Jump to content

petransfhp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petransfhp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

petransfhp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ναι είναι διαθέσιμο, το email μου είναι : minaspetros@gmail.com
  2. Ρε παιδιά μην κάνετε πως δεν το διαβάσατε, δεν σας έβρισα, απλά βλέπω τα χαρακτηριστικά των καμερών του Α2 ότι είναι ανώτερα από του Mix 2 . Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η απουσία της διπλής κάμερας από το Mix2 . Τι έχετε να πείτε για αυτό; Μπορεί το Mix2 να κοντράρει το Α2 με μονή κάμερα;
  3. Συμφωνείς ότι το Α2 έχει καλύτερες κάμερες από το Mix 2 ? Σίγουρα από ποιότητα κατασκευής και ομορφιά το Mix 2 είναι πολύ ανώτερο . Αλλά νομίζω πως το Α2 είναι τρελό VFM.
  4. Είμαι ακριβώς στο ίδιο διλλημα. Το Mix 2 για να το χαρείς θα πρεπει να το έχεις εκτός θήκης. Είναι όμως μεγάλο το ρίσκο. Έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή είναι το MI 8 και μετά αν δεν φτάνεις εκεί χτυπάς το ΜI A2 που υπερέχει σε κάμερες και από το mix 2 και από το poco με πολύ λιγότερα χρήματα!
  5. petransfhp

    Poco F1

    Που μπορώ να βρω οδηγίες για εγκατάσταση και χρηση της gcam ;
  6. Απλά αντικαθιστούμε δηλαδή την εφαρμογή gcam από το Play Store ; θέλει κάποια άλλη ρύθμιση;
  7. Είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα να το θέσω καλύτερα. Από την μια το Samsung A7 με την τριπλή κάμερα πίσω και έναν ευρυγωνιο φακό ο οποίος μπορεί να χωρέσει στο κάδρο πολλά πράγματα, την super Amoled οθόνη της Samsung ,την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κάποια άλλα πράγματα και από την άλλη για το Pocofone F1 τον κορυφαίο επεξεργαστή 845 της Qualcomm ,πιστεύω ομως ότι το F1 υστερεί στις κάμερες και αυτό εμένα θα με έκανε να επιλέξω το Α7 διότι η διαφορά στις κάμερες είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό από τις φωτογραφίες που βγάζουμε καθημερινά , η απόδοση όμως του επεξεργαστή είναι κάτι που δύσκολα ένας μέσος χρήστης θα καταλάβει.Δηλαδη δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που το Α7 δεν μπορεί να κάνει και μάλιστα καλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει Type C.
  8. Παίδες έχω βάλει για πούλημα την συσκευή μου είναι σε άριστη κατάσταση, χρώμα silver grey στα 115€ , 8 μηνών. Όποιος επιθυμεί ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου.
  9. http://https//photos.app.goo.gl/VAF3qkkGpNUdz6sB6
  10. Με κόκκινα γράμματα έχει εκκαθαριση δεοδομενων και εκκαθάριση cashe ,τι από τα δύο;
  11. Ευχαριστώ το έβγαλα λίγο έξω το καλώδιο που πάει στον φορτιστή και φορτίζει κανονικά, ουφ! Για τις φωτογραφίες δεν ξέρω τι να κάνω το έχω στο αυτόματο. Τώρα αν πρέπει να παίξω με το izo δεν το κατέχω. Πάντως μπήκα στις εφαρμογές κάμερα που έγραψε πριν ένας φίλος, αλλά δεν μπορώ να κάνω εκκαθάριση, πως γίνεται;
  12. Με την κάμερα παιδιά, γενικά η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι αυτό που περίμενα, όπως κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε κάποιος φίλος εδώ στις πρώτες σελίδες, εμένα το δικό μου δεν βγάζει τόσο καλές. Επίσης το συγκρίνω μαζί με έναν φίλο μου που είxe Meizu και ήταν στο τσακ να τπαπαραγγείλει και έκανε πίσω μόλις είδε τις φωτογραφίες που βγάζει το δικό μου. Παιδιά τώρα προέκυψε ένα θέμα ζωτικής σημασίας. Στα καλά καθούμενα δεν φορτίζει. Please help me!
  13. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την φωτογραφική μηχανή! Έχει να προτείνει κάποιος να κάνω μερικές ρυθμίσεις μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση;
  14. Όχι παιδιά τα είχα δοκιμάσει αυτά που μου είχατε πει. Είναι η βαθμονομιση τελικά. Και πρέπει να γίνει σε χαμηλο φωτισμό.
  15. Μπραβο ρε παιχταρά μου ναι ρε αυτό ήταν! Σε ευχαριστώ! Πάντως ρε παιδιά στις ρυθμίσεις έχει παρα πολύ πράμα το κινητό, που δεν ξέρω τα περισσότερα...
×
×
  • Create New...