Jump to content

millis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    555
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About millis

  • Ημ. Γέννησης 17/11/1974

millis's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Έχω το note 9 pro εδω και σχεδόν 1 χρόνο (προερχόμενος από ένα άριστο ΝΟΤΕ 4). Τους τελευταίους μήνες ενώ το χρησιμοποιώ αρχίζει και ανοίγει apps μόνο του. Οπότε πατάω το πλευρικό κουμπί, σβήνει η οθόνη και μετά όταν το ξανανοίγω,όλα καλα. Δεν έκανα τίποτα στην συσκευή, είναι όπως το αγόρασα.
  2. Παιδιά το βρηκα 2 μηνών στα 250 (κυπρο). Τι λέτε; Αξίζει; Πρέπει να προσέξω κάτι; Βγάζει καθόλου προβλήματα;
  3. Παίδες μήπως ξέρει κανείς αν έχει το dial πληκτρολόγιο το note; Αυτό με 3 γράμματα αν κουτί.
  4. Το τσίμπησα και εγώ με λίγη επιφύλαξη (μιας και η πρώτη απόπειρα με xiaomi redmi πριν χρόνια είχε θεματάκια). Πεμπτη βράδυ έκανα πρώτη φόρτιση, τώρα είναι Δευτέρα μεσημέρι και είμαι στο 19%. Πολύ καλή συσκευή, ποιοτική κατασκευή, ταχύτατο. Πολύ καλό σήμα, δυνατό wifi. Υπερευχαριστημένος.
  5. Σας ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλησπέρα παιδιά. Θα αγοράσω ένα 6s plus για τον κόρη μου αύριο. Είμαι πρωτάρης σε iphone, και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να προσέξω. Οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Επίσης θα ηθελα να ξέρω αν έχει βγάλει κάποια προβλήματα το κινητό γενικά. Ευχαριστώ.
  7. Εμενα μετά τα γνωστά freezing/restarting/robooting τώρα πέθανε. Δεν φορτίζει, δεν ανάβει. Δεν φταίει ο φορτιστής. Ειχα διαβάσει κάπου ότι ίσως τα προβλήματα restarting κλπ οφείλονται σε ελαττωματική μπαταρία. Και τώρα που πέθανε τελείως, σκέφτομαι ότι ίσως είναι πρόβλημα μπαταρίας. Συμβουλες; Έχει τύχει σε κανένα ;
  8. W880 και w980 στο top3 των κινητών που πέρασαν από τα χέρια μου τα τελευταία 20 χρόνια. Το 3 μέλος ήταν το sony cmd z5.
  9. Το Note μου έκανε τα γνωστά προβλήματα - freezing,restarting- κλπ. Το έβαλα στο συρτάρι και χθες είπα να περάσω το march update μπας και φτιαχτεί κάτι. Πλέον ούτε ανάβει, ουτε φιρτίζει. Διάβασα για το ότι πιθανόν το πρόβλημα είναι η μπαταρία και το ότι δεν ανάβει/φορτίζει πλέον, ίσως υποδηλωνει ότι όντως ίσως να φταίει η μπαταρία. Ερωτήσεις: Όταν η μπαταρία είναι νεκρή, και το βαζεις στην φόρτιση, ανάβει το κινητό; Με συμβουλεύετε να αγοράσω μπαταρία, μπας και λυθουν τα προβλήματα;
  10. millis

    Sony Xperia Z2

    Παίδες καλησπέρα . Το βρήκα 2ο χέρι στα 150ευρώ. Αξίζει να το πάρω; Είχα Sony z και z1 μέχρι τώρα. Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  11. millis

    Sony Xperia Ζ

    Παίδες εμένα μετά από λίγη χρήση 2-3 λεπτά για π.χ ιντερνετ, το ακουστικό δεν δουλευει σε κλήση, και έτσι βαζω hands free. Τι λέτε; Υπάρχει λύση;
  12. Και ξαφνικά σήμερα έρχεται η 4.4.2. Δεν το περίμενα. Νομίζω πάει πάνω απο 18 μήνες να έρθει ενημέρωση. Στην αρχή κολλουσε απίστευτα αλλά μετά ρόλαρε.
  13. millis

    Sony Xperia Z Ultra

    Παίδες καλημέρα. Το σκέφτομαι για το ultra μιας και είμαι σχεδόν 2μέτρα, οπότε δεν με χαλά το μέγεθος. Βασικά τώρα έχω ένα xperia z και ένα Galaxy Note 10.1 . Με κουρασε το note γιατίείναι αρκετά βαρύ. Σκέφτηκα το ultra για να αντικαταστήσω και τα δύο. Υπόψιν ότι παρακολουθώ συνεχώς ταινίες μέσω xbmc στο note. Τι λέτε, αν πάρω το ultra θα με καλύψει (και ως κινητό και ως ταμπλέτ) ;
×
×
  • Create New...