pavlitakis1 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Θελει φιλη μου δικηγορος πριντερ για το γραφειο της Πολυμηχανημα. Που να κανει και αυτοματη διπλη οψης σαρωση, μπρος πισω (και φαξ αν ειναι δυνατον) Καταληξαμε στη brother MFC L2750DW https://www.jmsolutions.gr/Εκτυπωτές-and-Φωτοτυπικά-106/Εκτυπωτές-110/Πολυμηχανήματα-112/mfp-brother-laser-mono-mfc-l2750dw-mfcl2750dw.html Τι λετε? Και βρισκονται ευκολα συμβατα μελανια? Υπαχει θεμα με το τσιπ για τα συμβατα μελανια?Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στην Στουρνάρη και ρώτησε αυτούς που πουλάνε μελάνια να σου προτείνουν αυτό που χρειάζεσαι. Ξέρουν τι υπάρχει ακριβώς και ποια αξίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 (edited) Καλησπέρα, μέχρι τώρα είχα έναν Canon mx455 ο οποίος χάλασε όποτε πάμε για νεο εκτυπωτή... Η χρήση του: Περιστασιακή με γύρο στα 0-5 εως 10 φύλα το μήνα. Θέλω να μπορει να σκανάρει απροβληματιστα και αν γίνεται να απομονώνει και να εκτυπώνει μόνο το μαύρο και όχι γκρι. Μιλαμε για Πολυμηχάνημα μεχρι 70-80€. Edited January 17, 2022 by Lyngas1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shamrockk Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Καλήμερα. έχει κανείς να προτείνει κάποιο σαιτ για τόνερ για λέιζερ εκτυπωτές,πιο οικονομικά από τα γνήσια;κ σχετικά αξιόπιστα. Έχω έναν Lexmark MB2236i Ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2024 Βλέπω ότι τα τελευταία μηνύματα στο νήμα δεν απαντήθηκαν που σημαίνει ότι δεν είναι ενεργό πλέον, αλλά θα τολμίσω την ερώτηση. Ανιψιός θέλει να αγοράσει εκτυπωτή που να λειτουργεί με συμβατά μελένια. Ξέρω ο δικός μου Canon ΔΕΝ λειτουργεί και αναγκάζομαι να αγοράσω γνήσια. Υπάρχει εμπειρία και γνώση για το θέμα αυτό σήμερα (ρωτάω σε σχέση με την απάντηση του pavlitakis την 1/12/21)? Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 On 16/3/2023 at 9:23 ΠΜ, Shamrockk said: Καλήμερα. έχει κανείς να προτείνει κάποιο σαιτ για τόνερ για λέιζερ εκτυπωτές,πιο οικονομικά από τα γνήσια;κ σχετικά αξιόπιστα. Έχω έναν Lexmark MB2236i Ευχαριστώ προκαταβολικα Printking.gr On 2/2/2024 at 10:18 ΠΜ, makap said: Βλέπω ότι τα τελευταία μηνύματα στο νήμα δεν απαντήθηκαν που σημαίνει ότι δεν είναι ενεργό πλέον, αλλά θα τολμίσω την ερώτηση. Ανιψιός θέλει να αγοράσει εκτυπωτή που να λειτουργεί με συμβατά μελένια. Ξέρω ο δικός μου Canon ΔΕΝ λειτουργεί και αναγκάζομαι να αγοράσω γνήσια. Υπάρχει εμπειρία και γνώση για το θέμα αυτό σήμερα (ρωτάω σε σχέση με την απάντηση του pavlitakis την 1/12/21)? printking.gr υπάρχει τηλεφωνική εξυπηρέτηση πες το μοντέλο του εκτυπωτή και θα σου πούνε αμέσως τι και πως.Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι που να μην το έχουν. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts