Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
παιδιά μήπως ξέρετε κάποιο καλό πρόγραμμα για να περνουμε full backup του κινητού μας? να κάνει backup και όλα τα προγράμματα μαζί και να μην χρειάζεται μετά απο hard-reset να ξανά κάτσουμε να βάλουμε όλα τα έξτρα προγράμματα απο την αρχή?

Sprite Backup 6.5.4

Modpic.gif

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήγα προχθές σε ένα μαγαζί Γερμανός για να το δω το κινητό live και ομολογώ να πω ότι απογοητεύτηκα από το touch screen. Έχω το samsung f700 V το οποίο ανταποκρίνεται σε ένα πάρα πολύ μικρό άγγιγμα στην οθόνη του. Δοκίμασα και το iphone και είναι απίστευτο στο άγγιγμα του. Το ομνια δυστυχώς πρέπει να το πατήσεις αρκετά. Ρώτησα το παιδί στο μαγαζί και μου είπε ότι έχει ρύθμιση για την ανταπόκριση της οθόνης και μου είπε ότι το έχει βάλει στο πιο σκληρό.

Υπάρχει κάτι τέτοιο? Εσείς που το έχετε έχει καλό touch screen ή έπεσα σε ελαττωματικό? Φαντάζομαι μάλιστα ότι αν βάλω και το screen protector θα έχω επιπλέον πρόβλημα.

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Sprite Backup 6.5.4

Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα καιρου και δεν βρισκω ξερει κανεις ποιο να βαλω και απο που;Στα γνωστα μαγαζια δεν βρηκα τιποτα:O

Αυτο λυνεται με τις νεοτερες ρομ και ειδικα τις Αγγλικες. Εγω εβαλα αγγλικη ρομ και πραγματικα νοιωθω λες και αγγιζω αλλη οθονη.

Iphone δε θα γινει ποτε βεβαια σ'αυτο το θεμα, αλλα σαν τηλεφωνο ειναι ιεροσυλια να το συγκρινουμε με το iphone

Δεν το συγκρίνω με το iphone αλλά αναφέρω την συμπεριφορά που έχει στο άγγιγμα της οθόνης του. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το touch screen του. Έχω κινητό της samsung f700 V και το άγγιγμα της οθόνης είναι απλά μαγικό. Έτσι με βάση αυτήν την σύγκριση θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες σχετικά με αυτό.

Όντως παίρνει ρύθμιση η ευαισθησία της οθόνης?

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

Ψαχνω να βρω ενα προγραμμα καιρου και δεν βρισκω ξερει κανεις ποιο να βαλω και απο που;Στα γνωστα μαγαζια δεν βρηκα τιποτα:O

http://www.sbsh.net/product.php?id=32

Απο εδω κατεβαζεις ως trial την νεοτερη εκδοση γιατι δεν υπαρχει σε μαγαζι, αλλα απο το μαγαζι θα βρεις απο παλαιοτερη πως να την αγορασεις..

Όντως παίρνει ρύθμιση η ευαισθησία της οθόνης?

Οχι, αλλα παιζει τεραστιο ρολο το αν γινει σωστο align κατα το πρωτο ανοιγμα της συσκευης. Στο γερμανο δεν νομιζω να ασχοληθηκαν ιδιαιτερα με τη σωστη στοιχηση της οθονης.

Πιστεψε με η συμπεριφορα της οθονης εξαρταται σε τεραστιο βαθμο απο το σωστο align.

Μαλιστα ο θεουλης ο nectons απο το BTW forum προτεινε να γινεται το align με τη χρηση οδοντογλυφιδας για να υπαρχει απολυτη ακριβεια και ειχε τεραστιο δικιο

http://www.sbsh.net/product.php?id=32

Απο εδω κατεβαζεις ως trial την νεοτερη εκδοση γιατι δεν υπαρχει σε μαγαζι, αλλα απο το μαγαζι θα βρεις απο παλαιοτερη πως να την αγορασεις..

Στο ιταλικό μαγαζάκι υπάρχει μια χαρά η νέα έκδοση ...

edit: Μάλλον και στο μαγαζάκι το γνωστό υπάρχει αυτή η έκδοση

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Kαι ποιο ειναι το ιταλικο;:cool:

Όπως σου απάντησα υπάρχει και στο κανονικό ... Αν θες σου στέλνω πμ... Βάλε αναζήτηση στο google
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Sprite Backup 6.5.4

σε ευχαριστώ πάρα πολύ. πολύ καλό προγραμματακι.

