Jump to content

gbil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.349
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gbil

  1. 1ον τα MP δεν παίζουν τόσο ρόλο 2ον αν περιμένεις καλή φωτογραφική σε κινητό την πάτησες καθαρά λόγω μεγέθους του σένσορα 3ον σε αυτά τα λεφτά μια χαρά είναι
  2. Απλά έχεις απενεργοποιήσεις τον αυτόματο έλεγχο των emails οπότε γίνεται το εξής: -unread -> το διαβάζεις στο κινητό αλλά χωρίς τον αυτόματο έλεγχο δεν ενημερώνει τον server ότι το διάβασες - μπαίνεις από το pc και από την στιγμή που δεν έχει ενημερωθεί από το κινητό ότι το έχεις διαβάσει, φαίνεται να είναι αδιάβαστο. για δοκίμασε μόλις το διαβάσεις από το κινητό να κάνεις χειροκίνητα έλεγχο να δεις αν θα μείνει unread.
  3. Σε αντίθεση με το ακατανόμαστο λειτουργικό, στο android επιλέγοντας μια ρύθμιση στο μενού μπορείς να εγκαταστήσεις ότι εφαρμογή θες από την sdcard για παράδειγμα. no comments
  4. Καταρχάς, εκτελωνισμός από ευρωπαϊκή αγορά δεν υπάρχει, δεν περνάει τελωνείο. Δεύτερον σε ενδοκοινοτικές συναλλαγές ΔΕΝ κάνεις απόδοση ΦΠΑ καθώς έχει αφαιρεθεί ο ΦΠΑ από την αρχική αγορά, οπότε δεν πληρώνεις ΦΠΑ δεν κάνεις απόδοση ΦΠΑ απλά καταχωρείς την συναλλαγή και φυσικά δεν περνάει στα έξοδα αφού δεν έχει ΦΠΑ. Άλλο η εισαγωγές όπου μετά μεταπωλείς το προϊόν και άλλο όταν αγοράζεις κάτι προς χρήση.
  5. Σιγά μην τα παίζει και με προσπάθεια, εδώ το magic τα παίζει μια χαρά. Κοίτα που και ο RIP έμαθε και από android τελικά :p:p:p
  6. Να προσθέσω κάτι, όταν κάνουμε ενδοκοινοτικές συναλλαγές ΠΡΕΠΕΙ να δηλωθούν το ίδιο μήνα στην εφορία και όχι να περιμένουμε την περιοδική του ΦΠΑ. Για κοιτάξτε το αυτό.
  7. Να κάνω απλά μια παρατήρηση, το εταιρικό ΑΦΜ από μόνο του δεν φτάνει, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένες τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές, αλλιώς είστε ουσιαστικά παράνομοι και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την συναλλαγή για την απόδοση ΦΠΑ.
  8. Βρέθηκε ένα corby pro στα χέρια μου από επιδότηση και βασικά δεν του έχω βάλει ούτε sim αλλά φαίνεται συμπαθητικό. Μόνο το άνοιξα για να δω το wifi και παίζει μια χαρά αλλά δεν βλέπω ελληνικά στον browser και δεν έχω ψάξει αν αλλάζει το encoding από κάπου. Αν θέλετε κάτι να ρωτήσετε μάλλον θα μπορώ να απαντήσω αύριο.
  9. Οι λόγοι που αναφέρεις στην συγκεκριμένη περίπτωση λέγονται license fees. Αν είναι κακό να προβληματίζεται κάποιος τότε λέγε με ελληνάρα και ότι θες, κατα αντιστοιχία και εγώ μπορώ να σας χαρακτηρίσω αμνοερίφια και να κοτσάρω και ένα χαμόγελο στο τέλος :D
  10. Λες ότι η ίδια η google διόρθωσε τον κακό προγραμματισμό της. Δεκτό, αλλά τι σχέση έχει από ποιον ήρθε το patch ? Από όποιον και αν ήταν δεν αλλάζει το ήταν κακός προγραμματισμός και μου κάνει φοβερή εντύπωση καθώς δεν είχα διαβάσει πουθενά - δεν είχει κάνει σε κανέναν εντύπωση - ότι από τα 512 RAM που έχει ήταν ελεύθερα <200MB !
  11. Ε μα η απορία μου είναι στο ότι χρειάζεται patchάρισμα για να φτάσει τόσα? Αυτό σημαίνει καθαρά κακός προγραμματισμός :mad:
  12. Sorry αλλά 512 RAM δεν έχει? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τρώει 256+ το radio firmware. Ήμαρτον!
  13. Μέσα από το μενού του wifi πατάς το πλήκτρο menu και σου ανοίγουν δυο επιλογές, πατάς στο advanced και μία από τις επιλογές είναι να μην κλείνει το wifi όταν κλείνει η οθόνη.
  14. 100% δεν ξέρω αλλά η λογική λέει ότι θα δουλέψει καθώς η 6.35.08.29 και η 6.35.10.18 είναι της ίδιας 'σειράς'. Τουλάχιστον στην cursor και οι δύο παίζουν και πλέον ο cursor προτίνει την 6.35.10.18 και εγώ είδα διαφορά με την 6.35.10.18 σε cote.
  15. Ναι αλλά και στην τελευταία επίσημη αυτή η 'σειρά' radio χρησιμοποιείται.
  16. Μετά από μόλις 6 ώρες με το 6.35.10.18 radio νομίζω ότι είναι το καλύτερο που έχει κυκλοφορήσει! Σε σημείο με χαρακτηριστική δυσκολία με cote κάνει άμεσο handover από UMTS σε GPRS και με αισθητά καλύτερη ποιότητα σήματος. Προσωπικά παροτρύνω όποιον μπορεί να αναβαθμίσει στο 6.35.10.18 radio (λόγω ROM) να το κάνει άμεσα.
  17. Όχι χρησιμοποιείς του magic ενώ πρέπει να χρησιμοποιήσεις του hero
  18. Έχει παγκόσμια εγγύηση ? Αν ναι τότε λογικά η HTC Hellas. Αλλά αν δεν έχει παγκόσμια εγγύηση...... 'καλά ταχυδρομεία' Άσε το βρήκα εγώ :p http://www.google.com/support/android/bin/answer.py?hl=en&answer=166519 How long does the warranty cover the phone? Your warranty coverage depends on where you live: * European Union: the warranty coverage extends twenty-four (24) months from the date of original purchase. Φαίνεται να έχει παγκόσμια εγγύηση οπότε HTC. Φυσικά δείτε και το έγγραφο της εγγύησης που έχει η συσκευασία γιατί πότε δεν ξέρεις.
  19. Δεν είναι μόνο αυτό. Σε περίπτωση που πάθει κάτι το στέλνεις στην expansys και έχεις support. Σε περίπτωση που πάθει κάτι αυτό από το ebay που το στέλνεις ? ΗΠΑ ? σε ποιον ? Αναμενόμενη η τιμή από την στιγμή που δεν έχει έρθει ακόμα στην Ευρώπη επίσημα οπότε το expansys αναλαμβάνει τα παραπάνω. Όταν έρθει θα πέσει και στο expansys η τιμή.
  20. Ο κάθε κατασκευαστής κάνει αυτό που τον βολεύει. Δεν είναι μονόπλευρα τα πράγματα, σου λέει σου δίνω το Α αλλά αν θες να κάνεις κάτι δικό σου πάρε το Β. Για αυτό μπορείς και διαλέγεις ανάμεσα σε πολλές προτάσεις. Πάλι στον κατασκευαστή πάει το μπαλάκι. Η google στις δικές της συσκευές - και έχει αναλυθεί πολλάκις τι εννοούμε δικές της - κάνει αυτό που λες και δίνει το upgrade πολύ σύντομα. Οι άλλοι κατασκευαστές κάνουν ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ. Είναι πολύ απλό και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο επιμένεις ότι πρέπει να τους πιέζει η google να αναβαθμίσουν τις συσκευές. Anyway εγώ το τελειώνω εδώ με τα off-topic, μεγειά σε όσους πήραν το nexus.
  21. Προφανώς βασίζεται στο ότι όσοι έχουν το dream μπόρεσαν και έκαναν αναβάθμιση στο 1.6 επειδή ακριβώς ήταν google συσκευή. Το πρώτο σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα η google είναι απίθανο να συμβεί. Για το δεύτερο πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις τι εννοεί η google "google συσκευές". Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις το OS4.0 θα υποστηρίζει από iPhone 3G και πάνω..... τουλάχιστον το dream είχε περιορισμούς στο hardware και δεν μπορεί να βάλει την έκδοση 2.0+, το iPhone 2G έχει το ίδιο hardware με το 3G....
  22. Το service της DELL είναι ίσως το καλύτερο με πολύ μεγάλη διαφορά, ωστόσο αν το προϊόν δεν έχει γίνει εισαγωγή στην Ελλάδα αλλά έχει εγγύηση (ευρωπαϊκή ή παγκόσμια) μπορείς να το πας στο service και να το στείλουν αυτοί έξω απλά θα κάνει πολύ περισσότερο χρόνο από το αν το επισκεύαζαν στην Ελλάδα.
  23. Κοίτα προφανώς δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με προγραμματισμό και τις διαδικασίες της παραγωγής software και τα γράφεις αυτά. Δεν είναι έτσι απλό, ξέρω την πλατφόρμα και άρα βγάζω στο λεπτό διορθώσεις. Μόνο και μόνο το quality control θέλει πολύ χρόνο. Το αν εσένα σε πείθει ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα και δεν θα σε πείσω εγώ, μπορείς τουλάχιστον να το καταλάβεις διαβάζοντας σχετικά. Επίσης ξεχνάς και τα 'έξτρα' που είναι καθαρά πολιτικά όπως πχ βγάζουμε το android 2.1 για το hero και μας κυνηγάνε οι providers γιατί οι χρήστες αγοράζουν το φθηνότερο hero με update σε android 2.1 και όχι το n1. Το navigation σε google maps χρειάζεται το android 1.6 τουλάχιστον οπότε δεν θα το δεις. Το maps το έχεις ήδη στο κινητό και κάποια updates βγαίνουν στο market.
  24. στα 110V δουλεύει, αν έχει μέσα μετασχηματιστή προφανώς αυτό είναι θέμα της κάθε αγγελίας. Πάντως και στην Ελλάδα πουλάνε τέτοιους.... Περιμένεις κάποια σίγουρη απάντηση? Όλες οι courier 99,9% περνάνε τελωνείο. Επίσης να έχεις υπόψιν ότι αν το δηλώσει ο αποστολέας με την Χ τιμή τότε αν χαθεί την Χ αποζημίωση παίρνεις και τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι το 'μειονέκτημα' σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε μαγαζί με φορτιστές αυτοκινήτου που βγάζουν 5V/1A ή την όποια προδιαγραφή έχει το n1
×
×
  • Create New...