Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ . ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ?:blink:

καθολου πλακα δεν σου κανω,εσυ ομως γιατι κανεις?:lol:

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:(:(:(::(:( παιδια επαθα μεγαλη ζημια...κατεβασα την νεα ρομ HK2 την περασα μεσω windows XP sto ομνια χωρις προβλημα(εχω ελληνικο ομνια με ΗΙ2 ρομ.δεν εβγαλε ουτε το incorrect version περιεργο στα sta vista pou xa δοκιμασει παλιοτερα με αλλη ρομ το εβγαζε τεσπα) και μετα την αναβαθμιση κολλαει στο εισαγωγικο τιτλο(SAMSUNG OMNIA)δεν προχωραει με τπτ παρακατω...ουτε με reset ξεκολαει...οσα και να κανω..ουτε μαλιστα κλεινει...εκτος εαν βγαλω την μπαταρια..εχετε καμια ιδεα να το σωσω?????Η καλυτερα να το παω service αμεσως????

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω το εξής,

Το VITO Funcontacts (v2.15, το μάυρο skin) στο OMNIA δέν είναι και τόσο smooth το scrollarisma του, όπως π.χ στο DIAMOND της HTC. Συμβαίνει αυτό και σε εσάς, ή είναι μόνο στη συσκευή μου? Υπάρχει κανένα Workaround για αυτό?

Συγχωρέστε με εάν έχει ξανασυζητη8εί το θέμα...

ark

:(:(:(::(:( παιδια επαθα μεγαλη ζημια...κατεβασα την νεα ρομ HK2 την περασα μεσω windows XP sto ομνια χωρις προβλημα(εχω ελληνικο ομνια με ΗΙ2 ρομ.δεν εβγαλε ουτε το incorrect version περιεργο στα sta vista pou xa δοκιμασει παλιοτερα με αλλη ρομ το εβγαζε τεσπα) και μετα την αναβαθμιση κολλαει στο εισαγωγικο τιτλο(SAMSUNG OMNIA)δεν προχωραει με τπτ παρακατω...ουτε με reset ξεκολαει...οσα και να κανω..ουτε μαλιστα κλεινει...εκτος εαν βγαλω την μπαταρια..εχετε καμια ιδεα να το σωσω?????Η καλυτερα να το παω service αμεσως????

να ξαναπερασεις τη ρομ προσπαθησες?

να ξαναπερασεις τη ρομ προσπαθησες?

την περασα αλλες 3 φορες φιλε μου αλλα τπτ...τα ιδια...περιμενω να παω αυριο στην δουλεια που εχω WINXP na kanw τιν διαδικασια με το grandprix...:cry:..γιατι δεν τα βγαζουν και για vista να ειμαστε ανετοι..

την περασα αλλες 3 φορες φιλε μου αλλα τπτ...τα ιδια...περιμενω να παω αυριο στην δουλεια που εχω WINXP na kanw τιν διαδικασια με το grandprix...:cry:..γιατι δεν τα βγαζουν και για vista να ειμαστε ανετοι..

με το grandprix θα περασεις τη ρομ σε img?

κατεβασε εδω αυτο το αρχειο εχει μεσα το geandprix 1.64και για xp και για vista

http://rs85.rapidshare.com/files/165090645/i900_1.6.4.rar

(απο secany στο modaco)

κατεβασε εδω αυτο το αρχειο εχει μεσα το geandprix 1.64και για xp και για vista

http://rs85.rapidshare.com/files/165090645/i900_1.6.4.rar

(απο secany στο modaco)

Θα συμβουλευα να μην κανει κανεις τιποτα με το grandprix των vista.Πηγα να αναβαθμισω μονο το radio που ηταν ενα αρχειακι bin (αναξαρτητως λογισμικου υπολογιστη) και κατεληξα με θαυμαστικο στην boot οθονη του Omnia -bootαρε αλλα αντι για το omnia στην αρχη εβγαζε ενα τηλεφωνο με θαυμαστικο-. Ευτυχως με XP και την ιδια ακριβως διαδικασια διορθωθηκε:O

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας...θα το κανω αυριο σε winxp.θελω απλως να ρωτησω και κατι αλλο..για τιη διαδικασια...ουσιαστικα αποτι καταλαβα με το grand prix περναω την ΗG5(πορτογαλικη) και μετα την HH1 h opoia υποτιθεται ειναι "ευκολη" σε οποιοδηποτε upgrade meta..με το grandprix μπορω να περασω μια οποιαδηποτε ρομ που εχω κατεβασει(πχ την HK2)?ή πρεπει να την βρω σε καποια "ειδικη" μορφη ωστε να γινεται upgrade me to grandprix???thanks again...

Υ.Γ εαν πιασει το κολπο να προσπαθησω μετα να βάλω την ΗΚ2 μετα ξανα??:D:D:D:D

ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας...θα το κανω αυριο σε winxp.θελω απλως να ρωτησω και κατι αλλο..για τιη διαδικασια...ουσιαστικα αποτι καταλαβα με το grand prix περναω την ΗG5(πορτογαλικη) και μετα την HH1 h opoia υποτιθεται ειναι "ευκολη" σε οποιοδηποτε upgrade meta..με το grandprix μπορω να περασω μια οποιαδηποτε ρομ που εχω κατεβασει(πχ την HK2)?ή πρεπει να την βρω σε καποια "ειδικη" μορφη ωστε να γινεται upgrade me to grandprix???thanks again...

Υ.Γ εαν πιασει το κολπο να προσπαθησω μετα να βάλω την ΗΚ2 μετα ξανα??:D:D:D:D

-HK2 εχω τωρα (οχι τη lite την κανονικη και ειναι μια χαρα)

-οποια θελεις μπορεις να περασεις (σου προτεινω να χρησιμοποιησεις την τελευταια grandprix 1.64 ειτε σε xp ειτε σε vista)

Παιδιά, διαβάστε τα τελευταία posts στο Θέμα με πρόβλημα για τη μπαταρία του ΟΜΝΙΑ.

Βγήκε ελληνική ROM που την διαθέτει και εγκαθιστά η OMNITECH.

Και απ' ότι λένε τα παιδιά, λύνει προβλήματα σημαντικά και κυρίως της μπαταρίας.

:happy:

διαβασα ενα τροπο που μπορει να σου δωσει 10mb περισσοτερα στα προγραμματα(ram) στο ομνια αλλαζοντας το dialer του ομνια στο default

πατε εδω και αλλαζετε την τιμη απο 1 σε 0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin]

"Enabled"=dword:1, you should change to 0 and reboot your Omnia

πληροφοριες εδω

http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-omnia-modaco-com/276315/tweaks/

(εγω το εκανα)

Θα κάνω μια χαζή ερώτηση, αλλά παρακαλώ να μου δώσετε μια απάντηση επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω.

Στο site της Samsung, στην Υποστήριξη, βλέπω ότι πρέπει να κατεβάσεις το ActiveSync για συγχρονισμό των επαφών κ.λπ. με το Outlook. Όμως, τα Vista που έχω εγώ δεν έχουν ActiveSync ούτε λειτουργούν με αυτό, αλλά με ένα άλλο πρόγραμμα. Το οποίο μάλιστα, όπως είδα, δεν υπάρχει προεγκατεστημένο στο PC, αλλά λέει ότι "όταν πρωτοσυνδεθεί μια WM συσκευή με τον υπολογιστή, τα Vista αναγνωρίζουν και κατεβάζουν/εγκαθιστούν στο PC αυτόματα το πρόγραμμα αυτό για να μπορέσει να γίνει ο συγχρονισμός".

Η ερώτησή μου είναι η εξής: πράγματι έτσι γίνεται η διαδικασία; Και γίνεται αυτόματα/απρόσκοπτα ή υπάρχει περίπτωση να μη δουλέψει;

Και άλλη μία ερώτηση. Θα πάρω Omnia με ελληνικά WM, αλλά τα Vista μου είναι αγγλικά. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το συγχρονισμό εξαιτίας αυτού του γεγονότος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

έχω παραγγείλει και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχω και εγώ το περίφημο ομνια.

το κομμάτια που διατίθενται τώρα στην αγορά είναι με τη νέα rom ή με το που το πάρω θα πρέπει να το πάω πίσω για την γνωστή αναβάθμιση;;

και για να είμαι πιο σαφής ποια version "πρέπει" να δω;;;

και πάνω από όλα πως το ελέγχω αυτό;;

thanks in advance...

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω παραγγείλει και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχω και εγώ το περίφημο ομνια.

το κομμάτια που διατίθενται τώρα στην αγορά είναι με τη νέα rom ή με το που το πάρω θα πρέπει να το πάω πίσω για την γνωστή αναβάθμιση;;

και για να είμαι πιο σαφής ποια version "πρέπει" να δω;;;

και πάνω από όλα πως το ελέγχω αυτό;;

thanks in advance...

Ρυθμισεις, συστημα, εκδοση

PDA : i900BDHJ2

Παιδιά μπορώ να βρω κάπου ένα skin για το MioMap 2008? Είναι πολύ καλό με τους τελευταίους χάρτες αλλά δε φορτώνει καλά στο omnia :(

Λοιπον να κανω και εγω μια ερωτηση.

Οταν κανω συγχρονισμο ειναι καποιες φορες που καποια τηλεφωνα που εχω περασει στο omnia δεν τα περναει μεσα στο outlook με τιποτα. Του ξαναπαταω συγχρονισμο και παλι το ιδιο. Δεν θυμαμαι να εχω αλλαξει τιποτα στις επιλογες του συγχρονισμου αλλα και να εχω αλλαξει θα το εχω βαλει να παιρνει τις αλλαγες απο το τηλεφωνο προς το pc γιατι αλλαγες και νεα τηλεφωνα τα καταχωρω στο ομνια μονο.

Επισης ξερει κανεις πως μπορω να βαζω το ομνια να φοριζει στο γραφειο που στο Microsoft Outlook εχω τις επαφες της δουλειας που δεν θελω να τις εχω στο τηλεφωνο χωρις να μου πειραζει τιποτα απο τα 2? Αυτο το ρωταω γιατι μολις το συνδεσω και εχω επιλεξει να μην κανει κανενα συγχρονισμο, ουτε επαφες ουτε τιποτα, αυτο παει και μου σβηνει ολες τις επαφες απο το τηλεφωνο και αντιστοιχα πιστευω οτι αν αλλαξω την ρυθμιση στο activesync θα πηγαινει να μου σβηνει τις επαφες του outlook της δουλειας και θα μου περναει του τηλεφωνου. Μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα!

Και τελευταια ερωτηση. Μπορουμε να κανουμε συχγρονισμο μεσω bluetooth και wi-fi και πως?

Συγγνώμη τώρα θα γίνω κουραστικός με αυτό που θα ρωτήσω αλλά γιατί λέτε ότι πρέπει να πάει στην αντιπροσωπία για αναβάθμιση δεν μπορεί να γίνει μέσω usb στο σπίτι ; χάνετε η εγγύηση ;

μπορεί.. αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη επίσημα. Ανεπίσημα υπάρχει το αρχείο... Δες http://www.omniacs.net
Ας επιχειρήσουμε...

Καλησπέρα,

Ψάχνω για Bluetooth ακουστικό με αναγνώριση κλήσης για το Omnia.

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Θα κάνω μια χαζή ερώτηση, αλλά παρακαλώ να μου δώσετε μια απάντηση επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω.

Στο site της Samsung, στην Υποστήριξη, βλέπω ότι πρέπει να κατεβάσεις το ActiveSync για συγχρονισμό των επαφών κ.λπ. με το Outlook. Όμως, τα Vista που έχω εγώ δεν έχουν ActiveSync ούτε λειτουργούν με αυτό, αλλά με ένα άλλο πρόγραμμα. Το οποίο μάλιστα, όπως είδα, δεν υπάρχει προεγκατεστημένο στο PC, αλλά λέει ότι "όταν πρωτοσυνδεθεί μια WM συσκευή με τον υπολογιστή, τα Vista αναγνωρίζουν και κατεβάζουν/εγκαθιστούν στο PC αυτόματα το πρόγραμμα αυτό για να μπορέσει να γίνει ο συγχρονισμός".

Η ερώτησή μου είναι η εξής: πράγματι έτσι γίνεται η διαδικασία; Και γίνεται αυτόματα/απρόσκοπτα ή υπάρχει περίπτωση να μη δουλέψει;

Και άλλη μία ερώτηση. Θα πάρω Omnia με ελληνικά WM, αλλά τα Vista μου είναι αγγλικά. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το συγχρονισμό εξαιτίας αυτού του γεγονότος;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Εγκατέστησε το WMDC 6.1 από τη Microsoft και όλα καλά

Λοιπον να κανω και εγω μια ερωτηση.

Οταν κανω συγχρονισμο ειναι καποιες φορες που καποια τηλεφωνα που εχω περασει στο omnia δεν τα περναει μεσα στο outlook με τιποτα. Του ξαναπαταω συγχρονισμο και παλι το ιδιο. Δεν θυμαμαι να εχω αλλαξει τιποτα στις επιλογες του συγχρονισμου αλλα και να εχω αλλαξει θα το εχω βαλει να παιρνει τις αλλαγες απο το τηλεφωνο προς το pc γιατι αλλαγες και νεα τηλεφωνα τα καταχωρω στο ομνια μονο.

Επισης ξερει κανεις πως μπορω να βαζω το ομνια να φοριζει στο γραφειο που στο Microsoft Outlook εχω τις επαφες της δουλειας που δεν θελω να τις εχω στο τηλεφωνο χωρις να μου πειραζει τιποτα απο τα 2? Αυτο το ρωταω γιατι μολις το συνδεσω και εχω επιλεξει να μην κανει κανενα συγχρονισμο, ουτε επαφες ουτε τιποτα, αυτο παει και μου σβηνει ολες τις επαφες απο το τηλεφωνο και αντιστοιχα πιστευω οτι αν αλλαξω την ρυθμιση στο activesync θα πηγαινει να μου σβηνει τις επαφες του outlook της δουλειας και θα μου περναει του τηλεφωνου. Μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα!

Και τελευταια ερωτηση. Μπορουμε να κανουμε συχγρονισμο μεσω bluetooth και wi-fi και πως?

Προφανώς και στις δύο περιπτώσεις που αναφέρεις δεν έχουν αποθηκευτεί σωστά οι ρυθμίσεις.Στην πρώτη επιλέγεις να αντικαθιστούνται οι επαφές του pc με αυτές του τηλεφώνου και στην δεύτερη ξετσεκάρεις τις επιλογές συγχρονισμού (π.χ επαφές,σημειώσεις,εργασίες,ιστοσελίδες.....)που εμφανίζει στο active sync.Εάν δεν γίνεται τίποτα δοκίμασε την επανεγκατάσταση του active sync..

Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

Εχω επιλέξη να συγρονίσω όλα τα email μου μαζί με τα περιεχόμενα τους.

Παρατηρησα ότι όλα τα αρχεία και τα email κτλ που συγχρονίζονται από τον υπολογιστη προς την συσκευη, αποθηκευονται στη μνημη της συσκευης και όχι στο μεγαλο αποθηκευτικο χωρο της συσκευη(8gb). αυτο εχει ως αποτελεσμα να μην μπορω να ανοιξω τα συννημενα των email (word, excel). Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν επαρκει η μνημη του τηλεφωνου και οτι πρεπει να τα μεταφερω στην μεγαλη εξωτερική μνημη.

Μπορω να ρυθμισω την συσκευη όταν θα συγχρονιζεται να συγχρονιζει και να αποθηκευει όλα τα αρχεια στην μεγαλη μνημη?