Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ συμφωνώ. Εντάξει, θα ήταν προτιμότερο να ίσχυε το 0.62 αντί του 1.35, αλλά υπάρχουν λύσεις. Αν είναι να κυκλοφορούμε με εκατό διαφορετικές συσκευές, τότε ας πάρουμε κι ένα καροτσάκι της λαϊκής να τις κουβαλάμε πάντα μαζί μας.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια οκ,,νομιζω οτι τα ιδια λεμε συνεχως.. μαθαμε για το sar της συσκευης οτι ειναι αρκετα υψηλο., ναι το θεωρω απαραδεκτο αυτο απο τη ΝΟΚΙΑ και ακομα περισσοτερο με εξοργιζει που προσπαθει να το κουκουλωσει το θεμα δινοντας τα χρηματα για να αγορασετε αλλη συσκευη της ΝΟΚΙΑ παλι..

Ο καθενας πλεον μπορει να συνεχισει να εχει τη συσκευη και να προσεχει,,ναι ,ειναι προτιμοτερο να εχει καποιος ενα handsfree(ασυρματο η ενσυρματο) γιατι τα αλλα μελη του σωματος μας δεν ειναι τοσο ευαισθητα οσο ο εγκεφαλος μας,,(οσοι εχουν:p)

Εγω τουλαχιστον και οσοι θα το αγορασουν, γνωριζουμε οτι θα εχει υψηλο sar και θα προσεχω(ουμε) περισσοτερο..

τεσπα

Ερωτηση: Μπορω να απενεργοποιησω το rotation της οθονης;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

παιδια sorry κιολας αλλα αυτα που λετε ειναι παραλογα.

πηραμε μια all in one συσκευη.

ακουω μουσικη απο το κινητο για να μην αγνοω τα τηλεφωνηματα

τραβαω φωτογραφιες απο στιγμες της καθημερινοτητας που ειναι αδυνατον να με βρουν με μια καμερα στο χερι.

χρησιμοποιω το gps σε μια αοριστη περιπτωση που θελω να βρω κατι ενα μαγαζι και προφανως δεν εχω κανονικη συσκευη gps....

αυτο ειναι το all in one.

to na κουβαλαω 2 συσκευες δωρον αδωρον .....παιρνω την ψηφιακη μαζι μου και το μικροτερο mp3 της sony

δεν υπαρχει στιγμη που να λες δεν χρειαζομαι τις κλησεις ωστε να απενεργοποιησεις την ληψη gsm.to kinhto tο εχεις πρωτα για να λαμβανεις κλησεις και μετα για ολα τ αλλα.

Πες τα ρε μεγαλε

Ερωτηση: Μπορω να απενεργοποιησω το rotation της οθονης;;

Ναι μπορείς.

Υπάρχει επιλογή στις Ρυθμίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Προτείνω να ανοίξουν οι moderators ένα θέμα καθαρά για το N82 και το SAR του καθώς κάθε τρεις και λίγο γίνεται το αποκλειστικό θέμα συζήτησης ενώ έχει εξαντληθεί ειδικά από την στιγμή που η Nokia παραδέχεται το λάθος και προσφέρει λύση.
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.

Πήρα το τηλέφωνο μόλις χθές (από τη WIND, με καταπληκτική προσφορά - γράφω σε προηγούμενο ποστ μου , σελ. 417-418 περίπου) καί ήδη έχω αγχωθεί για τις πάμπολλες λειτουργίες του.

Είχα πριν το 6280 (ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος) και όταν ήθελα να μετακινήσω ένα αρχείο από φάκελο σε φάκελο, η διαδικασία ήταν πολύ απλή.

Κάτι τέτοιο στο Ν82 δεν κατάφερα να το κάνω τόσο απλά (μήπως είμαι τόσο χαζός;;:worry::worry::worry:) Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πήρα το τηλέφωνο μόλις χθές (από τη WIND, με καταπληκτική προσφορά - γράφω σε προηγούμενο ποστ μου , σελ. 417-418 περίπου) καί ήδη έχω αγχωθεί για τις πάμπολλες λειτουργίες του.

Είχα πριν το 6280 (ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος) και όταν ήθελα να μετακινήσω ένα αρχείο από φάκελο σε φάκελο, η διαδικασία ήταν πολύ απλή.

Κάτι τέτοιο στο Ν82 δεν κατάφερα να το κάνω τόσο απλά (μήπως είμαι τόσο χαζός;;:worry::worry::worry:) Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα πας στο εικονίδιο που θες να μετακινήσεις θα πατήσεις Επιλογές>Μετακίνηση σε φάκελο και θα επιλέξεις τον φάκελο στον οποίο θες να το μεταφέρεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Προτείνω να ανοίξουν οι moderators ένα θέμα καθαρά για το N82 και το SAR του καθώς κάθε τρεις και λίγο γίνεται το αποκλειστικό θέμα συζήτησης ενώ έχει εξαντληθεί ειδικά από την στιγμή που η Nokia παραδέχεται το λάθος και προσφέρει λύση.

Δεν υπαρχει λογος .Οπως ειπες, το θεμα εχει εξαντληθει .

Ορισμενοι δεν θελουν να το καταλαβουν ομως ..

Γι' αυτο λοιπον τους προτρεπω να συνεχισουν στο παρακατω θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Πήγαινε εργαλεία>διαχείριση αρχείων και βρες το αρχείο που θες.(Με δεξιά πηγαίνεις στην κάρτα μνήμης.) Όταν βρεις το αρχείο που θες πάτα επιλογές>μετακίνηση σε φάκελο κ επιλέγεις φάκελο προορισμού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει να δουλέψει flight mode στο Ν82...:p Καθε μερα..:wacko:

Τι είναι το flight mode?

Τι είναι το flight mode?

Προφίλ που απενεργοποιεί τις λειτουργίες δικτύου. Αυτό που λέει εκτός σύνδεσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι τέτοιο στο Ν82 δεν κατάφερα να το κάνω τόσο απλά (μήπως είμαι τόσο χαζός;;) Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα αρχεία τα διαχειρίζεσαι από τη "Διαχείριση Αρχείων" και όχι από την "Έκθεση", όπως θα έχεις συνηθίσει στα Series 40.

Η "Έκθεση" σαρώνει τη μνήμη και προβάλει τα αρχεία που μπορεί να διαχειριστεί (εικόνες, ήχους, video κτλ) χύμα και όχι σε φακέλους, όπως στα Series 40.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τι είναι το flight mode?

Προφίλ που απενεργοποιεί τις λειτουργίες δικτύου. Αυτό που λέει εκτός σύνδεσης.

Ακριβως,και για να στο πω πιο απλα, το κινητο δεν δεχεται ουτε στελνει σημα για να επικοινωνησει με την κεραια,,αρα δεν εχει ακτινοβολια

επισης για να ενεργοποιησεις το bluetooth η το wifi οταν εχεις το προφιλ εκτος συνδεσης τοτε ζηταει επιβεβαιωση για να το ανοιξεις...(ετσι γινεται στα περισσοτερα κινητα τουλαχιστον:O)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Ρε παιδιά ok έχει υψηλό SAR και έτυχε και το μάθαμε:confused:.

Όλα τα άλλα κινητα που κυκλοφορουν που ξέρουμε πως δεν έχουν υψηλό sar αλλά δεν το λέει η εταιρία:rolleyes::X:O?

θέλω να ρωτήσω κάτι το gps συμβάλει και αυτο στο sar ή όχι?

έχετε μάθει τπτ για καινούργεια αναβάθμιση?:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Ρε παιδιά ok έχει υψηλό SAR και έτυχε και το μάθαμε:confused:.

Όλα τα άλλα κινητα που κυκλοφορουν που ξέρουμε πως δεν έχουν υψηλό sar αλλά δεν το λέει η εταιρία:rolleyes::X:O?

θέλω να ρωτήσω κάτι το gps συμβάλει και αυτο στο sar ή όχι?

έχετε μάθει τπτ για καινούργεια αναβάθμιση?:)

OXI

Φιλε μου αυτα που λες ειναι αυθαιρετα συμπερασματα,,δεν αποτελουν επιχειρημα,δεν θυμαμαι να εχει γινει κατι παρομοιο με αυτο που εγινε στο Ν82

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Συμφωνω οτι το θεμα του sar εξαντληθηκε αλλα πριν δυο μερες προεκυψε αλλο θεμα που συσχετιζεται με αυτο.δλδ την επιστροφη του κινητου και την επιστροφη χρηματων.ειναι απαραιτητο να συζητηθει ειδικα που αυριο ξεκινα καινουργια εργασιμη βδομαδα και πολλοι απο δω περιμενουν την επιστροφη και το τι ειδους επιστροφη θα ειναι........

ειναι ακρως σημαντικη υποθεση και αφορα ολους τους αγοραστες της .γι αυτο το λογο πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχουν αντιδρασεις στην εξελιξη της συζητησης του τουλαχιστον για τις επομενες 3 μερες.

οσοι αδιαφορουν για το sar kai θα κρατησουν τη συσκευη θα παρακαλουσα να δειξουν ανοχη τουλαχιστον γι αυτους που μονο γι αυτο το λογο θα ηθελαν να αλλαξουν τη συσκευη.

νομιζω οτι αυτοι ειναι ενα αξιολογο ποσοστο αυτου του thread και το δικαιουνται.......

ευχαριστω

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

Γι' αυτο λοιπον τους προτρεπω να συνεχισουν στο παρακατω θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=8815

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που προτείνει ο gbil, την δημιουργία ενός ανεξάρτητου θέματος για το SAR του N82 το οποίο θα μπορούσε να παραμείνει sticky για ένα χρονικό διάστημα ώστε οι ιδιοκτήτες του αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος, που ενδεχομένως δεν παρακολούθησε την συγκεκριμένη συζήτηση, να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα για αυτό, δίχως να είναι υποχρεωμένος να ψάχνει μέσα σε τεράστια και διάσπαρτα topics τις πληροφορίες που υπάρχουν επ’ αυτού του ζητήματος – εκτός και αν ο σκοπός είναι αυτός, δηλαδή το «θάψιμο» της υπόθεσης για να μην κακοκαρδίζουμε «κόσμο» οπότε τι καλύτερο από το χαθεί - θαφτεί το ζήτημα μέσα στις εκατοντάδες σελίδες του MyPhone (που ακόμα και με Search η διαχείριση τους είναι ορισμένες φορές εξαιρετικά επίπονη) οδηγώντας την υπόθεση στην λήθη και προξενώντας προβλήματα στον συντονισμό όσων ενδιαφέρονται για αυτή .... ;)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Σωστά directx και gbil.Καλό είναι να ανοίξει ενα νέο τόπικ για λίγες μέρες σχετικά με το θέμα αυτό.Λοιπόν παίρνω την πρωτοβουλία να ανοίξω αυτο το τόπικ,και αν κάποιος διαχειριστής το θεωρεί λάθος εννοείτε οτι θα έχει εναν λογο παραπάνω,οπότε ας το σβήσει, αν και πιστεύω οτι θα είναι οι πρώτοι που θα μας βοηθήσουν και αυτοί στην προσπάθεια ενημέρωσης μας.(Για αυτο άλλωστε λέγεται φόρουμ)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείται εκτός σύνδεσης τις νύχτες;) Η αυτονομία της μπαταρίας στο Ν82 είναι πολύ καλή,μάλλον και από αποψης λογισμικού η διαχείρηση των τόσο ενεργειοβόρων λειτουργιών είναι πολύ εξισορροπημένη με χρήση των απαραίτητων μόνο πόρων.....και σίγουρα στην επερχόμενη νέα έκδοση λογισμικού 11.....και κάτι η κατάσταση ενδέχεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο,αλλά και έτσι εγώ είμαι υπερικανοποιημένος:)

Παιδιά, δεν κάνει να το κλείνουμε εντελώς το κινητό τη νύχτα;;

Παιδιά, δεν κάνει να το κλείνουμε εντελώς το κινητό τη νύχτα;;

Γιατί να μην κάνει? Δεν το κλείνουν όλοι βέβαια, γιατί από την στιγμή που υπάρχει το προφίλ εκτός σύνδεσης είναι σαν να το έχεις κλειστό. Το να το έχεις εκτός σύνδεσης είναι και λιγότερο ενεργοβόρο από το να το κλείνεις κ να το ανοίγεις και φυσικά πιο γρήγορη η διαδικασια.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Λιγότερο ενεργοβόρο δεν νομίζω να είναι. Όση ενέργεια και να καταναλώνει στην εκκίνηση (που πλέον δεν καταναλώνει τόσο όσο παλαιότερα symbian), δεν νομίζω να είναι περισσότερη από αυτή που θα φάει να είναι στην αναμονή όλη νύχτα ακόμα και εκτός σύνδεσης. Και ο χρόνος εκκίνησης έχει μειωθεί δραματικά! Θυμάμαι με το Ν90 μου ήθελε 1 λεπτό να ανοίξει. Τώρα στα 10sec ανοίγει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πίστευα ότι θα κέρδιζα πολύ αυτονομία από το προφίλ εκτός σύνδεσης σε σχέση με την απενεργοποίηση του τηλεφώνου.

Δεν είναι ακριβώς έτσι όμως. Δεν υπάρχει πρακτική διαφορά, ιδίως μετά την τελευταία αναβάθμιση (v20).

Εγώ πάντως το κλείνω πλέον τη νύχτα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ θα πρότεινα το εξής. Κάποιος που είναι απογοητευμένος με την στάση της ΝΟΚΙΑ (όπως εγώ) αλλά από την άλλη και να δώσει το Ν82 δεν είναι ικανοποιημένος με κάποιο άλλο τηλέφωνο (όπως εγώ) ας κάνει το εξής: Αφού η ΝΟΚΙΑ σου επιστρέφει τα χρήματα μέσω π.χ. του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και έστω ότι το αγόρασες 570€, παίρνεις τα χρήματα και την επόμένη το ξαναγοράζεις στην φθηνότερη τιμή που έχει τώρα περί τα 400€ και έτσι και θα βγάλεις χρήματα (άρα θα ζημιώσεις-τιμωρήσεις την ΝΟΚΙΑ) αλλά και θα έχεις και ένα καινούργιο τηλέφωνο (χωρίς γρατζουνιές κ.α).
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εγώ θα πρότεινα το εξής. Κάποιος που είναι απογοητευμένος με την στάση της ΝΟΚΙΑ (όπως εγώ) αλλά από την άλλη και να δώσει το Ν82 δεν είναι ικανοποιημένος με κάποιο άλλο τηλέφωνο (όπως εγώ) ας κάνει το εξής: Αφού η ΝΟΚΙΑ σου επιστρέφει τα χρήματα μέσω π.χ. του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και έστω ότι το αγόρασες 570€, παίρνεις τα χρήματα και την επόμένη το ξαναγοράζεις στην φθηνότερη τιμή που έχει τώρα περί τα 400€ και έτσι και θα βγάλεις χρήματα (άρα θα ζημιώσεις-τιμωρήσεις την ΝΟΚΙΑ) αλλά και θα έχεις και ένα καινούργιο τηλέφωνο (χωρίς γρατζουνιές κ.α).

Αυτό δεν είναι τιμωρία, είναι εθελοτυφλία. Το να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία για να ξαναέχεις στα χέρια σου ένα κινητό-φούρνο μικροκυμάτων είναι δώρον άδωρον. Η Νόκια τα λεφτά της τα παίρνει ούτως ή άλλως. Χθες μάλιστα έλεγε στις ειδήσεις για το πόσο βλαβερά είναι τα κινητά για την υγεία και πλέον υπάρχουν αποδείξεις και όχι μόνο υποθέσεις. Γι' αυτό άφησε τις τιμωρίες και κοίτα να το ανταλλάξεις με κάποιο κινητό ασφαλέστερο. (Συγγνώμη αν σε έθιξε ο κάπως οξύς μου τρόπος, δεν είχα τέτοια πρόθεση, πάντα καλοπροαίρετα μιλάω).

Σωστά φίλε καλά τα λες:)!

φίλε THEO_LEGEND δεν με καταλαβες λέω τωρα το μάθαμε αυτο αλλα που ξέρουμε πως και με της άλλες συσκευες όλων το κατασκευαστων δεν γίνετε το ίδιο αλλα εμεις δεν το μαθαινουμε ?;)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)