Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα αγαπητοι μου φιλοι.

εχω καποια προβληματα

εχω το ν82

εγκατεστησα τον coreplayer. πολυ καλο προγραμμα. ειναι ακριβως οτι χρειαζομουν. μονο που δεν δουλευει

την πρωτη φορα φτιαχνω playlists απο φακελους που ειχα χυμα mp3 μεσα. μετα παω να φτιαξω playlist απο φακελο που ειε μεσα πολλους υποφακελους. εκει το προγραμμα κολησε εντελως

ανοιγε αλλα δεν εκανε τιποτα...περασα το προγραμμα ξανα και παλι τιποτα κολλημενο. εκανα uninstall και ξανα install και εφτιαξε. παω και φτιαχνω ξανα τις πλαυλιστσ. κανω εχιτ και ξαναμπαινω στο προγραμμα και οι λιστες δεν υπηρχαν

και μετα πηγαινα να ανοιξω καποιο αρχειο, και το προγραμμα κρασαρε και με μεταγε εξω. με λιγα λογια δε μου δουλευει. τι κανω λαθος? εχει συμβει σε καποιον αυτο?

οσον αφορα το rotateme

το προγραμμα το εχω βαλει να ξεκινα αυτοματα

εχω βαλει τις ρυθμισεις που εχουν αναφερθει στο θρεντ αυτο. ομως εκτος απ οτο οτι ειναι πολυ ευαισθητο, το κινητο δε γυρνα οταν κανο δεξιοστροφη περιστροφη. παρα μονο αριστεροστροφη. αυτο δε θα επρπε να μη συμβαινει? αλλιος ποιος ο λογος του ποργραμματος?

flipsilent

πολυ απλα δε μουδουλευει παραμ ονο αν εχω το κινητο παραλληλο με το δαπεδο και το αναποδογυρισω. αν το εχω οριζοντιο δε κανει τιποτα

και επισης δουλευουν συνεχεια με το κινητο τα rotateme fscaller flipsilent kai ultimate vr

το κινητο παρολο που γενικα εχει καλη ραμ εχει γινει ψιλοαργο. ομως ειναι λογικο νατακανει αυτα? να βγαλω καποια προγραμματα να μη ξεκινανε?

εσεις δεν εχετε προγραμματα να ξεκινανε μαζι με το κινητο και να τρεχουν?

αφηστε που σημερα σε φασεις ασχετες κανει ρισταρτ μονο του....

θα παρακαλουσα γιασυμβουλες αλλα και ειδικοτερα για οδηγιες για το coreplayer η καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα.....

ευχαριστω

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το πρόβλημα το είχα με το DivX Player.

Μέχρι τώρα με το Smartmovie δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Όσο για τους υπότιτλους με κάλυψε ο Γιάννης.

εγώ και με το smartmovie το είχα αυτό το πρόβλημα. Σε μερικές ο ήχος πάει πιο μετά απο τους υπότιτλους και δεν διορθώνεται, και σε άλλες κολλάει η ταινιά και παίζει σαν σε αργή κίνηση. Μετά μολίς την προχωρήσω λίγο μπροστά ξεκολλάει και κολλάει μετά απο λίγο! Βέβαια άλλες τις παίζει κανονικότατα.

Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό? Παίζει που όταν έχω τις ταινίες είναι σχεδόν πλήρης η κάρτα μνήμης?

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Tea Vui Huang's All-Format Writer!

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/writer02.jpg http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/writer03.jpg

"All-Format Writer" is a freeware Java J2ME based application for your phone which allows you to create and send out short and simple documents on the mobile phone in various competing 'next-generation' electronic document formats.

These include Open Document Format (ODT), Microsoft's Office Open XML (DOCX), China's national electronic document format Unified Office Format (UOF) and the popular Portable Document Format (PDF).

Περισσότερα...

Download

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπερα αγαπητοι μου φιλοι.

εχω καποια προβληματα

εχω το ν82

εγκατεστησα τον coreplayer. πολυ καλο προγραμμα. ειναι ακριβως οτι χρειαζομουν. μονο που δεν δουλευει

την πρωτη φορα φτιαχνω playlists απο φακελους που ειχα χυμα mp3 μεσα. μετα παω να φτιαξω playlist απο φακελο που ειε μεσα πολλους υποφακελους. εκει το προγραμμα κολησε εντελως

ανοιγε αλλα δεν εκανε τιποτα...περασα το προγραμμα ξανα και παλι τιποτα κολλημενο. εκανα uninstall και ξανα install και εφτιαξε. παω και φτιαχνω ξανα τις πλαυλιστσ. κανω εχιτ και ξαναμπαινω στο προγραμμα και οι λιστες δεν υπηρχαν

και μετα πηγαινα να ανοιξω καποιο αρχειο, και το προγραμμα κρασαρε και με μεταγε εξω. με λιγα λογια δε μου δουλευει. τι κανω λαθος? εχει συμβει σε καποιον αυτο?

οσον αφορα το rotateme

το προγραμμα το εχω βαλει να ξεκινα αυτοματα

εχω βαλει τις ρυθμισεις που εχουν αναφερθει στο θρεντ αυτο. ομως εκτος απ οτο οτι ειναι πολυ ευαισθητο, το κινητο δε γυρνα οταν κανο δεξιοστροφη περιστροφη. παρα μονο αριστεροστροφη. αυτο δε θα επρπε να μη συμβαινει? αλλιος ποιος ο λογος του ποργραμματος?

flipsilent

πολυ απλα δε μουδουλευει παραμ ονο αν εχω το κινητο παραλληλο με το δαπεδο και το αναποδογυρισω. αν το εχω οριζοντιο δε κανει τιποτα

και επισης δουλευουν συνεχεια με το κινητο τα rotateme fscaller flipsilent kai ultimate vr

το κινητο παρολο που γενικα εχει καλη ραμ εχει γινει ψιλοαργο. ομως ειναι λογικο νατακανει αυτα? να βγαλω καποια προγραμματα να μη ξεκινανε?

εσεις δεν εχετε προγραμματα να ξεκινανε μαζι με το κινητο και να τρεχουν?

αφηστε που σημερα σε φασεις ασχετες κανει ρισταρτ μονο του....

θα παρακαλουσα γιασυμβουλες αλλα και ειδικοτερα για οδηγιες για το coreplayer η καποιο αλλο αντιστοιχο προγραμμα.....

ευχαριστω

Οσον αφορα το RotateMe πρεπει να ενεργοποιησεις την επιλογη 180 Landscape που βρισκεται στα Options (setMe). Το Flipsilent ετσι λειτουργει και σε εμενα και υποθετω πως ετσι λειτουργει γενικοτερα :)

Το LcgJukebox δημιουργει σε κανεναν προβληματα? Σε εμενα κολλαει και σταματαει να λειτουργει και πρεπει να το ξανανοιγω μετα και να ξαναθετω τους φακελους που θελω να αναπαραγει. Ισως εχω καποιο προβλημα με την συγκεκριμενη εκδοση, αν και καποιες αλλες που ειχα βαλει ειχαν το ιδιο προβλημα. Σχετικα με το VBag και το Vsun+ σας λειτουργουν κανονικα? Γιατι σε εμενα το πρωτο κολλαει και βγαινει μονο του ενω το δευτερο κανει επανεκινηση του τηλεφωνου καποιες φορες. Το τηλεφωνο μου ειναι Ν95.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Οσον αφορα το RotateMe πρεπει να ενεργοποιησεις την επιλογη 180 Landscape που βρισκεται στα Options (setMe). Το Flipsilent ετσι λειτουργει και σε εμενα και υποθετω πως ετσι λειτουργει γενικοτερα :)

Δεν εχει νοημα να ενεργοποιησεις την επιλογη 180 Landscape στο N82 γιατι προς το παρον η περιστροφη δουλευει μονο αριστεροστροφα.Ελπιζω να θελησει η μαμα να δωσει αυτη την δυνατοτητα στην επομενη αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Δεν εχει νοημα να ενεργοποιησεις την επιλογη 180 Landscape στο N82 γιατι προς το παρον η περιστροφη δουλευει μονο αριστεροστροφα.Ελπιζω να θελησει η μαμα να δωσει αυτη την δυνατοτητα στην επομενη αναβαθμιση.

Ναι, η Nokia την έχει ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα στα Ν95/Ν95-8GB με νέα firmware updates. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με το Ν82. Προς το παρόν το 180 Landscape δε δουλεύει στο Ν82, όπως σωστά είπες.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπερα παιδια!

Μήπως ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι η εφαρμογη για το Ν73, με την οποια μπορω να τραβω πανοραμικες fotos;:worry:

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:)

Καλησπερα παιδια!

Μήπως ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι η εφαρμογη για το Ν73, με την οποια μπορω να τραβω πανοραμικες fotos;:worry:

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:)

Η εφαρμογή λέγεται PanoMan

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Η εφαρμογή λέγεται PanoMan

:up:Σε ευχαριστω πολυ dmarccos θα το κατεβασω αμεσως...!:up:

Παιδιά καμμιά καλή εφαρμογή για streaming radio υπάρχει? Εχω δοκιμάσει 2-3 αλλά μπορείς να ακούσεις μόνο τους προεγκατεστημένους σταθμούς και όχι δικούς σου

παιδιά το panoman όταν βγάζω την φωτογραφία γιατι την αποθηκεύει σε 1280 χ 120??

Σαν πολύ μικρό δεν είναι? Δεν γίνεται να αλλάξει αυτό?

Ευχαριστώ

iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold...

Ναι, η Nokia την έχει ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα στα Ν95/Ν95-8GB με νέα firmware updates. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με το Ν82. Προς το παρόν το 180 Landscape δε δουλεύει στο Ν82, όπως σωστά είπες.

Να ρωτήσω κάτι για αυτλη τη δυνατότητα των 180?

Τι ακριβώς κάνει στο rotateme?Και τι γίνεται αν δεν είναι ενεργοποιημένη?Δηλαδή ποιες είναι οι διαφορές?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα Shazam ID v1.9 το οποίο αναγνώριζει τουλάχιστον για τα .mp3 και με φοβερό ποσοστό επιτυχίας (στα 15 τραγούδια που δοκίμασα μόνο σε ένα δεν τα καταφέρε), τον τίτλο του τραγουδιού, τον τραγουδιστή και το album που ανήκει με την φωτογραφία του. Είναι πράγματι πολύ γρήγορo αφού χρειάζεται περί τα 5 δευτερόλεπτα για να κάνει την αναζήτηση. Όμως δε μου δούλεψε για τα ελληνικά .mp3 καθώς και για τραγούδια που άκουγα από το ραδιόφωνο.

1) Υπάρχει τρόπος να δουλέψει και για τραγούδια που παίζονται στο ραδιόφωνο; Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα αποθήκευση του τραγουδιού και μετά η αναζητησή του;

2) Σε κάποιον έχει φέρει αποτελέσματα και για ελληνικά τραγούδια ή μήπως η βάση δεδομένων που τα αναζητά δεν τα περιέχει;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα Shazam ID v1.9 το οποίο αναγνώριζει τουλάχιστον για τα .mp3 και με φοβερό ποσοστό επιτυχίας (στα 15 τραγούδια που δοκίμασα μόνο σε ένα δεν τα καταφέρε), τον τίτλο του τραγουδιού, τον τραγουδιστή και το album που ανήκει με την φωτογραφία του. Είναι πράγματι πολύ γρήγορo αφού χρειάζεται περί τα 5 δευτερόλεπτα για να κάνει την αναζήτηση. Όμως δε μου δούλεψε για τα ελληνικά .mp3 καθώς και για τραγούδια που άκουγα από το ραδιόφωνο.

1) Υπάρχει τρόπος να δουλέψει και για τραγούδια που παίζονται στο ραδιόφωνο; Μήπως πρέπει να γίνει πρώτα αποθήκευση του τραγουδιού και μετά η αναζητησή του;

2) Σε κάποιον έχει φέρει αποτελέσματα και για ελληνικά τραγούδια ή μήπως η βάση δεδομένων που τα αναζητά δεν τα περιέχει;

mallon to deftero isxiei!!den yparxoyn ellinika tragoydia!

esteila email stin Psiloc kai koitakte ti apantisane.yparxei kapoios na tou douleyei to ir remote se N73 na me voithisei? kai to plirosa 19 euro

Hello

Thank you for your inquiry.

Please refer to application's description in our shop. We placed there a note that the quality of IR LED varies between phone models and even particular devices within one model. We cannot guarantee that your phone will work with your IR equipment nor the range of IR signal. Also please remember, that the infrared signal in the mobile phone is not as strong as in a hardware remote control. Please always use the trial period to determine if an application satisfy you.

You can also change application settings to try different methods of communication via IR. You can change the communication method by choosing: Options->Settings->IR mode.

If you cannot find the codes you need, you can upload your own ones and build your own remote control using the online wizard at http://irremote.psiloc.com. Please rank the codes you have added within 48 hours otherwise they will be deleted. If code doesn't work then please rank it as non working.

We're sorry but we don't add new codes to the database. We only manage the database so it contains only well ranked codes. Users need to find themselves codes for their devices and then add it to database via this webpage: http://irremote.psiloc.com

Large databases of codes compatible with IrRemote can be found here: http://www.remotecentral.com/cgi-bin/files/rcfiles.cgi?area=pronto&db=devices&br=&fc=

Philips Pronto CCF codes and here: http://lirc.sourceforge.net

Lirc database: http://www.lirc.org/

After you succesfully upload new code to the database you will be able to add your new device in the application. To do this you can refer to this user guide: http://shop.psiloc.com/en/Application,262308,Psiloc+irRemote,UserGuide

You can also add new device offline by importing it from .ir file. All .ir files for devices stored in database can be found on this webpage: http://irremote.psiloc.com

Please upload downloaded .ir file to your phone ( for example via bluetooth ) and then open it in Inbox and it will be automaticly recognized by IrRemote application and imported as new device.

Please do not hesitate to contact us if you require further support with Psiloc applications.

Best regards

Aleksander Korszun

Psiloc Technical Support Team

Phone: +48 22 5743333

Direct: +48 22 5743335

Email: support@psiloc.com

Web: http://shop.psiloc.com

Forum: http://groups.google.com/group/psiloc_applications

Head Office:

Robotnicza 3 Str

02-261 Warsaw

Poland

If you have any feedback about Psiloc Technical Support experience please email my manager at support_feedback@psiloc.com

exo agorasei to ir remote apo tin psiloc alla den douleyei.anoigei to programma alla dokimazo se kapoies syskeyes alla tipota.exo xexasei na kano kati?

Σε μερικες συσκευες θα πρεπει να εισαι πολυ κοντα για να λειτουργησει, μηπως ειναι εκει το προβλημα? :)

Υ.Γ.

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες, Τα greeklish ειναι δυσκολα στην αναγνωση.

Παιδιά καμμιά καλή εφαρμογή για streaming radio υπάρχει? Εχω δοκιμάσει 2-3 αλλά μπορείς να ακούσεις μόνο τους προεγκατεστημένους σταθμούς και όχι δικούς σου

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια το smartmovie, σας κολλάει, δλδ που πηγαίνει πιο γρήγορα ο ήχος κλπ... γιατί δεν το συμπιέζεται αρκετά.. θέλει να μικρίνετε κι άλλο το αρχείο, μην φοβάστε, μόνο χώρο θα κερδίσετε, η ποιότητα στην οθόνες μας, φένεται εξαιρετική.

Κανένα λινκ για το smartmovie s60 3rd???

(σορρυ για τα ορθογραφικα... ειμαι στην δουλεια... σχολάω.......)

Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Παιδια το smartmovie, σας κολλάει, δλδ που πηγαίνει πιο γρήγορα ο ήχος κλπ... γιατί δεν το συμπιέζεται αρκετά.. θέλει να μικρίνετε κι άλλο το αρχείο, μην φοβάστε, μόνο χώρο θα κερδίσετε, η ποιότητα στην οθόνες μας, φένεται εξαιρετική.

Kαι εγω μικραινω της διαστασεις του Video και δεν εχω κανενα προβλημα. Ενα πολυ ευκολο προγραμμα free για να το κανετε αυτο ειναι το PocketDivXEncoder επισης με το ειδιο προγραμμα μπορειτε να ενσωματωσετε και τους υποτιτλους.

Κανένα λινκ για το smartmovie s60 3rd???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

cCounter: Flash based counter for S60 devices

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/ccounter02.jpg http://www.symbian-freak.com/images/news/08/03/ccounter03.jpg

cCounter offers the following features:

• Count up, add one count.
  • Count down, subtract one count.
  • Reset.
  • Continuous increment count.
  • Input target count and beep alert for target hit.
  • Preset start count (counting start value), default 0.
  • Count range (+/- 9999).
  • One temporary memory for storing your count value.
  • Error (-E, +E) for exceed count range.

Περισσότερα...

Download

Copy the SWF file into the "Other" directory on your phone or memory card, Flash Lite will browse the "Other" directory by default.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Σε μερικες συσκευες θα πρεπει να εισαι πολυ κοντα για να λειτουργησει, μηπως ειναι εκει το προβλημα? :)

Υ.Γ.

Καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες, Τα greeklish ειναι δυσκολα στην αναγνωση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076

to kano kai apo apostasi anapnohs.kai na to evaza ellinika tiu simasia exei afou vazo kanonika opoia syskeyi thelo?mou thymizei akrivos oti ekane mia palioteri syskeyi pou eixa protou valo to @@@@.diladi patas kapoio koumpi kai akougete sinexeia to bip bip.otan eixa valei to ***** patages mia fora to koumpi kai ayto itan.twra omos to exo agorasmeno.kapoios me N73?

καλησπερα και παλι. μηπως υπαρχει κανα προγραμμα που στο ν82 μου στην αρχικη οθονη να μου εμφανιζει και γιορτες? στυλ εορτολογιου και καλα.οπως μου εμφανιζει δηλαδη τα γενεθλια του calendar kaι τις σημειωσεις,να μου εμφανιζει και γιορτες?

ευχαριστω

καλησπερα και παλι. μηπως υπαρχει κανα προγραμμα που στο ν82 μου στην αρχικη οθονη να μου εμφανιζει και γιορτες? στυλ εορτολογιου και καλα.οπως μου εμφανιζει δηλαδη τα γενεθλια του calendar kaι τις σημειωσεις,να μου εμφανιζει και γιορτες?

ευχαριστω

Όχι δεν υπάρχει κάτι.

Αν θέλεις να εμφανίζονται οι γιορτές θα πρέπει να τις περάσεις στο Ημερολόγιο.

Αν απλά θέλεις ένα εορτολόγιο δες αυτό.

to kano kai apo apostasi anapnohs.kai na to evaza ellinika tiu simasia exei afou vazo kanonika opoia syskeyi thelo?mou thymizei akrivos oti ekane mia palioteri syskeyi pou eixa protou valo to @@@@.diladi patas kapoio koumpi kai akougete sinexeia to bip bip.otan eixa valei to ***** patages mia fora to koumpi kai ayto itan.twra omos to exo agorasmeno.kapoios me N73?

Δοκιμασε να κατεβασεις της συσκευες.. πριν ειχα Ν73 και το σπασμενο irRemote μου δουλευε μια χαρα.

Δεν σου ειπα να εβαζες ελληνικα αλλα πως καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish ειναι δυσκολα στην αναγνωση. :)

ευχαριστω

Δες εδω :)