targas21 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αυτα τα ξερω...μονο που το active sync δεν κανει για vista... Eπισης βρηκα εναν τροπο να συγχρονισω μεσω wmp αλλα πηγαινε την ταινια τη μικρη μνημη και δεν μπορουσε να την περασει...Δεν υπαρχει ρυ8μιση απο το κινητο oτι βαζεις μεσα να πηγαινει στην μεγαλη μνημη? Παράθεση και πιο ειναι το Buy & Sell forum ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 υπάρχει τρόπος να καταργήσω τελείως το cosmote wap και να μπαίνει μόνο με cosmote internet? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Α) Το ActiveSync στον υπολογιστή σου Εκτός και εάν έχει Windows Vista στο PC του όπου χρειάζεται το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 υπάρχει τρόπος να καταργήσω τελείως το cosmote wap και να μπαίνει μόνο με cosmote internet? No Data :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Δεν ξέρω γιατί έκανες παράθεση το μνμ μου αλλά εγώ πάντως ότι θέλω το περνάω στην κάρτα από το card reader και δεν ξέρω πόση ώρα κάνει από το pc στο κινητό κατευθείαν. Πάντως θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που κάνω κι εγώ. Σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο. ρε σταθη, μια micro sd παντου υπαρχει, ειναι οπως ο Μυθος. εψαξες μεσα στην ντουλαπα? κατω απο το κρεβατι ? μεσα σε καμια τσεπη? που ειναι η micro sd οεο ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αυτα τα ξερω...μονο που το active sync δεν κανει για vista... Δες εδώ... Εκτός και εάν έχει Windows Vista στο PC του όπου χρειάζεται το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 λοιπον μου φαινεται αντιμετωπιζουμε τα προβληματα των πρωτων (αγοραστων) αν δηλαδη εχει προβλημα η μπαταρια (σε καποια παρτιδα) ή αλλα προβληματα παιρνει χρονο μεχρι πλαισιο-germanos-vodafone-samsung να παραδεχτουν τα προβληματα εγω περα απο την μπαταρια που ακομα την τεσταρω εχω δει το εξης προβλημα(το χω ξαναγραψει) το πισω καπακι (που καλυπτει την μπαταρια) στη μια γωνια (εκει που υπαρχει η λεξη"gps" στη ζελατινα,εκει που υπαρχει η τρυπα για τη γραφιδα) αν το πατησεις ακουγεται ενας ηχος και υπαρχει ενας αερας δειγμα οτι το καπακι δεν εχει μονωσει καλα αυτο το πραγμα το εδειξα στο καταστημα που το αγορασα και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο να εχει καπου στο καπακι ενα αερα για να αντεχει στα πεσιματα (μου το αναφεραν ως ελαστικοτητα θελω να ρωτησω αν συμβαινει και σε εσας αυτο ή πρεπει να την παω αλλιως τη δουλεια... Εγώ πάντως που έχω πάρει από το Πλαίσιο την έκδοση με τα 16GB δεν έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα! Απλά ο,τι στείλεις απο bluetooth πηγαινει στη μνήμη της συσκευής -Μy Documents-(όχι την 8GB που την βλέπει σαν κάρτα).Υπάρχει προγραμμα που μπορεις να το ρυθμίσεις νομίζω, κανε μια αναζήτηση στο thread νομιζω εχει αναφερθει ΔΕΝ χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα!Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του Bluetooth και να δώσεις διαδρομή!Δηλαδή αφού μπεις Ρυθμίσεις/Σύνδεση/Bluetooth εκεί πας στην τελευταία καρτέλα που την ονομάζει FTP και από εκεί θα δηλώσεις που θες να γίνεται η αποθήκευση! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 υπάρχει τρόπος να καταργήσω τελείως το cosmote wap και να μπαίνει μόνο με cosmote internet? Κατέβασε το NODATA (στην υπογραφή του SAXOVTS υπάρχει ένα link που λέει Omnia All you need) και εγκατέστησε το!Από εκεί διαλέγεις ακριβώς τι θες! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathisgr7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αυτα τα ξερω...μονο που το active sync δεν κανει για vista... Eπισης βρηκα εναν τροπο να συγχρονισω μεσω wmp αλλα πηγαινε την ταινια τη μικρη μνημη και δεν μπορουσε να την περασει...Δεν υπαρχει ρυ8μιση απο το κινητο oτι βαζεις μεσα να πηγαινει στην μεγαλη μνημη? Εκτός και εάν έχει Windows Vista στο PC του όπου χρειάζεται το Windows Mobile Device Center. εμ....σορρυ φιλαρακι , εγώ απλά έβαλα το CD και μου το περασε , όντως το Windows mobile center...ήταν απλή παραλειψη το ονομα. ρε σταθη, μια micro sd παντου υπαρχει, ειναι οπως ο Μυθος. εψαξες μεσα στην ντουλαπα? κατω απο το κρεβατι ? μεσα σε καμια τσεπη? που ειναι η micro sd οεο ? :lol: XAXAXXAXAXA! Eιπες ατάκα!! πραγμάτικα δε παίζει , γιατί αν είχα θα ηταν σιγουρα κάπου χύμα πάνω στο γραφείο μου μαζί με τα υπολοιπα...:P δυστυχως δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου καμία μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
