Jump to content

spyro80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by spyro80

  1. Googlare την εφαρμογή "not SABS", έχει μία διαδικασία αλλά αν το σεταρεις σωστά και βάλεις καλούς hosts ξεχνάς τις διαφημίσεις, εννοείται χωρίς root. Στα συν οτι μπορείς να απενεργοποιήσεις εύκολα εφαρμογές της Samsung που δεν χρησιμοποιείς.
  2. Bx actions ειναι η εφαρμογή και η τελευταία έκδοση δουλεύει καλά με pie, η εκδοση επι πληρωμή σε αφήνει να ορισεις και παρατεταμένο και πατημα με κλειδωμένη οθόνη που ειναι πολυ χρήσιμο για φακο, αθόρυβο κτλ.
  3. Καλησπέρα στην παρέα, έχοντας εγκατεστημένη την beta έκδοση για πάνω απο μια εβδομάδα, έχω να πω κυρίως καλά. Το One UI είναι ιδιαίτερα βολικό για χρήση με το ενα χέρι και παρότι δεν είναι η τελική έκδοση, είναι γρήγορο χωρίς "κολλήματα" και σημαντική βελτίωση σε σχέση με παλαιότερα. Μοναδικό μείον για μένα είναι το UI της κάμερας, προτιμούσα ξεχωριστό κουμπι για βίντεο που ξεκινούσε εγγραφή με ενα πάτημα. Απο bugs εχω παρατηρήσει μόνο αυτο με τα Gestures, όπου μετά απο επανεκκίνηση δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένα τα soft keys, λύνεται όμως με αλλαγή ανάλυσης στην οθόνη. Έχω ανεβάσει και ενα με την εγκατάσταση και περιήγηση στο UI για όποιον αμφιταλαντεύεται εαν θα κάνει την μετάβαση,
  4. Αυτή ειναι και η δική μου άποψη, το μαυρο που ειδα ειναι πιο ωραιο απο του S9 καθώς καθρεφτίζει και φαίνεται πιο ιδιαίτερο, ενω τα πλαϊνά του ειναι σε ενα ωραίο ματ μαυρο, απλά ρώτησα απο περιέργεια...
  5. Καλησπέρα σε όλους, κατοχος S9+ είμαι έτοιμος να δοκιμάσω το P20 pro. Λεω για το μαύρο καθώς δεν βρίσκω εκθεσιακό για να δω πως ειναι σε αλλο χρώμα. 1.Θα ήθελα να ρωτήσω κατόχους του P20 pro σε twilight χρώμα, τα πλαϊνά τι απόχρωση έχουν, νομίζω ασήμι, απο οτι εχω δει σε βίντεο, αλλά ματ ή γυαλιστερό; Επίσης επειδή είναι ιριδίζων παίρνει πιο πολύ απόχρωση κοντά στο πράσινο ή μωβ; 2.Επειδή είχα παλιότερα το Mate 10 pro και δεν ειχα μείνει ευχαριστημένος απο το βίντεο σε κακό φωτισμό, μπορεί να μου πει κάποιος που το είχε αν είναι βελτιωμένο το P20 pro σε αυτον τον τομέα;
  6. Καλήμερα και καλό μήνα, για εφαρμογή gestures εβαλα το gesture bar και με εχει βολέψει αρκετά. Δεν εχω κανει οριστικη απόκρυψη της nav bar (αν και γινεται εύκολα με adb εντολή) μόνο με διπλο κλικ στην κουκιδα και εχω βάλει την μπαρα της εφαρμογής αόρατη στην δεξια πλευρά ωστε να μην ενεργοποιεί κατα λαθος τα soft keys. Πχ. Με edge swipe προς τα αριστερά back, προς τα κατω home και προς το πανω recents. Στην pro εκδοση υποστηριζονται και παρατεταμενα swipe οποτε οι επιλογες ειναι πολλές. Το αναφερω γιατι δοκιμασα πολλα αντίστοιχα app και τα διεγραφα στο μισαωρο. Είναι δυνατη η ταυτόχρονη τοποθέτηση και μπάρας στα αριστερά για χρηση με το αριστερό. Εκεί που δεν βολεύει είναι οταν είναι ανοιχτο το πληκτρολόγιο, αλλα σε αυτη την περίπτωση εμφανίζεται ουτως η αλλως η κλασσική nav bar οποτε κανω τους χειρισμούς απο εκεί. Είναι ότι πλησιέστερο εχω βρει για full screen εμπειρία και μαζι με εφαρμογές οπως bxactions για remap του Bixby button και SABS για απενεργοποίηση των εφαρμογων της Sammy και διαφημίσεων, το S9+ έχει γίνει πολύ πιο χρηστικό. Edit: για το φίλο που ρωτάει αν μπορεί νσ παραμείνει η οθόνη ανοιχτή κατα την φόρτιση, πρέπει να ενεργοποιήσεις τις επιλογές προγραμματιστή (με πολλαπλά κλικ στην έκδοση kernel αν θυμάμαι καλά) και οταν σου εμφανίσει το αντίστοιχο μενού κάτω κάτω στις ρυθμίσεις, είναι απο τις πρώτες επιλογές.
  7. Ισχύει, απο την Συλλογή, τα 4Κ δεν τα παίζει εαν δεν υποστηρίζει η τηλεόραση. Μπορεί να τα παίξει (downscaled λογικά) με screen mirroring (smart view).
  8. Καλησπέρα και απο εμένα, εχω το S9+ εδω και λιγες μερες και παρατηρω οτι το AOD δεν σβηνει οταν ειναι καλυμμένη η συσκευή. Στο mate 10 pro σβήνει με το που καλύπτεις τον αισθητήρα εγγύτητας, γεγονος βου βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Κοιταξα στις ρυθμίσεις αλλα δεν βλέπω κάτι, μηπως ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Update: το εψαξα λίγο, σβήνει εαν καλύπτεται αλλά μετά απο 30 δευτερόλεπτα.
  9. Ετσι είναι, δοκιμασα απο περιέργεια και βγάζει μυνήμα οτι δεν είναι πιστοποιημένη για το τηλέφωνο. Και την 137 είχα βάλει την full ota οταν εγινε approved και τρέχει μια χαρά.
  10. Εαν δεν γίνει approved, θα υπάρχει καποιο θέμα; Την κατεβάζει κανονικά με vpn το ff.
  11. Καλησπέρα, απο τις προσφορές Φεβρουαρίου απο Banggood ξεχώρισα τις εξής: Xiaomi Mi6 6/64GB στα 303€ με τον κωδικό 2BGMi664GB, Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB στα 159€ με τον κωδικό 2BGR5P64, OnePlus 5T Global Rom 6/64GB στα 379€ με τον κωδικό 5TNYDEALS
  12. spyro80

