andreas_ku990 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 εντάξει αυτό είναι σίγουρο ... το όμνια είναι πολύ καλύτερο ... αν είχε και τη λειτουργεία που έχουν το touch pro kai to diamond ( touchflo 3D ) θα ήταν τέλειο ( όχι πως δεν είναι αλλά εντάξει ) ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ακόμη δεν κατάλαβες ότι πρόκειται για adaptor σε 3.5mm στην ουσία ? Γιατί σε χαλάει αν είναι adaptor? Στο SE w900 (παρεπιπτόντως, φοβερό κινητό) που είχα κάποτε με βόλεψε αφάνταστα με τα ακουστικά που ήδη είχα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ρε παιδιά ένα adaptor 2.5 σε 3.5 κάνει 2-3 ευρά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ρε παιδιά ένα adaptor 2.5 σε 3.5 κάνει 2-3 ευρά Αγαπητε μιας και εισαι Πειραιωτης, ξερεις κανα τετοιο μαγαζι Πειραια με τετοια αξεσουαρ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 εντάξει αυτό είναι σίγουρο ... το όμνια είναι πολύ καλύτερο ... αν είχε και τη λειτουργεία που έχουν το touch pro kai to diamond ( touchflo 3D ) θα ήταν τέλειο ( όχι πως δεν είναι αλλά εντάξει ) ... Παιδια ξεχνατε κατι σημαντικο: το diamond εχει vga οθονη κ ειναι ολα τα λεφτα:!: πιστευω δεν προκειται να παρω ξανα κατι που δεν θα εχει vga οθονη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Παιδια ξεχνατε κατι σημαντικο: το diamond εχει vga οθονη κ ειναι ολα τα λεφτα:!: πιστευω δεν προκειται να παρω ξανα κατι που δεν θα εχει vga οθονη.:) Τολη που ειναι το ονομα?? :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Αγαπητε μιας και εισαι Πειραιωτης, ξερεις κανα τετοιο μαγαζι Πειραια με τετοια αξεσουαρ? δεν έχω ψάξει, δεν μου χρειάζεται... το τωρινό μου PDA έχει 3.5" και το επόμενο έχει τη βλακεία να το ενσωματώνει στο USB (ναι HTC)... αλλά και εκεί έχει adapters για 2.5 και 3.5 (ταυτόχρονα) 2.5 σε 3.5 φτιάχνεις και μόνος σου, εύκολο είναι, υλικά 2-3 ευρά, ένα κολλητήρι (για καλή δουλειά) και 10 λεπτάκια Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Αγαπητε μιας και εισαι Πειραιωτης, ξερεις κανα τετοιο μαγαζι Πειραια με τετοια αξεσουαρ? Ο Γιαννακόπουλος Κολοκοτρώνη και Τσαμαδού. Με 2€ είσαι έτοιμος. Πάντως ο συγκεκριμένος έχει και ακουστικά που βγαίνουν σε 2,5'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Παιδια ξεχνατε κατι σημαντικο: το diamond εχει vga οθονη κ ειναι ολα τα λεφτα:!: πιστευω δεν προκειται να παρω ξανα κατι που δεν θα εχει vga οθονη.:) +1000. Στο Asus P750 από τότε που έβαλα cooked rom που δίνει vga ανάλυση θεωρώ ότι είναι αδύνατον να γυρίσω σε συσκευή με qvga όσα καλούδια και να έχει. Αν δεν ζήσεις με τη vga δεν μπορείς να το καταλάβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ο Γιαννακόπουλος Κολοκοτρώνη και Τσαμαδού. Με 2€ είσαι έτοιμος. Πάντως ο συγκεκριμένος έχει και ακουστικά που βγαίνουν σε 2,5'' όποιος ξέρει τον Γιαννακόπουλο πρέπει να τον συμπαθώ :) δεν είναι απλά "χρήστης" :) προτείνω adapter φυσικά ΟΧΙ έτοιμα ακουστικά 2.5" (για την ελευθερία του πράγματος) ...btw ρε πως βγαίνω (ΠΑΛΙ) αληθινός όταν μίλαγα περί VGA εδώ και χρόνια και μου λέγαν άλλαντάλλων... Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ...btw ρε πως βγαίνω (ΠΑΛΙ) αληθινός όταν μίλαγα περί VGA εδώ και χρόνια και μου λέγαν άλλαντάλλων... Ποια pda έχουν vga οθόνη αυτή τη στιγμή; Εντάξει, τι να πω, δεν έχω εμπειρία από vga, αλλά πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 είναι το ποιά PDA έχουν VGA (ή και μεγαλύτερη) θα το βρεις εδώ: http://www.pdadb.net (αίσχος γενικά στην ακρίβεια των δεδομένων του αυτό το site, αλλά σε αυτό τον τομέα είναι οκ) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 δεν ξέρω πόσοι τελικά έχουν ιδέα από WM (δεν το λέω με κακία), αλλά όποιος ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα WM (έστω και με αλλαγμένη φάτσα), χωρίς πενάκι, είναι βαθιά νυχτωμένος μπορείτε να κάνετε 5-10 "τηλεφωνικές" λειτουργίες με το δαχτυλάκι σας αλλά μέχρι εκεί αν θέλετε να δείτε την πραγματική δύναμη της συσκευής (που είναι 100πλάσια από το να είναι "ένα smartphone"), τότε πρέπει να μπείτε από κάτω και από κάτω πενάκι ίσον κανόνας αυτός ειναι και ο προσωπικός μου λόγος που (δυστυχώς ) θα απορρίψω το samsung.:( Μια συσκευή αυτής της τάξης και αυτών των δυνατοτήτων που παραπέμπει σε επαγγελματική συσκευή είναι ανεπίτρεπτο να μην εχει ενσωματωμένο πενάκι . Δεν μιλώ για το qewrty, οκ είναι πολύτιμο αλλα θα μπορούσα να το προσπεράσω. Αλλά για πείτε μου... το mobile office πχ και ειδικά excel που διαθέτει και που μου είναι απαραίτητο, θα το τρέχω με το δάκτυλο και με τα ζουμιά απο το τζατζίκι πχ? και θα πρέπει να αλλάξω και να γίνω κοριτσάκι εκει γύρω στα 15 για να κρεμάσω αλυσιδίτσα με μεταλικό φιογκάκι στην συσκευή για το πενάκι ή θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα και να γίνω μαραγκός που βολεύει να έχεις πάντα ένα ....στυλό στο αυτί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Τολη που ειναι το ονομα?? :rolleyes: Ουτε που ειχα προσεξει οτι ελειπε! Μου εκανε ζημια μαλλον o συνδιασμος ηλιου-θαλασσας-diamond:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 το κινητάκι μάλλον δεν θα αργήσει να ΄ρθει ... μόλις μπήκα σε μια ιστοσελιδά κυπριακή και το είχε στο new arivals ... όμως τιμή άστα ... 800 ευρώ το 8gb http://www.soundtech.com.cy/phone.aspx?aliaspath=/Phones/Samsung/F700%20(1)%20(3)) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Ουτε που ειχα προσεξει οτι ελειπε! Μου εκανε ζημια μαλλον o συνδιασμος ηλιου-θαλασσας-diamond:lol::lol: καλα φλασαρισματα στο διαμαντι σου φιλε μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 μάλλον το έχουν διαθέσιμο το omnia 16gb στο κατάστημα αλλά δεν λέει τιμή ... θα πάρω τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 αυτό θα πάρεις τελικά; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 όχι βέβαια Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 υποθέτω δεν καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ναι αυτό είναι ... εγώ είπαμε το touch pro θέλω και θα το πάρω ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 δεν τα λες καλά τέσπα, να το πάρεις, θα βγάλεις πολύ δουλειά με αυτό Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 αναλυτικό video review: http://mobilitytoday.com/articles/samsung_omnia_review.html και για όσους βιάζονται, παραγγελίες με stock εδώ: http://www.dechowireless.com/store/product-info.php?SAMSUNG_i900_16GB-pid320.html Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 δεν τα λες καλά τέσπα, να το πάρεις, θα βγάλεις πολύ δουλειά με αυτό πω πω ειρονεία ... :X Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Στην ελλάδα το Samsung πριν τα τελη αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη δεν πρόκειται να έρθει ... τουλάχιστον ως επίσημη εισαγωγή από τον αντιπρόσωπο. Καλημέρα Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts