρτες SIM μόνο της εταιρίας τους), πράγμα που όντως έχει απαγορευτεί από το 2004 περίπου ως μονοπωλιακή τακτική, και ήταν παράνομο έτσι κι αλλιώς. Το IMEI block όμως είναι διαφορετικό, είναι νόμιμο, και σε μερικές χώρες το επιβάλλει η κρατική αστυνομία. http://www.immobilise.com/ Εδώ μπορείς να δηλώσεις το κινητό σου με το IMEI σου και θα μπλοκαριστεί αυτόματα στις συνεργαζόμενες χώρες (UK, US) όπου δε θα δέχεται ούτε SIM ούτε κωδικό ξεκλειδώματος SIMBlock. Επίσης αν προσπαθήσει κάποιος να το πουλήσει σε συνεργαζόμενα "καταστήματα" όπως ebay, καταστήματα πώλησης μεταχειρησμένων κ.α., χτυπάει κόκκινο και το κινητό επιστρέφει στον κάτοχο που έκανε register. http://www.checkmend.com/uk/ Εδώ μπορείς να δεις την πορεία ενός κλεμμένου κινητού (δεν ξέρω τι πρέπει να ισχύει για να το δεις αυτό, ίσως να έχει πουληθεί στο ebay πρωτού κάνεις δήλωση στο immobilise)
  10. Το 9.7 μπορώ να το βρώ από κάπου free, ως αναβάθμιση δηλαδή του 9.5 για xperia, ή κατεβάζω από το opera.com και δεν ζητάει κωδικό επειδή είναι beta; Ή θα πρέπει να το κατεβάσω από μαγαζάκια;
  11. Δεν είναι free. Ζητάει έναν κωδικό ο οποίος χρειάζεται για να μπουν κάτι keyboards, τα οποία δεν τα χρειάζεσαι. Του λες να μην εγκαταστήσει τα keyboards, δεν σου ζητάει κανένα κωδικό και είναι όλα καλά. Ίσως σε αγορασμένη έκδοση να δίνει κλειδιά και για το κυρίως πρόγραμμα, δε ξέρω.
  12. Το slovoed 7 το κατεβάζεις (δε χρειάζεται να λέει ότι έχει ελληνικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα) και μόλις το εγκαταστήσεις κατεβάζεις από το wifi του xperia όσες γλώσσες θέλεις από τον server τους (μέσα από το πρόγραμμα και αυτόματα). Μιλάει κιόλας, για περίπτωση που θέλεις να ακούσεις την προφορά κάποιας λέξης.
  13. Οκ τότε, το παίρνω πίσω, συγγνώμη lazarosh.
  14. Μα δεν το είπα με κακία για εσένα βρε παλικάρι. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν θέλουν τα greeklish, ενώ εγώ είμαι της άποψης να γράφει ο καθένας όπως μπορεί. Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά.
  15. Όταν φορτίζω το κινητό με αναμένο το GPS, (και μετά κλείσω το gps μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση) μέσα σε 12 ώρες περίπου το κινητό ξεφορτίζει χωρίς να κάνω τίποτα μαζί του. Αν όμως το φορτίσω το κινητό και δεν το πειράζω καθόλου κατά τη φόρτιση, τότε η μπαταρία του κρατάει 3 μέρες περίπου. Νομίζω πως η διαχείρηση φόρτισης είναι σωστή μόνο αν δεν το κουράζουμε την ώρα που φορτίζει.
×
×
  • Create New...