Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλημέρα. έχω προβλημα με το bluetooth του κινητου. Οταν παω να το ανοιξω μου λεει "αδυναμια εκτέλεσης ενεργειας bluetooth". Το προβλημα μου εμφανιστηκε πριν καμια βδομαδα αλλα μου δουλεψε παλι για 2 μερες και τωρα παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει? Μηπως να του κανω καμια αναβαθμιση? Η version που εχω ειναι η V 11.0.117 . Ευχαριστω εκ των προτερων!
Samsung Galaxy S7

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά καλημέρα. έχω προβλημα με το bluetooth του κινητου. Οταν παω να το ανοιξω μου λεει "αδυναμια εκτέλεσης ενεργειας bluetooth". Το προβλημα μου εμφανιστηκε πριν καμια βδομαδα αλλα μου δουλεψε παλι για 2 μερες και τωρα παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει? Μηπως να του κανω καμια αναβαθμιση? Η version που εχω ειναι η V 11.0.117 . Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κάνε μία αναβάθμιση με το νέο firmware. Πιστεύω ότι θα στρώσει.

Κανε και μια αναβάθμιση, η τελευταία είναι η V 20.0.062.. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Μηπως περασες καμια εφαρμογη και για αυτο κολαει?

H μονη εφαρμογη που εχω στην καρτα μνημης ειναι η GARMIN αλλα την εχω αρκετους μηνες. Πιστευω αν ηταν αυτο θα μου ειχε κολλησει πολυ καιρο τωρα.

Samsung Galaxy S7

Όταν έχουμε προβλήματα τα οποία δεν εξηγούνται με κανέναν τρόπο, καλό είναι να "καθαρίζουμε" το μηχάνημα. Θα πρότεινα στο φίλο tsixis να πάρει ένα πλήρες backup και μετά να κάνει ένα format σε τηλέφωνο + κάρτα. Μετά ας κάνει μια αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση (v20.0.062) και σετάρισμα από την αρχή. Αν συνεχίσει να εμφανίζεται το πρόβλημα, ίσως έχει πρόβλημα το Bluetooth module του τηλεφώνου, οπότε η επίσκεψη σε ένα Nokia shop θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλησπερα σκεφτομαι να το παρω κι εγω το ν82 ειδα οτι πολλα ατομα εχουν προβλημα με το sar του τηλεφωνου. εγω σε μια βολτα που εκανα διαφορα forum για nokia και sony ειδα οτι το sar σχεδον σε ολα τα κινητα ειναι απο 1,00 εως 1,45 γιατι τετοια τρελα με το ν82 αφου ολα μας ψηνουν κανονικα;;;;;;;;;; εκτος κι αν το κινητακι ειναι μουφα!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα σκεφτομαι να το παρω κι εγω το ν82 ειδα οτι πολλα ατομα εχουν προβλημα με το sar του τηλεφωνου. εγω σε μια βολτα που εκανα διαφορα forum για nokia και sony ειδα οτι το sar σχεδον σε ολα τα κινητα ειναι απο 1,00 εως 1,45 γιατι τετοια τρελα με το ν82 αφου ολα μας ψηνουν κανονικα;;;;;;;;;; εκτος κι αν το κινητακι ειναι μουφα!!!!!!!!!!!!!!

φιλε μου καλε υπαρχει θεμα για το σαρ του 82...

για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.....

με λιγα λογια...

Η ΝΟΚΙΑ ΕΙΠΕ Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α για το σαρ του 82.....

για μενα ηταν απο τα καλυτερα κινητα που ειχα Π Ο Τ Ε ....

αλλα αυτο με το σαρ με εκανε να το πουλησω......

και δεν μας ψήνουν ολα.....

αλλο 0.45(ν95 ας πουμε) και αλλο 1.35.....

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ........

τελος παντων τα υπολοιπα στο αναλογο τοπικ.....

καλημερα φιλε μου εγω δεν ξερω τι λεει η alfa copy απ την στιγμη που ειναι μεσα στα ορια εγω δεν το αλαζω αλωστε ο κολητος μου εχει το κ850 με 1,65 sar και δεν εχει κανενα προβλημα εδω και 1 χρονοπου το εχει

φιλε μου καλε υπαρχει θεμα για το σαρ του 82...

για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.....

με λιγα λογια...

Η ΝΟΚΙΑ ΕΙΠΕ Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α για το σαρ του 82.....

για μενα ηταν απο τα καλυτερα κινητα που ειχα Π Ο Τ Ε ....

αλλα αυτο με το σαρ με εκανε να το πουλησω......

και δεν μας ψήνουν ολα.....

αλλο 0.45(ν95 ας πουμε) και αλλο 1.35.....

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ........

τελος παντων τα υπολοιπα στο αναλογο τοπικ.....

άλλο μηδενικό σχεδόν sar λόγω bt ακουστικού και άλλο 0,45 (Ν95)....βγάζει πουθενά αυτό;

μιλάω με ακουστικό και δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσω ένα τόσο καλό κινητό μόνο για το sar όταν μπορώ να το παρακάμψω με bt hfree .-

Ι need a six month vacation, twice a year.

paidia exei vgei anavathmsi gia to N82?

kai an exei vgei ftiaxnei tin foteinotita tis othonis?

Όχι, δεν έχει βγει πιο καινούργιο firmware από το 20.0.062.

Για τη φωτεινότητα έχει βγει κάποιο κολπάκι μέσω patform hacking, αλλά όσοι προσπαθήσαμε δεν λειτουργεί.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

paidia exei vgei anavathmsi gia to N82?

kai an exei vgei ftiaxnei tin foteinotita tis othonis?

Τοσο δυσκολο ειναι πια να γινει μια αναζητηση για κατι που εχει απαντηθει πολλες φορες;Η ειναι δυσκολο να γινει αναζητηση στην σελιδα της nokia;Οσο για την επιμονη να γραφουν καποιοι greeklish οταν δεν υπαρχει λογος φτανει πια.:whip:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

κατ'αρχάς γεια σας είμαι νέο μέλος στο forum και είναι το πρώτο μου comment.

άρχισα να παρακολουθώ με ενδιαφέρον το site όταν έψαχνα για συκγρίσεις ανάμεσα στο n78 και n82. δύσκολη επιλογή... το κάθε τηλέφωνο έχει τη μια αδυναμία ή την άλλη. τέλος πάντων ενώ είχα αρχίσει να κλίνω προς το n78 πέρασα μια βόλτα (όχι από το γερμανό :p) αλλά απο τη fnac και είδα όλους τους φόβους μου για το n78 να επιβεβαιώνονται: το καπάκι κουνιόταν,τα κουμπιά απαράδεκτα ασαφή, ταχύτητα μικρή,απροστάτευτη κάμερα κλπ κλπ... είδα και το n82 και μου φάνηκε πολύ καλύτερο. οι ανησυχίες μου είναι όμως οι εξής:

1)η συσκευή μετράει ήδη αρκετό καιρό στην αγορά. σε λιγο καιρό ακόμα δεν θα θεωρείται ξεπερασμένη; (λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι αλλάζω συσκευή κάθε 2 χρόνια αξίζει να την προτιμήσω;)

2)το FP2 που λείπει από το n82 θα είναι μετά από πχ 1 χρόνο απολύτως απαραίτητο για τις εφαρμογες για nokia;

3)τα παράπονα για τη φωτεινότητα της οθόνης έχουν όντως βάση; επίσης το πρόβλημα με τη σκόνη στην οθόνη εξακολουθεί να ισχύει (αν ξέρει κανείς);

4)η μπαταρία θα θέλει φόρτιση κάθε μέρα αν ακούω μία ώρα περίπου mp3 και κατά τα άλλα κανονική χρήση;

ελπίζω να μη σας ζαλίζω με τις ερωτήσεις μου και ξέρω ότι καποια από τα θέματα αυτά εχουν ίσως ήδη απαντηθεί αλλά οι τωρινές απαντήσεις σας θα συμβάλλουν κατά πολύ στην τελική επιλογή μου. ο κύριος λόγος που πιστεύω οτι θα καταλήξω στο n82 είναι ότι παρ'όλο που δεν θέλω ένα κινητό τόσο πολύ για τη φωτογραφική του, δε θέλω να επιλέξω ένα ολοκαίνουριο κινητό (n78) που θα τραβάει το βράδυ χειρότερες φωτογραφίες από το SE Κ800i που έχει ένας φίλος μου εδώ και 1,5 χρόνια!!!

Καταρχήν, καλωσόρισες στο φόρουμ. :)

1)η συσκευή μετράει ήδη αρκετό καιρό στην αγορά. σε λιγο καιρό ακόμα δεν θα θεωρείται ξεπερασμένη; (λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι αλλάζω συσκευή κάθε 2 χρόνια αξίζει να την προτιμήσω;)

Φυσικά και δεν θα θεωρείται ξεπερασμένο. Αυτή την στιγμή διαθέτει όλα τα καλούδια που έχουν να προσφέρουν τα σύγχρονα smartphones. Ακόμα και το Ν96, που θεωρείται η ναυαρχίδα της Nokia, δεν έχει κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα έναντι του Ν82.

2)το FP2 που λείπει από το n82 θα είναι μετά από πχ 1 χρόνο απολύτως απαραίτητο για τις εφαρμογες για nokia;

Όχι. Δεν τίθεται θέμα συμβατότητας. Ίσα ίσα, που υπάρχουν μερικές εφαρμογές που δεν τρέχουν αυτή την στιγμή στο Ν78.

3)τα παράπονα για τη φωτεινότητα της οθόνης έχουν όντως βάση; επίσης το πρόβλημα με τη σκόνη στην οθόνη εξακολουθεί να ισχύει (αν ξέρει κανείς);

Δυστυχώς έχουν βάση. Βάζοντας δίπλα τα Ν82 και Ν78 στην ίδια ρύθμιση, νομίζεις ότι η οθόνη του Ν82 έχει πρόβλημα. Φαίνεται πολύ σκοτεινή.

4)η μπαταρία θα θέλει φόρτιση κάθε μέρα αν ακούω μία ώρα περίπου mp3 και κατά τα άλλα κανονική χρήση;

Η κανονική χρήση είναι κάτι σχετικό. Αν δεν χρησιμοποιεις υπερβολικά τις ενεργοβόρες εφαρμογές τις συσκευής όπως wi-fi, gps, διαρκής λήψη photo & video, τότε θα σε βγάζει άνετα 2 μέρες.

ο κύριος λόγος που πιστεύω οτι θα καταλήξω στο n82 είναι ότι παρ'όλο που δεν θέλω ένα κινητό τόσο πολύ για τη φωτογραφική του, δε θέλω να επιλέξω ένα ολοκαίνουριο κινητό (n78) που θα τραβάει το βράδυ χειρότερες φωτογραφίες από το SE Κ800i που έχει ένας φίλος μου εδώ και 1,5 χρόνια!!!

Η νυχτερινή λήψη του Ν82 απλά δεν παίζεται. Το Ν78, από την άλλη έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Ζύγισε τι σε ενδιαφέρει πιο πολύ στο κινητό που θα πάρεις και κάνε την επιλογή σου.

Το Ν82 έναντι του Ν78 :

• είναι λίγο βαρύτερο
  • έχει μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη (100 έναντι 76 ΜΒ)
  • έχει λίγο πιο αργό επεξεργαστή (332 έναντι 369 ΜΗz)
  • έχει καλύτερη κάμερα (5 έναντι 3,2 mpix)
  • τραβάει καλύτερο βίντεο
  • έχει χειρότερη μπαταρία (standby 225h έναντι 320h αλλά ίδιο talk time)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Τοσο δυσκολο ειναι πια να γινει μια αναζητηση για κατι που εχει απαντηθει πολλες φορες;Η ειναι δυσκολο να γινει αναζητηση στην σελιδα της nokia;Οσο για την επιμονη να γραφουν καποιοι greeklish οταν δεν υπαρχει λογος φτανει πια.:whip:

αρχικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη απο τους χρήστες του forum οι οποίοι '' ανέχτηκαν '' τα greeklish μου .

1.Η ερώτηση μου είναι πάνω σε ένα θέμα το οποίο μπορεί απο μέρα σε μέρα να αλλάξει .

2.Θεωρώ πως όντας μέλος του forum απο το 2003 δεν αποτελώ κάποιον τυχάρπαστο που απλά γίνεται μέλος για να αποσπάσει ευκαιριακά πληροφορίες και να αποχωρήσει .

3.Η ερώτηση μου ήταν απλή , σαφής και πιστεύω σε καμμία περίπτωση off topic .

4.Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον χρηστη panosz75 για την άμεση απάντηση του .

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις :D

Γενικά δε χρησιμοποιώ gps, ευελπιστώ να χρησιμοποιώ wi-fi όποτε μπορώ αλλά κατά τα άλλα ακούω αρκετή μουσική. Το n78 αρχικά μου φάνηκε όμορφο εξωτερικά αλλά τελικά τα κουμπιά είναι άβολα τοποθετημένα (και αυτό το λέει ένας τωρινός κάτοχος του n72!!). Πραγματικά αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι το μόνο πλεονέκτημα του n78 είναι το FP2 και η μπαταρία. Αν και κάποιοι λένε ότι έχει καλύτερο ήχο πόσο καλύτερος μπορεί να είναι στα ακουστικά που χρησιμοποιώ συνήθως; Αρκεί να είναι αρκετά δυνατός... Αυτή τη φορά πρέπει επίσης να κάνω σωστό στρώσιμο της μπαταρίας γιατί χωρίς εφαμογές το n72 μου κρατάει μια μέρα... Διάβασα το αντίστοιχο θέμα στο forum αλλά ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Μπορεί κανείς που του κρατάει πολύ η μπαταρία να μου γράψει πώς έκανε ένα καλό στρώσιμο μπαταρίας στο δικό του n82;

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις :D

Γενικά δε χρησιμοποιώ gps, ευελπιστώ να χρησιμοποιώ wi-fi όποτε μπορώ αλλά κατά τα άλλα ακούω αρκετή μουσική. Το n78 αρχικά μου φάνηκε όμορφο εξωτερικά αλλά τελικά τα κουμπιά είναι άβολα τοποθετημένα (και αυτό το λέει ένας τωρινός κάτοχος του n72!!). Πραγματικά αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι το μόνο πλεονέκτημα του n78 είναι το FP2 και η μπαταρία. Αν και κάποιοι λένε ότι έχει καλύτερο ήχο πόσο καλύτερος μπορεί να είναι στα ακουστικά που χρησιμοποιώ συνήθως; Αρκεί να είναι αρκετά δυνατός... Αυτή τη φορά πρέπει επίσης να κάνω σωστό στρώσιμο της μπαταρίας γιατί χωρίς εφαμογές το n72 μου κρατάει μια μέρα... Διάβασα το αντίστοιχο θέμα στο forum αλλά ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Μπορεί κανείς που του κρατάει πολύ η μπαταρία να μου γράψει πώς έκανε ένα καλό στρώσιμο μπαταρίας στο δικό του n82;

3 με 4 μερες φιλε μου αν κανεις καλο στρωσιμο:D

καλησπερα σε ποσους απο εδω τους αρεσει τρελα το κινητακι ;;; εκτος sar!!!!!!!!!!!!!

:w00t::w00t::w00t::w00t:

το στρώσιμο γίνεται σε 4-5 κύκλους φόρτισης..δηλαδή το αφήνεις να σβήσει από μπαταρία και μετά το φορτίζεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

καλημερα φιλε μου εγω δεν ξερω τι λεει η alfa copy απ την στιγμη που ειναι μεσα στα ορια εγω δεν το αλαζω αλωστε ο κολητος μου εχει το κ850 με 1,65 sar και δεν εχει κανενα προβλημα εδω και 1 χρονοπου το εχει

Αν σε έναν χρόνο μπορούσε κάποιος να κρίνει τα αποτελέσματα της έκθεσης στην ακτινοβολία... Θα είχαμε λύσει πολλά ερωτηματικά. Αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για θέμα υγείας η δικαιολογία ότι ο κολλητός δεν έπαθε κάτι δεν είναι και πολύ σοβαρή... Εξ άλλου κανείς δεν είπε ότι με το υψηλό SAR πεθαίνεις. Απλά όσο μπορούμε, να το διατηρούμε στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα ώστε μελλοντικά να είμαστε εξασφαλισμένοι σε κάθε περίπτωση. Αφού το κινητό δε μπορεί πλέον να αποκοπεί από την καθημερινή μας ζωή, ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Σε εμένα αρέσει υπερβολικά φίλε σιγα μην το πουλήσω έχω hf bt και είμαι μια χαρά!

έχει βάλει κάτω Κ850 C902 K800 N95 σε κάμερα έτσι αλλά και σε όλα τα άλλα καλύερο είναι!!!

Ε Ί Ν ΑΙ Τ Έ Λ Ε Ι Ο

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

παιδιά η 8άρα που μου προτείνατε δουλεύει τέλεια...σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας...τώρα το κινητό πετάει...:D

πραγματικά η βοήθεια σας ήταν καίρια...;)

swiftclub.gr

:up:

παιδιά η 8άρα που μου προτείνατε δουλεύει τέλεια...σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας...τώρα το κινητό πετάει...:D

πραγματικά η βοήθεια σας ήταν καίρια...;)

Αυτή εδώ πήρες τελικά??? Χτες βράδυ την παρήγγειλα κι εγώ (τώρα τη δείχνει εξαντλημένη, μάλλον πήρα το τελευταίο κομμάτι πριν ξαναπαραγγείλουν νέο στοκ). Λογικά αύριο θα την έχω. :D