Jump to content

kmaxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kmaxos

  1. Καλησπέρα παιδιά. Μόλις 2 μέρες με το s10+ και ήθελα να ρωτήσω το εξής: όταν ενεργοποιοείς την εξοικονόμηση ενέργειας σταματα να στέλενει ειδοποιήσεις για το mail ( gmail και μαμίσια εφαρμογή) Στο s8 που είχα υπήρχε μια ρύθμιση που εξαιρούσε όποιες εφαρμιγές ήθελε ο χρήστης από την εξοικονομηση. Τώρα υπάρχει? Δεν το βρίσκω πουθενά...
  2. Ευχαριστω πολυ kakos.Θα ακολουιησω την οδηγια σου
  3. Τις τελευταιες μερες παρατηρω οτι το ΣΥΣΤΗΜΑ ANDROID καταναλωνει υπερβολικη μπαταρία. Το εχει δει κάποιος άλλος?
  4. Κι εμενα το κάνει φίλε μου και δοκίμασα να αφαιρέσω το λογαριασμό και να τον ξαναβάλω, αλλά τίποτα δεν καταφερα. Μου κάνει ενημέρωση μόνο όταν φορτίζει και μια φορά μόνο. Φοβάμαι ότι δεν γλυτώνουμε το hard reset. Σε άλλη συσκευή που δοκίμασα κάνει κανονικά συγχρονισμό. Κάποια εφαρμογή το μπλοκάρει μάλλον. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο θέμα του συγχρονισμού του gmail φταίει η ενεργοποιηση της εξοικονόμησης ενέργειας. Αν την απενεργοποιήσεις λειτουργεί κανονικά.
  5. Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με τοσυγχρονισμό του gmail. Γίνεται μόνο χειροκίνητα. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Επίσης δεν κάνει συγχρονισμό στις επαφές με τις επαφές του gmail. Αφαίρεσα και ξαναέβαλα το λογαριασμό του gmail. Έκανε μια φορά συγχρονισμό και μετά μόνο χειροκίνητα. Σημειώνω ότι έχω ενεργό τον αυτόματο συγχρονισμό. Τα mail αυτόματα τα λαμβάνω πλέον από την εφαρμογή της samsung. To έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?
  6. Μετα την αναβαθμιση σε MM δεν βλεπω πλεον στις επαφες εικονιδιο που να φανερωνει απο ποιο λογαριασμο εμφανιζονται (π.χ. Google, viber, Skype κτλ).Επιπλεον στις επαφες απο Gmail χαθηκε η εικονα του προφιλ απο ολες τις επαφες φιλων...Το εχει παθει αλλος? Στο hangout βλεπω τις εικονες ,αλλα στις επαφες οταν καποιος με καλει βγαινει μονο το ονομα και οχι και η φωτο του προφιλ του..Ξερει καποιος να βοηθησει?
  7. Εμένα με την 6 το gsam battery το μέγιστο που έχει δείξει είναι 3 ώρες οθόνη. Και το gsam και από το μενου "Μπαταρία" λέπω το ίδιο πράγμα. Tη μεγαλύτερη κατανάλωση καθημερινά μου την κάνει το "λειτουργικό σύστημα android". Δεν έχω κάνει hard reset, και προσθαπώ να το αποφύγω. εχω την έκδοση G920FXXUEDPCA. FIRMWARE'S CSC CODE : ΧΕΟ (Πολωνία). Έχει κάποιος άλλος αυτή την έκδοση να μου εντυπώσεις? Να κάνω hard reset μπας και βελτιωθεί? Χθες είχα 41% λειτουργικό σύστημα android και και 38% οθόνη με 2,5 ανοιχτή. Είναι λογικό? Τωρα είναι στο 64% (100% στις 8:00 το πρωι σήμερα) η μπαταρία με λειτουργικό android 18% και οθόνη 17% (45 λεπτά χρόνος λειτουργίας), ανοικτό WI-FI, και εξοικονόμηση ενέργειας.
  8. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ολα δουλευουν οπως τα θέλω πλέον. Καλημέρα
  9. Μετά το update παρατηρησα οτι με την εξοικονομηση ενέργειας ενεργή, δεν λαμβανω πλεονν ειδοποιησεις email και δεν κανει upload τις φωτο στο dropbox.Πρεπει να ανοιξω το mail (και αντιστοιχα το dropbox) για να λειτουργησουν....Αν απενεργοποιησω την εξοικονομηση ενεργειας ολα λειτουργουν κανονικα.Δεν υπηρχε αυτο το προβλημα με τη lollipop.Ουσιαστικα πηγαμε βηματα πισω.Υπαρχει λύση??Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση???Αλλιως η εξοικονομηση ενεργειας (οχι η ultra) ειναι πανυελως αχρηστη..Ξερει κανεις?
  10. Είδατε ένα update που ΄'ηρθε σήμερα? Το έβαλε κανείς?
  11. Επειδή το έχω από χθες ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρησει κανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις zoom σε καμία σελίδα στο νετ, όποιον browser και να έχεις. (το δοκίμασα με τον stock, με chrome και με dolphin). είναι δυνατόν ή υπάρχει κάποια ρύθμιση???
  12. Έκανα την αναβάθμιση και μου διαβάζει μια φορά την κάρτα SD μετά απο επανεκίνηση. Μετά τίποτα. Μου γράφειοτι δεν πάρχει κάρτα SD... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???
  13. έχει δοκιμάσει κανείς το gps κρατώντας το τηλέφωνο ανάποδα? (εννοω το πάνω -> κάτω). Επειδή είχα πρόβλημα με τη γνωστή καθυστέρηση του lock των δορυφόρων, κατά τύχη ανακάλυψα ότι αν το κατάω ανάποδα βρίσκει και lockarei δορυφόρους σε 20 sec. Αν κατά το άνοιγμα του sygic το κρατάω κανονικά μπορεί να περιμένω και 10 λεπτά και να έχει βρει ένα δορυφόρο. Το test το κάνω 3 μέρες τώρα και τα ίδια έκανε και με το desire S ενός φίλου. Δοκιμάστε το...
  14. Φίλε ποιο εορτολογιο εχεις κατεβασει και πως το προσαρμοσες ετσι στην οθονη? Φαίνεται εκπληκτικό.
  15. παιδιά έχει δοκιμάσει κανεις αν δουλεύει το vodafone 2gether?
  16. παιδιά υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε σε ποια από τις 2 γραμμές μας καλούν?
  17. η μπαταρία του πόσο κρατάει? γενικά αντέχει μια μέρα, ή πρέπει να έχεις ηλιακό φορτιστή μαζί:)
  18. τι sar δινει ο κατασκευαστής?
  19. αν δεν βγει update άμεσα τότε σημαίνει ότι η SE εγκατέλειψε τα WM..... οπότε πάμε για αλλαγή κινητού..........
  20. Αν θέλετε να σταματήσουν τα ακαριαία ανοιξε κλεισε στις αναπάντητες και τα sms, απλά μην χρησιμοποιείται στο slide view. Αν για κάποιο λόγο ανοίξετε το slide view κάντε restart και όλα θα λειτουργούν καλά. Τελικά η μεγαλύτερη πληγή όπως λένε και οι xda είναι το slideview... (δεν έχω ως today screen τη windows default)
  21. μετά από hard reset και από ότι άλλο θες. Πολύ ωραίο κινητό, αλλά από software ..... Πρέπει να κάνει μήνυση η Microsoft στη SE. Απαράδεκτο. Έχω ασχοληθεί τόσο με τη registry όσο δεν το έχω κάνει 15 χρόνια με τα windows. Μπορεί να βοηθήσει κανείς
  22. παιδιά αν κάποιος μπορεί αν βοηθήσει γιατί θα το πετάξω το X2. 1) Όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth και απαντήσω από το τηλέφωνο ο ήχος παραμένει στο bt (κάτι που δεν συνεβαινε στο X1). Έχει κάποιος κάποια λύση? 2) Εχω σύνδεση Vodafone και παρ'οτι οι ρυθμίσεις sms είναι σωστές, λαμβάνω μόνο και δεν στέλνω sms με τίποτα. έχω το κινητό 20 μέρες και δεν έχω καταφέρει να στείλω sms. 3) Υπάρχει κάποιο κόλπο να μην σβήνει η οθόνη όταν μιλάς? 4) όταν έχω call waiting γυρίζει ο ήχος από το τηλέφωνο στο μεγάφωνο στιγμιαία και επανέρχεται. Σπαστικό..... 5)Λύση για τα παράθυρ απου ανοιγοκλείνουν στιγμιαία? 6) Αν έχω την classic today screen δεν μπορώ να δώ τις αναπάντητες κλήσεις γιατί ανοιγοκλείνει στιγμιαία το slide view. Όταν έχω το titanium λειτουργεί κανονικά το ιστορικό κλήσεων αλλά αν ανοίξω το slide view για άσχετο λόγο μετά αν έχω αναπάντητη κλήση με πηγαίνει στο slide view (στιγμιαίο ανοιγοκλειμα). Να το πετάξω σήμερά ή να περιμένω λίγο ακόμα???
  23. παιδιά ξέρει κανείς γιατί ανογοκλείνουν τα παράθυρα στιγμιαία? π.χ. αν πατήσω στη μπαταρία να δω την ένδειξη ανοιγοκλείνει το παράθυρο της ένδειξης φόρτισης στιγμιαία και δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα. το ίδιο κάνει αν έχεις αναπάντητη.Παταώ να δω την κλήση και μου ανοιγοκλείνει στιγμιαία το ιστορικό των κλήσεων στο slide view!! Μια εβδομάδα ψάχνω να βρω λύση, αλλά τίποτα. Ενημερώνω ότι έχω κάνει το τελευταίο update απο τη σελίδα της ericcson (ελληνική rom, αγορά από Κύπρο). Κρίμα...Τελικά το Χ1 ήταν καλύτερο και θα γυρίσω εκεί. Το X2 είναι για πούλημα....Απάτη
  24. παιδιά στο Χ1 μπορούσες να κάνεις κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας και να δεις τη φόρτιση (και γενικά σε όλα τα σύμβολα της task bar) . Έχω το Χ2 (από Κύπρο, με ελληνική rom) και γενικά η task bar δεν λειτουργεί. Σε όποιο εικονίδιο και να πατήσεις δεν ανταποκρίνεται. Επίσης η μπαταρία φορτίζει για ώρες, αλλά να πας στις ρυθμίσεις βλέπεις ότι είναι 100%. Κανείς καμιά ιδέα??
  25. kmaxos

    2in1 sim

    ξερώ από registry.μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες? ευχαριστώ. φίλε μου, μπορείς να μου πεις ποια ρύθμιση έκανες στη registry? Έχω το Total commander για να πειράξω τη registry. Το είχα ψάξει και μόνος μου αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...