sam66 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 (edited) από τη ώρα που έκανα εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του fring 4.4.11 η εφαρμογή σερνεται ! Κάνει κάτι ώρες να συνδεθεί... Και ρωτάει καμία 10αριά ! (χωρίς υπερβολή) φορές για την επιλογή του ασυρμάτου δικτύου... Έχει κι άλλος αυτό το πρόβλημα; ( Πρέπει να αργεί λόγο του fringout ) Έχει κανείς την παλαιότερη έκδοση; μήπως μπορεί να μου την στείλει ; πριν αναβαθμιστώ είχα την 4.3.12 και ήμουν μια χαρά... Edited September 22, 2010 by sam66 Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Υπάρχει πρόγραμμα που να παραμορφώνει την φωνή; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Υπάρχει πρόγραμμα που να παραμορφώνει την φωνή; Αν θες να παραμορφωνει σε πραγματικο χρονο, οταν μιλας σε κληση, δεν υπαρχει απ οτι ξερω.. μονο μια εφαρμογη που ειχα πετυχει πριν κανα χρονο, που υποτιθεται την παραμορφωνε, αφου πρωτα ηχογραφουσες αυτο που ηθελες να πεις.. Τωρα πως λεγοταν, ουτε που θυμαμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Το είδα και σε διαφήμιση (χωρίς να αναφέρουν όνομα προγράμματος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Καλημέρα σας... Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή "Emoze" (τελευταία έκδωση) και ενώ έχω βάλει το "Autostart\Off", κάθε φορά που ανοίγω τη συσκευή ξεκινάει και προσπαθεί να συνδεθεί! Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Παιδιά ποιος κατα την γνώμη σας είναι ο καλύτερος browser για nokia n95 8gb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 καλησπερα.εχω φιλοι μου το εξης προβλημα. εκανα εγκατασταση μεσω ovi το windows live messenger αλλα οταν παω να στειλω ενα e-mail μου λεει οτι πρεπει να συγχρονισω πρωτα τα εισερχομενα μου!τι να χρειαζετε βρε παιδια; το εψαξα λιγο αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη.ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Παιδιά ποιος κατα την γνώμη σας είναι ο καλύτερος browser για nokia n95 8gb ? opera mini ;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 opera mini ;) Είναι γρήγορος? κολάει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Είναι γρήγορος? κολάει καθόλου? Καλημέρα. Είναι γρήγορος γιατί συμπιέζει πάρα πολύ τα δεδομένα που κατεβάζει. Δηλαδή αν μια σελίδα είναι μεγέθους 1ΜΒ τότε ο mini opera θα την συμπιέσει και θα την κατεβάσει με μέγεθος λίγων kb (ίσως και 2-3). Αυτό ακριβώς τον κάνει πολύ γρήγορο. Κολλήματα δεν έχει αλλά αυτό εξαρτάται και από την συσκευή την ώρα της πλοήγησης (πόση ελεύθερη RAM έχει, πόσες εφαρμογές τρέχουν ταυτόχρονα κτλ). Δοκίμασε τον και δες αν σε βολεύει. Απλά να ξέρεις ότι ο mini opera δεν υποστηρίζει περιεχόμενο flash. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 με τον opera mini πολλές φορές έχω ανοίξει ταυτόχρονα 20 tabs και δεν καταλαβαίνει τίποτα ;) Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonny_p Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Ρε παιδια μπορει καποιος να μου στειλει ενα pm με τα url απο τα περιβοητα "γνωστα μαγαζακια" ??? Ευχαριστω προκαταβολικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 απ' ότι διάβασα για αναπαραγωγή avi οι εφαρμογές είναι coreplayer, divxplayer και smartmovie.. Ποια είναι τα θετικά/αρνητικά της καθεμίας; υποστηρίζουν να κάνουν rotate την εικόνα (εννοώ αυτό που γίνεται και με τον browser) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή ? emulator είναι.. Edited October 15, 2010 by Re4cTiV3 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για παιχνίδια [ΕΠΙΣΗΜΟ] Παιχνίδια Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 Το v-boy δεν το έχω δοκιμάσει.. αλλά έχω δοκιμάσει το v-bag που παίρνει καλύτερα παιχνίδια. Βέβαια δεν έχει multiplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Ψάχνω εφαρμογή για κλείδωμα πληκτρολογίου με shortcut. Υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Καλημέρα σας υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για net monitor και γενικότερα για να βλέπω το δίκτυο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Δοκίμασε το CellTrack. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Θα ήθελα ένα flash player να μου προτείνετε. Χρησιμοποιώ το Opera Μini Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Δεν υπάρχει flash player. Είτε θα χρησιμοποιήσεις τον Ιστό για να έχεις Flash Lite (περιορισμένο flash) είτε τον Opera Μini χωρίς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Δοκίμασε το CellTrack. Το έχει κάποιος; samsung i8510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Δεν υπάρχει flash player. Είτε θα χρησιμοποιήσεις τον Ιστό για να έχεις Flash Lite (περιορισμένο flash) είτε τον Opera Μini χωρίς. Ο ιστός το έχει εγκαταστημένο από μόνο του ή χρειάζετια να κατεβάσω και εγώ κάτι παραπάνω; Αλήθεια είναι πως από τον ιστό ανοίγει μερικά flash. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ο ιστός το έχει εγκαταστημένο από μόνο του ή χρειάζετια να κατεβάσω και εγώ κάτι παραπάνω; Αλήθεια είναι πως από τον ιστό ανοίγει μερικά flash. Το Flash είναι στοιχείο του λειτουργικού και είναι προεγκατεστημένο στο λειτουργικό. Δεν το εγκαθιστάς εσύ. Μόνο αναβάθμιση μπορείς να κάνεις, όταν αυτή γίνεται διαθέσιμη. Τώρα συγκεκριμένα, εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απ ότι έχει ακουστεί η επόμενη έκδοση του Opera θα είναι συμβατή με Flash. Το έχει κάποιος; samsung i8510 http://www.afischer-online.de/sos/celltrack/#newos Δεν σου έδωσα link διότι είναι το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίζει το google search... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα, αλλά... Από χτες το βράδυ ο Opera Mobile 10 μου κάνει νερά. Κρασάρει συνεχώς, και δε ξεκολλάει με τίποτα. Αν βγω στο μενού και επιχειρήσω να ξαναμπώ στην εφαρμογή, μου εμφανίζει μία μαύρη οθόνη και μένει κολλημένο σε αυτή. Αν επιχειρήσω να την κλείσω κρατώντας πατημένο το κουμπί του "Μενού" και μετά πατώντας "C", κλείνει μεν, αλλά μετά από 5'... Η ελεύθερη μνήμη μου δεν άλλαξε τον τελευταίο ένα μήνα, συνεπώς δε νομίζω να επηρεάστηκε από αυτή. Δοκίμασα να την επανεγκαταστήσω, αλλά τα ίδια. Έχω ένα Nokia N79, και τη συγκεκριμένη εφαρμογή την έχω περασμένη εδώ και 5 μήνες, ενώ αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε μόλις χτες. Τι να κάνω; Ελπίζω όχι Hard Format.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) Έχει δοκιμάσει κανένας τον καινούργιο Opera Mini 5.1 beta native Symbian, που υποτίθεται ότι είναι συμβατός με όλες τις εκδόσεις Symbian; Όλα καλά, αλλά δε μπορώ να ποστάρω σωστά σε φόρουμ. Μετά από κάποιους χαρακτήρες, το κείμενο δεν φαίνεται, παρά μόνο αν γυρίσω το κινητό μου (Ν82) σε landscape, αλλά όπως είναι φυσικό δε μπορώ να γράψω με το πληκτρολόγιο κάθετα. Και το κακό είναι ότι δεν έχει επιλογή για σύνταξη σε πλήρη οθόνη όπως η έκδοση java. Έχει βρει κανένας λύση; Edited October 29, 2010 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts