Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως ξερει κανεις πως γινετε να κανουμε μεταφορα εικονας και χειρισμο του pc απο το xperia? :wacko:

βλεπω οτι η PCTech4U εχει καποια προγραμματα στα networks που ειναι για αυτη τη δουλεια αλλα αν γνωριζει καποιος περισσοτερα ας μας πει..

Κώστας

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ψάχνω να βρω προγράμματα GPS....

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? από που μπορώ να κατεβάσω..

προσπάθησα να βάλω και το gps test αλλά δεν κάνει εγκατάσταση. Σημειώνω πως έχω την ελληνική official rom.

Και 2 ακόμα απλές ερωτήσεις:

1. Υπάρχει ρύθμιση να κλειδώνει το πληκτρολόγιο μετά από κάποιο χρόνο??

2. Πως μπορώνα ορίσω δικούς μου ήχους κλήσεις. Οι επιλογές στις επαφές είναι μόνο οι default του Χ1.

Ευχαριστώ...

Aληθεια??:blink: Δηλαδη, εγω ανοικω στους "τυχερους"?? :(

Μολις σημερα, παρατηρησα κι εγω ενα ραγισμα διπλα απο την υποδοχη Usb του κινητου...

Ρε γ***το μου...:(:(:mad::cry:

:blink::blink:

πήγαινέ το πάραυτα για σερβις! χριστε μου ολα ελαττωματικά θα βγουνε στο τελος;;;

2. Πως μπορώνα ορίσω δικούς μου ήχους κλήσεις. Οι επιλογές στις επαφές είναι μόνο οι default του Χ1.

Ευχαριστώ...

Φτιάξε ένα φάκελο My Documents στην Κάρτα Μνήμης και ρίξε εκεί μεσα οσους ηχους θελεις να αναγνωριζει το κινητό για Ringtones.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα το παω, οποτε προλαβω, λογω εξεταστικης... :(:(:(

Εντωμεταξυ, θα θελει να αλλαξουν μονο το εξωτερικο μερος... Αλλα χρειαζεται αναγκαστικα επαναφορα στην εργοστασιακη κατασταση εε?:X

Ξερεις κανενας καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις στα Β.Προαστια??? Εγω μενω μενιδι...:shifty:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Δυστυχως και το δικο μου xperia εμφανισε ρωγμη. Ειναι στη δεξια πλευρα διπλα απο πληκτρο της εντασης, εκει στη γωνια με το καπακι. Εχω το μαυρο xperia....

Τωρα τι κανουμε; Service; Και αν δεν το καλυψει η εγγυηση, ποσο κοστιζει το πισω καλημα;

Καλησπερα παιδια! σημερα το παρελαβα απο Αγγλια και ξεκινησα να του κανω hard spl..... μου εβγαλε κατευθειαν προβλημα......δλδ...... οταν πατησα για να δω τι εκδωση εχει πανω μου ελεγε 0.72.000. Αμεσως μετα ξεκιναω το x1_hard spl κλεινει μονο του ανοιγει η οθονη με τα 3 χρωματα και τοτε μου γραφει MFG 0.52olinex.

Βγαζω τη μπαταρια τη ξαναβαζω παταω το κουμπι κατω κ το power ανοιγει η οθονη και λεει παλι 0.72.000 ......

Δεν μπορω να κανω κατι....γνωριζει κανεις τιποτα να με βοηθησει;

ευχαριστω εκ των προταιρων!

Καλησπερα παιδια! σημερα το παρελαβα απο Αγγλια και ξεκινησα να του κανω hard spl..... μου εβγαλε κατευθειαν προβλημα......δλδ...... οταν πατησα για να δω τι εκδωση εχει πανω μου ελεγε 0.72.000. Αμεσως μετα ξεκιναω το x1_hard spl κλεινει μονο του ανοιγει η οθονη με τα 3 χρωματα και τοτε μου γραφει MFG 0.52olinex.

Βγαζω τη μπαταρια τη ξαναβαζω παταω το κουμπι κατω κ το power ανοιγει η οθονη και λεει παλι 0.72.000 ......

Δεν μπορω να κανω κατι....γνωριζει κανεις τιποτα να με βοηθησει;

ευχαριστω εκ των προταιρων!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420

Διαβασε αυτο εδω και να εισια βεβαιος οτι ακολουθεις κατα γραμμα ολα τα βηματα. Γενικα, φαινεται να ξερεις απο WinMo και τα συναφη, οποτε ξερεις και τι γινεται. Οποτε δεν θα χρειαστεις και πολλα. Στην προηγουμενη σελιδα εγραψα παλι εναν «μινι-οδηγο» για τους αρχαριους του xperia. Εχω δωσει και κατι λινκς στους xda. Διαβασε και εκει ορισμενα πραγματα. Αλλα, να ξερεις οτι στο λινκ που εδωσα εδω, στον οδηγο που εχω γραψει, ειναι στην ουσια μεταφρασμενο αυτο που λεει στους xda και εμπλουτισμενο με μερικες λεπτομεριουλες δικες μου.;)

μηπως ξερει κανεις πως γινετε να κανουμε μεταφορα εικονας και χειρισμο του pc απο το xperia? :wacko:

βλεπω οτι η PCTech4U εχει καποια προγραμματα στα networks που ειναι για αυτη τη δουλεια αλλα αν γνωριζει καποιος περισσοτερα ας μας πει..

Στο ειπα και σε πμ, το λεω και εδω για οποιον αλλο θελει. Θα το εφαρμοσω και γω σημερα, που αγορασα νεο WiFi Modem Router και θα το εγκαταστησω οποτε και θα το δοκιμασω και θα επανελθω με περισσοτερα!

Λοιπον, υπαρχει ενα ωραιοτατο site, με κατι πολυ καλα παιδακια, που οτι κινητο βγει, ιδιαιτερα smartphone και πιο επαγγελματικα, το παιρνουν, το δοκιμαζουν και βγαζουν ωραια βιντεακια, ορισμενα και HD κιολας. Το site αν δεν το ξερετε ειναι το http://pocketnow.com/.

Ψαξτε το και σαν chanel στο uTube!. Και μετα εκει καντε ενα search στο chanel για xperia. Και θα εχει μεταξυ πολλων ακομα, και αυτο που ζητας.;)

Γενικα να το εχετε και εσεις υπόψιν σας, ειναι, κατ'εμε, εγκυρο και σωστο. Και κανουν και ωραιες συγκρισεις.

Το κοιταζα παρα πολυ πριν παρω το Xperia. ;)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420

Διαβασε αυτο εδω και να εισια βεβαιος οτι ακολουθεις κατα γραμμα ολα τα βηματα. Γενικα, φαινεται να ξερεις απο WinMo και τα συναφη, οποτε ξερεις και τι γινεται. Οποτε δεν θα χρειαστεις και πολλα. Στην προηγουμενη σελιδα εγραψα παλι εναν «μινι-οδηγο» για τους αρχαριους του xperia. Εχω δωσει και κατι λινκς στους xda. Διαβασε και εκει ορισμενα πραγματα. Αλλα, να ξερεις οτι στο λινκ που εδωσα εδω, στον οδηγο που εχω γραψει, ειναι στην ουσια μεταφρασμενο αυτο που λεει στους xda και εμπλουτισμενο με μερικες λεπτομεριουλες δικες μου.;)

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση σου!Απο wm δεν γνωριζω και παρα πολλα αλλα γνωριζω απο κανονικους υπολογιστες. Το προβλημα μου ειναι το εξης..... Ακολουθησα κατα γραμμα αυτα που βρηκα στο λινκ που μου εδωσες και εχουμε και λεμε :

http://www.imageshack.gr/view.php?file=29wewf693s7fzp9id5v6.jpg

Πριν ξεκινησω τη διαδικασια εκανα το εξης : εκλεισα κανονικα το κινητο και μετα power k volume down μου ανοιξε και εγραψε 0.72.000(shot απο το κινητο δεν μπορω να βγαλω γιατι η ψηφιακη μας αφησε χρονιους....)

Το συνδεω ακολουθω οτι λες και φτανουμε εδω :

http://www.imageshack.gr/view.php?file=2qeyvi848nyszgp6k53f.jpg

αμεσως μετα εδω http://www.imageshack.gr/view.php?file=xzpmak7ujvt7dqavy14c.jpg οπου και κολαμε.....

Το αποτελεσμα ειναι αυτο .... http://www.imageshack.gr/view.php?file=3yig2pi2m5viysu0zxpf.jpg

Δοκιμασα αλλα port usb δοκιμασα να το κανω σε αλλο pc τα ιδια.....

δυστηχως δεν γνωριζω τι αλλο πρεπει να αναφερω για να σας βοηθησω

Το κινητο λεει πισω vodafone. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο lock.....

Κλεινω το κινητο παλι το ανοιγω πατωντας volume down και παλι τα ιδια..... 0.72.0000 ........

Το παλευω καπου στο 2 ωρο και δεν εχω κανει κατι...

Σε κανενα αλλο δεν εχει τυχει αυτο;

Επισης δοκιμασα να κανω Hard reset μπας και δεηθει αλλα τιποτα....

Καταρχην σε ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση σου!Απο wm δεν γνωριζω και παρα πολλα αλλα γνωριζω απο κανονικους υπολογιστες. Το προβλημα μου ειναι το εξης..... Ακολουθησα κατα γραμμα αυτα που βρηκα στο λινκ που μου εδωσες και εχουμε και λεμε :

http://www.imageshack.gr/view.php?file=29wewf693s7fzp9id5v6.jpg

Πριν ξεκινησω τη διαδικασια εκανα το εξης : εκλεισα κανονικα το κινητο και μετα power k volume down μου ανοιξε και εγραψε 0.72.000(shot απο το κινητο δεν μπορω να βγαλω γιατι η ψηφιακη μας αφησε χρονιους....)

Το συνδεω ακολουθω οτι λες και φτανουμε εδω :

http://www.imageshack.gr/view.php?file=2qeyvi848nyszgp6k53f.jpg

αμεσως μετα εδω http://www.imageshack.gr/view.php?file=xzpmak7ujvt7dqavy14c.jpg οπου και κολαμε.....

Το αποτελεσμα ειναι αυτο .... http://www.imageshack.gr/view.php?file=3yig2pi2m5viysu0zxpf.jpg

Δοκιμασα αλλα port usb δοκιμασα να το κανω σε αλλο pc τα ιδια.....

δυστηχως δεν γνωριζω τι αλλο πρεπει να αναφερω για να σας βοηθησω

Το κινητο λεει πισω vodafone. Δεν γνωριζω αν υπαρχει καποιο lock.....

Κλεινω το κινητο παλι το ανοιγω πατωντας volume down και παλι τα ιδια..... 0.72.0000 ........

Το παλευω καπου στο 2 ωρο και δεν εχω κανει κατι...

Σε κανενα αλλο δεν εχει τυχει αυτο;

Επισης δοκιμασα να κανω Hard reset μπας και δεηθει αλλα τιποτα....

Να σου θυμισω πως οταν κανεις την διαδικασια HardSPL δεν πρεπει να ειναι μεσα η καρτα που εχεις αντιγραψει το αρχειο kovsmig. Και εμενα μου κολαγε σε εκεινο το σημειο γιατι πρωτα ειχα αντιγραψει το αρχειο και μετα εκανα την διαδικασια. Επομενως αν ειναι ετσι τα πραγματα απλα βγαλτην και ξαναπροσπαθησε.

P.S (Δε σημαινει πως αυτο ειναι το προβλημα σου απλως μια ιδεα λεω, εξαλου και εγω δεν ειμαι κανενας expert...)

Να σου θυμισω πως οταν κανεις την διαδικασια HardSPL δεν πρεπει να ειναι μεσα η καρτα που εχεις αντιγραψει το αρχειο kovsmig. Και εμενα μου κολαγε σε εκεινο το σημειο γιατι πρωτα ειχα αντιγραψει το αρχειο και μετα εκανα την διαδικασια. Επομενως αν ειναι ετσι τα πραγματα απλα βγαλτην και ξαναπροσπαθησε.

P.S (Δε σημαινει πως αυτο ειναι το προβλημα σου απλως μια ιδεα λεω, εξαλου και εγω δεν ειμαι κανενας expert...)

Οχι δεν το εχω μεσα στη μνημη... ουτως η αλλως την εκανα format και την εβαλα αδεια.

Απο πλευρα εγκαταστασης τιποτα νεο.Δοκιμασα το update service της SE το περασε κανονικα και τωρα μου βγαζει spl 0.78.0000!!!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431218

Εδω πηγαινε και δες και ακολουθησε τις οδηγιες. Τα ιδια γραφω και γω, αλλα εδω έχει και ακριβως τα αρχεια που θα χρειαστεις.

Και την καρτα μνημης καλου κακου αστην εξω. Ετσι για να ειμαιστε βεβαιοι. Αλλα επειδη στα screenshots προσεξα οτι εχεις βιστα.... Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει συνδεση με το WMDC, σιγουρα ομως.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431218

Εδω πηγαινε και δες και ακολουθησε τις οδηγιες. Τα ιδια γραφω και γω, αλλα εδω έχει και ακριβως τα αρχεια που θα χρειαστεις.

Και την καρτα μνημης καλου κακου αστην εξω. Ετσι για να ειμαιστε βεβαιοι. Αλλα επειδη στα screenshots προσεξα οτι εχεις βιστα.... Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει συνδεση με το WMDC, σιγουρα ομως.

Να στε καλα παιδια για τις απαντησεις σας!Τελικως αυτο που εκανα ηταν να περασω τη νεα εκδωση απο το SeuS και να το κανω hard reset. Απο εκει κατευθειαν εγινε και εχω πλεον 0.72.Olinex!

........και νεο προβλημα.......

Εχω κατεβασει την pctech4u_v.2.00 κανω φορματ μια καρτα μνημης 2gb που εχω ( δεν ειχε καμια το κουτι μου μεσα ) της περναω το αρχειο το μετονομαζω σε "Kovsimg.nbh " Αποσυνδεω το κινητο μου βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω και παταω volume down k power και μου γραφει no image file!.......

χιλια συγνωμη ρε παιδια αν σας εχω πρηξει!

Καθε βοηθεια και γνωμη δεκτη! :)

Να στε καλα παιδια για τις απαντησεις σας!Τελικως αυτο που εκανα ηταν να περασω τη νεα εκδωση απο το SeuS και να το κανω hard reset. Απο εκει κατευθειαν εγινε και εχω πλεον 0.72.Olinex!

........και νεο προβλημα.......

Εχω κατεβασει την pctech4u_v.2.00 κανω φορματ μια καρτα μνημης 2gb που εχω ( δεν ειχε καμια το κουτι μου μεσα ) της περναω το αρχειο το μετονομαζω σε "Kovsimg.nbh " Αποσυνδεω το κινητο μου βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω και παταω volume down k power και μου γραφει no image file!.......

χιλια συγνωμη ρε παιδια αν σας εχω πρηξει!

Καθε βοηθεια και γνωμη δεκτη! :)

Format σε FAT32 πρεπει να κανεις

Αρχικά πρέπει να τσεκάρεις το kovsimg.nbh αν ειναι ωστά μετονομασμένο γιατί μπορεί να μην μετονόμασες την κατάληξη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Format σε FAT32 πρεπει να κανεις

Αρχικά πρέπει να τσεκάρεις το kovsimg.nbh αν ειναι ωστά μετονομασμένο γιατί μπορεί να μην μετονόμασες την κατάληξη.

Να εισαι βεβαιος και για τα δυο αυτα φυσικα.

Και επισης, αν δεν μπορεσεις με την καρτουλα που εχεις τωρα, κανε με αλλη. Περιεργο να μην εχει μεσα το πακετο ομως....:confused:

σχετικα με την πιο πανω ερωτηση που εκανα χθες,

βρήκα καποιες πληροφοριες που ειναι εδω. ;)

το προγραμμα το εχει η pctech μεσα και λεγετε desktop remote mobile.

το μονο που εχετε να κανετε ειναι να βρειτε τισ καταλληλες ρυθμησεις.

εγω απογοητευτηκα γιατι εχω xp home και δε γινετε. :(

καλη επιτυχια στους ενδιαφερομενους..

Κώστας

Διαβασα τις οδηγιες αλλα δε καταφερα κατι, βαζω σωστα την ip αλλα απο εκει και περα μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι ο υπολογιστης δεν ειναι ετοιμος η οτι εχω εξαντλυσει τις συνδεσεις. Χρησιμοποιω vista και επομενως δε ειμαι και τοσο σιγουρος οτι δουλειευ σε εμενα. Παντως αν καποιος τα καταφερει ας μας δωσει και εμας τα φωτα του....!!! Αν και το βλεπω λιγο δυσκολο γιατι χρησιμοποιουμε διαφορετικα router επομενως για καποιον που δεν και τοσο γνωστικος η κατασταση παραμαινει δυσκολη.

Δε ξερω βεβαια αν θα γινοταν χωρις router δηλαδη με απευθειας συνδεση στον υπολογιστη μεσω wifi.

Αυτα, επομενως οποιος προσπαθησει και καταφερει κατι ας στειλει.

Διαβασα τις οδηγιες αλλα δε καταφερα κατι, βαζω σωστα την ip αλλα απο εκει και περα μου βγαζει συνεχεια μηνυμα οτι ο υπολογιστης δεν ειναι ετοιμος η οτι εχω εξαντλυσει τις συνδεσεις. Χρησιμοποιω vista και επομενως δε ειμαι και τοσο σιγουρος οτι δουλειευ σε εμενα. Παντως αν καποιος τα καταφερει ας μας δωσει και εμας τα φωτα του....!!! Αν και το βλεπω λιγο δυσκολο γιατι χρησιμοποιουμε διαφορετικα router επομενως για καποιον που δεν και τοσο γνωστικος η κατασταση παραμαινει δυσκολη.

Δε ξερω βεβαια αν θα γινοταν χωρις router δηλαδη με απευθειας συνδεση στον υπολογιστη μεσω wifi.

Συμφωνω μαζι σου. Και γω ειδα το βιντεο στο pocketnowvideo στο utube αλλα τα βλεπω σκουρα αμεσως αμεσως γιατι στο νεο μου modem router δεν βλεπω καν την επιλογη Port Forwarding... Και γενικα, με ημιμάθεια στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ψιλοδυσκολα. Αλλα για να λεει ο djivo οτι δεν παιζει σε Xp Home που εχω και γω δεν το ψαχνω. Αν και θα εχει πολυ γελιο στα καλα καθουμενα που καποιος καθεται στον υπολογιστη να του κανεις ιστοριουλες απο διπλανο δωματιο! Θα εχει πλακα.....:lol::lol:

Συμφωνω μαζι σου. Και γω ειδα το βιντεο στο pocketnowvideo στο utube αλλα τα βλεπω σκουρα αμεσως αμεσως γιατι στο νεο μου modem router δεν βλεπω καν την επιλογη Port Forwarding... Και γενικα, με ημιμάθεια στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ψιλοδυσκολα. Αλλα για να λεει ο djivo οτι δεν παιζει σε Xp Home που εχω και γω δεν το ψαχνω. Αν και θα εχει πολυ γελιο στα καλα καθουμενα που καποιος καθεται στον υπολογιστη να του κανεις ιστοριουλες απο διπλανο δωματιο! Θα εχει πλακα.....:lol::lol:

Συμφωνω μαζι σου η εφαρμογη αυτη ενδεχεται για πολυ γελιο αλλα και μεγαλη διευκολυνση για οσους θελουν την απομακρυσμενη επιφανεια εργασιας (κυριως για οσους χρησιμοποιουν desktop) βεβαια δε πιστευω πωσ θα ειναι το ιδιο οπως με δυο υπολογιστες γιατι σιγουρα θα υστερει σε ταχυτητα, παντως θα αξιζε την προσπαθεια.

Πιστευω οτι πρεπει να ρωτησουμε καποιον "δικτυα" κατι παραπανω θα ξερουν.....

Παντως αν βρω κατι θα επανελθω!

Επανέρχομαι σχετικά με τα προγράμματα πλοήγησης, χρησιμοποιεί κανείς το igo?

Και το destinator το 8?

Και κάτι ακόμα.. εμείς έχουμε ανάλυη 480x800 right?

η 800x480 είναι διαφορετική και εννοούμε όταν το έχουμε σε landscape προβολή? όπου τότε ο άξονας χ είναι 800 και ψ 480?

εγω τα καταφερα... :yahoo:

εκατσα και περασα τα xp pro και δουλεψε με τη πρωτη...

λιγο βαρβαρο βεβαια αλλα ειναι ολα τα λεφτα να χειριζεσαι τον υπολογιστη σου οπου και να εισαι...

ποια εκδοση vista εχεις?

computer name πρεπει να βαλεις την ιρ που εμφανιζετε στο δικτυο το pc σου.

μπορεις να τη δεις εδω: http://www.ip-adress.com/

Κώστας

• Administrators
Επανέρχομαι σχετικά με τα προγράμματα πλοήγησης, χρησιμοποιεί κανείς το igo?

Φυσικά, δουλεύει κανονικότατα στη συσκευή σου με το κατάλληλο πείραγμα στο σχετικό sys.txt αρχείο σύμφωνα με την ανάλυση της οθόνης σου.

Και το destinator το 8?

Δεν υπάρχει λόγος. Καλύτερα το 7. Σίγουρο, σταθερό, με τους ίδιους χάρτες και την ίδια μηχανή υπολογισμού.

Και κάτι ακόμα.. εμείς έχουμε ανάλυη 480x800 right?

η 800x480 είναι διαφορετική και εννοούμε όταν το έχουμε σε landscape προβολή? όπου τότε ο άξονας χ είναι 800 και ψ 480?

Καλά τα λες, 480x800 είναι το portrait mode και 800x480 είναι το landscape mode.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned