Jump to content

giorgospili

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About giorgospili

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

giorgospili's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ FORUM ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΕΧΩ ΕΝΑ IPHONE4S Κ ΕΧΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ IOS 8.0.2.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΜΟΥ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ INTERNET(GOOGLE) K ΣΤΟ FACEBOOK ME ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΩ.APO KATI ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΩΣ Η APPLE ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ 8.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ 7.1.2. ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΗΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
  2. cvxbvvgxvvbbgnghggfgdgdtfvgdfdctgdgdfegdgvrfgdgrgdgszfevdgcfbgdvvxfxvfvfgvg
  3. rggdfcd cdgxvdvdgfcfdfdvdvdgdvfcgd
  4. αυτο ακριβως επαθα και εγω φιλε!!!!!τωρα ομως εμαθα...
  5. καλημερα!!!ειπα απλα οτι τα κορυφαια μοντελα της σειρας N δεν αξιζουν τα λεφτα τους για την ποιοτητα που προσφερουν...εννοειτε οτι αξιζει να ειναι στην πρωτη θεση γιατι για μενα η σειρα E ειναι απαιχτη!!!!!!
  6. που την ειδες την ποιοτητα στην νοκια??????να δωσει κανεις 650+ ευρω για να παρει τα καλυτερα μοντελα της οπως ν95-ν96 πριν απο λιγο καιρο και τωρα για το ν97 οπου η ποιοτητα τους ειναι για κλαματα...............πλακα μας κανεις????
  7. γεια σας παιδια......σκεφτομαι να αγορασω το χ1.μηπως γνωριζεται αν το εχει ο κοτσοβολος??????????η μονο η wind προς το παρον?σας ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!
  8. παιδια σωστε με!!σαν καινουργιος πηγα να κανω αναβαθμηση στο diamond μεσω του site htc για να βαλω το firm 2.03.0000 εκανα τα βηματα οπως τα λεει αλλα μου εβγαλε στην οθονη του κινητου μου upgrade rom code error please try again,οταν το ειδα δεν ηξερα τι να κανω.δεν κλεινει καν το τηλεφωνο και οταν του βγαζω την μπαταρια και το ξανανοιγω βρισκεται στην ιδια κατασταση.sosssssssss
  9. παιδια μπορω να βαλω τα panels του xperia στο diamond μου;χωρις ομως να απενεργοποιηθει το touch flo;;;;;
  10. Οχι απο πηλι βορειας ευβοιας διπλα απο τον αγιο ιωαννη ρωσσο
  11. Γεια σας παιδια!!!!!ειμαι καινουργιος στη χρηση ppc μολις σημερα αγορασα το diamond και φαινεται αρκετα καλο!!!το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει χαρτες για το gps.μηπως ξερετε καποιο link οπου μπορω να τους κατεβασω δωρεαν?γιατι ειμαι φοιτητης και δεν παιζει μια.σας ευχαριστω εκ τον προτερων!!!!!
  12. Γεια σας,ειμαι καινουργιος στο site και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να εγκαταστησω το virtual key γιατι οταν παω να το εγκαταστησω μου λεει σφαλμα πιστοποιητικου και επικοινωνηστε με τον προμηθευτη!
×
×
  • Create New...