Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 θελω να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις. εψαξα το ελληνικο site της σαμσουνκ για να δω για update. διαπιστωσα οτι σε κανενα απο τα κινητα δεν ειχε κατι. update ειχε μονο σε mp3 player. ξερει καποιος αν βγαινει ελληνικο update ή firmware που θα το βρισκουμε; μεχρι τωρα ειχα ενα qtek και τα εβρισκα ευκολα. Ean bgei kati... tha to matheis! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Μου φαίνεται απίστευτο! Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για το πως να βάλω το destinator? Πρέπει να το αγοράσω μήπως? ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Μου φαίνεται απίστευτο! Υπάρχουν κάπου αναλυτικές οδηγίες για το πως να βάλω το destinator? Πρέπει να το αγοράσω μήπως? http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Υπάρχει κανένας που έχει εγκαταστήσει το destinator από τον χρήστη saxovts για να βοηθήσει και έμενα…? saxovts που χάθηκες…? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=87 εννοώ οδηγίες για βλακες! :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Παιδιά περιμένω ακόμη βοήθεια!!!!!!!!!!! Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα Vito FunContacts, που πρότεινε ο φίλος SAXOVTS, τον οποίο υπέρευχαριστώ. Στην πλευρινή μπάρα όμως τα γράμματα δεν εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά. Πως μπορώ να το διορθώσω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 εννοώ οδηγίες για βλακες! :p Diabazontas ekei tha bgaleis akri... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Υπάρχει κάπου στο κινητό μια δυνατότητα να αυξάνεις την φωτεινότητα της εικόνας που έχεις βάλει στο today screen… πείτε μου που στο .. :X είναι αν ξέρει κάποιος! :p Μάλλον εννοείς το transparency. Κάποιο menu δεν έχω βρεί. Η μόνη επιλογή εμφανίζεται όταν πας να βάλεις μια εικόνα σαν background τότε σε ρωτάει για το transparency πόσο % να είναι. Πιο συγκεκριμένα αν πας με τον file explorer με παρατεταμένο πάτημα της γραφίδας πάνω στην εικόνα σου εμφανίζει την επιλογή set as today background, αν το επιλέξεις περιμένεις να φορτώσει την εικόνα και σου έχει να επιλέξεις πιο κομμάτι της εικόνας θα είναι ορατό (αν είναι μεγάλη η εικόνα) και το % του transparency, εγώ το βάζω συνήθως στο 5%. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 βλέπω ότι πολλοί λέτε για τον χρόνο που κάνει η μεταφορά ταινίας από τον υπολογιστή σας στο ομνια,δοκιμάστε να αλλάξετε το mode απο activesync σε mass storage και πείτε μου τα νέα. settings>connections>usb connection και επιλέγετε mass storage Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ξερεις κανεις τις ρυθμθσεις για το s2u2 ?1.θελω να βαλω μια δικια μου εικονα εχω δοκιμασα τα παντα κατα την γνωμη μου αλλα τζιφος 2. επισης θελω αν ξερετε να μου οειτε οταν ειμαι στο μενου του ομνια πως γινεται να μην κλειδωνει εκει αλλα να κλειδωνει μονο οταν ειμαι τελειως εκτος μενου.θα ηθελα την βοηθεια σας .ευχαριστω. 1. Ο μόνος τρόπος (νομίζω) είναι να φτιάξεις εσύ 2 εικόνες (.jpg) την μια 240 x 400 και να την ονομάσεις “wallpaper” και την άλλη 400 x 240 και να την ονομάσεις “wallpaperL” και να τις αντικαταστήσεις με αυτές που υπάρχουν ήδη στον φάκελο “gfx” που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του S2U2… γιατί δεν κατεβάζεις έτοιμα από εδώ? Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Μάλλον εννοείς το transparency. Κάποιο menu δεν έχω βρεί. Η μόνη επιλογή εμφανίζεται όταν πας να βάλεις μια εικόνα σαν background τότε σε ρωτάει για το transparency πόσο % να είναι. Πιο συγκεκριμένα αν πας με τον file explorer με παρατεταμένο πάτημα της γραφίδας πάνω στην εικόνα σου εμφανίζει την επιλογή set as today background, αν το επιλέξεις περιμένεις να φορτώσει την εικόνα και σου έχει να επιλέξεις πιο κομμάτι της εικόνας θα είναι ορατό (αν είναι μεγάλη η εικόνα) και το % του transparency, εγώ το βάζω συνήθως στο 5%. Thx Φιλε!.. :p Είχα ξεχάσει που στο :X.. καλο το είχα ξαναβρει ::happy: -------- Τώρα που το ξαναβλέπω.. αφου αυτο δοκίμασα αλλα για κάποιο λόγο δεν μου το έβγαζε πριν..:blink: ... Μου μυρίζει hard reset πάλι... :mad: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 1. Ο μόνος τρόπος (νομίζω) είναι να φτιάξεις εσύ 2 εικόνες (.jpg) την μια 240 x 400 και να την ονομάσεις “wallpaper” και την άλλη 400 x 240 και να την ονομάσεις “wallpaperL” και να τις αντικαταστήσεις με αυτές που υπάρχουν ήδη στον φάκελο “gfx” που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του S2U2… γιατί δεν κατεβάζεις έτοιμα από εδώ? Κατεβαστε και εγκαταστηστε στη κυρια μνημη το s2v απο εδω http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-s2v-v0-35.html Mεσα απ τις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις ως φοντο του s2u2 οποια εικονα θες:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κατεβαστε και εγκαταστηστε στη κυρια μνημη το s2v απο εδω http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-s2v-v0-35.html Mεσα απ τις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις ως φοντο του s2u2 οποια εικονα θες:) ΕΛΑ ΡΕ??? ΚΑΙ ΜΕ είχατε και προσπαθούσα να κάνω εικόνες 240 x 400 :mad::lol: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ΕΛΑ ΡΕ??? ΚΑΙ ΜΕ είχατε και προσπαθούσα να κάνω εικόνες 240 x 400 :mad::lol: πάρτε 2 έτοιμες κομμένες ραμμένες. http://i462.photobucket.com/albums/qq342/omniacs/wallpaper.jpg http://i462.photobucket.com/albums/qq342/omniacs/wallpaperL.jpg http://rapidshare.com/files/154235522/su2uwallpaper.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 1. Ο μόνος τρόπος (νομίζω) είναι να φτιάξεις εσύ 2 εικόνες (.jpg) την μια 240 x 400 και να την ονομάσεις “wallpaper” και την άλλη 400 x 240 και να την ονομάσεις “wallpaperL” και να τις αντικαταστήσεις με αυτές που υπάρχουν ήδη στον φάκελο “gfx” που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του S2U2… γιατί δεν κατεβάζεις έτοιμα από εδώ? Σε ευχαριστω αλλα για το 2 σκελος της ερωτησεις δεν ξερεις τπτ? 2. επισης θελω αν ξερετε να μου οειτε οταν ειμαι στο μενου του ομνια πως γινεται να μην κλειδωνει εκει αλλα να κλειδωνει μονο οταν ειμαι τελειως εκτος μενου.θα ηθελα την βοηθεια σας .ευχαριστω. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κατεβαστε και εγκαταστηστε στη κυρια μνημη το s2v απο εδω http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-s2v-v0-35.html Mεσα απ τις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις ως φοντο του s2u2 οποια εικονα θες:) 2. επισης θελω αν ξερετε να μου οειτε οταν ειμαι στο μενου του ομνια πως γινεται να μην κλειδωνει εκει αλλα να κλειδωνει μονο οταν ειμαι τελειως εκτος μενου.θα ηθελα την βοηθεια σας .ευχαριστω. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Σε ευχαριστω αλλα για το 2 σκελος της ερωτησεις δεν ξερεις τπτ? 2. επισης θελω αν ξερετε να μου οειτε οταν ειμαι στο μενου του ομνια πως γινεται να μην κλειδωνει εκει αλλα να κλειδωνει μονο οταν ειμαι τελειως εκτος μενου.θα ηθελα την βοηθεια σας .ευχαριστω. Φίλε για την 1η σου ερώτηση υπάρχει προγραμμα τελικά:p Κατεβαστε και εγκαταστηστε στη κυρια μνημη το s2v απο εδω http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-s2v-v0-35.html Mεσα απ τις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις ως φοντο του s2u2 οποια εικονα θες:) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Τώρα που το ξαναβλέπω.. αφου αυτο δοκίμασα αλλα για κάποιο λόγο δεν μου το έβγαζε πριν..:blink: ... Μου μυρίζει hard reset πάλι... :mad: Κι εμένα δεν εμφανίζεται πάντα αυτό το menu όταν πάω να αλλάξω εικόνα. Ίσως χρειαστεί και δεύτερη προσπάθεια. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εχει βρει κανεις τροπο να ρυθμιζει την ενταση του ξυπνητηριου??? Φαινεαι να μην εχει καμια σχεση με την ενταση των συμβαντων των WM. Επισης υπαρχει κανενα προγραμμα που να οριζει profile ηχου (οπως στα SE και ΝΟΚΙΑ)? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 σας ρωταω για το κλειδωμα μονο εκτος μςνου γιατι εντος μενου οταν ενεργοποιω το destinator 7 μου κλειδωνει κ υπαρχει μαυρο σκοταδι Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Καινούργια ROM i900DXHJ1 modaco Ανεβαίνουμε; Βαρέθηκα πια 3 μήνες 6 update και βασικά ουσιαστική διαφορά μόνον από τις G σε ΗΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εχει βρει κανεις τροπο να ρυθμιζει την ενταση του ξυπνητηριου??? Φαινεαι να μην εχει καμια σχεση με την ενταση των συμβαντων των WM. Bale to pTravelAlarm gia na eisai isixos. Επισης υπαρχει κανενα προγραμμα που να οριζει profile ηχου (οπως στα SE και ΝΟΚΙΑ)? Ευχαριστω Spb Phone Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 1. Ο μόνος τρόπος (νομίζω) είναι να φτιάξεις εσύ 2 εικόνες (.jpg) την μια 240 x 400 και να την ονομάσεις “wallpaper” και την άλλη 400 x 240 και να την ονομάσεις “wallpaperL” και να τις αντικαταστήσεις με αυτές που υπάρχουν ήδη στον φάκελο “gfx” που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του S2U2… γιατί δεν κατεβάζεις έτοιμα από εδώ? Κατέβασα έτοιμα θέματα από το ppc-theme. Λέει στις οδηγίες να βάλω ένα αρχείο στο Windows folder. Που στο καλό είναι αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κατέβασα έτοιμα θέματα από το ppc-theme. Λέει στις οδηγίες να βάλω ένα αρχείο στο Windows folder. Που στο καλό είναι αυτό??? Einai o fakelos /Windows. Pws alliws na to poume? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Einai o fakelos /Windows. Pws alliws na to poume? :blink: Ο μόνος φάκελος Windows που βρήκα είναι αυτός στην microsd card. Εκεί πρέπει να βάλω το αρχείο? Δοκίμασα αλλά δεν μου το εμφανίζει για να το επιλέξω σαν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts