Jump to content

Braindead

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Braindead

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Braindead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπαρχει καμια εφαρμογη που να σκαναρει εγγραφα και να αναγνωριζει το κειμενο (οχι για bussiness cards) και να μην χρειαζεται αποστολη του εγγραφου σε ειδικο server??? Εχω ηδη ψαξει σε μερικα site αλλα τζιφος :(
  2. Auto einai to periergo, den ton exo allaksei kai gia epanafora ton ergostasiakon rithmiseon zitaei ton kodiko... Opote tha dokimaso to hard reset kai o theos voithos.
  3. Signomi gia ta greeklish alla vriskomai se pc xoris ellinika. Adimetopizo ena provlima me to n82. Allaksa sim kai mou zitaei to Lock code. Vazo to default 12345 alla den to dexetai kai oute boro na to allakso. Kamia idea??
  4. Να ξέρετε παντως οτι η καταγγελια ειναι δικαιωμα και υποχρεωση του καταναλωτη. Ακομα και μια καταγγελια στην γενική γραμματεία καταναλωτη ειναι ικανη να κινησει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την διερεύνηση της υπόθεσης. Πιστευω και ελπίζω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση θα ειναι παραπάνω απο μια.
  5. Μπα αυτο δεν αλλαζει, είναι εκ γεννετης χαρισμα! Οντως...αν δεν βγαλει η νοκια καποια ανακοινωση μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.
  6. Φιλε μου αυτο ειναι επιλογη του καθενος, το τι θα κανει. Προσωπικα αυτη η υποθεση με ενδιαφερει οχι τοσο για το sar (χρησιμοποιω έτσι κι αλλιως handsfree) αλλα για το ενδεχομενο παραπλανησης μας απο τη νοκια, κατι το οποιο αν ισχυει ειναι απαράδεκτο.
  7. Το 4004=1.32 sar νομιζω πως ειναι σχεδον σιγουρο. Πιστευω πως μια αλλαγή που τροποποιεί το sar θα δικαιολογουσε και ενα νεό hardware version, δλδ το 4004. Ουσιαστικα το μονο χαρακτηριστικο που αλλάζει μεταξυ των συσκευών μας και τον συσκευων που μετρηθηκαν στο 1.32 είναι το serial number! hw version, firmware version, αριθμος ic, product code,type και model είναι τα ιδια (ολα αυτα εκτος απο το hw version αναγραφονται στο κινητο πισω απο την μπαταρια). Οπως είπε και ο φιλος asikis αν η νοκια αλλα δηλωνει και αλλα ισχυουν αυτο αποτελει τουλαχιστον σημαντικο σφαλμα, απο την στιγμη ομως που προσπαθουν να το καλύψουν και ακομα και τωρα δεν υπαρχει επισημη ενημερωση τοτε οντως ειναι εξαπατηση. Μια ομαδικη καταγγελια θα ηταν οτι πρεπει για να τους ξυπνησει λίγο.
  8. Αυτο ακριβώς, τα καινουργια test reports αφορούν 2 prototype συσκευές με hw 4004. Οποτε υποθετω οτι σε προγενεστερες hw versions δεν εχουν γίνει αλλαγες που τροποποιουν το sar. Ολα αυτα με την προυπόθεση οτι η αλλαγή έγινε στο hardware και οχι πιο πριν στο software... Μπορειτε οσοι βρισκετε το hw version να τσεκαρετε και τo sar που γραφει το manual? Για να έχουμε ενα ακομα σημειο αναφορας. update: Λοιπον...βρεθηκε το πρωτο bug στην παραπανω θεωρία ή η νοκια αλλα γραφει και αλλα κανει... το n82 μου (μαυρο) εxει hw version 4004 και το manual γράφει sar 0.62. Τα συμπερασματα δικά σας.
  9. Δεν νομιζω πλεον οτι η νοκια μας δουλευει...απλα υπαρχουν κακοπληροφορημενοι υπαλληλοι. Η νοκια καλώς ή κακως πραγματοποιήσε μια αλλαγή στο κινητό αλλα φροντισε να ενημερώσει τα εγγραφα που το συνοδεύουν καθως και το site της. Ξερει κανεις πως μπορουμε να δούμε το hardware version του κινητού? Υπάρχει κάποιος κωδικός του στυλ *#χχχχ# που το εμφανίζει? Εχω την εντύπωση οτι μόνο οσα έχουν hw version 4004 ή μεταγενεστερη έχουν sar 1.35.
  10. Ουσιαστικα τροποποιηθηκαν καποια χαρακτηριστικα του n82 με αποτελεσμα να αυξηθει ελαφρως η ισχυς του σηματος που εκπεμπει, να έχει καλύτερη απόδοση... και φυσικά να αυξηθεί η τιμή του sar. Οπότε συμφωνα με τα παραπανω εχουμε τα "παλια" n82 με sar 0.62 και τα "νεα" με 1.35.
  11. Εχει γίνει ήδη, θεωρησα σωστό να γίνει κι εδω γιατι ειναι κατι που αφορα ολους τους κατοχους του n82.
  12. Το μυστήριο του sar πιστεύω πως λύθηκε... Συμφωνα με δήλωση της nokia υπάρχει τροποποιήση στο n82 που αλλάξε και το sar. REQUEST FOR PERMISSIVE CHANGE CLASS II: Hereby we request pursuant to 47CFR 2.1043, a permissive change class II for, FCC ID QVVRM-313, please see attached test reports. Description of change: Realignment of multi-slot power levels for improved field performance. Test reports are submitted with filings. https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/f...ive_or_pdf=pdf Για όσους ενδιαφέρονται να δουν και τα καινουργια test reports... https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/...'QVVRM-313' Υποψην...αυτα τα reports αφορουν την αμερικάνικη αγορα οποτε οι τιμες sar ειναι λιγο διαφορετικες απο τις ευρωπαικες.
  13. Το μυστήριο πιστεύω πως λύθηκε... Συμφωνα με δήλωση της nokia υπάρχει τροποποιήση στο n82 που αλλάξε και το sar. REQUEST FOR PERMISSIVE CHANGE CLASS II: Hereby we request pursuant to 47CFR 2.1043, a permissive change class II for, FCC ID QVVRM-313, please see attached test reports. Description of change: Realignment of multi-slot power levels for improved field performance. Test reports are submitted with filings. https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=952815&native_or_pdf=pdf Για όσους ενδιαφέρονται να δουν και τα καινουργια test reports... https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=438919&fcc_id='QVVRM-313' Υποψην...αυτα τα reports αφορουν την αμερικάνικη αγορα οποτε οι τιμες sar ειναι λιγο διαφορετικες απο τις ευρωπαικες.
  14. Ερώτηση...η nokia έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοινωση σχετικά με το θεμα του sar ή περιμένει από τον πελάτη να ανακαλύψει μόνος του τα διάφορα μαγειρέματα που εχουν γίνει?
  15. Βασικος παραγοντας για την ταχύτητας της καρτας ειναι το Class στο οποίο ανήκει και αντιπροσωπεύει την ελάχιστη ταχύτητα εγγραφης που πιανει η καρτα. Μεχρι τώρα έχω δει καρτες με 2,4,6 mb/s. Και οι 5 καρτες που αναφερονται παραπανω πρεπει να ειναι class 4 (mb/s) οποτε λογικα δεν θα εχουν ιδιαιτερες διαφορες στην ταχυτητα.
×
×
  • Create New...