djivo Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Διαβάστε ξανά αυτό το μήνυμα από πιο πάνω και πείτε μου ότι δε βλέπετε λάθη: "...για να πειραματιστο... αυτο πυ γραφω παραπανο ειναι οτι για να κανεις stock spl ειναι η ιδια διαδικασια με το hard spl απλα οταν τρεχεις το hard spl σου αποσιμπιεζει καπια αρχεια το οπιο ενα απο αυτα κανεις αντικαταστασι πρωτα και μετα σινεχιζεις" Θέλω να πω... το να μην ξέρει καθόλου ορθογραφία κάποιος, είναι το ίδιο με το να μην βάζει καθόλου τόνους, και το ίδιο με το να γράφει σε greeklish. Οπότε ας μην είμαστε ρατσιστές προς αυτούς που γράφουν greeklish. Άλλος ξέρει ελληνικά, άλλος ξέρει αγγλικά, άλλος ξέρει greeklish, κι όμως το έχουμε υπάγει πλέον σε μια νέα μορφή (πολιτισμικού ή ιντερνετικού) ρατσισμού. (Και το καταραμένο Opera δεν γράφει ελληνικά με το xperia hardware keyboard) Στο forume εσει ασχολησε με την ορθογραφία η να μαθεις καμια πληροφορια για το κινητο που αγορασες? δεν ξερω εσει που πηγες σχολειο αλλα εγω εβγαλα γερμανικο σχολειο και αυτο που γραφω ειναι υπερ αρκετα για να μπορεσω να σινενοηθω με καπιους.αν δεν θελειςνα απεφθινομαι σε εσενα πες το μου και δε προκητε να σου γραψω τπτ. δεν το ηξερα οτι πρεπει να καθομε με ενα λεξικο και να βλεπω αν το εγραψα σωστα ι οχι. βρε παιδια δε βγαζει πουθενα αυτος ο πολεμος, εδω ειμαστε ολοι για τον ιδιο λογο. αν καποιος θελει να μαθει η να διδαξει κατι αλλο να παει αλλου.. εκτος αυτου οταν γραφουμε δε παει να πει οτι εχουμε το πολυ χρονο. προσπαθουμε να ξεκλεψουμε λιγο χρονο απτη δουλεια μας για να σπασουμε τους ρυθμους. προσωπικα δε γνωριζετε σχεδον κανενας και δεν ειναι οτι καλυτερο να προσβαλεις φιλε μου JimmyT κανεναν.. αα και που'σαι, δεν εχω βαλει τονους... :lol::p:D Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Στο forume εσει ασχολησε με την ορθογραφία η να μαθεις καμια πληροφορια για το κινητο που αγορασες? δεν ξερω εσει που πηγες σχολειο αλλα εγω εβγαλα γερμανικο σχολειο και αυτο που γραφω ειναι υπερ αρκετα για να μπορεσω να σινενοηθω με καπιους.αν δεν θελειςνα απεφθινομαι σε εσενα πες το μου και δε προκητε να σου γραψω τπτ. δεν το ηξερα οτι πρεπει να καθομε με ενα λεξικο και να βλεπω αν το εγραψα σωστα ι οχι. Off topic: Sehr gut. Dann schreiben Sie auf Deutch bitte. Όλους μας ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθη αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κατηγορούμε τον άλλο για την γνώση του στην Ελληνική γλώσσα. Επί τη ευκαιρία είχε πει κάποιος ότι υπάρχει add-on για τον explorer που έκανε ορθογραφικό έλεγχο, λίγο που έψαξα βρήκα κάτι και το εγκατέστησα αλλά δεν είδα φως. Καλησπέραααα!!! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει IM messenger (windows msn,yahoo, pidgin οτιδήποτε) που να υποστηρίζει video συνομιλία; Δεν νοείται να έχει το κινητό 2 κάμερες μικρόφονο και τα σχετικά και να μην μπορεί να τις αξιοποιήσει σε ένα WM κινητό... λογικά(που να βρεις λογική θα μου πεις) θα πρεπε να τα αναγνωρίζει κάπως το λειτουργικό σαν συσκευές. Όχι ακόμη και δεν έχω ακούσει κάποια εταιρεία να σκοπεύει να το εφαρμόσει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani_gr Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 βγαίνετε απο το θέμα όμως: Καλησπέραααα!!! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει IM messenger (windows msn,yahoo, pidgin οτιδήποτε) που να υποστηρίζει video συνομιλία; Δεν νοείται να έχει το κινητό 2 κάμερες μικρόφονο και τα σχετικά και να μην μπορεί να τις αξιοποιήσει σε ένα WM κινητό... λογικά(που να βρεις λογική θα μου πεις) θα πρεπε να τα αναγνωρίζει κάπως το λειτουργικό σαν συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 εγω δεν εχω κανενα προβλημα και με κανεναν αλλοι δημιουργουν προβληματα. για μενα λιγει εδω το θεμα δεν προκιτε να ασχολιθω ξανα με αυτο το θεμα και συμφωνο μααζι σου djivo οτι εδω ειμαστε ολοι για τον ιδιο λογο. φιλε miky7 μεγαλοσεσ και εσει γερμανια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 O itje δημιουργησε μια ρομ την ΙΤ v10.4 την οποια θα την παρει μονο οσοι πληρωσουν...δε ξερω τι ιδιαιτερο θα εχει αλλα εχω μπει στο πειρασμο.δυστυχως ομως δεν εχω τροπο να πληρωσω ...δειτε εδω...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=503732&page=350 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Επειδη εχω αρχισει να διαβαζω ολο το φορουμ του χperia κ εχω φτασει στην 50 σελιδα απο τις 350 κ εχω ακοοοομα,θα ηθελα να με διαφωτισετε αν το ηλ.καταστημα e-click.gr ειναι αξιοπιστο ή οχι.Στον skroutz κοιταγα τις αξιολογησεις του καταστηματος κ ειδα το εξης ! "episis KANENA eu spec kinito den einai sfragismeno ektos apo ta samsung gia na mporei o ekastote antiprosopos na vazei manual kai language pack opou krinete aparaitito" Δηλαδη αν το παραγγειλω η συσκευασια θα ειναι σφραγισμενη ή οχι;Δεν ειμαι ψειρας αλλα τι ακριβως παίζει; Επισης αν το τηλεφωνο εχει βγαλει καποιο σοβαρο προβλημα με αποτρεπετε αποτην αγορα του; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Διαβάστε ξανά αυτό το μήνυμα από πιο πάνω και πείτε μου ότι δε βλέπετε λάθη: "...για να πειραματιστο... αυτο πυ γραφω παραπανο ειναι οτι για να κανεις stock spl ειναι η ιδια διαδικασια με το hard spl απλα οταν τρεχεις το hard spl σου αποσιμπιεζει καπια αρχεια το οπιο ενα απο αυτα κανεις αντικαταστασι πρωτα και μετα σινεχιζεις" Θέλω να πω... το να μην ξέρει καθόλου ορθογραφία κάποιος, είναι το ίδιο με το να μην βάζει καθόλου τόνους, και το ίδιο με το να γράφει σε greeklish. Οπότε ας μην είμαστε ρατσιστές προς αυτούς που γράφουν greeklish. Άλλος ξέρει ελληνικά, άλλος ξέρει αγγλικά, άλλος ξέρει greeklish, κι όμως το έχουμε υπάγει πλέον σε μια νέα μορφή (πολιτισμικού ή ιντερνετικού) ρατσισμού. :offtopic:!!! Τι κακος που εισαι!!! Κι εγω εχω κολλημα με την ορθογραφια (επισης δε βαζω και τονους) αλλά ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι τοσο τραγικα οσο τα greeklish! Εξαλλου αυτα ειναι αποψεις. Εγω προσωπικα (που, επαναλαμβανω, εχω κολλημα με την ορθογραφια) δεν προβληματιζομαι τοσο πολυ. Ο φιλος ισα ισα που σεβεται το φορουμ και γραφει ελληνικα! Μη γινομαστε υπερβολικοι...:offtopic: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε! Επειδη εχω αρχισει να διαβαζω ολο το φορουμ του χperia κ εχω φτασει στην 50 σελιδα απο τις 350 κ εχω ακοοοομα,θα ηθελα να με διαφωτισετε αν το ηλ.καταστημα e-click.gr ειναι αξιοπιστο ή οχι.Στον skroutz κοιταγα τις αξιολογησεις του καταστηματος κ ειδα το εξης ! "episis KANENA eu spec kinito den einai sfragismeno ektos apo ta samsung gia na mporei o ekastote antiprosopos na vazei manual kai language pack opou krinete aparaitito" Δηλαδη αν το παραγγειλω η συσκευασια θα ειναι σφραγισμενη ή οχι;Δεν ειμαι ψειρας αλλα τι ακριβως παίζει; Επισης αν το τηλεφωνο εχει βγαλει καποιο σοβαρο προβλημα με αποτρεπετε αποτην αγορα του; λοιπόν φίλε άκου να δεις τι γίνεται..πρώτα απ΄όλα καλώς ήρθες!!!!!Τώρα όσον αφορά το ερώτημα σου τα πράγματα έχουν ώς εξής: το κινητό που θα πάρεις από το e-click θα είναι σφραγισμένο αλλά δεν θα έχει μέσα την κάρτα μνήμης..στο λέω γιατί και εγώ από εκεί το πήρα.το έχω 2 μήνες περίπου και ούτε γάτα ούτε ζημιά..το κινητό είναι άψογο!!!!!!!!!!!σούπερ!!!!!!!!!!!!τώρα για το θέμα της εγγύησης αν το πας για αναβάθμιση κλπ πιθανόν να σου πουν ότι δεν σε καλύπτουν αλλά αν τους πιέσεις (αν τους πεις πχ ότι θα τους πας στην ένωση καταναλωτή) θα στην κάνουν γιατί η νομοθεσία λέει ότι αφού είναι αγορασμένο εντός ευρωπαικής ένωσης είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν αλλά όπως θα διαπιστώσεις και εσύ αν διαβάσεις όλες τις σελίδες δεν θα χρειάζεται να το πας για αναβάθμιση γιατί καλύτερα και πιο γρήγορα θα την κάνεις μόνος σου με οδηγίες μέσα από αυτό το forum!!!!!!!σκέψου ότι εγώ είχα βάλει μερικές custom rom (δοκίμαζα) και τώρα φοράω την τελευταία official της s.e. στα ελληνικά!!!!οπότε έχω και την εγγύηση!!!!!πάρε το άφοβα και ότι θες απλά ρώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!;) Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Στο forume εσει ασχολησε με την ορθογραφία η να μαθεις καμια πληροφορια για το κινητο που αγορασες? δεν ξερω εσει που πηγες σχολειο αλλα εγω εβγαλα γερμανικο σχολειο και αυτο που γραφω ειναι υπερ αρκετα για να μπορεσω να σινενοηθω με καπιους.αν δεν θελειςνα απεφθινομαι σε εσενα πες το μου και δε προκητε να σου γραψω τπτ. δεν το ηξερα οτι πρεπει να καθομε με ενα λεξικο και να βλεπω αν το εγραψα σωστα ι οχι. Μα δεν το είπα με κακία για εσένα βρε παλικάρι. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν θέλουν τα greeklish, ενώ εγώ είμαι της άποψης να γράφει ο καθένας όπως μπορεί. Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Μα δεν το είπα με κακία για εσένα βρε παλικάρι, δε με πειράζει που κάνεις λάθη, γι αυτό και δεν ανέφερα ποιός έγραψε το post με τα λάθη. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν θέλουν τα greeklish, ενώ εγώ είμαι της άποψης να γράφει ο καθένας όπως μπορεί. Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά. Το ήξερα ότι θα παρεξηγήσετε αυτό που είπα, γι αυτό δεν έλεγα ούτε ονόματα ούτε ποιός έγραψε τι, αλλά φαγωθήκατε να μάθετε ποιός έκανε λάθος. Τι κακοί που είστε. Ξαναλέω... δεν με πειράζει να γράφει ο καθένας όπως ξέρει να γράφει, αλλά δε θέλω να απαγορευτούν τα greeklish γιατί δεν είναι σε τίποτα κατώτερα από όλες τις υπόλοιπες γραφές του κόσμου. (Ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε η θέση μου τώρα). όχι φίλε μου δεν ξεκαθαρίστηκε η θέση σου....αυτό που σου λένε είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο για την ορθογραφία του με το πρόσχημα ότι και εσύ θέλεις τα greeklish. Αν είχες πρόβλημα ας το έλεγες και όχι να περιμένεις στην γωνία κάποιον που θα κάνει λάθος για να βρεις αφορμή να πεις το πρόβλημα σου. Α και τα greeklish δεν είναι γλώσσα όπως όλες οι άλλες του κόσμου!!!!!!!!Πιστεύω ότι έχεις την εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που σκέφτονται γι αυτό το ότι δεν έγραψες το όνομα δεν λέει και τίποτα γιατί το καταλαβαίνει ο καθένας έτσι όπως το παράθεσες ποιος το έκανε!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 και εν παση περιπτωση ισχυει αυτο http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=2&a=90 οποτε μαλλον ειναι ατοπο να κουβεντιαζουμε για τα greeklish .Οπως βλεπουμε και εδω οι περισσοτεροι προτιμουν ελληνικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31085. Οσοι εχετε βαλεi to pocketclockpro sas βγαζει διαφορα error που και που? Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Μα δεν το είπα με κακία για εσένα βρε παλικάρι, δε με πειράζει που κάνεις λάθη, γι αυτό και δεν ανέφερα ποιός έγραψε το post με τα λάθη. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν θέλουν τα greeklish, ενώ εγώ είμαι της άποψης να γράφει ο καθένας όπως μπορεί. Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά. Το ήξερα ότι θα παρεξηγήσετε αυτό που είπα, γι αυτό δεν έλεγα ούτε ονόματα ούτε ποιός έγραψε τι, αλλά φαγωθήκατε να μάθετε ποιός έκανε λάθος. Τι κακοί που είστε. Ξαναλέω... δεν με πειράζει να γράφει ο καθένας όπως ξέρει να γράφει, αλλά δε θέλω να απαγορευτούν τα greeklish γιατί δεν είναι σε τίποτα κατώτερα από όλες τις υπόλοιπες γραφές του κόσμου. (Ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε η θέση μου τώρα). Καλα μας δουλευεις?? Τον εκραξες κανονικοτατα τον ανθρωπο!!! :blink: όχι φίλε μου δεν ξεκαθαρίστηκε η θέση σου....αυτό που σου λένε είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο για την ορθογραφία του με το πρόσχημα ότι και εσύ θέλεις τα greeklish. Αν είχες πρόβλημα ας το έλεγες και όχι να περιμένεις στην γωνία κάποιον που θα κάνει λάθος για να βρεις αφορμή να πεις το πρόβλημα σου. Α και τα greeklish δεν είναι γλώσσα όπως όλες οι άλλες του κόσμου!!!!!!!!Πιστεύω ότι έχεις την εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που σκέφτονται γι αυτό το ότι δεν έγραψες το όνομα δεν λέει και τίποτα γιατί το καταλαβαίνει ο καθένας έτσι όπως το παράθεσες ποιος το έκανε!!!!!! +1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Αφου εβαλα τις: Valkyrie(v1.92 , v2), TouchX Light, Energy και Touch-It , μπορω να πω οτι σιγουρα αλλες ηταν καλυτερες σε καποιο τομεα και αλλες σε καποιον αλλο... Το θεμα ειναι, ομως, οτι με το manilla ανοιχτο κολλουσαν ολες... :( Ειτε στα μηνυματα, ειτε σε καποιο αλλο tab, ειτε στην αλλαγη σε landscape, ειτε οπουδηποτε αλλου.... Παντως κολλουσαν!! :mad: Απο ολες αυτες, η πιο bugfree παντως ηταν σιγουρα η TouchX...:happy: Oποτε, ειπα να βαλω την V-LITE 3.5 FINAL TITANIUM!!:D Μπορει να μην εχει manilla, αλλα εχει τα WM6.5 και παρα πολλα Customization πανω... Τα 6.5 γενικα μου αρεσουν πολυ!! Εκτος απο το home screen, το οποιο ελπιζω να συνηθισω συντομα...:confused: Ελπιζω να ικανοποιηθω με αυτη τη Rom... Με τα WM6.5, δλδ μονα τους... Χωρις το TF3D... Αλλιως μετα μια τελευταια δοκιμη με την TouchX Full, και αν δω παλι τα ιδια γυριζω σε official...:O Βαρεθηκα να αλλαζω συνεχως Rom εξαιτιας σπαστικων bug... :wacko: Μπορει να εχουν χιλια δυο πραγματα πανω, αλλα καλυτερα να ειναι σταθερο το τηλεφωνο και ας μην εχει τοσα πολλα πανω...:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδιά κανένα ελληνοαγγλικό λεξικό υπάρχει σε cab? α ευχαριστώ wildgirl!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδιά κανένα ελληνοαγγλικό λεξικό υπάρχει σε cab? α ευχαριστώ wildgirl!!! SlovoEd Deluxe, σε πολλές γλωσσες :happy: Αν δεν το βρισκεις πες μου να σ' το στειλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Οκ τότε, το παίρνω πίσω, συγγνώμη lazarosh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 παιδιά κανένα ελληνοαγγλικό λεξικό υπάρχει σε cab? α ευχαριστώ wildgirl!!! Το slovoed 7 το κατεβάζεις (δε χρειάζεται να λέει ότι έχει ελληνικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα) και μόλις το εγκαταστήσεις κατεβάζεις από το wifi του xperia όσες γλώσσες θέλεις από τον server τους (μέσα από το πρόγραμμα και αυτόματα). Μιλάει κιόλας, για περίπτωση που θέλεις να ακούσεις την προφορά κάποιας λέξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 μετά από μια πορεία με symbian από 6600 σε p910i και μέχρι τώρα σε p990i, σήμερα πήρα το xperia ομολογώ ότι έχω χάσει λίγο τη μπάλα!! οπότε εύλογα υπάρχουν και απορίες, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν ξαναπαντηθεί..!! (αφου μου πήρε μια ώρα ναβρω κάποια στοιχειώδη..!!) :P έχω βάλει ήδη το aekmap (έχετε να προτείνετε κάποιο hotkey για την αλλαγή? έβαλα το "au") το οποίο απ'ότι είδα το συνιστούν όλοι.. και από κεί και πέρα το resco contact,backup και explorer.. (όσοι το έχουν πιο πολύ καιρό έχουν κάποια καλύτερη εναλλακτική να προτείνουν?) και μια αρκετά newbie απορία..οι επαφές, μπορούν να οργανωθούν σε ομάδες και αντίστοιχα με ήχο κλήσης? χρειάζεται κάποιο επιπλέον πρόγρμμα? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά το slovoed 7 το έχετε "αγορασμένο" ή έχει και free έκδοση? Το είχα στο p990 κάποτε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 μετά από μια πορεία με symbian από 6600 σε p910i και μέχρι τώρα σε p990i, σήμερα πήρα το xperia ομολογώ ότι έχω χάσει λίγο τη μπάλα!! οπότε εύλογα υπάρχουν και απορίες, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν ξαναπαντηθεί..!! (αφου μου πήρε μια ώρα ναβρω κάποια στοιχειώδη..!!) :P έχω βάλει ήδη το aekmap (έχετε να προτείνετε κάποιο hotkey για την αλλαγή? έβαλα το "au") το οποίο απ'ότι είδα το συνιστούν όλοι.. και από κεί και πέρα το resco contact,backup και explorer.. (όσοι το έχουν πιο πολύ καιρό έχουν κάποια καλύτερη εναλλακτική να προτείνουν?) και μια αρκετά newbie απορία..οι επαφές, μπορούν να οργανωθούν σε ομάδες και αντίστοιχα με ήχο κλήσης? χρειάζεται κάποιο επιπλέον πρόγρμμα? Για εναλλαγή βάλε καλύτερα το @ γιατι με το au μπαίνουν οι τόνοι. Για μένα must have προγράμματα είναι: Resco file explorer + plag in για registry editor Sprite back up PIM back up (μονο για μηνύματα, επαφές και εργασίες-ραντεβου) Core player + TCPMP για videos κυρίως PocketMusic για mp3 1-calc για κομπιουτερακι MobilePad για ενα απλο σημειοματάριο- text editor Fingerkeybord 2.1 για εικονικό πληκτρολόγιο CleanRam για καθάρισμα μνήμης AE Button Plus για να ρυθμίζεις όπως θες τα κουμπιά AEKmap για ελληνικό hardware πληκτρολόγιο Αυτά κυρίως για μένα είναι τα βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά το slovoed 7 το έχετε "αγορασμένο" ή έχει και free έκδοση? Το είχα στο p990 κάποτε..... Δεν είναι free. Ζητάει έναν κωδικό ο οποίος χρειάζεται για να μπουν κάτι keyboards, τα οποία δεν τα χρειάζεσαι. Του λες να μην εγκαταστήσει τα keyboards, δεν σου ζητάει κανένα κωδικό και είναι όλα καλά. Ίσως σε αγορασμένη έκδοση να δίνει κλειδιά και για το κυρίως πρόγραμμα, δε ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 το θέμα με το Ζ και το Υ που εμφανίζονται ανάποδα το έχουν όλες οι εκδόσεις το aekmap ή είναι κάποια άλλη ρύθμιση? και κάτι ακόμα..το backup του p990i με τα μηνύματα και τα σχετικά να υποθέσω ότι δεν μπορεί να γίνει restore στο xperia, ε? edit: εβαλα και το fingerkeyboard, φαίνεται όντως πολύ πράκτικό, αλλά μια ερώτηση, αν θέλω για κάποιο λόγω νατο απενεργοποιήσω προσωρινά, μόνο με απεγκατάταση γίνεται? ή έχει κάποια επιλογή (εγώ δεν βρήκα με μια πρώτη ματιά) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Και ειδικά στο forum του xperia όπου το opera δεν γράφει ελληνικά. To opera 9.7 γράφει μια χαρά ελληνικά με το AEKMAP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 όχι φίλε μου δεν ξεκαθαρίστηκε η θέση σου....αυτό που σου λένε είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο για την ορθογραφία του με το πρόσχημα ότι και εσύ θέλεις τα greeklish. Αν είχες πρόβλημα ας το έλεγες και όχι να περιμένεις στην γωνία κάποιον που θα κάνει λάθος για να βρεις αφορμή να πεις το πρόβλημα σου. Α και τα greeklish δεν είναι γλώσσα όπως όλες οι άλλες του κόσμου!!!!!!!!Πιστεύω ότι έχεις την εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που σκέφτονται γι αυτό το ότι δεν έγραψες το όνομα δεν λέει και τίποτα γιατί το καταλαβαίνει ο καθένας έτσι όπως το παράθεσες ποιος το έκανε!!!!!! Καλα μας δουλευεις?? Τον εκραξες κανονικοτατα τον ανθρωπο!!! :blink: +1 Παιδια ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση αλλα νομιζω οτι βγαίνουμε εκτος θεματος. Δε χριαζετε να κραξουμε κανεναν για την γνωμη του Οκ τότε, το παίρνω πίσω, συγγνώμη lazarosh. Δεκτη :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts