Jump to content

zoros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

zoros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για να βοηθήσω σχετικά με αυτό που γράφω: όταν κάνετε tap and hold στο εικονίδιο του πληκτρολογίου, βλέπετε το options όπως στη συνημμένη εικόνα? (στο δικό μου, όταν έκανα upgrade σε 6.5.3, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή...)
  2. Καλημέρα! Μόλις έκανα upgrade σε 6.5.3 και έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να βρω τα keyboard options... Ενώ με παρατεταμένο κλικ στο keyboard icon μου βγάζει την επιλογή ποιο keyboard να επιλέξω, δεν μπορώ να βρω πουθενά τα keyboard options/settings (όπου πχ επιλέγω το layout του Resco keyboard κλπ). Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Πως μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις ώστε πχ να απενεργοποιήσω το vibrate κάθε φορά που γράφω κάτι? Ευχαριστώ!
  3. Σε ευχαριστώ πολύ! Την έχεις δοκιμάσει? Είναι αξιόπιστη? Επίσης: αν δεν μου αρέσει και θέλω να επαναφέρω το κινητό μου όπως ήταν, ένα full backup/restore με σώζει ή θα πρέπει να επαναφέρω την original rom της Samsung και μετά να κάνω restore? Αν ισχύει το δεύτερο, που μπορώ να βρω την Samsung rom?
  4. Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Υπάρχει κάποια cooked rom που να έχετε δοκιμάσει και να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 1. Να είναι σταθερή και να παίζει σωστά το mobile email με Exchange 2. Να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται και να έχει αφαιρεθεί όλο το extra software της Samsung (messaging, widgets, phone, calendar κλπ) αλλά να έχει μείνει το software της camera. 3. Να έχει αγγλικό UI 4. Να είναι (φυσικά) 6.5 5. Αν γίνεται να μου στείλετε κάποια screenshots από κάποια χαρακτηριστικά σημεία του OS. Πρακτικά ψάχνω μια rom γυμνή που να έχει αφαιρεθεί όλο το απαράδεκτο Samsung software, όπου θα περάσω το SPB mobile shell και θα λειτουργήσω τη συσκευή μέσω αυτού. ΥΓ: Κανονικά θα έπρεπε η ίδια η Samsung να δίνει τη δυνατότητα για disable του software της ή να δίνει μια γυμνή WM6.5 rom...
  5. Έχεις αγγλικό ή ελληνικό μενού?
  6. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Όποιος σχεδίασε το messaging του Omnia II είναι σίγουρα σαδιστής! Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να επαναφέρω το Outlook των Windows Mobile ως default mail client: http://mobilesilence.blogspot.com/2009/08/omnia-ii-tip-3-revert-back-to-windows.html (χρειάζεσαι έναν registry editor) Επίσης με τη χρήση του SPB Mobile Shell απενεργοποιείς αρκετό από το άθλιο software της Samsung και πρακτικά είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις σοβαρό business use στη συσκευή. Έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται αρκετά πιο σοβαρό! Σε πολλά emails που δέχομαι (δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο pattern - μου φαίνεται τελείως τυχαίο), ή σε entries στο calendar και στα tasks, ακόμα και σε ελληνικά powerpoints, αντί να εμφανίζει ελληνικές γραμματοσειρές εμφανίζει στη θέση τους κουτάκια! Το έχει συναντήσει κι άλλος αυτό? Τη συσκευή μου την έχω γυρίσει σε αγγλικό μενού, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτός ο λογος του προβλήματος...
  7. Τελικά το βρήκα! Το ποστάρω εδώ, επειδή είμαι βέβαιος πως κάποιος άλλος θα χρειαστεί να αλλάξει το απαράδεκτο messaging της Samsung: http://mobilesilence.blogspot.com/2009/08/omnia-ii-tip-3-revert-back-to-windows.html Με αυτή τη ρύθμιση γυρνάς στο default Outlook email.
  8. Σε ευχαριστώ. Έχεις να προτείνεις κάποια σταθερή που να έχεις δοκιμάσει?
  9. Καλησπέρα, Μόλις πήρα το Omnia II και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: Εκπληκτικό hardware, απαράδεκτο software. Για παράδειγμα το mail client που έχει βάλει η Samsung στη θέση του Pocket Outlook είναι απλά τραγικό (παίζω push email με Exchange και απλά δεν μπορώ να δουλέψω...) Υπάρχει εύκολος τρόπος να βγάλω (ή να απενεργοποιήσω) τα software της Samsung και να έχω τα default των Windows Mobile 6.5? Έβαλα το SPB mobile shell και κάπως διορθώθηκε η κατάσταση, αλλά κάποια ακόμα παραμένουν (πχ mail client) Ευχαριστώ πολύ!
  10. Σε ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο download link και οδηγίες εγκατάστασης?
  11. Καλημέρα σε όλους! Μόλις πήρα το Xperia και πριν αρχίσω να περνάω τις εφαρμογές μου, θέλω να του κάνω firmware upgrade (αυτή τη στιγμή έχω την 1.02.931.3 από 29/8/2008). Θα ήθελα να μου προτείνετε ποια rom αξίζει να περάσω και που μπορώ να την βρω, δεδομένου ότι: 1. Θέλω να έχω αγγλικά μενού 2. Θέλω να γράφω ελληνικά στο hardware keyboard (αλλά μπορώ να βολευτώ με το AEKMAP) 3. Στο on screen keyboard βάζω πάντα το Resco (άρα δεν με ενδιαφέρει η ROM να έχει ελληνικό on screen) 4. Έχω Vodafone 3G σύνδεση (δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο) και την αγόρασα από ελληνικό Vodafone Shop 5. Με ενδιαφέρει να έχω την πιο latest και troublefree ROM επειδή δεν μπορώ να κάνω συχνά firmware upgrades Σας ευχαριστώ πολύ!
  12. Έχω το TyTN με firmware της ACE και μου παρουσιάζει προβλήματα με το VPN. Συγκεκριμένα, δημιουργώ μια σύνδεση PPTP VPN, και παρουσιάζονται τα εξής περίεργα θέματα: 1. Μπορώ να επιλέξω να κάνει connect στη σύνδεση VPN μόνο μέσα από τα connections στα settings (στο 2020i έβγαζε επιλογή πατώντας επάνω στο εικονίδιο με την ένταση του σήματος στην taskbar -εκεί που είναι και το GPRS) 2. Όταν επιλέξω να συνδεθεί στο VPN, ενεργοποιεί σωστά το GPRS και μετά δεν κάνει τίποτα. Με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις σε 2020i, μετά τη σύνδεση GPRS, κάνει και 2η σύνδεση στο VPN της εταιρίας. Έκανα δοκιμή και με 2η συσκευή (με ελληνικό firmware και αγγλικό περιβάλλον όπως και η δικιά μου), με Cosmote σύνδεση (το δικό μου είναι Vodafone, αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο ο carrier) και το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο... Έχει καταφέρει κανείς να κάνει σύνδεση VPN με το TyTN? Ψάχνοντας στο google δεν βρήκα ανάλογο πρόβλημα. Μήπως είναι κάποιο bug του ελληνικού firmware?
  13. Και σε εμένα ίσχυε αυτό, και παρατήρησα ότι υπήρχε ένα μικρό κομμάτι σιλικόνης στη θήκη του πενακιού! Το αφαίρεσα προσεκτικά με μια καρφίτσα και μετά όλα καλά. Μάλλον σε κάποιο σημείο της παραγωγής θα μπαίνει από λάθος...
  14. Ε όχι βρε φίλε quazy τα 98 ίδια με τα XP! Να μου πεις ότι τα XP είναι user friendly Windows 2000 να το δεχτώ, αλλά από τα 98 απέχουν έτη φωτός! Υπερέχουν σε πολλά θέματα: σταθερότητα, δυνατότητες (κυρίως σε θέματα δικτύωσης), ασφάλειας κλπ κλπ... Επίσης μπορώ να σου εγγυηθώ ότι η Microsoft ΔΕΝ παρακολουθεί τα PC μας. Το μόνο που δεν θα άντεχε η Microsoft είναι νέοι δικαστικοί αγώνες για συλλογή πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεση των χρηστών. Και μην μου πεις ότι το κάνει κρυφά! Με οποιοδήποτε πρόγραμμα network trap (πχ το freeware ethereal) μπορεί και ο πιο αρχάριος hacker/administrator να δει τι "πακέτα" διακινούνται από και προς τον υπολογιστή του... Αυτά για να είμαστε πιο δίκαιοι με τη μαμά Microsoft :) . Ναι δεν είναι τέλεια, έχει αρκετά "κουσούρια", αλλά αυτά που αναφέρει ο φίλος quazy δεν ισχύουν.
  15. Είναι με διαφορά η καλύτερη λύση σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έχει Xscale 300Mhz, καλή οθόνη και Bluetooth (που ιδίως το τελευταίο δεν υπάρχει στα περισσότερα low end μοντέλα). Όσον αφορά τη δυνατότητα να γίνει κινητό την ξεχνάς. Μπορείς όμως κάλιστα να το συνδέσεις με ένα bluetooth κινητό και να έχεις internet access μεσω GPRS του κινητού. Κατά τη γνώμη μου GO FOR IT! :D
×
×
  • Create New...