Να ρωτήσω ακομα κατι? Μήπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να επεξεργαστω τις επαφές μου? επειδη την καρτα (SIM) προηγουμένως την είχα σε sonyericsson κ τώρα που τις μετέφερα στο ομνια μου τις έχει όλες με /Μ /Η στο τέλος και τέτοια. Π.χ αν σε μια επαφή είχα 3 τηλέφωνα τώρα μου δείχνει τρία ίδια ονόματα με τα διαφορετικούς αριθμούς.

tex

edit: Μάλλον και στο μαγαζάκι το γνωστό υπάρχει αυτή η έκδοση

Poio einai to italiko magazaki?

sorry...den mporo na grapso ellinika apo edw pou eimai

• Administrators
Μήπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να επεξεργαστω τις επαφές μου? επειδη την καρτα (SIM) προηγουμένως την είχα σε sonyericsson κ τώρα που τις μετέφερα στο ομνια μου τις έχει όλες με /Μ /Η στο τέλος και τέτοια. Π.χ αν σε μια επαφή είχα 3 τηλέφωνα τώρα μου δείχνει τρία ίδια ονόματα με τα διαφορετικούς αριθμούς.

Εάν κάνεις συγχρονισμό της συσκευής σου με τον υπολογιστή σου μέσω ActiveSync (εάν έχεις XP) ή Windows Mobile Device Center (εάν έχεις Vista) μπορείς να περάσεις όλες τις επαφές σου στο Outlook της σουίτας Microsoft Office του υπολογιστή σου και να τις επεξεργαστείς εύκολα από εκεί.

Modpic.gif

Μάλλον ο φίλος μιλάει για το ipmart-forum.com

Και σε αυτό το βρήκα αλλά πρώτα μόλις κοίταξα το βρήκα στο ιταλικό...ipmart-forum.it

Εάν κάνεις συγχρονισμό της συσκευής σου με τον υπολογιστή σου μέσω ActiveSync (εάν έχεις XP) ή Windows Mobile Device Center (εάν έχεις Vista) μπορείς να περάσεις όλες τις επαφές σου στο Outlook της σουίτας Microsoft Office του υπολογιστή σου και να τις επεξεργαστείς εύκολα από εκεί.

ναι έχω κάνει το συγχρονισμό. τώρα πως περνάω τις επαφές στο outlook ?

tex

παιδες εχει κανενας την ρομ της βονταφον??θελω να βαλω την αγγλικη και σε πριπτωση που χαλασει να μπορω να το στειλω...

• Administrators
ναι έχω κάνει το συγχρονισμό. τώρα πως περνάω τις επαφές στο outlook ?

Όταν κάνεις το Set up του partnership επιλέγεις τι θέλεις να συγχρονίσεις. Εκεί πρέπει να επιλέξεις και τις επαφές σου. Μετά... τις περνάει αυτόματα στο Outlook του υπολογιστή σου.

Modpic.gif

υπαρχει καταστημα ελληνικο που να πουλαει το omnia με αγγλικη rom? 'η γνωριζετε καποιο ευρωπαικο καταστημα??(ωστε να ισχυει η εγγυηση και στην ελλαδα)

PDA4U. Απο εκει το αγορασα, με αγγλικη ρομ, και μου ειπαν οτι ισχυει η εγγυηση και για ελλαδα.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

φιλε Areian0s

με εσωσες,,,αυτο ηταν,,να σε καλα,,σ ευχαριστω μαγκα μου,,εισαι πρωτος,,

να σε ρωτησω κ κατι αλλο,,,

θελω η οθονη να σβηνει οταν δεν την χρησιμοποιω τι να κανω? για να μην καταναλωνω μπαταρια,,

thanks again man

Θα μπεις στις ρυθμισεις, σε αυτες που ειναι για το συστημα, και θα βρεις που λεει για μπαταρια. Θα μπεις μεσα και θα βρεις τις επιλογες για οταν δεν ειναι συνδεδεμενο με τη φορτιση και θα ρυθμισεις το χρονο που θελεις εσυ ωστε να κλεινει η οθονη.
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

1. μπορείς να μου υποδείξεις κάποιο που να είναι συμβατό για το ομνια?

2. ναι αυτό ακριβός εννοώ

blimkeys

http://rapidshare.com/files/120731968/blimkeys_1.1.0.1.rar

Spb_Keyboard

http://rapidshare.com/files/163669036/Spb_Keyboard_4.rar

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Λιγο καιρο πριν, ειχα εγκαταστησει τη ρομ DXHJ1. Επειδη ειχε ενα περιεργο μενου, ενα παλικαρι απο εδω μεσα μου ειχε βρει ενα αψογο μενου, με ωραιες εικονες κλπ. Μαζι με οδηγιες. Απο μ@$#α μου δεν το κρατησα. Αν τυχον θυμαται τι περιγραφω, ας κανει εναν κοπο να μου το πει παλι τον παρακαλω.

Ευχαριστω!

Λιγο καιρο πριν, ειχα εγκαταστησει τη ρομ DXHJ1. Επειδη ειχε ενα περιεργο μενου, ενα παλικαρι απο εδω μεσα μου ειχε βρει ενα αψογο μενου, με ωραιες εικονες κλπ. Μαζι με οδηγιες. Απο μ@$#α μου δεν το κρατησα. Αν τυχον θυμαται τι περιγραφω, ας κανει εναν κοπο να μου το πει παλι τον παρακαλω.

Ευχαριστω!

τι μενου ενοεις?

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog