Jump to content

gmirtzakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gmirtzakis

  • Ημ. Γέννησης 04/08/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

gmirtzakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρειάζεται παπούτσι με θέση για αισθητήρα Nike+ καί αισθητήρας στο παπούτσι.Υπάρχουν ειδικά παπούτσια όπως προαναφέρθηκε.Το iphone 3gs δε χρειάζεται αισθητήρα,έχει.Προσοχή μόνο εάν αγοράσεις αισθητήρα:Υπάρχει πακέτο μόνο με τον αισθητήρα του παπουτσιού(αυτό θέλεις) και πακέτο με αισθητήρα παπουτσιού και αισθητήρα για ipod(δεν το θέλεις,διαφορά 10€).Ελπίζω να βοήθησα...
  2. Επειδή έχω 3gs και ipod sensor nike+,σου λέω ότι:1) οπωσδήποτε χρειάζονται 2 αισθητήρες(στο iphone ή ipod και στο παπούτσι) 2) Ενώ το 3gs δε χρειάζεται εξτρα αισθητήρα(έχει ενσωματωμένο) το ipod χρειάζεται....οπότε ή ο φίλος σου σε ψιλοδούλεψε(κρύβοντας τον αισθητήρα) ή ......:worry:
  3. ...και πίσω σ'αυτό που λέει το θέμα,θα άλλαζα το Iphone 3GS 32GB black που έχω με το Iphone 4 128GB Black,ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί...οι λόγοι προφανείς.Μεγαλύτερη χωρητικότητα,πιο γρήγορο,καλύτερη κάμερα κλπ
  4. Ισχύει και επείσης θα ήθελα να προσθέσω"Πάρτο μαύρο":lol:
  5. Διαβάζεις το εγχειρίδιο χρήστη
  6. Παιδιά καλημέρα,μην αγχώνεστε.Είναι λογικό να πέφτει η μπαταρία πιο γρήγορα όσο πιο φορτωμένο το έχεις.Εάν έχεις ανοιχτό 3g,wifi,εάν παίζεις παιχνίδια,εάν κάνεις πλοήγηση χωρίς φορτιστή κλπ.φανταστείτε τα απλά κινητά ότι κρατάνε 5-6 ημέρες με normal χρήση.Επείσης σκεφτείτε πως έχει οθόνη 3,5΄΄ η οποία είναι αρκετά ενεργοβόρα.Λοιπόν,έχω 13 ώρες και 42 λεπτά αναμονής, μίλησα μόλις δύο λεπτά(το φόρτισα χθές βράδυ) και χωρίς να το κλείσω έχω 99% μπαταρία.Με normal χρήση(δηλαδή 1ώρα ομιλία,20-30 λεπτά internet και κάνα μισάωρο μουσική...είπαμε normal) άνετα ξεπερνά τις 3 ημέρες.Το ρερκόρ μου μόνο με ομιλία(χωρίς internet κλπ) 4 ημέρες και 17 ώρες!!!Εκεί που τα σπάει είναι όταν παίζει μουσική.Αρνείται να κατέβει το ποσοστό της μπαταρίας.Αλλά....ας είμαστε και λογικοί,όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί του τόσο περισσότερο εξαντλείται.Φιλικά Γιώργος:thanks:
  7. Έχω το 32 3gs,δεν έχω data plan,δεν λειτουργω 3g,έχω δοκιμάσει το igo και το navigon.Και στις δύο περιπτώσεις κλειδώνει μέσα σε λίγα δεύτερα.Έχω δοκιμάσει και windows mobile και κανονικό gps.Εντάξει το iphone δεν έχει gps srf star3 αλλά έχει πολύ καλή ακρίβεια,τέλος.
  8. wifi ή 3g ή gprs.Το πρώτο δεν χρεώνεται.Δε χρειάζεται να το ψάξεις(το AGPS) λειτουργεί μόνο του....
  9. Με χρήση σαν κινητό(3 ώρες) και λίγο internet, με φόρτιση από πρίζα ,σύνολο 4+ ημέρες
  10. Δεν το έχω δεί αλλά λογικά παρεμβάλλεται η πυξίδα του.Εάν είσαι κοντά σε μέταλλα ή σε μαγνήτη(τον οποίο έχουν ορισμένες θήκες)
  11. Χρήση 1ώρα και εφτά λεπτά και αναμονή 2 ημέρες και 1 ώρα και είναι στο 71%
  12. Δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή -επικόληση ένα ένα τα λινκ που σου έδωσα στον mozilla ,πρέπει να δουλέψει....
  13. Δεν έχει ακουστεί κάτι,σήμερα πέρασα από wind
×
×
  • Create New...