    OnePlus 5T

    1.Εφαρμογες, ειδικη πρόσβαση, λειτουργια pip. Το youtube το δείχνει αλλα πρέπει να εχεις συνδρομή red για το pip. Εχει βγει στο xda, ενα mod, αν θες googlαρε το 2. Gestures εχει μόνο η open beta 3 3. Δεν γίνεται 4. Στη stable νομίζω οτι αν κρύψεις nav bar με swipe up ξαναβγαίνει
  13. spyro80

    ZTE Nubia M2

    Συνήθως είναι στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας, αλλα δεν βρίσκω κάτι σχετικο στο Μ2. Αν απεγκαταστήσεις ή απενεργοποιησεις το "talkback" απο τις εφαρμογές λογικά θα λυθεί.
  14. spyro80

    ZTE Nubia M2

    Καλησπέρα κι απο εμένα, αναβάθμιση λογικά δεν θα πάρει η διεθνής έκδοση, η κινέζικη εχει πάρει Nougat απο το Ιούλιο. Δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα πάντως απο τη στιγμή που το software είναι πλήρες και πολύ σταθερό, υποστηρίζει και split screen. Είναι άψογη πάντως η συσκευή και σε φοβερή τιμή. Για όποιον δεν την έχει αγοράσει και ψάχνεται έχω κάνει ένα οπου δοκιμάζω επιδόσεις σε παιχνίδια, benchmarks, και κάμερα.
  15. Δεν είναι στανταρ, αλλαζει ανάλογα με το είδος, το θεμα ειναι οτι σπανια υπαρχει διαθεσιμοτητα στις Ευρωπαικες αποθηκες και οταν υπαρχει, η τιμή ειναι ανεβασμενη. Ίσως παραγγείλω αυτες τις μερες και θα δωσω feedback. Εαν δεν ειναι Dpd και ειναι NLpost θα αξιζει τον κοπο.
  16. Δεν είχα τετοιο θέμα, δες στις ρυθμίσεις να ειναι ενεργοποιημένη η μεταφορά δεδομένων MTP , οχι φόρτιση κ.τ.λ.
  17. To Oneplus 5T σε στοκ στο Geekbuying στα 387€. Απ'οτι βλέπω έχει βάλει και αυτό επιλογή HKEU Priority Line (+14,62€) Στο ίδιο site το Nubia M2 στα 120€ με το κουπόνι QLXBNKRD, ισχύουν και εδώ τα παραπάνω μεταφορικά.
  18. spyro80

    Doogee Mix2

    Καλησπέρα παιδιά, παρέλαβα και εγω το Mix 2 και αναφέρω κάποιες εντυπώσεις καλές και κακές εν συντομία. Στα θετικά είναι η οθόνη του, δεν ειναι AMOLED, είναι όμως μια καλή LCD Incell, αρκετά φωτεινή με έντονα χρώματα. Για παράδειγμα, το έβαλα δίπλα στο Honor 7x και η οθόνη του Doogee είναι ανώτερη. Η μπαταρία επίσης είναι δυνατή για 4-5 ώρες SOT με βαριά χρήση. Η ποιότητα κατασκευής με μέταλλο και γυαλί είναι αρκετά καλή, δινει την αίσθηση στιβαρού και ανθεκτικού κινητού, είναι όμως λιγο βαρύ (210γρ.) Στα συν επίσης οτι είναι τελείως stock android 7, χωρίς καθόλου bloatware με 100% υποστήριξη Ελληνικών. Απο άποψη επιδόσεων ο helio P25 δεν είναι fake, το κινητό δεν κολάει πουθενά και με τα 6Gb ειναι καλό για Multitasking. Στα αρνητικά, το βάρος που ανέφερα πρίν και η κάμερα. Είναι όντως fake η 2η αλλα και η πρώτη θέλει αρκετά καλές συνθήκες φωτισμού για να βγάλει καλή φωτογραφία και δεν τα πολυκαταφέρνει στο βίντεο που προσπαθεί συνεχώς να κάνει focus. Για όποιον ενδιαφέρεται έχω ανεβάσει και πουλάω το κινητό στις αγγελίες.
  19. Αν κάνεις αναζήτηση Letv LeRee Le 3 (3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 652) στο Banggod βγαζει ενα με τιμη 120$ χωρις κουπονι, εχει και γκρί χρώμα. update: To Xiaomi Redmi 5 Plus με 3GB RAM 32GB βγαίνει στα $167.39 με το κουπονι BGESR5P32G στο Banggood.
  20. Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά! Εγω στα χέρια μου ειχα το S2 το απλό, οχι το Pro, απλά αναφέρω τα χαρακτηριστικά και των δύο και επισημαίνω τις διαφορές. Εκτός αυτού, σύγκριση με τις συσκευές που αναφέρεις δεν έχει νόημα να κάνουμε γιατί έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η ουσία είναι ότι πρόκειται για μια συσκευή (το Pro), στα 250€ περίπου, με 6/128GB μνήμης, καλή ποιότητα κατασκευής, αδιαβροχοποιήση και face unlock αλλα με μέτρια κάμερα. Κάτι αντίστοιχο σε επώνυμη μάρκα δεν βρίσκεις, απο εκεί και πέρα είναι υποκειμενικό, ο καθένας επιλέγει με βάση τις προτεραιότητες που έχει. Ελπίζω να σε κάλυψα.
  21. http://umidigi.com/new/Images/s2/param_p2.png?v=2 Με τη έλευση του S2 Pro που ενσωματώνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά είπα να κάνω την παρουσίαση και των 2 συσκευών, μιας και το S2 πέρασε απο τα χέρια μου για review. Τα βασικά χαρακτηριστικά του UMIDIGI S2 είναι η μεγάλη μπαταρία του στα 5100mah, που σε πραγματική καθημερινή χρήση εξασφαλίζει 7 με 9 ώρες χωρίς φόρτιση, τα λεπτά bezel πάνω και κάτω και η οθόνη 6 ιντσών με αναλογία 18:9 και ανάλυση 1440*720 Pixels. O επεξεργαστής είναι ο Helio P20 της mediatek, οχταπύρηνος χρονισμένος στα 2.3GHz με υποστήριξη γραφικών Mali-T880 MP2 900MHz. Η μνήμη RAM είναι 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος 64GB επεκτεινόμενος με κάρτα SD μέχρι 256 GB. Η πίσω κάμερα είναι με διπλό φακό SONY IMX258 στα 13 και 5 ΜΡ και η μπροστινη στα 5ΜΡ. Το UMIDIGI S2 έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αφού είναι κυρίως απο μέταλλο και αυτό φαίνεται στην αφή στο πίσω μέρος της συσκευής. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος είναι εύκολα προσβάσιμος, γρήγορος και ακριβής. Ένα θετικό στοιχείο είναι οτι παρά την μεγάλη μπαταρία που μπορεί να βγάλει άνετα την ημέρα ακόμα και με βαριά χρήση, η συσκευή δεν είναι πολύ ογκώδης και βαριά, το πάχος είναι 8,8 χιλιοστά και το βάρος 186 γραμμάρια. Η ποιότητα κλήσεων είναι πολύ καλή, όπως και η πλοήγηση με 4G. Από άποψη επιδόσεων καλύπτει άνετα τον μέσο αλλά και τον πιο απαιτητικό χρήστη και δεν παρατήρησα lag και "κολλήματα". Η οθόνη 6 ιντσών είναι φωτεινή και με έντονα χρώματα αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερη με FHD+ ανάλυση όπως του S2 Pro. Τέλος η κάμερα βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες σε καλό φωτισμό αλλα δεν αποδίδει τόσο καλά σε αντίθετη περίπτωση, δεν σχολιάζω την λειτουργία portrait ή blur ή bokeh, η δεύτερη κάμερα είναι απλά διακοσμητική. Η λήψη βίντεο, παρότι υποστηρίζει και 4Κ, είναι καλύτερο να γίνεται σε FHD με περισσότερα FPS, πάντως δεν υποστηρίζεται κάποια μορφή σταθεροποίησης. To UMIDIGI S2 Pro έχει επιπλέον του S2, τον πιο ψηλά χρονισμένο Helio P25 στα 2.6GHz, μνήμη RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB, οθόνη με ανάλυση 2160x1080 Pixels, 16MP μπροστινή κάμερα, υποστηρίζει ξεκλείδωμα με το πρόσωπο (τύπου face ID) και είναι αδιάβροχο, χωρίς κάποια πιστοποίηση χαρακτηρίζεται splash resistant. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΟΣ: 74.6 mm*158.1 mm*8.8 mm ΒΑΡΟΣ: 186 g ΜΠΑΤΑΡΙΑ: 5100mAh/4.4V ΟΘΟΝΗ: 5.99" SHARP TDDI In-cell ΤΥΠΟΣ: LCD IPS / Corning Gorilla Glass 4 / 2.5D curved glass screen ΑΝΑΛΥΣΗ: S2 - 720 x 1440 px / S2 PRO 1080 x 2160 px PPI: S2 - 269 Πίξελ ανά ίντσα / S2 PRO 402 Πίξελ ανά ίντσα EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: S2 - MediaTek Helio P20 (MT6757) / S2 PRO MediaTek Helio P25 (MT6757CD) ΓΡΑΦΙΚΑ: Mali T-880 MP2 900MHz MΝΗΜΗ RAM: S2 - 4 GB / S2 PRO - 6 GB ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: S2 - 64 GB / S2 PRO - 128 GB επεκτεινόμενη με κάρτα micro SD εως 256GB ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: Fingerprint, Επιταχυνσιόμετρο, Πυξίδα, Γυροσκόπιο, Hall, Φωτισμός περιβάλλοντος, Εγγύτητα ΚΑΜΕΡΑ: 13 Mpx Sony IMX258 / 5 Mpx ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΑΜΕΡΑ: S2 - 5 Mpx / S2 PRO - 16 Mpx ΔΙΚΤΥΑ: GSM 850(B5)/900(B8)/1800(B3)/1900(B2) WCDMA :850(B5)/900(B8)/1900(B2)/2100(B1) LTE FDD 2100(B1)/1800(B3)/2600(B7)/800(B20) SIM: Dual NANO Sim Dual Standby BLUETOOTH: Bluetooth 4.1 A2DP WIFI: IEEE802.11 a/b/g/n ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Fast Charging PE 2.0+ - Mass Storage - USB On-The-Go (OTG) - USB Τύπου C ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: S2 - Android 6.0 Marshmallow / S2 PRO - UMI OS (Android 7.0 Nougat) FM RADIO: ΝΑΙ ΓΛΩΣΣΕΣ: multilanguage - συμπεριλαμβάνεται και η Ελληνική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: UMIDIGI phone x1 Type C cable x 1 Type C earphone adapter x 1 Standard Charger x 1 SIM eject tool User Menu x 1 TP screen protector x 1 Μπορείτε να δείτε και τα παρακάτω βίντεο που έφτιαξα:
  22. Το Oneplus 5T 6+64GB Global Rom είναι σε προσφορά απο το Banggοod. Με το κουπόνι 12BGcpon βγαίνει 407.35€ +2€ το priority shipping. Είναι preorder για 08-01.
  23. Καλησπέρα, επειδή πέρασε για λίγο απο τα χέρια μου για το review, το S2 μπορώ να σου πω οτι είναι ένα αρκετά καλό κινητό. Πρώτα απο όλα έχει τεράστια μπαταρία 5100Mah που βγάζει πάνω απο 7 ώρες χρήσης. Παρά την μεγάλη μπαταρία δεν είναι τόσο χοντρό και βαρύ όσο άλλα. Η οθόνη αν και 1440*720, είναι 6 ιντσών και έχει καλή φωτεινότητα και χρώματα. Σαν ταχύτητα είναι μια χαρά με τον helio p20, δεν κολλάει ακόμα και σε απαιτητικά παιχνίδια και είναι αρκετά γρήγορο. Η κάμερα είναι καλύτερη απο του Crystal αλλά και πάλι δεν είναι φοβερή. Γενικότερα τωρα που έχει πέσει η τιμή εν όψει του pro δεν είναι κακή επιλογή.
×
×
  • Create New...