Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
θελω να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις. εψαξα το ελληνικο site της σαμσουνκ για να δω για update. διαπιστωσα οτι σε κανενα απο τα κινητα δεν ειχε κατι. update ειχε μονο σε mp3 player. ξερει καποιος αν βγαινει ελληνικο update ή firmware που θα το βρισκουμε; μεχρι τωρα ειχα ενα qtek και τα εβρισκα ευκολα.

Ean bgei kati... tha to matheis! ;)

Modpic.gif

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου φαίνεται απίστευτο! Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για το πως να βάλω το destinator? Πρέπει να το αγοράσω μήπως?

ipmart-forum.com

• Administrators
Μου φαίνεται απίστευτο! Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για το πως να βάλω το destinator? Πρέπει να το αγοράσω μήπως?

http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=87

Modpic.gif

Υπάρχει κανένας που έχει εγκαταστήσει το destinator από τον χρήστη saxovts για να βοηθήσει και έμενα…?

saxovts που χάθηκες…?

εννοώ οδηγίες για βλακες! :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Παιδιά περιμένω ακόμη βοήθεια!!!!!!!!!!!

Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα Vito FunContacts, που πρότεινε ο φίλος SAXOVTS, τον οποίο υπέρευχαριστώ. Στην πλευρινή μπάρα όμως τα γράμματα δεν εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά. Πως μπορώ να το διορθώσω;;;

Υπάρχει κάπου στο κινητό μια δυνατότητα να αυξάνεις την φωτεινότητα της εικόνας που έχεις βάλει στο today screen… πείτε μου που στο .. :X είναι αν ξέρει κάποιος! :p

Μάλλον εννοείς το transparency. Κάποιο menu δεν έχω βρεί. Η μόνη επιλογή εμφανίζεται όταν πας να βάλεις μια εικόνα σαν background τότε σε ρωτάει για το transparency πόσο % να είναι.

Πιο συγκεκριμένα αν πας με τον file explorer με παρατεταμένο πάτημα της γραφίδας πάνω στην εικόνα σου εμφανίζει την επιλογή set as today background, αν το επιλέξεις περιμένεις να φορτώσει την εικόνα και σου έχει να επιλέξεις πιο κομμάτι της εικόνας θα είναι ορατό (αν είναι μεγάλη η εικόνα) και το % του transparency, εγώ το βάζω συνήθως στο 5%.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

βλέπω ότι πολλοί λέτε για τον χρόνο που κάνει η μεταφορά ταινίας από τον υπολογιστή σας στο ομνια,δοκιμάστε να αλλάξετε το mode απο activesync σε mass storage και πείτε μου τα νέα.

settings>connections>usb connection και επιλέγετε mass storage

ΠΑΙΔΙΑ ξερεις κανεις τις ρυθμθσεις για το s2u2 ?1.θελω να βαλω μια δικια μου εικονα εχω δοκιμασα τα παντα κατα την γνωμη μου αλλα τζιφος 2. επισης θελω αν ξερετε να μου οειτε οταν ειμαι στο μενου του ομνια πως γινεται να μην κλειδωνει εκει αλλα να κλειδωνει μονο οταν ειμαι τελειως εκτος μενου.θα ηθελα την βοηθεια σας .ευχαριστω.

1. Ο μόνος τρόπος (νομίζω) είναι να φτιάξεις εσύ 2 εικόνες (.jpg) την μια 240 x 400 και να την ονομάσεις “wallpaper” και την άλλη 400 x 240 και να την ονομάσεις “wallpaperL” και να τις αντικαταστήσεις με αυτές που υπάρχουν ήδη στον φάκελο “gfx” που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του S2U2… γιατί δεν κατεβάζεις έτοιμα από εδώ?

Eram quod es, eris quod sum..

Μάλλον εννοείς το transparency. Κάποιο menu δεν έχω βρεί. Η μόνη επιλογή εμφανίζεται όταν πας να βάλεις μια εικόνα σαν background τότε σε ρωτάει για το transparency πόσο % να είναι.

Πιο συγκεκριμένα αν πας με τον file explorer με παρατεταμένο πάτημα της γραφίδας πάνω στην εικόνα σου εμφανίζει την επιλογή set as today background, αν το επιλέξεις περιμένεις να φορτώσει την εικόνα και σου έχει να επιλέξεις πιο κομμάτι της εικόνας θα είναι ορατό (αν είναι μεγάλη η εικόνα) και το % του transparency, εγώ το βάζω συνήθως στο 5%.

Thx Φιλε!.. :p Είχα ξεχάσει που στο :X.. καλο το είχα ξαναβρει ::happy:

--------

Τώρα που το ξαναβλέπω.. αφου αυτο δοκίμασα αλλα για κάποιο λόγο δεν μου το έβγαζε πριν..:blink: ... Μου μυρίζει hard reset πάλι... :mad:

1. Ο μόνος τρόπος (νομίζω) είναι να φτιάξεις εσύ 2 εικόνες (.jpg) την μια 240 x 400 και να την ονομάσεις “wallpaper” και την άλλη 400 x 240 και να την ονομάσεις “wallpaperL” και να τις αντικαταστήσεις με αυτές που υπάρχουν ήδη στον φάκελο “gfx” που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του S2U2… γιατί δεν κατεβάζεις έτοιμα από εδώ?

Κατεβαστε και εγκαταστηστε στη κυρια μνημη το s2v απο εδω

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-s2v-v0-35.html

Mεσα απ τις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις ως φοντο του s2u2 οποια εικονα θες:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ΕΛΑ ΡΕ??? ΚΑΙ ΜΕ είχατε και προσπαθούσα να κάνω εικόνες 240 x 400 :mad::lol:

ΕΛΑ ΡΕ??? ΚΑΙ ΜΕ είχατε και προσπαθούσα να κάνω εικόνες 240 x 400 :mad::lol:

πάρτε 2 έτοιμες κομμένες ραμμένες.

http://i462.photobucket.com/albums/qq342/omniacs/wallpaper.jpg

http://i462.photobucket.com/albums/qq342/omniacs/wallpaperL.jpg

http://rapidshare.com/files/154235522/su2uwallpaper.rar

Σε ευχαριστω αλλα για το 2 σκελος της ερωτησεις δεν ξερεις τπτ?

2. επισης θελω αν ξερετε να μου οειτε οταν ειμαι στο μενου του ομνια πως γινεται να μην κλειδωνει εκει αλλα να κλειδωνει μονο οταν ειμαι τελειως εκτος μενου.θα ηθελα την βοηθεια σας .ευχαριστω.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

2. επισης θελω αν ξερετε να μου οειτε οταν ειμαι στο μενου του ομνια πως γινεται να μην κλειδωνει εκει αλλα να κλειδωνει μονο οταν ειμαι τελειως εκτος μενου.θα ηθελα την βοηθεια σας .ευχαριστω.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Σε ευχαριστω αλλα για το 2 σκελος της ερωτησεις δεν ξερεις τπτ?

Φίλε για την 1η σου ερώτηση υπάρχει προγραμμα τελικά:p

Τώρα που το ξαναβλέπω.. αφου αυτο δοκίμασα αλλα για κάποιο λόγο δεν μου το έβγαζε πριν..:blink: ... Μου μυρίζει hard reset πάλι... :mad:

Κι εμένα δεν εμφανίζεται πάντα αυτό το menu όταν πάω να αλλάξω εικόνα. Ίσως χρειαστεί και δεύτερη προσπάθεια.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εχει βρει κανεις τροπο να ρυθμιζει την ενταση του ξυπνητηριου??? Φαινεαι να μην εχει καμια σχεση με την ενταση των συμβαντων των WM.

Επισης υπαρχει κανενα προγραμμα που να οριζει profile ηχου (οπως στα SE και ΝΟΚΙΑ)?

Ευχαριστω

σας ρωταω για το κλειδωμα μονο εκτος μςνου γιατι εντος μενου οταν ενεργοποιω το destinator 7 μου κλειδωνει κ υπαρχει μαυρο σκοταδι

Καινούργια ROM i900DXHJ1 modaco

Ανεβαίνουμε; Βαρέθηκα πια 3 μήνες 6 update και βασικά ουσιαστική διαφορά μόνον από τις G σε ΗΗ

• Administrators
Εχει βρει κανεις τροπο να ρυθμιζει την ενταση του ξυπνητηριου??? Φαινεαι να μην εχει καμια σχεση με την ενταση των συμβαντων των WM.

Bale to pTravelAlarm gia na eisai isixos.

Επισης υπαρχει κανενα προγραμμα που να οριζει profile ηχου (οπως στα SE και ΝΟΚΙΑ)?

Ευχαριστω

Spb Phone Suite.

Modpic.gif

Κατέβασα έτοιμα θέματα από το ppc-theme. Λέει στις οδηγίες να βάλω ένα αρχείο στο Windows folder. Που στο καλό είναι αυτό???

• Administrators
Κατέβασα έτοιμα θέματα από το ppc-theme. Λέει στις οδηγίες να βάλω ένα αρχείο στο Windows folder. Που στο καλό είναι αυτό???

Einai o fakelos /Windows. Pws alliws na to poume? :blink:

Modpic.gif

Einai o fakelos /Windows. Pws alliws na to poume? :blink:

Ο μόνος φάκελος Windows που βρήκα είναι αυτός στην microsd card. Εκεί πρέπει να βάλω το αρχείο? Δοκίμασα αλλά δεν μου το εμφανίζει για να το επιλέξω σαν θέμα.