bill33 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλημέρα παιδιά! Βρήκα ένα bug ακόμα της τελευταίας έκδοσης firmware 31.0.016 (δεν ξέρω αν το έχει προσέξει και κάποιος άλλος). Με την αλλαγή της ώρας το σ/κ, πήγε πίσω κατά μια ώρα και η ωρα αφύπνισης. Δηλαδή ενώ είχα ρυθμίσει να χτυπάει π.χ. στις 07:00 το πρωί το ξυπνητήρι χτύπησε στις 06:00! και μάλιστα αυτό έγινε και στις 2 αφυπνίσεις που έβαλα!! Κατ' εμέ είναι απαράδεκτη η ΝΟΚΙΑ που ένα χρόνο σχεδόν μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν έχει διορθώσει αυτά τα προβλήματα. Δηλαδή αναβαθμίσεις λογισμικού βγάζει μόνο κατά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της κάθε συσκευής;; Λυπάμαι που το λέω αλλά σίγουρα με έχασε από πελάτη της. Αυτο ακριβως επαθα και εγω.Το εσβησα το σαββατο το βραδυ,δεν χρειαζομαι ξυπνητηρι την κυριακη,το ανοιγω το πρωι της κυριακης εχει αλλαξει η ωρα σωστα απο μονη της και σημερα το πρωι αντι για 07:50 χτυπησε στις 06:50 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αφού δεν πήγε μία ώρα μπροστά, πάλι καλά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αφού δεν πήγε μία ώρα μπροστά, πάλι καλά :p Καλά αυτό θα ήταν το πιο αξιοπερίεργο!!! Από την άλλη όμως δε νομίζω πως συμβαίνει σε συσκευές άλλων εταιρειών και πόσο μάλλον των πολύ μικρών... Απλά είναι απαράδεκτο για μια εταιρεία που υποτίθεται ότι έχει ~40%-42% μερίδιο στην παγκόσμια αγορά... Ντροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Όντως είναι απαράδεκτο.. Θα έπρεπε ήδη να έχουν βγάλει αναβάθμιση που να έχει διορθωθεί. Ευτυχώς στο Ν81 μου δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Στο δικό μου πάλι χτύπησε σωστά :confused: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 εγω χθες πουλησα το ιστορικό και πολυ αγαπημένο ν82 μου....:p το παιδι που το πηρε επαθε σοκ με το θεμα αφύπνισης....:mad::mad: ηταν ετοιμος να μου το γυρισει πισω σημερα γιατι νομιζε οτι το κινητο εχει προβλημα.... ειδα και επαθα για να τον πεισω...... για μενα ειναι απαραδεκτοι στο θεμα αυτο... η αφύπνιση ειναι απο τα πιο σημαντικα σημεια..... πρεπει να το διορθώσουν....απορω πως το αφησαν το θεμα ετσι τοσο καιρο..σε ενα κινητο που εχει πουλησει τοσο πολυ..... καλα ρε μαμοτι τοσσοοοοο πιααααα:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Απο περιεργεια ποσο το πουλησες? Το δικο μου το εδωσα πριν ενα μηνα με καινουργια μπαταρια γνησια nokia αχρησιμοποιητη και χωρις καμια γρατσουνια στην οθονη 150 € :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Εγώ δε νομίζω να το πουλήσω. Όταν πάρω καινούργιο κάποια στιγμή, το πιο πιθανό είναι ότι θα το κρατήσω, αν κρατήσει δηλαδή. Μου κάνει μερικά τρελά τελευταία, μάλλον λόγω των σταγόνων νερού που είχε πάρει πριν καιρό. :X Και το θέμα είναι τι να πάρεις... Επισκέπτομαι αρκετά συχνά το 5th edition section και βλέπω τα θέματα των ήδη υπαρχόντων συσκευών, αλλά και νέα σχετικά με τις επερχόμενες, αλλά δεν ξέρω πού θα καταλήξω τελικά. Ίσως κανένα X6, αλλά θα δείξει στο τέλος :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εγω χθες πουλησα το ιστορικό και πολυ αγαπημένο ν82 μου....:p το παιδι που το πηρε επαθε σοκ με το θεμα αφύπνισης....:mad::mad: ηταν ετοιμος να μου το γυρισει πισω σημερα γιατι νομιζε οτι το κινητο εχει προβλημα.... ειδα και επαθα για να τον πεισω...... για μενα ειναι απαραδεκτοι στο θεμα αυτο... η αφύπνιση ειναι απο τα πιο σημαντικα σημεια..... πρεπει να το διορθώσουν....απορω πως το αφησαν το θεμα ετσι τοσο καιρο..σε ενα κινητο που εχει πουλησει τοσο πολυ..... καλα ρε μαμοτι τοσσοοοοο πιααααα:rolleyes::rolleyes: Εγώ πάντως νομίζω πως αφού ασχολείται η ΝΟΚΙΑ με το Symbian 5th edition αι το Maemo σίγουρα έχουν παροπλίσει τις προηγούμενες εκδόσεις. Δείτε την ημ/νια έκδοσης του τελευταίου firmware του Ν82, 09-12-2008. Ε, δε νομίζω να βγάλουν άλλο. Κρίμα και είχα πει να το κρατήσω το τηλέφωνο αυτό όσο πάει, αλλά μάλλον θα την κάνω γενικά από τη ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδιά χρησιμοποιώ το N82 μου για voip μέσω wifi, όμως δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω για voip μέσω 3G, έχει κανείς καμιά ιδέα πως γίνεται; Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balentino Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδιά χρησιμοποιώ το N82 μου για voip μέσω wifi, όμως δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω για voip μέσω 3G, έχει κανείς καμιά ιδέα πως γίνεται; Γινεται μονο εαν εχεις συνδεση κανονικο ιντερνετ και οχι wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Γινεται μονο εαν εχεις συνδεση κανονικο ιντερνετ και οχι wap Ναι, έχω 30mb από το vodafone CU 2009. Πως θα τα χρησιμοποιήσω; :) Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 μπορει να εχει ξανα αναφερθει αλλα δεν το βρηκα..