Biker Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Τελικα με κερδισε το hd !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 παιδιά εξαρτάται από το πως θα πέσει...εμένα μου έπεσε από την τσέπη κ η γωνία του η μία "φαγώθηκε" για τα καλά (έπεσε σε τσιμέντο)...καλύτερα μην κάνετε crash tests... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Eμενα επεσε για τα καλα ανοιξε φαντασου και το slide πανω απο τη μηχανη. υγ. off topic ρε Ancient Flame εμπαινες πολυυυυυυυυ πολια #metal_temple?? κατι μου θυμιζει το nick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospili Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 γεια σας παιδια......σκεφτομαι να αγορασω το χ1.μηπως γνωριζεται αν το εχει ο κοτσοβολος??????????η μονο η wind προς το παρον?σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 γεια σας παιδια......σκεφτομαι να αγορασω το χ1.μηπως γνωριζεται αν το εχει ο κοτσοβολος??????????η μονο η wind προς το παρον?σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!! Όλα τα καταστήματα το πουλάνε...και σαν σκέτη συσκευή και με σύνδεση...και όχι μονο wind...όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ξέρει κανείς που θα βρούμε ή εχει την 6.5 ROM για το xperia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ξέρει κανείς που θα βρούμε ή εχει την 6.5 ROM για το xperia? xda-developers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 ξέρει κανείς που θα βρούμε ή εχει την 6.5 ROM για το xperia? Επίσημη δεν υπάρχει, μόνο cooked ROM από επίδοξους χρήστες και πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να τις βάλεις κάτι που σημαίνει ότι χάνεις την εγγύηση μέχρι να την επαναφέρεις. Για το που θα τις βρεις... ακολούθησε το link που σου έδωσε ακριβώς πιο πάνω ο XavierGr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Μήπως ξέρεται αν η se θα βγάλει rom με τα wm 6.5 για το xperia η αν θα βγει καποια επίσημη rom online...? το xperia τα υποστηρίζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τίποτα και δεν νομίζω να γίνει κάτι. Τα μόνα σίγουρα είναι το Diamond 2 , Touch Pro 2 και αν θυμάμαι καλά και το LG GM730 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netzi Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 παιδια εγω δεν εχω περασει το no data αλλα δεν βλεπω να συνδεεται αυτοματα,μηπως την εχω πατησει και δεν το καταλαβα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 παιδια εγω δεν εχω περασει το no data αλλα δεν βλεπω να συνδεεται αυτοματα,μηπως την εχω πατησει και δεν το καταλαβα?:p Να συνδέεται που; Στο GPRS; Υπάρχουν σωστά οι ρυθμίσεις του provider σου; Μήπως ξέρεται αν η se θα βγάλει rom με τα wm 6.5 για το xperia η αν θα βγει καποια επίσημη rom online...? το xperia τα υποστηρίζει ε? Επίσημα δύσκολο αν και το xperia είναι σε θέση να τα υποστηρίζει μιας και δεν έχουν ουσιαστική (core) διαφορά από τα 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 έχω προβλημα με το marsware weatherpanel επηρεάζει τους χαρακτηρες στα γράμματα όταν πάω στο comm Manager και στο Fring....τα δειχνει τεράστια...αμα το το κάνω uninstall φτιάχνεται..ξερει κανεις αν υπάρχει λυση χωρις remove??ευχαριστώ. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primero Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 παιδες πως μπορουμε να στειλουμε μια εικονα η ενα βιντεο με το bluetooth? ρωταω γιατι οταν επιλεγω send εχει μεσω sms mms αλλα bluetooth οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 παιδες πως μπορουμε να στειλουμε μια εικονα η ενα βιντεο με το bluetooth? ρωταω γιατι οταν επιλεγω send εχει μεσω sms mms αλλα bluetooth οχι Δεν κάνεις αποστολή αλλά μεταβίβαση εικόνας. Αν διάβαζες μία σελίδα πριν έχει αναφερθεί ξανά. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ξέρει κανείς που θα βρούμε ή εχει την 6.5 ROM για το xperia? μια προσπαθεια ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=489469 http://img10.imageshack.us/img10/8284/homenew.png http://img115.imageshack.us/img115/6528/menunew.png επισης πολυ καλη rom για οποιον θελει το νεο tf3d ειναι αυτη http://img17.imageshack.us/img17/4505/marketing.jpg http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500727 Οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης το xperia ειναι κορυφαιο σε σχεση με τον μεχρι τωρα ανταγωνισμο και την πλαστικουρα που επικρατει , εδω μιλαμε για μεταλλο :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλημέρα σε όλους! Μόλις πήρα το Xperia και πριν αρχίσω να περνάω τις εφαρμογές μου, θέλω να του κάνω firmware upgrade (αυτή τη στιγμή έχω την 1.02.931.3 από 29/8/2008). Θα ήθελα να μου προτείνετε ποια rom αξίζει να περάσω και που μπορώ να την βρω, δεδομένου ότι: 1. Θέλω να έχω αγγλικά μενού 2. Θέλω να γράφω ελληνικά στο hardware keyboard (αλλά μπορώ να βολευτώ με το AEKMAP) 3. Στο on screen keyboard βάζω πάντα το Resco (άρα δεν με ενδιαφέρει η ROM να έχει ελληνικό on screen) 4. Έχω Vodafone 3G σύνδεση (δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο) και την αγόρασα από ελληνικό Vodafone Shop 5. Με ενδιαφέρει να έχω την πιο latest και troublefree ROM επειδή δεν μπορώ να κάνω συχνά firmware upgrades Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Ρε μάγκες πως μπορώ να κάνω την μicroSD format σε Fat 32 έχω ψάξει όλο το μενού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Το handsfree δουλεύει πάντα σε σας; Εμένα για να δει το κουμπί του handsfree και να απαντάει σε κλήσεις με αυτό, πρέπει να το βγάλω και να το βάλω κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, και έπειτα δουλεύει κανονικά μέχρι το επόμενο reboot του τηλεφώνου. Τότε πρέπει να ξανακάνω την ίδια διαδικασία πάλι. Νόμιζα πως είναι πρόβλημα ROM αλλά με την αναβάθμιση δεν λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Λοιπόν παιδία πέρασα την 6.5 touch it expierence. Είναι πιο friendly στο μέσο χρήστη, μέχρι στιγμής δεν εντόπισα κάτι που να με ενοχλεί. Μπορεί να μου πει κάποιος 3G settings για Vodafone; Thainks in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλημέρα σε όλους! Μόλις πήρα το Xperia και πριν αρχίσω να περνάω τις εφαρμογές μου, θέλω να του κάνω firmware upgrade (αυτή τη στιγμή έχω την 1.02.931.3 από 29/8/2008). Θα ήθελα να μου προτείνετε ποια rom αξίζει να περάσω και που μπορώ να την βρω, δεδομένου ότι: 1. Θέλω να έχω αγγλικά μενού 2. Θέλω να γράφω ελληνικά στο hardware keyboard (αλλά μπορώ να βολευτώ με το AEKMAP) 3. Στο on screen keyboard βάζω πάντα το Resco (άρα δεν με ενδιαφέρει η ROM να έχει ελληνικό on screen) 4. Έχω Vodafone 3G σύνδεση (δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο) και την αγόρασα από ελληνικό Vodafone Shop 5. Με ενδιαφέρει να έχω την πιο latest και troublefree ROM επειδή δεν μπορώ να κάνω συχνά firmware upgrades Σας ευχαριστώ πολύ! βαζεις την τελευταια αγγλικη με διακριτικα X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_R2AA010 ειναι σταθεροτατη , με λυμενα καποια bluetooths προβληματα που παρουσιαζαν προηγουμενες versions κ παιζει μια χαρα με την συνδεση σου Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 βαζεις την τελευταια αγγλικη με διακριτικα X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_R2AA010 ειναι σταθεροτατη , με λυμενα καποια bluetooths προβληματα που παρουσιαζαν προηγουμενες versions κ παιζει μια χαρα με την συνδεση σου Σε ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο download link και οδηγίες εγκατάστασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος 3G settings για Vodafone; Thainks in advance Αυτό δεν ζητάς; Ρε μάγκες πως μπορώ να κάνω την μicroSD format σε Fat 32 έχω ψάξει όλο το μενού.. Το καλύτερο είναι να την βάλεις σε κάποιον card reader και να την κάνεις στον υπολογιστή σου. Με ενδιαφέρει να έχω την πιο latest και troublefree ROM επειδή δεν μπορώ να κάνω συχνά firmware upgrades Το θέμα είναι ότι βγαίνουν συχνά firmware updates. βαζεις την τελευταια αγγλικη με διακριτικα X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_R2AA010 ειναι σταθεροτατη , με λυμενα καποια bluetooths προβληματα που παρουσιαζαν προηγουμενες versions κ παιζει μια χαρα με την συνδεση σου Χρόνια σου πολλά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο download link και οδηγίες εγκατάστασης? Tην κατεβάζεις από εδώ Οδηγίες εδώ. Αν έχεις είδη επίσημη ρομ πήγαινε κατευθείαν στο 2ο βήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 μολις διαβασα ολες τις 220 σελιδες για το xperia.Ενδιαφερομαι να παρω ενα pda με hardware πληκτρολογιο.Εχω αρκετη πειρα με τα windows mobile,οπως θα δειτε απο την υπογραφη μου,ομως ποτε δεν εχω αλλαξει rom!!!!βλεπω πως με το xperia μαλλον θα χρειαστω καποια βοηθεια!!!Τι μου προτεινετε???Να το αποκτησω η' να παρω το htc pro???Η' ακομα να περιμενω το htc pro 2????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts