Jump to content

kalisperis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kalisperis

  1. Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να κάνω root ακόμα μέχρι να μάθω περισσότερα για αυτό. Δοκίμασα το dns, έβαλα και αυτά που έλεγε άλλο ακόμα έχω διαφημίσεις:( Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Γεια σας παιδιά. Αγόρασα το Samsung tab 10.1 2016 και μιας και ειναι η πρώτη μου επαφή με android ήθελα να ρωτήσω κατι. Πως γίνεται να απενεργοποιήσω τις διαφημίσεις απο YouTube? Δοκίμασα μερικά apps απο play store αλλά κανένα δε δούλεψε... Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Τι ξέθαμα κάνω τώρα...! Παιδιά μ' αρέσει πολύ η φωτογραφική μηχανή του Ν90! Ειδικά έτσι όπως περιστρέφεται! Αλλά μια ερώτηση...Όταν γυρίσω πλάγια την οθόνη μου ετοιμάζει το βίντεο. Πως το αλλάζω?
  4. Θα περιμένω να πέσει κ αλλο η τιμή (2-3 μήνες ακόμα) και θα το πάρω. Τι έγινε τελικά με το SAR?
  5. Καλησπέρα παιδιά...Σήμερα στην παραλία έδιναν δωρεάν πακέτα για καρτοκινητό και πήρα 2, ένα για μένα και ένα για την κοπέλα μου. Έψαξα λίγο και βρήκα το Non Stop 600.600 λεπτα ομιλίας, 600 μηνυματα για 5 ευρώ το μήνα προς 1 αριθμό WIND. Ερώτηση τώρα...Για να την ενεργοποιήσω την υπηρεσία τι πρεπει να κάνω?
  6. Έχω μια ερώτηση...Σχετικά με το SAR...Το 1,35 που προέκυψε, υπήρχε ανέκαθεν ή ισχύει για κάθε κινητό που πωλείται τώρα? Ούτος ή άλλος, είμαι 17 χρονών και δε θέλω να επηρεάσει τη ζωή μου το SAR του N82, ούτε θέλω να είμαι καλωδιομένος για να το αποφύγω...
  7. Το θέμα είναι: Πότε ξέρεις αν έχει στρώσει η μπαταρία?
  8. Thanks φίλε. Απλά στο w850i την χρησημοποιώ με αντάπτορα, πήρα αυτή τη μνήμη σήμερα από e-shop για το w910i και δε χρειάζεται αντάπτορας.
  9. Παιδιά 2 ερωτήσεις: 1) Μια φίλη μου έχει το κινητό και λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δόνηση. Την έχει ενεργή και δεν δονείται το κινητό όταν την παίρνουν τηλέφωνο ή όταν της στέλνουν μήνυμα 2) Θέλει να πάρει 2GB μνήμη και αναρωτιέται αν αυτή κάνει: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Σας ευχαριστώ!
  10. Ποιά είναι η διαφορά του από το Ν82? Μόνο διαφορετική κάμερα βλέπω...
  11. Πολλά ακούγονται με το SAR. έχουμε κανένα νέο?
  12. Υπέροχα...! Και κάτι τελευταίο. Πήρα μια κάρτα 2GB με αντάπτορα. Την υποστηρίζει? Είναι Sandisk M2
  13. Είσαι σίγουρος??? Αν ναι, τότε το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μιας και δε βλέπω να έρχεται κανένα καλό κινητό πριν το φθινόπορο... Αλλά βλέπω εδώ στο e-shop ότι δεν το υποστηρίζει...Για δες λίγο... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003498 (κοίτα στα Κ)
  14. Αν διαβάσεις 5-6 σελίδες προς τα πίσω θα διαπιστώσεις ότι το κινητό παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Και εγώ ήθελα να το πάρω, αλλά δεν αξίζει πιστεύω...
  15. Τι σημαίνει αυτό (είμαι και άσχετος...) ;... Υποστηρίζει αυτό που είπα? Πάντως το έχω δοκιμάσει σε k800i, k850i και σε w850i και λειτουργεί!
  16. ξέρετε μήπως αν το bluetooth που πήρα (HBH-DS200) κάνει για αυτό το κινητό? Γιατί αν κάνει, το πήρα κατευθείαν(το κινητό!)
  17. ναι αλλά τα πλήκτρα ρε παιδιά είναι πολύ χάλια...:p
  18. Ποιές είναι οι διαφορές τους?
  19. Έχω το w850i και λέω να το πάρω το k800 γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αναρωτιέμαι όμως αν αξίζει να πάρω ένα κινητό που όπου να'ναι θα αποσυρθεί από την αγορά. Τι λέτε? Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα.
  20. Το μπλε...γιατί το πράσινο είναι στα 429,25!:lol:
  21. Άστο, τα είπαμε στα PM:p Ρε παιδιά ακούω για κάτι flash θέματα που κάνουν πιο ωραίο το μενού. Το W850i δέχεται τέτοια? Αν ναι, που μπορώ να βρώ? Επίσης, γίνεται να αλλάξω το skin του walkman player?
  22. Απρίλιο λέει...Καλό φαίνεται, θα δείξει!
×
×
  • Create New...