Jump to content

kingminosn82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kingminosn82

  1. Αντιθέτως με την κρίση υπάρχει ο κύνδινος να αυξυθεί η θητεία γιατί από τότε που έγινε 9μηνο προσλαμβάνουνε πολλούς ΕΠ.ΟΠ για να καλύψουνε θέσεις.Ο εποπ παιενει 1000 ευρό τον μήνα κι ο στρατιώτης 8,62.:)
  2. Σκέφτονται να το ξανακάνουν 12μηνο από τον Αύγουστο,αλλά δε έχουν αποφασίσει ακόμα στο ΓΕΣ.
  3. Πότε θα ανοίξει ο νέος σταθμός Άγιοι Ανάργυροι?Και σχετικά με τον σταθμό Μεταμόρφωση έχουμε νέα?
  4. Για τον Φεβρουάριο λένε ότι θα ανοίξει ο Χολαργός,και θα έχει και κάτι πολύ καλό.:shifty:
  5. Τις τελευταίες μέρες οταν τραβάω μακρινή φωτογραφία χωρίς ζούμ η αριστερή πλευρά της φωτογραφίας θολώνει αισθητά.:mad:Τι μπορεί να συμβαίνει?:worry:
  6. Ξέρετε πότε θα γίνει το κλείσιμο της σύραγγας Ομόνοια-Μοναστηράκι?
  7. Μετά την απόφαση να ξυλωθεί η νέα γραμμή ανάμεσα στους σταθμούς Ηράκλειο-Ειρήνη δεν έγινε καμία εργασία εκτός την αφαίρεση ενός πολύ μικρού τμήματος του τσιμέντου.έτσι θα το αφησουν?:O:blink::shifty::wacko:
  8. Στο μηνιαίο έντυπο του Μετρό που διανέμεται δωρεάν σε κεντρικούς σταθμούς του Μετρό πλέον η γραμμή 4 αναφέρεται ως ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ από ΥΠΟ ΜΕΛΕΤΗ που αναγραφώταν μέχρι πρόσφατα.:):):)
  9. Εγώ ψήφισα άλλη γιατί η καλύτερη πίτσα για μένα βρίσκεται(ή μάλλον παράγεται:lol:)στην πιτσαρία ΓΑΛΗΝΗ στον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι.Άσχετα αν τα 3-4 τελευταία χρόνια έχει μειώσει το μέγεθος και η τιμή έχει ανέβει 3 ευρώ παραπάνω.:D:(:p
  10. Συγχαρητίρια για αυτήν την κίνηση.Αλλά θα ήθελα να προτείνω κάτι ανάλογο. Εκτός από το πρόβλημα των GreekEnglish έχω παρατηρήσει όχι μόνο στο myphone αλλά γενικώς ότι πολλοί χρήστες που γράφουνε με Ελληνικά δεν βάζουνε τόνους,δεν ξεκινάνε με κεφαλαία δεν βάζουν σημεία τήξης όπως τελείες,κόμματα.Θα πρότεινα να γίνει μια προσπάθεια να λυθεί και αυτό το πρόβλημα.:)
  11. Θα μπορούσε να πάει τον ελεγτή στο ακυρωτικό μηχάνμα του τράμ και να του το δείξει.Νομίζω ότι οι επιβάτες μπορούν να ζητήσουν κάτι τέτοιο.
  12. Θα καθυστερήσει ένα μήνα ακόμα το άνοιγμα της σήραγγας από Εθνική Άμυνα?:worry:
  13. Η ταχύτητα, ίδια μου φαίνεται αλλά μάλλον είναι μέχρι να στρώσει καλά η γραμμή.:)
  14. Τι έγινε???:blink: Τα εισητίρια είναι πλέον υσχίουνε για όλα τα μέσα και για μιαμιση ώρα από την στιγμή που το επυκιρώνεις.Δεν έχει σημασία αν το χτύπησες σε τραμ.
  15. Από την προσεχή Δευτέρα κλειστός ο σταθμός ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ.:D
  16. Μάγκες ξηλώνουν την νέα ολοκαίνουρια γραμμή ανάμεσα Ηράκλειο με Ειρήνη.:shock::blink::wacko: Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τον λόγο αλλά διαφώνησε η κατασκευαστική εταιρεία με τον ΗΣΑΠ για το σκυρόδεμα.
  17. Η σειρά δεν είναι Αμερικάνικη?Το mega απλός πήρε ο σενάριο και άλλους ηθοποιούς και την ξαναγυρίζει σε Ελληνική έκδοση.(Όπως κάνει και σε άλλα σήριαλ τα τελευταία χρόνια;)) ή κάνω λάθος?:worry:
  18. Θέλω να δώ ποσο ξύλο θα φάει ο δράστης με το μαχαίρι από τον Ζαν Κλόντ.:worry:
  19. Στάκας λεγότανε και όχι Τσάκας.:D
  20. Απο Δευτέρα μέχρι παρασκευή γίνονται 110 κληρώσεις και τα Σαββατοκύριακα 133. Γι αυτούς που παίζουν θα πρότεινα να μην παίζουν μια ολόκληρη κατεβασιά π.χ. 1 11 21 31 41 51 61 71 Θα ήταν καλό πάντα σε αυτές τις κατεβασιές να μην βάζετε ένα νούμερο,και κατι μπορεί να κάνετε.;);)
  21. Εμένα μου αρέσουνε καλύτερα τα goodys.;)
  22. Από αύριο στις 5 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργεί μεταξύ των σταθμών Πειραιάς- Ταύρος και Ομόνοια- Κηφισιά. Επίσης, την Κυριακή 10 Μαΐου από την έναρξη έως τη λήξη των δρομολογίων ο Ηλεκτρικός θα λειτουργεί στα τμήματα Πειραιάς- Ταύρος και Νέα Ιωνία- Κηφισιά. Στα τμήματα που θα τεθούν εκτός λειτουργίας, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με ειδικές λεωφορειακές γραμμές της ΕΘΕΛ. Στο μεταξύ, από Κυριακή 10 Μαΐου και για διάστημα περίπου δύο μηνών τίθενται εκτός λειτουργίας οι σταθμοί Άγιος Ελευθέριος και Κάτω Πατήσια. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να κάνουν στάση και με καθυστέρηση στο δρομολόγιο. Πηγή ΤΑ ΝΕΑ Καλή επιτυχία.:D
×
×
  • Create New...