Jump to content

k_balafas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

k_balafas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεν υπάρχει τπτ σε μαυρο? οτι να ναι μαύρο.. όχι δεν ψάχνω σε τενεκε... κάτι ποιο αξιολογο.
  2. θεώρησε με ασχετο... αλλά το faux τι είναι? για μαύρο ψάχνω... υπάρχει? εψαξα σε 5-6 κοσμηματοπωλεία κ δεν βρήκα τόσο μακρύ.. έστω και ασημί.
  3. ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω γυναικία μακρία σκουλαρίκια... μου αρέσουν τα μονά, μακρία (φτάνουν περίπου μέχρι τον ώμο) μαύρα που έχουν π.χ. στο τέλος ενα μικρό κυβάκι... ξέρετε τπτ online κατάστημα είτε κατά μαγαζι στην θεσσαλονίκη?
  4. επειδή είναι να το πάρω το κινητό, αλλά δεν έχω κοσμοτε και θα το πάρω με cosmote my view. θα έχω τπτ πρόβληματα? μπορώ να το παρώ χωρίς αυτό? εψαξα λίγο στο θέμα αλλά δεν διαφωτίστικα. Ευχαριστώ.
  5. Εννοείς το πίσω καπάκι της μπαταρίας?? Εγώ το πήρα απο ΝΟΚΙΑ shop με 1,5€
  6. Εγώ πήρα από το E-bay μαζί με θήκη σιλικώνης περίπου 5€...
  7. Αν προλάβω.. σήμερα θα πάω.. κ είδομεν... Ευχηθήτε μου ΤΥΧΗ!
  8. Ωραια!!! Είμαι κοντά! Λες να αναφαίρω εσένα? απο ότι θυμάμαι δεν στο κράτησαν για πολύ. Το όνομα σου?
  9. Σήμερα πήρα το κινητό απο την ΝΟΚΙΑ, θυμάστε "το είχαν στείλει στο εξωτερικό χωρίς να με ρωτήσουν" το είχα πάει για επισκευή του slider και τον ηχείων που έτριζαν" Τελικά μόνο τα ηχεία κάνανε.. κ αναβάθμιση.. Για το slider ΤΙΠΟΤΑ!! Η καημένη ιδιοκτήτρια της έδειξα το χαρτί της ΝΟΚΙΑ που λέει για το ανταλακτικό.. κ δεν ήξερε τι να πει... Ο φίλος που πήγε στα κεντρικα κ του το άλλαξαν (που τελικά έστειλε mail στην ΝΟΚΙΑ για να κάνει παράπονα για το υποκατάστημα) ποιος είναι? Και που το πήγε (οδό)? Υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν?
  10. Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί... δεν με ρώτησαν!!! Το έστειλαν πριν μια εβδομάδα για έξω.. κ εγώ το έμαθα σήμερα.. αφού πήρα να ρωτήσω τι γίνεται... Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Εξάλλου δεν είχε κ τπτ τραγικό! Τα ηχεία θα άλλαζαν.. κ τον κλασικό τζόγο (αν το έκαναν).... Μπράβο valsam!! Επιτέλους! Ας ελπίσουμε ότι ο κόπος σου δεν πήγε χαμένος για πάρουν κι άλλοι την χαρά σου..
  11. Οπως το περιεγραψα. Πηρα να δω τι γίνεται.. γιατί μου είχαν πει το πολύ βδομάδες (το θυμάμαι κ απο το προηγούμενο κιν). Κ πήρα να δω αν ήρθε να στείλω κάποιον να το πάρει κ μου είπαν αυτό. Συγκεκριμένα είπε έφυγε 23Απριλίου για εξωτερικό. Θέλει τουλάχιστον 10 μέρες να έρθει Ελλάδα.. + για να έρθει στο κατάστημα. Τώρα τι να πώ? Τουλάχιστον έχω το χαρτί της εγγύησης κ το χαρτί που το έδωσα στο κατάστημα.. για παν ενδεχόμενο... Εχεί συμβεί κάτι ανάλογο σε κανέναν? Το slider το άλλαξε κανείς?
  12. Χρόνια Πολλά καταρχήν... Πριν 2 εβδομαδες πήγα το κιν για σερβις, να αλλάξουν τα ηχεία γιατι τρίζανε και το slider για τον γνωστό λόγο Μου είπαν μπορεί να κάνει κ λιγότερο από μια εβδομάδα... αλλά δεν.. Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο (μετά από 2 εβδομάδες) και δεν είχε έρθει. Πήραν τα κεντρικά, κ είπανε ότι το κινητό έφυγε για εξωτερικο!!! Από την μία σκέφτομαι.. είμαι από τους τυχερούς που θα τους αλλάξουν το slider μάλλον... αλλα από την αλλή.. γιατί εξωτερικο? δεν έχουν εδώ το ανταλλακτικό? ή πήγε κανείς σκράπας να το αλλάξει κ το Γ@@@σε κ το στέλνουν έξω για να συμαζευτεί?
  13. εε... τι ειπα λάθος.. ενταξει δεν το εγραψα τοσο αναλυτικα... ευχαριστώ παντως
  14. Φυσικά και διάβασα.. λέει ενεργοποιό το hand free.. μετα το ψαχνω απο το κινητο, το βρισκει "υποτιθετε" και βάζω "αυτόν" τον κωδικό... αλλα... πουθενα...
  15. Παιδια.. σημερα παρέλαβα.. το εν λόγο hand free bluetooth samsung wep200, αλλα δεν το αναγνωρίζει η συσκευή.. δλδ κάνω αναζήτηση νεας αξιόπιστης συσκευής και δεν το βρίσκει. Τι λέτε να φταίει? μήπως δεν είναι συμβατό με ΝΟΚΙΑ. Ακόμα δεν το δοκίμασα με άλλη συσκευή...
×
×
  • Create New...