targas21 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Δες εδώ... Αρχικό μήνυμα από athanaso77 Εμφάνιση Μηνύματος Εκτός και εάν έχει Windows Vista στο PC του όπου χρειάζεται το Windows Mobile Device Center. δεν γινεται τιποτα...με βγαζει εδω:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=83D513EA-9DF9-4920-AF33-3A0E2E4E7BEB&displaylang=en και δεν υπαρχει download....grrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mad: Παράθεση και πιο ειναι το Buy & Sell forum ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 δεν γινεται τιποτα...με βγαζει εδω:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=83D513EA-9DF9-4920-AF33-3A0E2E4E7BEB&displaylang=en και δεν υπαρχει download....grrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mad: Πατα το continue εκει που λεει για Validation Required να δουν οτι ειναι γνησια τα windows και μετα θα σου επιτρεψει να το κατεβασεις. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Κατέβασε το NODATA (στην υπογραφή του SAXOVTS υπάρχει ένα link που λέει Omnia All you need) και εγκατέστησε το!Από εκεί διαλέγεις ακριβώς τι θες! Ευχαριστώ όλα γίνονται πιο εύκολα σιγά σιγά. Πάντως τρόπος το cosmote wap να μην υπάρχει καθόλου στο τηλέφωνο δεν υπάρχει ε? Μήπως ξέρει τελικά κάνείς πως μπορώ να φορτώσω τουε google maps? Έχω gps στο αυτοκίνητο και δεν χρειάζομαι το destinator! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
targas21 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Eπισης βρηκα εναν τροπο να συγχρονισω μεσω wmp αλλα πηγαινε την ταινια τη μικρη μνημη και δεν μπορουσε να την περασει...Δεν υπαρχει ρυ8μιση απο το κινητο oτι βαζεις μεσα να πηγαινει στην μεγαλη μνημη? Παράθεση και πιο ειναι το Buy & Sell forum ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathisgr7 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ευχαριστώ όλα γίνονται πιο εύκολα σιγά σιγά. Πάντως τρόπος το cosmote wap να μην υπάρχει καθόλου στο τηλέφωνο δεν υπάρχει ε? Μήπως ξέρει τελικά κάνείς πως μπορώ να φορτώσω τουε google maps? Έχω gps στο αυτοκίνητο και δεν χρειάζομαι το destinator! Τo google maps το έχει...απλά χρειάζεται ιντερνετ για να σου τους φορτώσει...είτε αυτο θα προέλθει απο gprs/3g είτε απο wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tele Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδιά ετοιμάζομαι κι εγώ να το πάρω...Αλλά θέλω μία απάντηση τελικά σίγουρα...Η οθόνη πόσα χρώματα έχει?Γιατί μία βλέπω 65.000 και σε άλλο site 262.000. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 δεν γινεται τιποτα...με βγαζει εδω:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=83D513EA-9DF9-4920-AF33-3A0E2E4E7BEB&displaylang=en και δεν υπαρχει download....grrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mad: http://en.kioskea.net/telecharger/telechargement-409-windows-mobile-device-center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδιά ετοιμάζομαι κι εγώ να το πάρω...Αλλά θέλω μία απάντηση τελικά σίγουρα...Η οθόνη πόσα χρώματα έχει?Γιατί μία βλέπω 65.000 και σε άλλο site 262.000. Ευχαριστώ... Δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τόσο αυτό για δύο λόγους: 1. Τα WM εκμεταλλεύονται ούτως ή άλλως 65Κ 2. Στο μάτι δεν θα δεις διαφορά μεταξύ των δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Τo google maps το έχει...απλά χρειάζεται ιντερνετ για να σου τους φορτώσει...είτε αυτο θα προέλθει απο gprs/3g είτε απο wifi... και δεν μπορώ να περάσω όλους τους χάρτες όπως στο iphone? :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkang3l Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Έχω ακόμα μια ερώτηση... Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορούμε να αδιάσουμε την μνήμη 'αποθηκευτικός χώρος';; Ψάχνω μία ώρα τώρα και δεν μπορώ να βρω τι μου τρώει 68mb από αυτήν...:confused: Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό γιατί ακόμα ψάχνω...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 No Data :rolleyes: Τώρα αντί να ανοίγει ο explorer με την cosmote internet απλά λεεί πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τις τρέχουσεσ ρυθμίσεις σύνδεσης! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό γιατί ακόμα ψάχνω...!! Σελιδα 312. Απαντησα εγω. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Τώρα αντί να ανοίγει ο explorer με την cosmote internet απλά λεεί πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τις τρέχουσεσ ρυθμίσεις σύνδεσης! Τι επιλογές είχες στο No Data και τι απενεργοποίησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Τι επιλογές είχες στο No Data και τι απενεργοποίησες; cosmote internet enabled cosmote mms enabled cosmote wap disabled Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkang3l Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Σελιδα 312. Απαντησα εγω. Thanks...Μάλλον αυτό θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 λοιπόν θα κανω μια γελεία ερώτηση. το soft reset που λετε γινετε πατώντας το μικρό κουμπί απο πανω που γράφει reset...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts