Jump to content

wolfhawk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About wolfhawk

  • Ημ. Γέννησης 14/06/1983

wolfhawk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πωπω αλήθεια? Πέρασε καιρός και δεν το έχω ψάξει! :P thanks! :)
  2. παιδιά υπάρχει ακόμα το thread για το self sign των εφαρμογών μέσω του κινητού; το έψαξα και δεν το βρήκα... :(
  3. Να ρωτήσω και εγώ πως γίνεται η απενεργοποίηση! Για να μην ακούω όλες τις ηχογραφημένες οδηγίες... :( edit Εντάξει τις άκουσα και έγινε... Στο 14014 πατάς το 1 για να μπεις στην υπηρεσία κ μετά το 2 αν θυμάμαι καλά. Σε ρωτάει αν θες να ακούγεται ο ήχος δικτύου όλη τη μέρα ή κάποιες ώρες. Αν θες όλη την ημέρα πατάς 1... Αυτά!
  4. To A-GPS τι είναι; :O Δούλεψε τελικά... Ήθελε πάνω και από 2 λεπτά... Το δοκίμασα χθες που είχε κίνηση στην Πέτρου Ράλλη... :lol: Έλεος, τόση ώρα! :p Και το sync ήταν η λύση! thanks a lot! :happy:
  5. thanks! Για τον player μου φαίνεται λογικό αυτό που λες, αλλά πιο παλιά μου έκανε συγχρονισμό μόνο κ μόνο που τα περνούσα στην sd... :worry: θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω. :happy: Έχω το 20 firmware όπως λέω παραπάνω... Το έχω δοκιμάσει παντού (και το κυριότερο από αυτά πιστεύω είναι σε αμάξι που κινείται)! :p Σκέφτομαι το να κάνω αναβάθμιση γιατί θα πρέπει να περνάω οοοοοοόλα αυτά που έχω installed και είναι αρκετά.... :cry:
  6. Πάντως πιστεύω ότι το internal GPS είναι άθλιο με βάση κ κάποια άλλα ποστ που έχω διαβάσει. Εμένα στο Garmin XT μου βγάζει μία γραμμούλα και αυτή είναι κόκκινη (ναι ανοίγω και το slide και ανάποδα το γυρνάω και όλες τις ώρες της ημέρας το έχω δοκιμάσει και τα πάντα έχω κάνει), αλλά όταν το συνδέω με Bluetooth GPS όλα λειτουργούν άψογα (και δεν είναι και από τα ακριβά)! :confused: [version 20 έχω] Και κάτι άλλο... Τώρα τελευταία όταν βάζω mp3s στην SD,στο Sounds/Digital, μετά όταν αποσυνδέω το USB και κάνει refresh ο player της Nokia μου λέει ότι δεν προστέθηκε κανένα song και κατά συνέπεια δεν εμφανίζει και κανένα... Με core player τα παίζει, αλλά με τον original γιατί δεν τα παίζει? :worry:
  7. Και τώρα που βγήκαν όλα τα links το χάος! lol :worry: Τι κάνουμε?:cry:
  8. thanks! δεν το είχα δοκιμάσει αυτό... :p αλλά βλακεία που δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα κάτω μόνο... :shifty:
  9. Να κάνω άλλη μία ερώτηση... Στο κεντρικό menu έχει κάτι που λέει "αναζ. διαδ. και περιεχόμενό μου", καταχωρησεις ημερολογίου και για το wifi... Αυτά μπορώ να τα αλλάξω με άλλα shortcuts ή να τα βγάλω τελείως από standby? (δεν έχω βρει κάτι) :rolleyes:
  10. guys, στην 20 version το wifi έχει κάποιο πρόβλημα; Γιατί παρ'όλο που βρίσκει το usb access point μου, όταν πάει να συνδεθεί λέει οτι "δεν βρέθηκε" και μετά από refresh στο καπάκι δεν βρίσκει καν δίκτυο! Θέλει συγκεκριμένα settings το access point; Γιατί παλιά συνδέοταν σε αυτό...:(
  11. Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να βλέπεις αριθμούς που σε καλούν με απόκρυψη; Αν ναι, πείτε μου πως λέγεται κ αν έχει αναφερθεί να ψάξω! Γιατί είναι αδύνατον να διαβάσω τόσες σελίδες! :O
  12. Αχα! Thanks! Είσαι γρήγορος εσύ! :lol:
  13. ok, thanks! :( Σε αυτό τον τομέα το κ800ι ήταν καλύτερο, αλλά τι να κάνω που έχω γεννηθεί symbian... :rolleyes: A! Και κάτι άλλο! Στα sms υπάρχει καμιά επιλογή που να εμφανίζει ημερομηνία και ώρα ή έστω μόνο ώρα κάτω απο κάθε sms χωρίς να πας στα details?:worry:
  14. Παιδιά κάτι άσχετο. Μπορεί κ να μην έχει ρωτηθεί... Όταν πηγαίνω στο Gallery στα Images n Videos μου τα βγάζει όλα μαζί χύμα. Είναι δυνατόν να πηγαίνω εκεί και να μου τα εμφανίζει σε φακέλους όπως θα τα έχω ορίσει εγώ (χωρίς να επιλέξω να μου τα βγάλει σε φακέλους)? Να είναι κάτι μόνιμο... :worry:
  15. Αυτός ο τρόπος δεν έχει ξεπεραστεί; Αφού υπάρχει το κινέζικο site...:what:
×
×
  • Create New...