εχω μια απορια πολλοι θα ξερετε για το "κολπο" με το macro mode στην καμερα του κινητου. ξερει κανεις τον λογο για τον οποιο γινεται αυτο?ειναι κατασκευαστικο λαθος η easter egg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireman72 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Από πού μπορώ να κατεβάσω video player για Ν82, καθότι ο real player που είναι εγκατεστημένος στο κινητό δεν υποστηρίζει τα βίντεο που αποθήκευσα στο τηλέφωνο..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Διάβασε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Επίσης δες και τα περιεχόμενα της ενότητας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Στο δικό μου δεν είχα πρόβλημα με την αφύπνιση, αλλά έχω τη 2.κάτι έκδοση... :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Στο δικό μου δεν είχα πρόβλημα με την αφύπνιση, αλλά έχω τη 2.κάτι έκδοση... :/ Εννοείται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με την έκδοση 20.0.062. Είναι η τελευταία έκδοση του Ν82 η οποία δεν εμφανίζει το εν λόγω πρόβλημα. Σε αυτήν έχω μείνει κι εγώ. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 το ν82 μιας φιλης αρχισε χθες να της κανει διαφορα. σαν να το χειριζεται αλλος. γραφει μονο του νουμερα στην οθονη,παει στο μενου και τετοια. πως να κανει φορματ?θα φτιαξει? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 *#7370# Κάνε και ένα φορμάτ την κάρτα (μορφοποίηση κάρτας) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 το ν82 μιας φιλης αρχισε χθες να της κανει διαφορα. σαν να το χειριζεται αλλος. γραφει μονο του νουμερα στην οθονη,παει στο μενου και τετοια. πως να κανει φορματ?θα φτιαξει? Καλημέρα! Ίσως να έχει πρόβλημα η πλακέτα στην οποία ακουμπάνε πάνω τα πλήκτρα. Μπορεί να δοκιμάσει να κάνει φορμάτ μήπως και έχει φάει κάποιο κόλλημα. Διάβασε το Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα με format τότε καλό είναι να πάει σε κάποιο nokia store και να κοιτάξουν μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Εγώ δε νομίζω να το πουλήσω. Όταν πάρω καινούργιο κάποια στιγμή, το πιο πιθανό είναι ότι θα το κρατήσω, αν κρατήσει δηλαδή. Μου κάνει μερικά τρελά τελευταία, μάλλον λόγω των σταγόνων νερού που είχε πάρει πριν καιρό. :X Και το θέμα είναι τι να πάρεις... Επισκέπτομαι αρκετά συχνά το 5th edition section και βλέπω τα θέματα των ήδη υπαρχόντων συσκευών, αλλά και νέα σχετικά με τις επερχόμενες, αλλά δεν ξέρω πού θα καταλήξω τελικά. Ίσως κανένα X6, αλλά θα δείξει στο τέλος :) Επισης πολυ λιγα κινητα εχουν τοσο καλη φωτογραφικη ποιοτητα........ Ακομα και με μεγαλυτερη αναλυση, πιο ακινουργια, κλπ, δεν βγαζουν τοσο καλες φωτογραφιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthii Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Παιδια τελευταια εχει πεσει η διαρκεια της μπαταριας. Απ οτι εχω δει το τελευταιο λογισμικο του κινητου ειναι απο 12-2008 Αξιζει να αγορασω καινουρια μπαταρια αν ναι και απο που? Ειμαι ευχαριστημενος απο το τηλ.:O Παράθεση [sIGPIC][sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Για αρχή δες αν έχεις την τελευταία έκδοση firmware από εδώ, βάζοντας το product code. Μήπως έχεις περάσει τώρα τελευταία κάποια εφαρμογή η οποία καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία? Ακόμα μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις φορμάτ στο κινητό και στην κάρτα μνήμης και να παρακολουθήσεις αν συνεχίζει η μικρή αναμονή της μπαταρίας Αν μετά από αυτά συνεχίζει η γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας τότε αγοράζεις μια καινούργια. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Εγώ παιδιά κατέβασα μια εφαρμογή και το τίναξα το εργαλείο. Ευτυχώς με ένα φορμάτ στην κάρτα μνήμης έστρωσε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Eαν θελεις γραψε το ονομα της εφαρμογης στο: [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογες Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ για να γνωριζουν το ονομα και να προστατευτουν τα υπολειπα μελη. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts