sexymobile Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδιά. Μετά την απόπειρα για αναβάθμιση την τελευταία έκδοση το κινητό κολλάει στην εκίνηση. Καμμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω για να ξεκολήσει? Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Παιδιά. Μετά την απόπειρα για αναβάθμιση την τελευταία έκδοση το κινητό κολλάει στην εκίνηση. Καμμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω για να ξεκολήσει? Δοκίμασε να κάνεις hard formart με τον εξής τρόπο: "με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα." Νομίζω μόλις πετύχει το φορμάτ θα σου ζητήσει ώρα και ημερομηνία. Ίσως να μην πετύχει με την πρώτη, γιατί είναι λίγο δύσκολος ο συνδυασμός. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Μπα, δυστυχώς δε γίνεται τίποτα... Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 θελω να περασω τα αποθηκευμενα sms απο ενα Ν70,στο Ν95. γινεται απλα με αντιγραφη του φακελου mail? ή θα χρειαστει καποια εφαρμογη οπως το lifeblog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 θελω να περασω τα αποθηκευμενα sms απο ενα Ν70,στο Ν95. γινεται απλα με αντιγραφη του φακελου mail? ή θα χρειαστει καποια εφαρμογη οπως το lifeblog? Δοκίμασε μέσω του LifeBlog ή μέσω της εφαρμογής Μεταφορά. Δεν γίνεται με αντιγραφή του φακέλου Mail για πολλούς λόγους. Μπα, δυστυχώς δε γίνεται τίποτα... Αν δεν κατάφερες τίποτα με το format, πήγαινε σε Nokia Shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2222 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 SUNADELFOI SAS XAIRETW.EXW NA ANTIMETWPISW ENA SHMANTIKO PROVLIMA.YPOSXETHIKA OTI THA VALW TOYS XARTES STON DIEYTHINTI MOY KAI TOY PIRA THN KARTA MICROSD 1GB ,TRANSCEND.PONTARA NA THN VALW STO N95 MOY KAI APO EKEI ME THN GNWSTH DIADIKASIA NA APOTHIKEYSW TOYS XARTES STHN KARTA TOY.ELA MOY OMWS POY MOY ZHTAEI KWDIKO H KARTA KAI EIMAI SYGOYROS OTI AYTOS DEN EXEI VALEI KWDIKO(GIATI EINAI ASXETOS).KSEREI KANEIS AN YPARXEI KANENAS DE FACTO KWDIKOS...GIA AYTHN THN KARTA...PEREIMENW APANTHSH PWS KAI PWS...EYXARISTW EK TON PROTERWN.... A...KAI DEN EINAI TO 123456... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abas Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 φιλε μου αν εισαι σιγουρος οτι η καρτα δεν εχει κωδικο τοτε κοιτα στις επιλογες του τηλεφωνου σου μηπως υπαρχει καμια προστασια (για περιπτωση κλοπης) και αν θελεις να σιγουρευτεις δοκιμασε την σε κανενα αλλο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 παιδια παρηγγειλα κινητο απο αγγλια μεσω ebay υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να βαλω εληνικα?Μηπως εχει να κανει με το firmware.Αν ναι ποιο firmware πρεπει να εχι για εχω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 παιδια παρηγγειλα κινητο απο αγγλια μεσω ebay υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να βαλω εληνικα?Μηπως εχει να κανει με το firmware.Αν ναι ποιο firmware πρεπει να εχι για εχω ελληνικα? Δεν έχει να κάνει το firmware αλλά το product code. Για να έχεις Ελληνικά θα πρέπει ν'αλλάξεις product code με το Nemesis Service Suite και να βάλεις το Ελληνικό product code το οποίο είναι το 0534854 GREECE, CYPROS και μετά θα κάνεις αναβάθμιση με το Nokia Software Updater, έτσι θα έχει Ελληνικά το κινητό. Θα ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό και θα βάλεις το product code που αναφέρεται πιο πάνω. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ. Σημείωση: Ο οδηγός είναι για ν73 αλλά είναι ακριβώς ίδια τα βήματα, απλά θα βάλεις το παραπάνω product code. Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Υ.Γ. Χρόνια σου πολλά, ό,τι επιθυμείς!!! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhawk Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 πωπω πήγα στο κατάστημα αυτό και μου πλάσαραν ένα κινητό με ανοιγμένο το κουτί του και χωρίς ζελατίνα πάνω στην οθόνη του κινητού... :lol::lol::lol: Και περιμένουν να το πουλήσουν? :blink: Κορόιδα θα ψάχνουν! :shifty: Παράθεση History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Μα δεν έχει ζελατίνα το N95 απ ό,τι ξέρω...:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 παιδια παρηγγειλα κινητο απο αγγλια μεσω ebay υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να βαλω εληνικα?Μηπως εχει να κανει με το firmware.Αν ναι ποιο firmware πρεπει να εχι για εχω ελληνικα? Ελπιζω να εχεις τσεκαρει να μην ειναι κλειδωμενο σε καποιο local network ευχαριστω πολυ Χρονια Πολλα και απο μενα ! Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AN7 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Στέλνω αυτό το ποστ για να μοιραστώ μαζί σας μια απορία μου. Έστειλα πριν λίγο email στο nokia shop στην περιοχή του Ελληνικού και ρώτησα εαν μπορώ να περάσω από εκεί ώστε να περάσουν στο το καινούργιο firmware και η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής: ΑΓΑΠΗΤΕ. Η ΑΝΑΒΑΜΘΙΣΗ ΠΟΘ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ .ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΘ ΜΗΝΑ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΡΙΛΛΗΣ.Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Τι θέλει να πει με αυτό ο ποιητής? Τι εννόει όταν λέει ό,τι δεν είναι η ολοκληρωμένη αναβάθμιση? Γίνεται να έχουν άλλα nokia shop την ανβάθμιση και αυτός να την πάρει στο τέλος του μήνα? Υ.Γ. Απλά να σας ενημερώσω ό,τι γνωρίζω ό,τι είναι διαθέσιμη απο nsu και ό,τι μπορώ να την κάνω μόνος από το σπίτι. btw. Αυτό δεν παίζει να γίνεται. Πόσο πιο μεγάλη μπορεί να είναι στο nokia-shop? Ήδη είμαστε κοντά στα 117mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εγω οταν ειχα παει nokia να μου αλλαξουν το flex cable μου περασαν οι ιδιοι.τι ειναι pre-release(?)μπουρδες λενε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτο ειναι το πιο σταθερο firmware που ειχαμε ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτο ειναι το πιο σταθερο firmware που ειχαμε ποτε. Πού το ξέρεις?Έχει γίνει καμιά επίσημη έρευνα? Δηλαδή όπως το λες, είναι καλύτερη και από την 20? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Πού το ξέρεις?Έχει γίνει καμιά επίσημη έρευνα? Δηλαδή όπως το λες, είναι καλύτερη και από την 20?φίλε δεν χρειάζονται στατιστικές η 20 ήταν πιο ασταθείς και από τη 12 για μένα μόλις έβαζα ακούστικα ή καλώδιο για σύνδεση με τηλεόραση έκανε επανεκκίνηση τώρα με την 21 τίποτα από αυτα να μην αναφέρω και τις άλλες γνωστές προσθήκες τις 21 Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Πραγματικα δεν χρειαζεται καμια ερευνα. Ο,τι bug ειχα βρει στην 20 δεν υπαρχει πια. Κανει ελαχιστα restart (νομιζω μονο μια φορα απο τοτε που το εβαλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 καλησπερα...θα ηθελα να μου λυσετε ενα προβλημα που προεκυψε στο νοκια μου... εκανα αναβαθμιση στην τελευαταια εκδοση απο το σπιτι(με βοηθησε ενας φιλος) και απο την 12....... πηγα στην 21.......εκδοση. πριν ειχα φροντισει και ειχα παρει backup.Η αναβαθμιση πηγε καλα καθως και η επαναφορα απο το backup χωρις να μου δειξει κανενος ειδους διεισλητουργίας. Αλλα ενω φενεται οτι γινεται κανονικα η επαναφορα, δεν εχω τιποτα στο τηλεφωνο..ουτε επαφες ουτε μυνηματα ...τιποτα... ξερει κατι κανεις???κανω κατι λαθος?? υγ..συγνωμη ενα εχει ξανααναφερθει το θεμα αλλα εχω χαθει στις τοσες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτο ειναι το πιο σταθερο firmware που ειχαμε ποτε. συμφωνω με τον φιλο τον viper απο τιν μερα που εβαλα την 21 μεσω phoenix βεβαια,δεν ειχα ουτε ενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIGASDIM Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 καλησπερα για φορματ της μνημης τηλεφωνου τι κωδικο βαζουμε Παράθεση tsigasdm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 καλησπερα για φορματ της μνημης τηλεφωνου τι κωδικο βαζουμε 12345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIGASDIM Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 [ευχαριστω Παράθεση tsigasdm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Γειά σας, έχω ένα nokia n95 vodafone με λογισμικό V 12.0.013 . Θέλω να το κάνω αναβάθμιση μόνος μου αλλά δεν ξέρω το product code της συσκευής και φοβάμαι μην δεν είναι ελληνικό και κανω πατάτα και χάσω τα ελληνικά. Αν δώ τι product code έχει το κινητό πρώτα (με το nemesis) και μετα το αλλάξω με το ελληνικό και κανω την αναβάθμιση και όταν θα έχω κάνει την αναβάθμιση ξαναβάλω το παλιό product code πάλι θα χάσω την εγγύηση; Γίνεται αυτο; Δώστε μου τα φώτα σας όσοι το έχετε κάνει γιατι δεν είναι να χάσεις την εγγύηση σε τηλέφωνο εξακοσίων ευρω!! Αν μπορείτε κάντε μου και έναν οδηγό βήμα-βήμα για την αναβάθμιση. Περιμένω απαντήσεις σας!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts