THEO_LEGEND Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Ε ναι, δεν εκπέμπει τίποτα εκτός από τις στιγμές που έχεις ενεργοποιημένο το GPS ή το WiFi. Αν δεν κανω λαθος το wifi δεν ειναι επικινδυνο:O οπως ο ρουτερ ετσι;; βεβαια θα μου πεις οτι και στο ρουτερ αν εισαι κοντα (5 εκατοστα) θα εχεις περισσοτερη ακτινοβολια που επηεαζει, αλλα δε νομιζω να εινια τοσο ισχυρο το κινητο,,,,, για το gps νομιζω μονο δεκτης δεν ειναι;; οποτε δεν εχει ακτινοβολια..:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εννοείται πως η ακτινοβολία του WiFi της συσκευής είναι μηδαμινή. Όσο για το GPS φαντάζομαι πως λογικά υπάρχει κάποια ακτινοβολία (μικρότερη και από του WiFi), αλλά δεν γνωρίζω επακριβώς να σου πω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εννοείται πως η ακτινοβολία του WiFi της συσκευής είναι μηδαμινή. Όσο για το GPS φαντάζομαι πως λογικά υπάρχει κάποια ακτινοβολία (μικρότερη και από του WiFi), αλλά δεν γνωρίζω επακριβώς να σου πω. Αντε να βγει και η απαντηση απο τη ΝΟΚΙΑ για το sar να δουμε αν θα το παρω:worry: Ειχα δει σε ενα ντοκιμαντερ για την ακτινοβολια των συσκευων και ελεγε, οτιδηποτε ειναι μονο δεκτης(οπως ο δεκτης gps, κεραια τηλεορασης) δεν ειναι επιβλαβες. οποτε το gps ειναι εντελως ακινδυνο,,,(σκεφτείτε οτι καθημερινα μας ''χτυπανε'' συνεχως ραδιοκυματα απο σηματα ραδιοφωνικων και τηλεοπτικων σταθμων;)) otan OMΩΣ η συσκευη εκπεμπει κιολας τοτε εινια που ειναι επιβλαβες .. αναλογα με την ισχυ βεβαια..πχ το bluetooth και το wifι ειναι ακινδυνα... μονο τα sar μας μενει τωρα να μας πει η ΝΟΚΙΑ :p:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Εννοείται πως η ακτινοβολία του WiFi της συσκευής είναι μηδαμινή. Όσο για το GPS φαντάζομαι πως λογικά υπάρχει κάποια ακτινοβολία (μικρότερη και από του WiFi), αλλά δεν γνωρίζω επακριβώς να σου πω. Οχι, το GPS είναι "παθητικό" δηλαδή μονο λαμβάνει δεν εκπέμπει. Οπως τα λέει ο THEO. Απλά χρειάζεται πολύ ενέργεια και αδειάζει γρήγορα τη μπαταρία (για αυτό αυτή ζεσταίνεται πολύ όταν λειτουργεί το GPS) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Παρε WM,παρε και μια φωτογραφικη γιατι το Ν82 και χωρις SIM αν ανοιξεις το wifi ειναι ΦΟΥΡΝΟΣ. Κανε και μια μηνυση στη Νοκια. Εχεις καταριψει και τα bluetooth τα εχεις καταριψει ολα. Δεν θελουμε ακομα εναν Νικο Τσιαμτσικα να τα κανει ολα τραγικα. Σε ενοχλει το SAR? Πουλα το Ν82 και παρε κατι αλλο. Βαρεθηκα να διαβαζω για το SAR οποτε παρουμε απαντηση βλεπουμε. Εσυ φιλε μου μπορει να βαρεθηκες εγω ομως δεν βαρεθηκα.... το θεωρω παρα πολυ σοβαρο το θεμα.....και πρωτη φορα μετα απο παρα πολλα χρονια εχω χασει πασα ιδεα με την συγκεκριμένη εταιρια.....πραγματικα........ οκ ειπαμε οτι το κινητο εχει φοβερη καμερα ειπαμε οτι εχει τρομερο gps νομιζω οτι οσα παιδια εχουν αποριες παιρνουν απαντηση στα ερωτηματα τους κτλ κτλ...αλλα να σεβαστεις και συ το γεγονος οτι αυτο που εγινε τωρα εχει σοκαρει παρα πολλους απο εμας...(.ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.........!!!!) και το χειροτερο για μενα ειναι οτι πανε να το περασουν στο ετσι....ολα ειναι μια χαρα....και δεν τρεχει τιποτα..... το ξερω οτι μπορει να γινεται κουραστικο το θεμα...για μερικους... αλλοι παλι μπορει να μην θελουν να παραδεχτουν την απατεωνιά της νοκια(αν ειναι δυνατον να παρακαλαμε για μια απαντηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα απο μια τοσο μεγαλη εταιρία οπως η νοκια) και να λενε οτι ολα ειναι μια χαρα.....εμενα φιλε μου το θεμα με καίει ομως..... και δεν εχω ΤΑ λεφτα....για να αλλαζω καθε μηνα κινητο.... αυτην την στιγμη κραταω αναγκαστικά το 82 γιατι δεν εχω αλλη λυση....αλλα οσο ποσταρω εδω θα λεω για το σαρ για να το βλεπουν οσα παιδια θα πανε να το αγορασουν..... απο κει και περα ειναι επιλογη τους......καθαρη...... μεχρι λοιπον να απαντησει η νοκια επέτρεψε μου να γκρινιαζω που και που.....:lol::lol: και επειδη στο myphone μπαινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ και ατομα που ανηκουν στην νοκια(δεν υπαρχει περιπτωση) ελπιζω να τα βλεπουν ολα αυτα.......να βλεπουν τα χαλια τους με αλλα λογια... τελος πάντων..... κατι αλλο τωρα.... η κεραια στο κινητο που ειναι ρε παιδια.....??? εκει που ειναι το πληκτρολόγιο.....??? οταν σερφαρω σπιτι μου με 3g(δεν εχω καλο σημα) μολις κανω περιστροφη οθονης χανω σημα(γυρναω το κινητο στα πλαγια κτλ....)...μολις το γυρναω αναποδα σε μερικες φασεις ειμαι φουλ......:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Καλημέρα είμαι νέο μέλος. Θα ήθελα να ρωτήσω πως λειτουργεί το gps, γιατί πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που το πήρα[το nokia n82] και δέν έχω καταφέρει ακόμα να το λειτουργήσω. Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 κατι αλλο τωρα.... η κεραια στο κινητο που ειναι ρε παιδια.....??? εκει που ειναι το πληκτρολόγιο.....??? οταν σερφαρω σπιτι μου με 3g(δεν εχω καλο σημα) μολις κανω περιστροφη οθονης χανω σημα(γυρναω το κινητο στα πλαγια κτλ....)...μολις το γυρναω αναποδα σε μερικες φασεις ειμαι φουλ......:wacko: Οδηγός "Ξεκινώντας" (το μικρό manual), σελίδα 5: Στην κορυφή της συσκευής, πίσω, πάνω από το φακό βρίσκονται οι κεραίες για το BT, WLAN και το GPS. Επίσης στην πίσω πλευρά, κάτω, περίπου στο σημείο που βρίσκεται το πλήκτρο απελευθέρωσης του καπακιού, είναι η κεραία GSM. Καλημέρα είμαι νέο μέλος. Θα ήθελα να ρωτήσω πως λειτουργεί το gps, γιατί πάει σχεδόν ένας μήνας από τότε που το πήρα[το nokia n82] και δέν έχω καταφέρει ακόμα να το λειτουργήσω. Για να κάνεις το GPS να λειτουργήσει, αρκεί να ανοίξεις κάποια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί. Το κινητό από το εργοστάσιο διαθέτει δύο προεγκατεστημένες εφαρμογές που συνεργάζονται με το GPS. Η πρώτη είναι η εφαρμογή "Χάρτες" και η άλλη τα "Δεδομένα GPS", που την βρίσκεις στη διαδρομή: Μενού->Εργαλεία->Συνδεσιμότητα->Δεδομένα GPS. Άνοιξε κάποια από τις δύο αυτές εφαρμογές (κυρίως τους "Χάρτες" θα χρειαστείς, καθώς μπορείς να δεις την τρέχουσα θέση σου στο χάρτη. Με τα "Δεδομένα GPS" απλά βλέπεις τις συντεταγμένες σου). Μετά βγες σε ανοικτό χώρο με το κινητό να βλέπει ουρανό και στάσου ακίνητος για ορισμένα δευτερόλεπτα. Γιατί δε ρωτούσες πιο πριν? Γι' αυτό είμαστε εδώ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braindead Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 κατι αλλο τωρα.... η κεραια στο κινητο που ειναι ρε παιδια.....??? εκει που ειναι το πληκτρολόγιο.....??? οταν σερφαρω σπιτι μου με 3g(δεν εχω καλο σημα) μολις κανω περιστροφη οθονης χανω σημα(γυρναω το κινητο στα πλαγια κτλ....)...μολις το γυρναω αναποδα σε μερικες φασεις ειμαι φουλ......:wacko: Αυτό μαλλον έχει να κανει με την πόλωση του σήματος που είναι κάθετη. Σε οριακες περιπτώσεις σαν την δικιά σου έχει σημασια. Οπότε κράτα το κινητό όσο πιο καθετα μπορείς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Παιδιά στάθηκα πολύ άτυχος. Είχα το κινητό στη τσέπη του πουκαμίσου μου και καθώς έσκυψα αυτό βγήκε και πήγε και έπεσε σε γωνιακό πλακάκι και με την μύτη το χτύπησε στο κέντρο της οθόνης. Ενώ η οθόνη σε εκείνο το σημείο παρουσίασε ένα θάμπωμα η μεγάλη ζημιά έγινε στο εωτερικό της από κάτω μαύρης οθόνης και έχει εμφανίσει ακτινωτά ραγίσματα απο το σημείου κρούσης και προς τα έξω. Επίσης δεν φαίνονται πληροφορίες από την οθόνη αλλά το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Ξέρεις κανείς από κόστη τι παίζει; Πάντως η ζημιά πρέπει να είναι μεγάλη γιατί δεν είναι μόνο η εξωτερική οθόνη (το πλαστικό γυαλί) αλλά κυρίως η εσωτερική οθόνη. Επίσης το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα προσπαθήσω να πάρω back up στο κινητό, ελπίζω να μπορώ μέσο PC να κάνω όλες τις λειτουργίες γιατί από το κινητό δεν βλέπω σχεδόν τίποτα. Να πάρει μου χάλασε όλη η διάθεση. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Είσαι άτυχος. Το κόστος της οθόνης είναι πάνω από 60€ μαζί με την τοποθέτηση...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Είσαι άτυχος. Το κόστος της οθόνης είναι πάνω από 60€ μαζί με την τοποθέτηση...:( Μιλάμε για την μαύρη οθόνη (υγρών κρυστάλλων αν δεν κάνω λάθος) μαζί με το εξωτερικό πλαστικό γυαλί; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 σε νοκια shop μου ειχαν πει 30 μονο η εξωτερικη.. Αν το πας εδω στη νοκια ναι ειναι πανω απο 60 και τα 2. στο e-bay αν θυμαμαι καλα ειχα δει με 30(την εσωτερκη) αλλα πρεπει να την αλλαξεις εσυ..;) κριμα παντως.. ασχετο αλλα γιατι το βαζεις στο μερος της καρδια? εγω μονο και μονο που το ακουμπαω εκει νιωθω πολυ αβολα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 σε νοκια shop μου ειχαν πει 30 μονο η εξωτερικη.. Αν το πας εδω στη νοκια ναι ειναι πανω απο 60 και τα 2. στο e-bay αν θυμαμαι καλα ειχα δει με 30(την εσωτερκη) αλλα πρεπει να την αλλαξεις εσυ..;) κριμα παντως.. ασχετο αλλα γιατι το βαζεις στο μερος της καρδια? εγω μονο και μονο που το ακουμπαω εκει νιωθω πολυ αβολα! Έχεις μεγάλο δίκιο για την καρδιά και δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να βάζουμε το κινητό στο τσεπάκι που είναι στο ύψος της καρδιάς απλά το έβαλα εκεί για 5 δευτερόλεπτα για το λίγο που χρειάστηκε να πάω ... τουαλέτα. Δηλαδή για να καταλάβω το κόστος είναι 30€ για την εξωτερική οθόνη & άλλα 30€ για την εσωτερική οθόνη δηλαδή συνολικά 60€-80€ (περίπου πάντα) μαζί με τις τοποθετήσεις; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο αυτο μπορειτε να αναφερεται τις διαφορες του N2 Black αν αυτες υπαρχουν σε σχεση με το N82 Silver/White ? Προκαταβολικα ευχαριστω ! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 H μοναδικη διαφορα ειναι στο χρωμα. Ολα τα αλλα χαρακτηριστηκα ειναι ιδια :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Πολλά ακούγονται με το SAR. έχουμε κανένα νέο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_812_tm Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 H μοναδικη διαφορα ειναι στο χρωμα. Ολα τα αλλα χαρακτηριστηκα ειναι ιδια :) ok thnx !!! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Spyttt.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas200 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 γεια χαρά, αγόρασα και εγώ πριν 2 μέρες το ν82 (παρά το γεγονός ότι είχα διαβάσει τους προβληματισμούς περί ακτινοβολίας για τους οποίους δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ) και θέλω να σημειώσω ότι με απογοήτευσε τελείως η μπαταρία, συγκεκριμένα δεν έχει τελειώσει η μέρα και θέλει πάλι φόρτιση (αναμονή από το πρωι μέχρι 6μμ με 30 λεπτά ομιλία - 15 λεπτά gps - χωρίς mp3) κατά τα άλλα είμαι στη φάση του ψαξίματος και είμαι ικανοποιημένος. Είναι όντως ένα θέμα η μπαταρία και είχα δει συγκριτικούς πίνακες, αλλά δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό το πρόβλημα. Η αρχική μου φόρτιση ήταν 10 ώρες. αυτά που περιγράφεις είναι δωρεάν :shock:? Εγώ νομίζω ότι πληρώνεις. :whip:. Προσωπικά έχω βάλει (μου έβαλαν:wink:) garmin γιατί ο Γερμανός μου είπε ότι πληρώνεις 3μηνη, 6μηνη κλπ συνδρομή στη νοκια, οπότε προτίμησα τη γνωστή εταιρία. Ας μας διαφωτίσει κανένα παληκάρι.:) Για να κάνεις το GPS να λειτουργήσει, αρκεί να ανοίξεις κάποια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί. Το κινητό από το εργοστάσιο διαθέτει δύο προεγκατεστημένες εφαρμογές που συνεργάζονται με το GPS. Η πρώτη είναι η εφαρμογή "Χάρτες" και η άλλη τα "Δεδομένα GPS", που την βρίσκεις στη διαδρομή: Μενού->Εργαλεία->Συνδεσιμότητα->Δεδομένα GPS. Άνοιξε κάποια από τις δύο αυτές εφαρμογές (κυρίως τους "Χάρτες" θα χρειαστείς, καθώς μπορείς να δεις την τρέχουσα θέση σου στο χάρτη. Με τα "Δεδομένα GPS" απλά βλέπεις τις συντεταγμένες σου). Μετά βγες σε ανοικτό χώρο με το κινητό να βλέπει ουρανό και στάσου ακίνητος για ορισμένα δευτερόλεπτα. Γιατί δε ρωτούσες πιο πριν? Γι' αυτό είμαστε εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 αυτά που περιγράφεις είναι δωρεάν :shock:? Εγώ νομίζω ότι πληρώνεις. :whip:. Προσωπικά έχω βάλει (μου έβαλαν:wink:) garmin γιατί ο Γερμανός μου είπε ότι πληρώνεις 3μηνη, 6μηνη κλπ συνδρομή στη νοκια, οπότε προτίμησα τη γνωστή εταιρία. Ας μας διαφωτίσει κανένα παληκάρι.:) FREE einai αυτα που σου λεει ο panosz75 , απλα στην εταιρια πληρωνεις συνδρομη μονο αν θες φωνητικες οδηγιες κατα την πλοηγηση,,,αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 FREE einai αυτα που σου λεει ο panosz75 ,απλα στην εταιρια πληρωνεις συνδρομη μονο αν θες φωνητικες οδηγιες κατα την πλοηγηση,,,αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος:O Σωστα ! Πολλά ακούγονται με το SAR. έχουμε κανένα νέο? Αν υπαρξει κατι νεοτερο,να εισαι σιγουρος οτι θα το βρεις εδω διαβαζοντας .. αυτά που περιγράφεις είναι δωρεάν :shock:? Εγώ νομίζω ότι πληρώνεις. :whip:. Προσωπικά έχω βάλει (μου έβαλαν:wink:) garmin γιατί ο Γερμανός μου είπε ότι πληρώνεις 3μηνη, 6μηνη κλπ συνδρομή στη νοκια, οπότε προτίμησα τη γνωστή εταιρία. Ας μας διαφωτίσει κανένα παληκάρι.:) Περισσοτερα για το νοκια maps, στο αναλογο θεμα :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Όσοι αγοράσατε πρόσφατα το τηλέφωνο, τσεκάρετέ το, υπάρχει τρίμηνη δωρεάν φωνητική πλοήγηση για τους "Χάρτες". Ψαχτείτε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Θα μπορουσε κανεις να δωσει λεπτομεριες για το φορματ που μπορει να γινει στη συσκευη? πως μπορει να γινει?(τι συνδιασμο πληκτρων) τι προσφερει αφου γινει? τι αρνητικες συνεπειες μπορει να εχει? και γενικοτερα πληροφοριες για το θεμα.. Επισης υπαρχει διαφορα μεταξυ hard reset και soft reset? πως γινεται το καθενα απο αυτα? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Θα μπορουσε κανεις να δωσει λεπτομεριες για το φορματ που μπορει να γινει στη συσκευη? πως μπορει να γινει?(τι συνδιασμο πληκτρων) τι προσφερει αφου γινει? τι αρνητικες συνεπειες μπορει να εχει? και γενικοτερα πληροφοριες για το θεμα.. Επισης υπαρχει διαφορα μεταξυ hard reset και soft reset? πως γινεται το καθενα απο αυτα? ευχαριστω. Μήνυμα #10 από S60 Platform FAQ.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ευχαριστω, ειναι εγγυημενο ομως?σιγουρα δεν θα υπαρξει καποιο ανεπιθυμητο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Δηλαδή για να καταλάβω το κόστος είναι 30€ για την εξωτερική οθόνη & άλλα 30€ για την εσωτερική οθόνη δηλαδή συνολικά 60€-80€ (περίπου πάντα) μαζί με τις τοποθετήσεις; Ετσι πιστευω..αν υπολογισουμε οτι η τιμη του e-bay και του nokia shop ειναι η μιση-παντα για το εξωτερικο πλαστικο-και οτι στο e-bay η εσωτερικη ειχε περιπου 25-30euro τοτε νομιζω οτι με 100euro το πολυ θα εισαι οκ..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts